Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 4   [ 79 posts ]
Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 04 Nov 2008, 23:17 
Advanced Member
Advanced Member

Joined: 26 Apr 2008, 16:03
Posts: 939
Has thanked: 0 time
Have thanks: 3 time
Ο σατανισμός υπάρχει πραγματικά, όπως τον φαντάζεστε. Θα παραθέσω μερικά επιχειρήματα σατανιστών που χρησιμοποιούν για να προσελκύουν νεαρούς στην άθλια αίρεσή τους.

Πρώτα μία γρήγορη εισαγωγή στα είδη τους.
Theistic Satanism: Εδώ ασπάζονται την οντότητα και συναμά πιαθνώς και ένα πάνθεον δαιμονικών οντοτήτων. Από εδώ πηγάζει ο γνωστός Εωσφορισμός και θα συναντήσετε συχνά πολλά σήματα των Πεφωτισμένων (Illuminati), όπως το Μεγάλο Μάτι.
LaVeyism: Ονομάστηκε έτσι από τον σατανιστή Anton Lavey. Τα μέλη είναι αγνωστικιστές ή άθεοι. Εδώ δεν ασπάζονται τον σατανά ως οντότητα, αλλά ως φιλοσοφία και ως την σκοτεινή δύναμη του σύμπαντος. Πιστεύουν πως ο άνθρωπος πρέπει να ενδίδει στις λαγνικές και σωματικές ορέξεις, όποιες κι αν είναι αυτές (ο ίδιος ο Anton το δήλωσε σε βίντεο).

Αυτά είναι τα δύο μεγάλα είδη. Από εκεί πηγάζει ο Εωσφορισμός, ο μοντέρνος σατανισμός, ο σετισμός και πολλά είδη τα οποία διαφέρουν από τόπο σε τόπο και από χρόνο σε χρόνο.

Τα ψέματά τους...
1)Υποστηρίζουν πως στον σατανισμό δεν υφίστανται ανθρωποθυσίες.
-Ο Anton LaVey είχε πει πως είναι ενάντια στις θυσίες όχι επειδή δεν πιστεύει πως δεν είναι σωστό, αλλά επειδή το απαγορεύει ο νόμος! Ο Crowley υποστήριζε όχι μόνο το να θυσιάζονται παιδιά, αλλά μάλιστα και τα ίδια τα παιδιά του μάγου.
2)Δεν πιστέουν πως ο Θεός της Βίβλου είναι όπως περιγράφεται.
-Κι όμως είναι ψέμα! Να πάρουμε για παράδειγμα ξανά τον πιο πρόσφατο μεγάλο σατανιστή Anton LaVey. Σε συνέντευξή του με την Susan Atkins:
Quote:
Ο Anton μου είπε πως ως σατανιστής πιστεύει στον Θεό της Βίβλου, αλλά αρνείται να Τον ακολουθήσει και έχει αποφασίσει συνειδητά να προσκυνήσει τον διάβολο αντ' Αυτού.

3)Χτυπάνε με τον Ελληνισμό, υποστηρίζοντας πως οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν κι αυτοί του αριστερού μονοπατιού (σκότος κλπ.).
-Υπήρχαν διαφορετικοί πιστοί. Άλλοι ήταν δυσειδαίμονες με πίστη στο δωδεκάθεο, άλλοι εξασκούσαν νεκρομαντεία, άλλοι ασπάζονταν τον Απόλλωνα (εδώ θα σας παγιδεύσουν με Εωσφορισμό και πεφωτισμό). Κι όμως, οι μεγάλοι Αρχαίοι Έλληνες ήταν αυτοί που πίστευαν στην αρετή, την τιμή, την αγάπη και είχανε προφητέψει για τον Μεσσία του Θεού-Δημιουργό μας.
4)Υποστηρίζουν πως δεν λειτουργεί ο Χριστιανισμός ως σύστημα στην προσωπική ζωή.
-Μια χαρά πιάνει αν υπάρχει θέληση.
5)Τα ρίχνουν όλα στο δόγμα, τους παπάδες και μάλιστα υποστηρίζουν πως οι Μασόνοι είναι παρακλάδι του Χριστιανισμού, κι αφού είναι αυτοί κακοί τότε είναι κι ο Χριστιανισμός.
-Ποτέ δεν κρίνουμε την θρησκεία από τα μέλη παρά μόνο από αυτούς που την δημιούργησαν και από τον θεό. Εδώ ο Ιησούς Χριστός είναι τέλειος και οι Άγιοί μας είναι λαμπρό παράδειγμα, καθώς και οι 3 Ιεράρχες (αυτοί που ξεκίνησαν την Ορθοδοξία).
6)Βγάζουν τον Χριστό αμαρτωλό.
-Ο Χριστός είχε πει στην Βίβλο αν μπορεί κάποιος να Του βρει κάποιο αμάρτημα. Μίλησε κανείς όμως? Όχι, γιατί ήταν πράγματι αναμάρτητος. Ο τρόπος που χρησιμοποιούν οι σατανιστές είναι να μιλάνε με τρόπο που να πείθει και να φαντάζει έξυπνος, ενώ στην πραγματικότητα αυτά που λένε είναι απιστεύτως γελοία. Κι επίσης ξέρουμε πως μάλλον πιο πολύ με σατανισμό μοιάζει η Μασονία παρά με Χριστιανισμό.
7)Λένε πως με το σωστό σύστημα ο σατανισμός μπορεί να περιλαμβάνει την αγάπη.
-Από τους νούμερο ένα κανόνες του σατανισμού, να αγαπάς όσους το αξίζουν και όσοι δεν σε σέβονται να τους χτυπάς. Συγκεκριμένα, όταν σε χαστουκίζουν εσύ να γυρνάς και να τους λιώνεις τα μούτρα.
8)Σας πλασάρουν την Βίβλο ως έναν μύθο όπου επειδή οι άνθρωποι φοβόντουσαν το σκότος έφτιαξαν μία αίρεση και μέσω φωτεινών οντοτήτων (Γιαχβέ, Ελοχίμ κλπ.) καταπολέμησαν το κακό.
-Μα γίνεται ο άνθρωπος να φοβηθεί τόσο την αληθινή του φύση? Αυτό γίνεται μόνο όταν κανείς δει πως η πραγματική φύση είναι να αγαπάς και αφήσει τον εγωϊσμό του να περάσει από πάνω. Εξάλλου, ο Θεός επιβεβαιώνει την Αλήθεια Του μέσω του Χριστού και την αγάπη Του μέσω της θυσίας Του. Ο σατανάς δεν έχει στείλει απολύτως κανέναν μεσσία.


Άλλα ωραία...
-Ο Richard Ramirez, ο οποίος τραβήχτηκε από τον Anton, πίστεψε πως θα κυβερνήσει στην Κόλαση δίπλα στον Τζακ τον αντεροβγάλτη κι έτσι άρχισε να σκοτώνει ανθρώπους στο όνομα του σατανά. Παρ' όλα αυτά ο Anton είχε πει πως πρέπει να ζούμε την ζωή, γιατί δεν υπάρχει μετά τον θάνατο τίποτα... Μα τότε γιατί πίστευε στην Κόλαση ο νεοσύλλεκτος Richard???
-Το δεξί χέρι του LaVey, ο κύριος Michael Aquino, είχε στο κεφάλι του τατουάζ με το 666. Αφού πιστεύαν πως η Βίβλος είναι μύθος γιατί ασπάστηκε το 666???
-Και σε ποιές ηδονές να ενδίδουμε? Μα σε όλες, κατά τον LaVey. Ακόμα κι αν αυτές είναι η παιδεραστεία και η νεκροφιλία???


Ξεσκέπασμα...
-Ο Crowley αρνούταν πως ήταν σατανιστής. Δήλωνε μάγος και ανεξάρτητος, βάζοντας πάνω απ' όλα την ελεύθερη βούληση. Κι όμως είχε ασπαστεί την Αιγυπτιακή θεότητα Set (Σετ/Σεθ). Μάλιστα υποστήριξε πως του είχε μιλήσει μέσω της γυναίκας του, στης οποίας το σώμα είχε μπει ο Σετ. Ο Michael Aquino, όμως, είχε φτιάξει ένα νέο "γρκουπάκι" όπου ο Σετ θεωρούταν η πιο αρχαία μορφή του σατανά και μάλιστα λατρευόταν ακριβώς το ίδιο. Άρα ο Crowley αποκαλύφθκε πως ήταν σατανιστής από τους ίδιους του τους οπαδούς!
-Ο Aquino είχε βγει στο show Oprah Winfrey και είχε δηλώσει πως τελικά πιστεύει ότι ο σατανάς ήταν ο άγγελος που επαναστάτησε και επίσης δήλωσε πως πολλοί πιστοί της New Age προσκυνούν τον διάβολο!
-Ο Aquino, όντας πολύ επηρεασμένος από τον Crowley, συνέχιζε να στηρίζει πως επιτρέπονται οι θυσίες των παιδιών. Στην εκπομπή της Oprah, βέβαια, στριμώχτηκε τελείως και είπε πως απλώς ρίχνουν κατάρες και αναθεματισμούς, μιας και ο νόμος της κοινωνίας απαγορεύει την δολοφονία (ο νόμος, αλλά ο σατανισμός?).


Με λίγα λόγια...
Οι σατανιστές βλέπουν τον διάβολο ως μία μορφή σκότους, είτε στο σύμπαν, είτε σε θεότητες, είτε σε απόψεις/ιδεολογίες, είτε ως οντότητα, είτε ως δημιουργό. Ο κάθε σατανιστής έχει διαφορετική άποψη, αν και η Εκκλησία του Σατανά δηλώνει πως ο πιστός πρέπει να αποδέχεται την οντότητα.
Θα σας το φέρουν γύρω-γύρω. Πως είστε σκοταδιστές, πως σας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου, πως θα δείτε την αληθινή γνώση μόνο μέσα από τον εαυτό σας και μέσω του να υπερισχύσετε.
Μετά θα αρχίσουν οι μικρές μαγείες στο σπίτι, με κλειστά φώτα και πεντάφλες. Θα τρέχετε σε θάλασσες να φωνάζετε τον Λεβιάθαν, θα ασπάζεστε κυριολεκτικά βιβλία φαντασίας (Lovecraft κλπ.). Πριν το καταλάβετε ίσως βρεθείτε να κάνετε και θυσίες.

Δεν έχω να πω πολλά, παρά μόνο εκλιπαρώ τους πάντες να με ακούσουν (και ειδικά τυχόν νέους που δείχνουν ενδιαφέρον).
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ!
Αν πάτε δεν θα βρείτε τίποτα σπουδαίο. Είναι σα να μπαίνετε σε μία αίρεση! Θα χάσετε τον χρόνο σας και μόνο αναζητόντας για τον σατανισμό. Το μόνο καλό που θα βγει από αυτό το post μου ίσως είναι να δείτε την ματαιότητα του σατανισμού ώστε να μην μπείτε καν στον κόπο να εμπλακείτε, μιας κι εγώ πιθανώς να έχασα απλώς τον χρόνο μου βγάζοντας στην φόρα τα ψέματα μιας ακόμη αίρεσης.

_________________
h**p://soulsun.blogspot.com/

Πίστη, αγάπη, ελπίδα...όλα τα άλλα σβήνουν...
GammaRay has been thanked by:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 05 Nov 2008, 02:16 
Advanced Poster
Advanced Poster
User avatar

Joined: 10 Jul 2008, 09:52
Posts: 297
Location: Λάρισα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 1 time
:mad: :mad: :mad: μπραβο gammaray!!!!!ωραιο ποστ :happyyyy:

_________________
Η αλήθεια είναι σαν την θάλασσα για να την γνωρίσεις πραγματικά δεν φτάνει να κολυμπάς στην επιφάνεια της,πρέπει να βουτήξεις στα άδυτα της και να δεις κάθε φωτεινό και σκοτεινό σημείο της!!Το θέμα είναι να μην χαθείς στην αναζήτηση...(Χ.Δ)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 06 Nov 2008, 16:52 
Advanced Poster
Advanced Poster

Joined: 10 Aug 2008, 19:47
Posts: 276
Location: Αθηνα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
:mad: :mad: :mad:
πρεπει ολοι να καταλαβουν πως οι σατανιστες εχουν πολλα ''κολπακια'' για να προσελκυουν κοσμο.
γι αυτο δν πρεπει ν ενδοσουμε σε κανενα

_________________
Το μοναδικο μας οπλο εναντια στην νεα ταξη των πραγματων ειναι η γνωση


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 28 Jan 2009, 17:48 
Webmaster
Webmaster
User avatar

Joined: 26 Oct 2007, 23:26
Posts: 2152
Location: Down to Earth
Has thanked: 49 time
Have thanks: 151 time
Highscores: 3
Οι Σατανιστές έχουν κατεξοχήν πονηρό πνεύμα και δεν παρασύρονται, αλλά έλκονται απο την παράταξη όπου ανήκουν!

_________________
Image
Image
Image
Truth

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 28 Jan 2009, 19:55 
Advanced Member
Advanced Member

Joined: 26 Apr 2008, 16:03
Posts: 939
Has thanked: 0 time
Have thanks: 3 time
Το ότι δεν φοβούνται να προφέρουν το όνομα του Κυρίου μας είναι το άλλο ωραίο. :happyyyy:

Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως όταν το είπα αυτό σε κάποιον σατανιστή μου απάντησε "Γιατί να πω το όνομα του Ναζωραίου?". Αυτοί είναι συνήθως οι πιο προχωρημένοι, που τους τριγυρνάνε τα δαιμόνια λογικά. :cool:

_________________
h**p://soulsun.blogspot.com/

Πίστη, αγάπη, ελπίδα...όλα τα άλλα σβήνουν...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 28 Jan 2009, 20:28 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 12 Jul 2008, 23:01
Posts: 4148
Location: έρημος
Has thanked: 167 time
Have thanks: 599 time
Το σοβαρό και μεγάλο κακό στην υπόθεση του σατανισμού δεν είναι μόνο ότι θα χάσομε τον χρόνο μας, μιας και πολλές φορές στην ζωή μας κάνομε πράγματα ανούσια χάνοντας τον χρόνο μας ,
το μεγάλο και σοβαρό θέμα είναι ότι εισχωρώντας στον σατανισμό δεν θα χάσομε μόνο τον χρόνο μας, αλλά θα χάσομε και ότι πιο πολύτιμο έχομε ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ .

_________________
Οἱ οὐρανοί διηγοῦνται δόξαν Θεοῦ, ποίησιν δέ χειρῶν αὐτοῦ ἀναγγέλλει τό στερέωμα.Ψαλ. 18,2
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 30 Jan 2009, 13:25 
Great Poster
Great Poster

Joined: 16 Jan 2009, 10:50
Posts: 162
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
Άκουσα από φίλο που είχε μπλέξει και έφυγε... (δεν ξέρω αν πρέπει να πιστέψω 100% σ'αυτά που ακούω)
ότι ο στόχος στην ελληνική σατανιστική κοινωνία είναι τα όργια και τα ναρκωτικά. Συνήθως είναι κοινωνικά υψηλά άτομα, με πολύ καλή οικονομική κατάσταση και κάνουν τις μαζόξεις τους για να κάνουν "πάρτυ".
Κάτι από "Μάτια ερμητικά κλειστά" (τελευταία ταινία του Στάνλεϋ Κιούμπρικ) φαντάστηκα την κατάσταση.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 30 Jan 2009, 23:30 
Webmaster
Webmaster
User avatar

Joined: 26 Oct 2007, 23:26
Posts: 2152
Location: Down to Earth
Has thanked: 49 time
Have thanks: 151 time
Highscores: 3
Ο Σατανισμός ενσαρκώνει πονηρά πνεύματα σε σώματα ηλίθιων ανθρώπων.
Παίρνουν το τιμόνι του πνεύματος και το τι κάνουν δεν είναι δύσκολο να το βρείτε, αρκεί να ψάξετε μερικά στυγνά εγκλήματα που ξεπερνούν την φαντασία και του ποιο κακόβουλου ανθρώπου.
Ο Σατανισμός δημιουργεί τις κατά τόπους πύλες της αβύσσου όπου εισέρχονται, δαιμόνια, πρόσγεια και πονηρά πνεύματα που λαμβάνουν σάρκα και οστά είτε με την συγκατάθεση, είτε εν αγνοία αυτών των ηλιθίων.

_________________
Image
Image
Image
Truth

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 01 Mar 2009, 02:35 
Member
Member

Joined: 14 Nov 2008, 03:15
Posts: 23
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Στα 17 μου έμαθα πως γίνονται και στην περιοχή μου-επαρχια,νησί-θύσιες μόνο με ζώα λέγανε γνωστοί μας για να υπεραπσίστουν τα πιστεύω τους :eleos : Παιδιά της ηλικείας μου ε;αναρωτιέμαι τωρα τι να κάνουν;Αλήθεια αυτους τους ανθρώπους που κάνουν τόσο μεγάλο κακό πως μπορούμε να τους αγαπάμε_αγάπα τον πλησίον σου_ sorry κι ολας αλλα εγω δυσκολεύομαι


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 01 Mar 2009, 16:18 
Advanced Member
Advanced Member

Joined: 26 Apr 2008, 16:03
Posts: 939
Has thanked: 0 time
Have thanks: 3 time
Γι' αυτό κυλάνε όλοι στον σατανισμό κλπ.!!
Μπες στην θέση τους... Σατανιστές γίνονται τα πιο ανασφαλή και εγωϊστικά άτομα. Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον εγωϊσμό τους μέσα από βιβλία του Νίτσε κυρίως, προβάλλοντάς τον ως κάτι το αξιέπαινο.
Δεν πρέπει να τους βλέπουμε με κατώτερο μάτι, αλλά με συμπόνια! Αν και τους τριγυρνάνε πολλά δαιμόνια, με αγάπη, συμπόνια και προσευχή θα λυγίσουν κάποτε...

_________________
h**p://soulsun.blogspot.com/

Πίστη, αγάπη, ελπίδα...όλα τα άλλα σβήνουν...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 04 Mar 2009, 10:36 
Webmaster
Webmaster
User avatar

Joined: 26 Oct 2007, 23:26
Posts: 2152
Location: Down to Earth
Has thanked: 49 time
Have thanks: 151 time
Highscores: 3
Δεν είπε κανείς να τους κάνουμε παρέα, ούτε να ασχολούμαστε με αυτούς, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τους ξεμπροστιάζουμε για να μην συμπαρασύρουν και άλλους συνανθρώπους μας στο κατήφορο που έχουν πάρει και να ευχόμαστε κάποια στιγμή να αλλάξουν πορεία, όπως έχουν κάνει κάποιοι που το έλεγε η καρδούλα τους.
Όλοι αυτοί επι της ουσίας είναι πνευματικά καθυστερημένοι και ως τέτοιους πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε και όχι ως ανθρώπους που έχουν τα λογικά τους!

_________________
Image
Image
Image
Truth

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 04 Mar 2009, 13:02 
Advanced Member
Advanced Member
User avatar

Joined: 14 Jan 2009, 15:55
Posts: 887
Location: -=Athens=-
Has thanked: 0 time
Have thanks: 16 time
Απλά καθυστερημένα άτομα από προβληματικές οικογένειες με προβληματικές παιδικές ηλικίες είναι οι σατανιστές.
Είναι εύκολο να το καταλάβετε με λίγο ψάξιμο.......... :mad:

_________________
-="Ελλην" σημαίνει Φώς καί Πνεύμα. Σημαίνει Ανθρωπος καί Εξανθρωπιστής. Σημαίνει Αρετή καί Κάλος κι Ανδρεία. Σημαίνει Ελευθερία καί Δίκαιον καί σεβασμό Ετεροδόξων. "Ελλην" σημαίνει Αρμονία καί Ηθος καί Ερως γιά τήν Φύση καί τόν Κόσμο. Βαρύ τό φορτίο τής κληρονομιάς ενός τέτοιου ονόματος καί λίγοι έχουν τό δικαίωμα νά τό φέρουν.''=-

-="ΟΥΚ ΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΥΔΕ ΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ ΟΠΟΥ ΑΝ ΣΤΟΙΧΗΣΩ ΑΜΥΝΩ ΔΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΛΕΙΩ ΔΕ ΚΑΙ ΑΡΕΙΩ.''=-

-=BOYS DONT FORGET THAT BEST YOUR POST COUNT THE BIGGER YOUR PENIS GETS=-

Image
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 26 May 2009, 12:16 
Great Poster
Great Poster

Joined: 16 Jan 2009, 10:50
Posts: 162
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
Θα πρόσθετα και τη λέξη ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ με τεράστια γράμματα, επίσης "τραβάω την προσοχή", "θέλω να ξεχωρίζω", "είμαι κάποιος", και θα δανειστώ και ένα στίχο (που τελικά χαζός ακούγεται) που λέει: "και αφού δε σέβεσαι, θα με φοβάσαι".
Τώρα που το καλοσκέφτομαι αν θυμηθώ και τα άτομα που υποτίθεται οτι είχαν μπλέξει (είτε στ' αλήθεια, είτε ψέματα) ο στόχος ήταν η προβολή και η αναγνώριση από τον περίγυρό τους...
Είναι η κλασική κάλυψη - απόκρυψη, κρύβομαι πίσω από μία μάσκα κακού τύπου για να μη ξέρει ο κόσμος πόσο μικρός και ανασφαλής μπορεί να νιώθω! Κι έτσι αρχίζουν να πιστεύουν σ' αυτή τη μάσκα. Εκτός, και αν κάποιος τους ξυπνήσει αυτό που ξεχάσανε, θάψανε και φοβούνται να δουν μπροστά τους!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 26 May 2009, 17:21 
Webmaster
Webmaster
User avatar

Joined: 26 Oct 2007, 23:26
Posts: 2152
Location: Down to Earth
Has thanked: 49 time
Have thanks: 151 time
Highscores: 3
Η "έλξη της ύλης" οδηγεί αυτούς στον κατήφορο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

_________________
Image
Image
Image
Truth

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 26 May 2009, 19:15 
Forum Legend
Forum Legend
User avatar

Joined: 06 May 2009, 17:12
Posts: 1228
Has thanked: 91 time
Have thanks: 95 time
kate wrote:
"και αφού δε σέβεσαι, θα με φοβάσαι".δυστυχώς αυτό το "πιστεύω" μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο και ανεπανόρθωτη ζημιά σε ανθρώπους.
δεν ξέρω πως μπορούμε να δούμε με συμπόνια και αγάπη έναν άνθρωπο που μας καταστρέφει ψυχοσωματικά...
νομίζω η καλύτερη προσέγγιση είναι να παίρνουμε δρόμο μόλις αντιληφθούμε το "σεβασμό" που απαιτεί κάποιος, γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθει και ο "φόβος" και το "τρόμος" και όλα τα συναφή...

_________________
«Αγάπη, η χαραμάδα της αιωνιότητας»

Ερνέστο Καρντενάλ


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 27 May 2009, 09:37 
Great Poster
Great Poster

Joined: 16 Jan 2009, 10:50
Posts: 162
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
προβατίνα wrote:
kate wrote:
"και αφού δε σέβεσαι, θα με φοβάσαι".δυστυχώς αυτό το "πιστεύω" μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο και ανεπανόρθωτη ζημιά σε ανθρώπους.
δεν ξέρω πως μπορούμε να δούμε με συμπόνια και αγάπη έναν άνθρωπο που μας καταστρέφει ψυχοσωματικά...
νομίζω η καλύτερη προσέγγιση είναι να παίρνουμε δρόμο μόλις αντιληφθούμε το "σεβασμό" που απαιτεί κάποιος, γιατί αργά ή γρήγορα θα έρθει και ο "φόβος" και το "τρόμος" και όλα τα συναφή...


...δεν εχεις και αδικο...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 21 Sep 2009, 19:54 
Quote:
Όλοι αυτοί επι της ουσίας είναι πνευματικά καθυστερημένοι και ως τέτοιους πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε και όχι ως ανθρώπους που έχουν τα λογικά τους!


θα με ενδιέφερε πολύ ν' ακούσω πού ακριβώς το στηρίζεις αυτό... :hmm:

Quote:
Απλά καθυστερημένα άτομα από προβληματικές οικογένειες με προβληματικές παιδικές ηλικίες είναι οι σατανιστές.
Είναι εύκολο να το καταλάβετε με λίγο ψάξιμο


εσύ έψαξες?

Quote:
Θα πρόσθετα και τη λέξη ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ με τεράστια γράμματα, επίσης "τραβάω την προσοχή", "θέλω να ξεχωρίζω", "είμαι κάποιος", και θα δανιστώ και ένα στοίχο (που τελικά χαζός ακούγεται) που λέει: "και αφού δε σέβεσαι, θα με φοβάσαι".
Τώρα που το καλοσκέφτομαι αν θυμηθώ και τα άτομα που υποτίθεται οτι είχαν μπλέξει (είτε στ' αλήθεια, είτε ψέματα) ο στόχος ήταν η προβολή και η αναγνώριση από τον περίγυρό τους...
Είναι η κλασική κάλυψη - απόκρυψη, κρύβομαι πίσω από μία μάσκα κακού τύπου για να μη ξέρει ο κόσμος πόσο μικρός και ανασφαλής μπορεί να νιώθω! Κι έτσι αρχίζουν να πιστέυουν σ' αυτή τη μάσκα. Εκτός, και αν κάποιος τους ξυπνήσει αυτό που ξεχάσανε, θάψανε και φοβούνται να δουν μπροστά τους!


επέτρεψέ μου να διαφωνήσω μαζί σου, αγαπητή kate... δε μιλάω βέβαια για τα δεκαπεντάχρονα, τα οποία δεν είναι και σε πλήρη θέση να καταλάβουν απ' αυτά τα πράγματα, γιατί είναι ιδιαίτερα δύσκολα... ωστόσο όταν ένας άνθρωπος με θρησκευτικές ανησυχίες, αποφασίσει - τελείως συνειδητά - ν' ακολουθήσει την αριστερή ατραπό, οπωσδήποτε δεν το κάνει για την εντύπωση. όταν κάποιος κάνει κάτι για την εντύπωση, πολύ σύντομα θα σταματήσει να το κάνει, αφού δε θα πιστεύει ότι αυτό που κάνει είναι το σωστό, και θα το κάνει τελείως μηχανικά. ωστόσο εκείνος ο οποίος θα πιστέψει πραγματικά ότι αυτό που κάνει είναι αυτό που θέλει να κάνει, θα συνεχίσει να πράττει προς αυτήν την κατεύθυνση.


Top
  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 21 Sep 2009, 20:00 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος

Joined: 04 Nov 2007, 19:24
Posts: 1673
Has thanked: 80 time
Have thanks: 95 time
Να υποθέσω ότι ακολουθείς το μονοπάτι του αριστερού χεριού fallen princess;


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 21 Sep 2009, 23:27 
Falcon wrote:
Να υποθέσω ότι ακολουθείς το μονοπάτι του αριστερού χεριού fallen princess;


τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό για την αριστερή ατραπό, είναι αλήθεια, αγαπητέ Falcon... γνωρίζω προσωπικά άτομα που ακολουθούν το αριστερό μονοπάτι, και δεν έχουν κανένα απ' τα χαρακτηριστικά τα οποία αποδίδονται εδώ σ' όσους κάνουν κάτι τέτοιο.
θεωρώ τουλάχιστον αυθαίρετο να χαρακτηρίζεται κάποιος 'πνευματικά καθυστερημένος' επειδή επιλέγει να είναι σατανιστής. κι ούτε μπορεί να χαρακτηριστεί 'πλανημένος' απ' τον σατανά, επειδή επιλέγει να τον δοξάζει. δοξάζει κάποιος - συνειδητά - τον σατανά, επειδή ανταποκρίνεται σ' αυτόν 100%. αν είχατε ψάξει λίγο το θέμα, θα διαπιστώνατε πως όσοι συνειδητά (τονίζω και ξανατονίζω τη λέξη γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία) πήραν την απόφαση να στραφούν στον σατανά, αναγνωρίζοντάς τον ως τον θεό τους, είχαν πρώτα μελετήσει τη χριστιανική θρησκεία, και είχαν καταλήξει στο ότι δεν τους εξέφραζε. και δε νομίζω να είναι τόσο κακό το ν' απορρίπτει κάποιος ό,τι δεν τον εκφράζει. κι ο ίδιος ο χριστός απέρριψε το 'οφθαλμός αντί οφθαλμού', το οποίο μέχρι τότε πρέσβευε η εβραϊκή θρησκεία.
για ποιο λόγο λοιπόν, ο θεός (των χριστιανών), οποίος είναι εξ ορισμού της ίδιας της χριστιανικής θρησκείας, πανάγαθος και η ίδια η πηγή της αγάπης, θα θυμώσει μ' εκείνον που θα κάνει κάτι το οποίο τον εκφράζει απόλυτα? δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν... ή ο θεός (μιλάω πάντα για το θεό των χριστιανών) δεν αγαπά τον άνθρωπο, έτσι όπως δηλώνεται στη χριστιανική θρησκεία, στην πράξη, αλλά μόνο στα λόγια, και στην ουσία ζητά από τον άνθρωπο να κάνει αυτά που εκείνος (ο θεός) θέλει, κι όχι αυτά που θα επιλέξει ο ίδιος (ο άνθρωπος), ή δε θα τον τιμωρήσει, αλλά θα τον αφήσει να κάνει αυτό που θέλει, κι όλ' αυτά περί κολάσεως και τα συναφή, δεν ευσταθούν...
προσωπικά ασχολούμαι με τα της αριστερής ατραπού - μόνο θεωρητικά προς το παρόν. καθαρά τυπικά είμαι ρωμαιοκαθολική χριστιανή. ωστόσο οι απόψεις και τα πιστεύω μου διαφέρουν αρκετά - έως πολύ θα έλεγα - απ' αυτά των περισσοτέρων χριστιανών. :D


Top
  
 
 Post subject: Re: Τα "ωραία" του σατανισμού
Unread postPosted: 22 Sep 2009, 01:03 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος

Joined: 28 Sep 2008, 01:12
Posts: 578
Location: Αθήνα
Has thanked: 48 time
Have thanks: 36 time
fallen princess wrote:
Falcon wrote:
Να υποθέσω ότι ακολουθείς το μονοπάτι του αριστερού χεριού fallen princess;


[color=#8000FF]τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό για την αριστερή ατραπό, είναι αλήθεια, αγαπητέ Falcon... γνωρίζω προσωπικά άτομα που ακολουθούν το αριστερό μονοπάτι, και δεν έχουν κανένα απ' τα χαρακτηριστικά τα οποία αποδίδονται εδώ σ' όσους κάνουν κάτι τέτοιο.
θεωρώ τουλάχιστον αυθαίρετο να χαρακτηρίζεται κάποιος 'πνευματικά καθυστερημένος' επειδή επιλέγει να είναι σατανιστής. κι ούτε μπορεί να χαρακτηριστεί 'πλανημένος' απ' τον σατανά, επειδή επιλέγει να τον δοξάζει. δοξάζει κάποιος - συνειδητά - τον σατανά, επειδή ανταποκρίνεται σ' αυτόν 100%. αν είχατε ψάξει λίγο το θέμα, θα διαπιστώνατε πως όσοι συνειδητά (τονίζω και ξανατονίζω τη λέξη γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία) πήραν την απόφαση να στραφούν στον σατανά, αναγνωρίζοντάς τον ως τον θεό τους, είχαν πρώτα μελετήσει τη χριστιανική θρησκεία, και είχαν καταλήξει στο ότι δεν τους εξέφραζε.


Να υποθέσουμε fallen princess ότι έχεις μελετήσει τόσο στενά και αναλυτικά τον Χριστιανισμό, καθώς και τον Εσωτερικό Χριστιανισμό και τον απορρίπτεις γιατί δεν σε εκφράζει?
Τι δεν σε εκφράζει? Η αγάπη που διδάσκεσαι για κάθε πλάσμα που βρίσκεται γύρω σου?
Η ευγένεια, το έλεος, ο οίκτος και τόσα άλλα προτερήματα που διδασκόμαστε?
Σε παραπέμπω στο post : topic-t2498.html
για να διαβάσεις κάποια πράγματα για τον Εσωτερικό Χριστιανισμό.
Αν μελετήσεις πραγματικά, ουσιαστικά κι όχι επιφανειακά θα καταλάβεις περισσότερα προτερήματα από όσα μπορώ να σου μεταφέρω.
Ίσως κάποιες συγκυρίες σε οδήγησαν σε αυτό το μονοπάτι, είναι όμως όπως λες "θεωρητικά". Προτού έρθει και το πρακτικό κομμάτι κάνε τη δική σου έρευνα για όλα αυτά, για να διαπιστώσεις μόνη σου ποια είναι η μόνη και πραγματική αλήθεια. Είναι δύσκολο να μας πείσεις με τον ενθουσιασμό και την επαναστατικότητα της ηλικίας σου ότι γνωρίζεις τόσα για τις υπόλοιπες θρησκείες και τα απορρίπτεις όλα... Ή δεν έχεις μελετήσει, παρά μόνο επιφανειακά ή έχεις διδαχτεί από άλλους λάθος στοιχεία και ανακρίβειες που σε έχουν επηρεάσει...
Έχεις δοκιμάσει ποτέ να προσευχηθείς? Έτσι για αλλαγή των όποιων συνηθειών έχεις? Αφού δοκιμάσεις να εφαρμόσεις κάποια πράγματα σε οποιαδήποτε άλλη θρησκεία και βιώσεις για λίγο κάποιες ψυχικές και πνευματικές ανατάσεις, τότε θα διαπιστώσεις την όποια αλήθεια υπάρχει στην ψυχή σου!
Και να σου υπενθυμίσω ότι ο σατανισμός μόνο θρησκεία δεν είναι...

_________________
LOVELIFE
"Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία" Ανδρέας Κάλβος


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 4   [ 79 posts ]
Go to page 1, 2, 3, 4  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
suspicion-preferred