Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]
Author Message
 Post subject: Ο Ασημάκης Κατσούλας δεν ήταν Σατανιστής
Unread postPosted: 23 Dec 2016, 03:59 
Guest
Guest

Joined: 23 Dec 2016, 03:56
Posts: 1
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Τώρα που πριν από μερικές ημέρες αποφυλακίστηκε και ο τελευταίος της παρέας των Χαζών Παιδιών της Παλλήνης, δηλαδή ο εγκληματίας δολοφόνος βιαστής και παιδεραστής Ασημάκης Κατσούλας, θέλω να αποδείξω για ακόμη μια φορά ότι οι Αποκρυφιστές της Παλλήνης δεν ήταν Σατανιστές! Αυτό αποδεικνύεται φυσικά από τις πρακτικές τους που δεν ταιριάζουν με τον Σατανισμό, αλλά αποδεικνύεται ακόμη περισσότερο από τα βιβλία μαγείας που διάβαζαν!

Το παρακάτω κείμενο είναι απόσπασμα από την πρώτη κατάθεση του Ασημάκη Κατσούλα σε αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, η οποία δόθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων και οι πρώτες διαρροές στον Τύπο έγιναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του ’93:

Αφ’ ότου τελείωσα το Λύκειο άρχισα να ενδιαφέρομαι πιο σοβαρά για τη μαγεία και το πρώτο βιβλίο που αγόρασα είχε τον τίτλο “Νεκρονομικόν”, το οποίο αγόρασα από το βιβλιοπωλείο (...) Αφού διάβασα το βιβλίο αυτό χωρίς να τολμήσω να κάνω κάτι από αυτά που περιέγραφε, από το ίδιο βιβλιοπωλείο αγόρασα το δεύτερο βιβλίο με τίτλο “Κόκκινος Δράκος”. Το βιβλίο αυτό αναφέρεται στη θεωρία της μαγείας. Από ένα βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη αγόρασα στη συνέχεια άλλα δύο βιβλία. Το ένα με τίτλο “Πρακτική Μαγεία” και το άλλο με τίτλο “Σολωμονική”.

Άρα λοιπόν ο Ασημάκης Κατσούλας από τα 18 του χρόνια μέχρι τα 21 του που τον συλλάβανε για τα εγκλήματα, διάβαζε τα εξής βιβλία:

1. Νεκρονομικόν -- Εκδόσεις Κάκτος
2. Αποκρυφισμός Κόκκινος Δράκος Βουντού -- Εκδόσεις Μακρή
3. Πρακτική Μαγεία -- Εκδόσεις Δίδυμοι
4. Τα Μυστήρια του Πνευματισμού (Σολομωνική) -- Εκδόσεις Μακρή

Το σημαντικότερο που πρέπει να τονιστεί είναι ότι τα παραπάνω βιβλία μαγείας δεν αντιπροσωπεύουν τον Σατανισμό! Τα βιβλία αυτά δεν είναι Σατανισμός! Δεν έχουν σχέση με τη θρησκεία του Σατανισμού. Οι τελετές των παραπάνω τεσσάρων βιβλίων δεν είναι σε καμία περίπτωση όμοιες με τις τελετουργίες των αληθινών Σατανιστών.

Πρόκειται για οδηγούς, για Γριμόρια Μαγείας (Grimoires) που ανήκουν σε άλλα μονοπάτια της μαγείας! Πραγματικά, σε κανένα από αυτά τα βιβλία δε θα διαβάσετε να μιλάνε για Σατανισμό. Για Σατανά μιλάνε κάποια (αφού περιέχουν δαιμονολατρία), όχι όμως για Σατανισμό! Σκεφτείτε το λογικά, για Σατανά μιλάνε επίσης η Αγία Γραφή και το Ιερό Κοράνιο, όμως δεν είναι βιβλία Σατανισμού.

Τα παιδιά της Παλλήνης λοιπόν δεν ήταν Σατανιστές σε καμία περίπτωση.

Ο Σατανισμός έχει τα δικά του βιβλία τα οποία έγραψε ο Anton Szandor LaVey, η Blanche Barton και ο Peter H. Gilmore. Αν κάποιος επιθυμεί να μάθει τι είναι ο αληθινός Σατανισμός τότε πρέπει να διαβάσει τα βιβλία αυτών των τριών συγγραφέων, τότε θα καταλάβει ότι δε σχετίζονται σε καμία περίπτωση με τα βιβλία που διάβαζε ο Ασημάκης Κατσούλας.

Τι ήταν λοιπόν ο Ασημάκης Κατσούλας ;;;

Δεν ήταν Σατανιστής! Ήταν όμως ένας Αποκρυφιστής, ήταν ένας ψυχοπαθής Μαύρος Μάγος χωρίς πραγματικές γνώσεις και εμπειρίες, που πειραματιζόταν με αυτά τα περίεργα γριμόρια! Επίσης μέσα σε τρία χρόνια δε μπορούσε σε καμία περίπτωση να έγινε ειδικός στο αντικείμενο της μαγείας που μελετούσε. Χρειάζονται δεκαετίες ολόκληρες, μελέτης και άσκησης, για να γίνεις σοβαρός και μεγάλος μάγος.

Είναι γνωστό ότι η Χριστιανική Εκκλησία ονομάζει Σατανισμό ότι έχει σχέση με τη μαγεία γενικότερα. Με το ίδια σκεπτικό ένα Γουικανός (Wicca) και ένας Παγανιστής είναι επίσης Σατανιστές!!! Όχι βέβαια. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν τότε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στους Αποκρυφιστές Μαύρους Μάγους της Παλλήνης κόλλησαν την ταμπέλα των Σατανιστών. Ήταν πιο τρομακτικό και πιο πιασάρικο άλλωστε! Μάγοι της Δεκάρας ήταν να πούμε την αλήθεια…

Τα βιβλία του αληθινού Σατανισμού είναι τα εξής:

1) The Satanic Bible --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
2) The Satanic Rituals --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
3) The Satanic Witch --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
4) The Devils Notebook --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
5) Satan Speaks! --- Συγγραφέας Anton Szandor LaVey
6) The Secret Life of a Satanist --- Συγγραφέας Blanche Barton
7) The Satanic Scriptures --- Συγγραφέας Peter H. Gilmore
8) The Church of Satan --- Συγγραφέας Blanche Barton

Όποιος διαβάσει τα Τέσσερα Γριμόρια Μαγείας που μελετούσε ο Ασημάκης Κατσούλας (που δεν είναι Σατανισμός) και μετά διαβάσει τα Οχτώ βιβλία του αληθινού Σατανισμού, τότε θα καταλάβει τις διαφορές! Κανένας θεολόγος δεν μπορεί να αντικρούσει τα επιχειρήματά μου!

Εκείνα τα τέσσερα γριμόρια περιέχουν επικίνδυνες και εγκληματικές οδηγίες, μπορούν να οδηγήσουν τους αφελείς ακόμη και σε ανθρωποθυσίες!!! Ενώ τα βιβλία του Σατανισμού έχουν μόνο νόμιμα πράγματα και είναι ενάντια στις εγκληματικές ενέργειες κάθε είδους! Ο Σατανισμός απαγορεύει τις θυσίες κάθε μορφής.

Εκείνα τα βιβλία είναι Θεϊστικού Τύπου και έχουν μέσα δαιμονολατρία, ενώ τα βιβλία του Σατανισμού είναι Αθεϊστικού Τύπου και δεν έχουν σχέση με δαιμονολατρία.

Στο Σατανισμό ο Σατανάς είναι Σύμβολο και Αρχέτυπο, οπότε δεν υπάρχει κανενός είδους Διαβολολατρία. Η Διαβολολατρία αποτελεί καθαρή αντιστροφή του χριστιανισμού, οπότε οι διαβολολάτρες είναι Αντεστραμμένοι Χριστιανοί και σε καμία περίπτωση Σατανιστές!

Ο Διαβολολάτρης πιστεύει ότι υπάρχουν εξωτερικές οντότητες και δαίμονες τους οποίους λατρεύει ως αληθινούς! Ενώ ο Σατανιστής είναι άθεος και σκεπτικιστής, δεν πιστεύει ότι ο Σατανάς υπάρχει και συνεπώς λατρεύει μόνο τον εαυτό του!

Διαβάστε, Μάθετε!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο Ασημάκης Κατσούλας δεν ήταν Σατανιστής
Unread postPosted: 23 Dec 2016, 10:38 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 12 Jul 2008, 23:01
Posts: 4147
Location: έρημος
Has thanked: 167 time
Have thanks: 599 time
Το αν ήταν σατανιστής η απλός μάγος δεν αλλάζει τίποτα στην κατάληξη που είχε σκοτώνοντας δυο νέες κοπέλες, εύχομαι με την αποφυλάκιση και των τριών να έχουν μετανοήσει και να είναι κοντά στον Χριστό και όχι με τον διάβολο με όποια ιδιότητα και αν τον υπηρέτησαν τότε.

_________________
Οἱ οὐρανοί διηγοῦνται δόξαν Θεοῦ, ποίησιν δέ χειρῶν αὐτοῦ ἀναγγέλλει τό στερέωμα.Ψαλ. 18,2
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο Ασημάκης Κατσούλας δεν ήταν Σατανιστής
Unread postPosted: 31 Jan 2017, 19:44 
Poster
Poster

Joined: 29 Jun 2008, 13:47
Posts: 68
Location: ΑΘΗΝΑ
Has thanked: 23 time
Have thanks: 8 time
Άσχετα με τις τυπικές λεπτομέρειες περι σατανιστικών βιβλίων, το σίγουρο είναι πως απο τις πραξεις του ωφελήθηκε μόνο ένας, και ξέρουμε ποιός είναι. Επομένως η ουσία δεν αλλάζει. Ο σατανισμός δεν είναι απλά μια "θρησκεία" που την εξασκούν ορισμένοι, είναι τρόπος ζωής.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
suspicion-preferred