Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 10 posts ]
Author Message
 Post subject: Γίνεται Δημοψήφισμα για Παγκόσμιο ηγέτη ΤΩΡΑ!!! δείτε..
Unread postPosted: 08 Mar 2016, 15:45 
Member
Member

Joined: 01 Apr 2009, 17:24
Posts: 41
Has thanked: 0 time
Have thanks: 4 time
Γίνεται (μεταξύ άλλων) δημοψήφισμα και με θέμα "Παγκόσμιος ηγέτης των λαών – Παγκόσμια εκστρατεία πολιτών για να εκλεγεί ένας γενικός γραμματέας του ΟΗΕ που θα υπερασπίζεται με σθένος τους λαούς και για να καταπολεμήσουμε το παζάρεμα που κάνουν οι πλούσιες χώρες με τις θέσεις στον ΟΗΕ." !!!!!!!!!

Μπείτε στην σελίδα παρακάτω για να το δείτε...
https://secure.avaaz.org/el/poll_result ... ?slideshow

Εκεί που αναφέρει "Οι βασικότερες οργανωτικές προτεραιότητές μας για φέτος:" μετά το τρίτο θέμα.. κάντε κλικ από κάτω στο βελάκι για να δείτε και τα υπόλοιπα (εκεί μέσα είναι)!!! 13,8% μέχρι τώρα υπέρ... (μετά π.χ. από έναν παγκόσμιο πόλεμο και ένα κραχ που νομίζεται ότι θα φτάσει αυτό το ποσοστό;;; )

Το Avaaz περιγράφεται σαν ένα διαδικτυακό κίνημα πολιτών με 43.000.000 μέλη από όλο τον πλανήτη!!! http://www.avaaz.org/el/

ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΊΑ.. Ο σεβάσμιος Starets Λαυρέντιος του Σέρνιγκοβ, μιλώντας συχνά για τον Αντίχριστο, έλεγε:
"Θα έρθει ένας καιρός που θα παλεύουν και θα παλεύουν (μεταξύ τους τα έθνη), και ένας Παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει. Και μέσα στην πολύ ασάφεια της κατάστασης ( και αναζητώντας ειρήνη), θα πούνε:
"Αφήστε μας να διαλέξουμε μόνοι μας έναν ενιαίο βασιλιά για όλη την κατοικημένη γή."
Και θα τον εκλέξουν!
Θα εκλέξουν τον Αντίχριστο ως καθολικό βασιλιά και ανώτατο παγκόσμιο "ειρηνοποιό". Είναι απαραίτητο να ακούσετε προσεκτικά. Θα είναι αναγκαίο να ασκηθεί η προσοχή!
Μόλις αρχίζουν να ψηφίζουν για ένα ενιαίο άτομο σε όλο τον κόσμο, να ξέρετε ότι δεν είναι κανένας άλλος εκτός από αυτόν, τον Αντίχριστο, και ότι θα είναι θανάσιμα απαγορευμένο στους Ορθόδοξους Χριστιανούς να ψηφίσουν γι΄ αυτόν τότε..."

Δείτε και αυτό το βίντεο που και η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα προπαγανδίζει φόρα παρτίδα στην τηλεόραση τον παγκόσμιο ηγέτη!!! λέει ότι θα έρθει μάλλον κάπου μέχρι τα τέλη Μαρτίου..

Περιμενουν τον παγκοσμιο ηγετη (Αντιχριστο)να φερει ειρηνη"Λιτσα πατερα πρωινο "15-2-16
https://www.youtube.com/watch?v=FaBcFvdQAVw


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Γίνεται Δημοψήφισμα για Παγκόσμιο ηγέτη ΤΩΡΑ!!! δείτε..
Unread postPosted: 08 Mar 2016, 18:47 
Forum Legend
Forum Legend

Joined: 20 Oct 2010, 19:22
Posts: 1198
Has thanked: 43 time
Have thanks: 65 time
Εντάξει,είναι τσογλανια!Αντί για Πρόεδρο της ΕΕ,λένε για γ.γραμματέα ΟΗΕ...
Την αλήθεια δεν θα στην πουν ποτέ!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Γίνεται Δημοψήφισμα για Παγκόσμιο ηγέτη ΤΩΡΑ!!! δείτε..
Unread postPosted: 08 Mar 2016, 22:16 
Member
Member

Joined: 01 Apr 2009, 17:24
Posts: 41
Has thanked: 0 time
Have thanks: 4 time
YoutubeTruth μπες εδώ : https://secure.avaaz.org/el/poll_result ... ?slideshow

κάτω από την παράγραφο

"Τέλος στην παντοδυναμία της Monsanto – Διερευνώντας, ξεσκεπάζοντας και απελευθερώνοντας τις νομοθεσίες για τα τρόφιμα και τη γεωργία από τα δεσμά της πολυεθνικής, ώστε η υγεία μας και το περιβάλλον να είναι πάνω από τα κέρδη.
49.2%"

υπάρχει αυτό "Δες περισσότερα και μετακινήσου προς τα κάτω " πάτα το βελάκι δίπλα και θα σου βγάλει και τα υπόλοιπα θέματα... (δίπλα θα εμφανίσει μια μπάρα.. ρολαρέ την προς τα κάτω.) εκεί μέσα είναι ;)

στο αντιγράφω κιόλας ...

Παγκόσμιος ηγέτης των λαών – Παγκόσμια εκστρατεία πολιτών για να εκλεγεί ένας γενικός γραμματέας του ΟΗΕ που θα υπερασπίζεται με σθένος τους λαούς και για να καταπολεμήσουμε το παζάρεμα που κάνουν οι πλούσιες χώρες με τις θέσεις στον ΟΗΕ.
13.8%
psagmenos8 has been thanked by:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Γίνεται Δημοψήφισμα για Παγκόσμιο ηγέτη ΤΩΡΑ!!! δείτε..
Unread postPosted: 08 Mar 2016, 22:29 
Member
Member

Joined: 01 Apr 2009, 17:24
Posts: 41
Has thanked: 0 time
Have thanks: 4 time
Γιώργαρε κοιμήσου εσύ τον ύπνο του δικαίου... :D ΦΥΣΙΚΑ μέσα από τον ΟΗΕ θα έρθει. Είναι ο μοναδικός ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ!!! (σε γενικές γραμμές, με θετικό έργο στην συνείδηση των λαών) και συμπληρώνω.. τους υποψήφιους θα τους βρούνε μέσα στις λίστες με τους βραβευμένους ήδη από τον ΟΗΕ.. (ανθρώπους δηλαδή που έχουν αναγνωριστεί και βραβευτεί για το κοινωνικό τους έργο, σαν τον David mayer de Rothschild... ;) ).

Η ΕΥΡΩΠΗ ούτε τα κορδόνια της εν μπορεί να δέσει.. ο ΟΗΕ έχει τα μέσα και την εμπειρία να επιλύει σοβαρά ανθρωπιστικά προβλήματα.. και μετά ειδικά από την συμφωνία του Παρισίου αναβαθμίζεται ριζικά.... μετά τον Παγκόσμιο πόλεμο (που θα είναι στημένος σε μεγάλο βαθμό..) και το παγκόσμιο οικονομικό Κραχ.. λαοί και ηγεσίες, στον ΟΗΕ θα ανατρέξουν για να βρουν λύσεις... και φυσικά κινούνται Φανερά πια.. αφού έχουν φέρει τους λαούς εκεί που θέλουν... στην πλήρη αδιαφορία.. δόγμα του σοκ...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Γίνεται Δημοψήφισμα για Παγκόσμιο ηγέτη ΤΩΡΑ!!! δείτε..
Unread postPosted: 09 Mar 2016, 00:03 
Member
Member

Joined: 01 Apr 2009, 17:24
Posts: 41
Has thanked: 0 time
Have thanks: 4 time
βλέπω ότι σιγά σιγά το πήρανε χαμπάρι και άλλοι... ;)
π.χ
https://serfare.com/diethnis-dimoskopis ... mio-igeti/

http://attikanea.blogspot.gr/2016/02/blog-post_329.html

http://www.triklopodia.gr/%CF%80%CE%B1% ... %80%CE%B1/

http://atheatignosi.blogspot.gr/2016/02 ... ost_8.html
psagmenos8 has been thanked by:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Γίνεται Δημοψήφισμα για Παγκόσμιο ηγέτη ΤΩΡΑ!!! δείτε..
Unread postPosted: 09 Mar 2016, 00:31 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 12 Jul 2008, 23:01
Posts: 4147
Location: έρημος
Has thanked: 167 time
Have thanks: 599 time
O ΟΗΕ στην νεα Υορκη εχει μυστικη αιθουσα με 10 Βασιλικους θρονους ΜΠΡΟΣΤΑ απο ιερο θυσιαστηριο

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ-ΒΩΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Image


Η είσοδος προς το δωμάτιο Διαλογισμού των αρχηγείων των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη έχει μάκρος 33 πόδια και πλάτος 18 πόδια (6 + 6 + 6 = 18 )!

Το μικρό, αμυδρά φωτιζόμενο και δίχως παράθυρα δωμάτιο έχει περιγραφεί από κάποιος ως ‘Σατανικός Ναός’. Έχει σχεδιαστεί ως μία πυραμίδα να μπορεί να σταθεί πλάι του και με μία τοιχογραφία στη θέση του επιστεγάσματος.


Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το pentapostagma.gr για τους αναγνώστες του ‘ο θεματοφύλακας και κατασκευαστής αυτής της ανίερης κατασκευής είναι η εταιρία Lucis Trust, η οποία ήταν γνωστή και ως Εταιρία Εκδόσεων Lucifer’ σύμφωνα με δήλωση του 2001 από τον Gary J. Eddlleman του Συνταγματικού Κόμματος του Ιλινόις των Η.Π.Α.
Ποιός όμως χρηματοδότησε την οικοδόμηση του δωματίου; Ο αρχιεγκληματίας των Illuminati John D. Rockfeller.


Τα Ηνωμένα Έθνη δουλεύουν επιμελώς εδώ και δεκαετίες για να επιτύχουν την ίδρυση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης και μίας παγκόσμιας θρησκείας όπως προφητεύεται στη Βίβλο.
Κρύβονται πίσω από βαρύγδουπες λέξεις και κενά νοήματα όπως η βιώσιμη ανάπτυξη, η υπερθέρμανση του πλανήτη, η παγκόσμια συνείδηση και οι ατομικές ελευθερίες ενώ ουσιαστικά είναι απασχολημένοι με την προώθηση και εφαρμογή των σχεδίων που έχουν γραφθεί στην Χάρτα του Ο.Η.Ε, στην Χάρτα περί Γης και πολλών ακόμη ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.


Τα σχέδια αυτά, όπως όλοι γνωρίζουμε, περιλαμβάνουν μία προσπάθεια παγκοσμιοποίησης η οποία θα ακυρώσει την εθνική κυριαρχία και θα θέσει τον πληθυσμό και τους πόρους της γής υπό τον απευθείας έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών.
ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ-ΒΩΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
Στο κέντρο του δωματίου βρίσκεται μία μαύρη πέτρινη πλάκα σε σχήμα φέρετρου ύψους περίπου ενός μέτρου και 210 εκατοστών (4 πόδια). Το συγκεκριμένο πέτρωμα αποτελεί τον μεγαλύτερο μαγνητίτη που έχει εξορυχθεί ποτέ και είναι εξαιρετικά μαγνητικός και διατηρεί ιδιότητες πολικότητας. Ο μαγνητισμός αποτελεί το πρωταρχικό μέσο για την αξιοποίηση της αιθερικής ενέργειας. Μέσω του διαλογισμού σε ένα δωμάτιο που περιέχει έναν τεράστιο μαγνήτη, οι φυσικές ενέργειες της υπερδιάστασης της γης ενισχύονται σημαντικά..
Image


Μία και μοναδική ακτίνα φωτός που προέρχεται από ειδικό φακό που έχει τοποθετηθεί στο ταβάνι προσκρούει σε αυτόν τον ναό βάρους 6,5 τόνων (13.000 γραμμάρια). Ο αριθμός 13 είναι ο αποκρυφιστικός αριθμός που συνδέεται με την επανάσταση και τη μαγεία.
Το Άγαλμα της Ελευθερίας που βρίσκεται στο λιμάνι της Νέας Υόρκης φωτίζει τον κόσμο με ένα δαδί ισχύος 13.000 βατ και το πρώην Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου είχε 13.000.000 τετραγωνικά πόδια χώρων γραφείου.
Και όλα αυτά βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, την οικονομική και εμπορική πρωτεύουσα του κόσμου!!!
Ο Dag Hammarskjold, πρώην Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών περιέγραψε την κεντρική λίθο του δωματίου διαλογισμού ως το σύμβολο του θεού όλων μας.
Το ερώτημα όμως είναι – σε ποιόν ακριβώς θεό αναφέρεται;
pentapostagma

Το σχέδιο του ΟΗΕ για την παγκόσμια διακυβέρνηση--> http://redskywarning.blogspot.gr/2012/0 ... _4385.html

Περισσότερα εδω

_________________
Οἱ οὐρανοί διηγοῦνται δόξαν Θεοῦ, ποίησιν δέ χειρῶν αὐτοῦ ἀναγγέλλει τό στερέωμα.Ψαλ. 18,2
Image
raimon has been thanked by:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Γίνεται Δημοψήφισμα για Παγκόσμιο ηγέτη ΤΩΡΑ!!! δείτε..
Unread postPosted: 09 Mar 2016, 00:38 
Member
Member

Joined: 01 Apr 2009, 17:24
Posts: 41
Has thanked: 0 time
Have thanks: 4 time
Γεια σου raimοn!! Είσαι Αρχηγός!! ;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Γίνεται Δημοψήφισμα για Παγκόσμιο ηγέτη ΤΩΡΑ!!! δείτε..
Unread postPosted: 09 Mar 2016, 12:51 
Forum Legend
Forum Legend

Joined: 20 Oct 2010, 19:22
Posts: 1198
Has thanked: 43 time
Have thanks: 65 time
psagmene8,
ο ΟΗΕ δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑ,πανω στα κρατη,η θεση του Γ.Γ.,ειναι πληρως ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ!
Αν θελει ο Αντίχριστος να εφαρμοσει εναν νομο (οποιοδηποτε νομο) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΩ ΟΗΕ!Δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα!
Ενω,αντιθετα,σαν Προεδρος της ΕΕ,εχει ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,εχει ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,εχει ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ 28 ΚΡΑΤΩΝ,εχει τα ΠΑΝΤΑ,για να εφαρμοσει ΝΟΜΟΥΣ!Αυτο,θα γινει με νεο ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ,θα γινει με την λεγομενη ''ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ'' της ΕΕ!Παρτο χαμπαρι,και μην κοροιδευεις τον εαυτο σου με τον ΟΗΕ!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Γίνεται Δημοψήφισμα για Παγκόσμιο ηγέτη ΤΩΡΑ!!! δείτε..
Unread postPosted: 09 Mar 2016, 18:21 
Member
Member

Joined: 01 Apr 2009, 17:24
Posts: 41
Has thanked: 0 time
Have thanks: 4 time
o OHE δεν έχει εξουσία πάνω στα κράτη;;; Δεν είναι έτσι ακριβώς.. στον ΟΗΕ μαζεύονται όλα τα κράτη του πλανήτη και παίρνουν σημαντικές ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ αποφάσεις.. (και όχι μόνο) ΨΗΦΙΖΟΥΝ!! και ασκούν και ΒΕΤΟ!!! δεν πάνε για να πιούνε καφεδάκι εκεί μέσα.. ο ΟΗΕ έχει γραφεία σε όλο τον πλανήτη (στην Ευρωπαϊκή ήπειρο η βασική του έδρα του είναι στην Γενεύη..) και διαθέτει χιλιάδες πολιτικό και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΌ προσωπικό.. Συνεργάζεται στενότατα με χιλιάδες ΜΚΟ, μισθοφορικούς στρατούς, με το ΔΝΤ, με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, κ.λπ. Από εκεί μέσα έχουν περάσει ΟΛΟΙ!! πολιτικοί ηγέτες, αξιωματούχοι, διασημότητες, ακόμα και ο ίδιος ο ΠΆΠΑΣ.. Μετά ειδικά την συμφωνία για την κλιματική αλλαγή στο Παρίσι (που πάλευαν για χρόνια να το επιτύχουν οι Διεθνείς τοκογλύφοι) ο ΟΗΕ αποκτάει ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ!!! Κάτω από το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγής θα έχει πιο άμεσο ρόλο και θα επιβάλλει και κυρώσεις στα κράτη.. κάθε μέρα που περνάει αναβαθμίζεται ο ΟΗΕ.. και όσο πιο πολλές κρίσεις και πολέμους θα γίνονται, τόσο περισσότερο οι λαοί και οι ηγεσίες τους θα στρέφονται προς αυτόν... γι' αυτό φτιάχτηκε άλλωστε.. το λέει το όνομα του.. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!! Και έχουν καταφέρει τόσα χρόνια τα λαμόγια να προστατέψουν την φήμη του ΟΗΕ στις συνειδήσεις των λαών.. (ο ΟΗΕ προσπαθεί ο καημένος να κάνει το καλό.. αλλά τα κακά κράτη δεν τον αφήνουν... δεν έχει και πολλές δυνατότητες.. ας του δώσουμε μωρε περισσότερες... να κάνει το "σωστό".. να φέρει "ισορροπία" και "δικαιοσύνη" στον πλανήτη.. ας βάλουμε και έναν πιο ικανό και δραστήριο Γενικό γραμματέα.. αυτό είναι και το πνεύμα της ψηφοφορίας..). Η Ευρώπη είναι ένα κομμάτι του συνόλου.. που φτιάχτηκε ΜΕ ΣΚΟΠΌ να αποδυναμώσει τα Χριστιανικά ευρωπαϊκα κράτη.. ώστε να ενταχθούν καλύτερα (χωρίς πολλές αντιδράσεις) στο ευρύτερο σχεδιασμό του ΟΗΕ.. Γιώργαρε, εσύ άλλωστε Αντίχριστο δεν θέλεις εδώ και τώρα;; σε χαλάει αν έρθει μέσο ΟΗΕ;; κανονικά θα πρέπει να είσαι χαρούμενος.. να πανηγυρίζεις.. ;) θα έπρεπε κιόλας να μπεις μέσα στο Avaaz για να ψηφίσεις υπέρ του... :xaxa:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Γίνεται Δημοψήφισμα για Παγκόσμιο ηγέτη ΤΩΡΑ!!! δείτε..
Unread postPosted: 09 Mar 2016, 20:17 
Forum Legend
Forum Legend

Joined: 20 Oct 2010, 19:22
Posts: 1198
Has thanked: 43 time
Have thanks: 65 time
psagmene8,
χωριο που φαινεται,κολαουζο δεν θελει!Ετσι δεν λεει ο θυμοσοφος λαος μας;Και στην περιπτωση μας,ποιο ειναι το χωριο που φαίνεται;Αν ο Αντίχριστος εμφανιστει μεχρι τελη Μαρτιου που λεει η Λιτσα Πατερα,ΠΡΟΣΘΕΣΕ 3,5 χρόνια μετα,και φτασε τον Σεπτεμβρη του 2019!Τι γινεται ομως τον Μαιο του 2019;;;;Οι επομενες ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!Ε,βαλε και 4 μηνες ''γραφειοκρατια Βρυξελλων'' για να ετοιμαστουν τα καταστατικα για την αναθεση της Προεδριας της ΕΕ,και βγαλε ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 10 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred