Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 3   [ 49 posts ]
Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 02 Oct 2008, 01:34 
:evil: Ο «νταβατζής» του «νταβά» του…
Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Οκτώβριος 1, 2008
Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου

Έχουμε γράψει πολλές φορές, από παλιά, ότι ο Λαζόπουλος είναι ο κυνικός μεταπράτης των συμφερόντων των εκάστοτε αφεντικών του. Πουλάει θρασύτατα τα υποπροϊόντα αυτών που των πληρώνουν, υποπροϊόντα που τα «επενδύει» με το λούστρο της σάτιρας. Τα σκουπίδια των αφεντικών του κοσκινίζει και τις πολιτικές τους επιδιώξεις προωθεί.

Πριν από δύο μήνες, π.χ. κάποιοι πολιτικοί ήταν στο απυρόβλητο, σήμερα που το αφεντικό του έχει άλλη γραμμή, άλλαξε και η «πολιτική γραμμή» του Λάκη: Πολιτικός τυχοδιωκτισμός σε παράκρουση.

Ο «ιδεολόγος» Λάκης όλα τα ξεπουλάει. Για την ακρίβεια δεν έχει ούτε ιδέες, ούτε πολιτικές απόψεις. Είναι εκτός ορίων και συνόρων: Κάθε φορά «φοράει» τις «ιδέες» και τις «απόψεις» αυτών που των πληρώνουν.

Αυτά στο ειδικό, συγκεκριμένο επίπεδο.Στο γενικό, φιλοσοφικό επίπεδο αναπαράγει και ανακυκλώνει τη σήψη του καθεστώτος και όλες τις ιδεολογικές ακαθαρσίες της Νέας Εποχής.

Αυτό μας το μοστράρουν ως σάτιρα! Δεν είναι, όμως, τίποτε άλλο από ένα διαστροφικό ανακάτεμα του βούρκου που πουλιέται στη διαφημιστική αγορά του ιδεολογικού ολοκληρωτισμού των καναλιών.

Το κοσκίνισμα των σκουπιδιών και η ανακύκλωση των υποπροϊόντων της σήψης δεν είναι σάτιρα. Η σάτιρα αποτελεί ΑΡΝΗΣΗ της αποσύνθεσης και οδηγός της παραμένει η μεγάλη αγάπη για τον άνθρωπο. Αποτελεί μια μορφή της τέχνης που αρνείται την αποσύνθεση και μαστιγώνει ανηλεώς τις κοινωνικές σχέσεις, τις δομές και τα σύμβολα του καθεστώτος της αποσύνθεσης. Αυτό προϋποθέτει και όραμα ζωής, το όραμα μιας άλλης κοινωνίας. Με άλλα λόγια η σάτιρα ΑΠΑΙΤΕΙ μια ΠΙΣΤΗ σε ένα ορισμένο σύστημα ιδεών, σε ένα όραμα.

Η «σάτιρα» του Λαζόπουλου είναι η θορυβώδης αυτοϊκανοποίηση του νοσηρού ατομικισμού, η «ηδονή» του βούρκου, η πολτοποίηση της σκέψης και της αισθητικής: Η «σκέψη» και η «αισθητική» της τηλεοπτικής αγοράς, μιας αγοράς υποταγμένης πλήρως στο μεγάλο κεφάλαιο, συνακόλουθα στη «δικτατορία» του τηλεοπτικού θεάματος και της αχαλίνωτης ακροαματικής κερδοφορίας.

Το να γελάς με την αθλιότητα και τον βούρκο, με τα ανακυκλωμένα υποπροϊόντα των νοσηρών συμπτωμάτων-θυμάτων της τηλεοπτικής βαρβαρότητας (τα ποικίλα εξαθλιωμένα ψώνια) δεν κάνεις σάτιρα. Η σάτιρα αναπτύσσεται από την αποσύνθεση και την εξαθλίωση (κοινωνική, πνευματική κ.λπ), αναπτύσσεται από την ηλιθιότητα και νοσηρότητα των προσώπων, αλλά όλα αυτά τα υπερβαίνει, τα αρνείται, δεν τα ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ.

Η μαχητική διάθεση, η πληθωρική υγεία, η φρεσκάδα του πνεύματος και η ζωογόνα πνοή των μεγάλων κοινωνικών, αλλά και ιδεολογικών συγκρούσεων βρίσκουν στη σάτιρα μια ΔΙΕΞΟΔΟ…

Η σάτιρα δεν είναι αυτοϊκανοποίηση και χυδαία ευχαρίστηση. Απαιτεί ανώτερη ηθική δικαίωση. Προϋποθέτει δηλαδή ένα ενιαίο αντίκρισμα της ζωής, την ανασύνθεσή της (το ξεπέρασμα της αποσύνθεσης), το όραμα μιας νέας ανώτερης ζωής. Το να βρίσκεις ηδονή στις ακαθαρσίες και τις κοινωνικές ή άλλου είδους διαστροφές δεν έχει τίποτα το κοινό με τη σάτιρα. Είναι η διαστροφή εκείνων που εκστασιάζονται με τα πνευματικά και συναισθηματικά τους κόπρανα: Με τα υποπροϊόντα της καπιταλιστικής παρακμής.

Ένα τέτοιο υποπροϊόν είναι και ο Λαζόπουλος, «προοδευτικό» και «αριστερό» υποπροϊόν (η μόδα της εποχής)!!!

Ωστόσο δεν «εκστασιάζεται» μόνο με τα ιδεολογικά κόπρανα του συστήματος, αλλά αποτελεί και το ιδεολογικό εργαλείο του συστήματος για την καταστροφή κάθε πολιτικού και αισθητικού κριτηρίου. Το τηλεοπτικό, ιδεολογικό, ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟ εργαλείο του συστήματος, εργαλείο υποταγμένο πλήρως στα «Νέα Γούστα», στα νεοταξικά «γούστα».

Ο Λάκης παράγει ένα ιδεολογικό κουρκούτι με αλήθειες, ψέματα και παραπλανητικά, λαϊκίστικα τρικ. Είναι το πολυπολιτισμικό χωνευτήρι. Αποκαλύπτει εξωτερικά συμπτώματα της σήψης, της βλακείας και των νεοταξικών εγκλημάτων πασίγνωστα σε όλους (έτσι γίνεται αποδεκτός και πουλάει), και ταυτόχρονα προπαγανδίζει τη νεοταξική φιλοσοφία: εξυγιαντικούς μύθους, ηθικολογικά κλισέ και όλες τις ιδεολογικές σάλτσες της πολυπολιτισμικότητας.

Σπάει κάποιες πυώδεις φουσκάλες της πλανητικής και καθεστωτικής βαρβαρότητας για να μας ποτίσει πιο αποτελεσματικά με το δηλητήριο των Νέων, ισοπεδωτικών Ιδεολογημάτων. Μηχανή που αλέθει τη σκέψη, το συναίσθημα και το πολιτικό κριτήριο…

Αποκαλύπτει την ηλιθιότητα του κατεστημένου πολιτικού κόσμου (σύμφωνα με τις επιθυμίες του οικονομικού του κάθε φορά σπόνσορα) για να προπαγανδίσει την επιχρυσωμένη ηλιθιότητα των Τσίπριδων.

Πλασάρει και προπαγανδίζει δηλαδή έντεχνα και συστηματικά τη νέα, ακόμα πιο διαβρωτική (γιατί είναι ύπουλη) βλακεία, των τηλεοπτικών, πολιτικών κατασκευασμάτων, κατασκευάσματα τα οποία λουστράρει με τα χρώματα των «Νέων Ιδεών»!!!

Οι μισές αλήθειες είναι χειρότερες από το ψέμα. Και είναι ακόμα πιο αποκρουστικό και ύπουλο αυτές τις μισές αλήθειες να τις χρησιμοποιείς για να προπαγανδίσεις τους σύγχρονους δωσίλογους και να «παίξεις» τα δόλια πολιτικά παιχνίδια του «νταβά» σου…

Image
www.resaltomag


Top
  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 02 Oct 2008, 08:37 
Webmaster
Webmaster
User avatar

Joined: 26 Oct 2007, 23:26
Posts: 2152
Location: Down to Earth
Has thanked: 49 time
Have thanks: 151 time
Highscores: 3
Αν και γελάω πολύ μαζί του και ειδικότερα όταν "αποκαλύπτει", γεγονότα που ήδη γνωρίζουμε, αλλά θέλουμε επιβεβαίωση, ενοχλούμε όμως με το αλισβερίσι που έχει με τον Σύριζα και τους κουκουλο-πιστεύω-σε-τίποτε, περνώντας έτσι μηνύματα αντίδρασης προς το σύστημα, φέρνοντας ως λύση ένα κόμμα (νεοταξικής προελεύσεως).

Ιδού η απόδειξη:
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ-ΜΑΛΙΣΤΑ

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ

Image

περισσότερα εδώ:
topic-t167.html

Εγω το ονομάζω Νέα τάξη απο την πίσω πόρτα!

_________________
Image
Image
Image
Truth

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 02 Oct 2008, 16:00 
Great Poster
Great Poster
User avatar

Joined: 01 May 2008, 18:03
Posts: 181
Location: Μακεδονία
Has thanked: 0 time
Have thanks: 1 time
Ας θυμηθούμε ένα παλαιότερο περιστατικό με θαλαμηγούς, γιατρούς, ηθοποιούς, τραγουδιστές, μάνατζερ, όπλα και φυσικά& ΑΦΘΟΝΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και μετα θα ξαναμιλήσουμε για τους θεματοφύλακες της ηθικής

(Σημείωση: Στα παρακάτω κείμενα αναφέρεται η πηγή και το αντίστοιχο URLγια την αποφυγή παρεξηγήσεων)

Από το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Αθήνα, 8 Ιουνίου 2001

Τις συνθήκες αναβολής της μεταγωγής του ψυχίατρου Πέτρου Λυμπέρη από το νοσοκομείο της Σύρου στις φυλακές Κορυδαλλού προσπαθεί να διευκρινίσει ο εισαγγελέας Σύρου Δημήτρης Δαδηνόπουλος.

Ο εισαγγελέας Σύρου κάλεσε τους γιατρούς του νοσοκομείου, αλλά και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν την είδηση να καταθέσουν.

Οι γιατροί του νοσοκομείου Σύρου επισημαίνουν ότι η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Λυμπέρη παραμένει ασταθής και τονίζουν ότι ο ψυχίατρος θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο μόλις βελτιωθεί η κλινική του κατάσταση.

Ο ψυχίατρος του νοσοκομείου Σύρου Δημήτρης Τριανταφύλλου , που είναι προσωπικός φίλος του Πέτρου Λυμπέρη, επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, την ώρα που ενημερώνονταν από διοίκηση του νοσοκομείου.

Εξάλλου, ο εισαγγελέας Σύρου διέταξε προκαταρκτική έρευνα και για τους καλλιτέχνες που επέβαιναν στη θαλαμηγό. Ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Σάκης Ρουβάς, ο Ηλίας Ψινάκης και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος θα καταθέσουν εκ νέου, ακόμα και από τους τόπους διαμονής τους, γιατί ο πλοίαρχος της θαλαμηγού Γιώργος Γεωργούδης, τόνισε στην κατάθεση του ότι ο Πέτρος Λυμπέρης άφησε υπόνοιες ότι οι επώνυμοι τοποθέτησαν τα ναρκωτικά στο δωμάτιο του.

Ο διευθυντής της ασφάλειας Αττικής Γιώργος Αγγελάκος υπογράμμισε ότι η δίωξη ναρκωτικών πληροφορήθηκε με ανώνυμο τηλεφώνημα το απόγευμα της Παρασκευής ότι η θαλαμηγός του Λυμπέρη θα βρίσκονταν την επόμενη μέρα στη Μύκονο. Η δίωξη ναρκωτικών ενημέρωσε τις αρμόδιες λιμενικές αρχές του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και το αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου.

Ο κ. Αγγελάκος διέψευσε τις πληροφορίες ότι αστυνομικοί προμήθευσαν με ναρκωτικά τον Πέτρο Λυμπέρη για να διαπιστώσουν αν είναι τοξικομανείς.

Κλιμάκιο του υπουργείου Υγείας πραγματοποίησε για τρίτη μέρα έρευνα στην κλινική "Κασταλία" του ψυχιάτρου.

_________________
Henry Kissinger: «The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East»


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 18 Oct 2008, 20:20 
Researcher
Researcher
User avatar

Joined: 23 Aug 2008, 15:05
Posts: 740
Location: Β.ΕΛΛΑΔΑ
Has thanked: 59 time
Have thanks: 62 time
Highscores: 1
Διαφωνώ με τα γραφώμενα του κ Θύμιου Παπανικολάου .

Η σάτιρα δεν επιδέχεται καλούπια , δεν είναι έννοια που μπορείς να φορμάρεις με δυνητική φιλοσοφία .
Δεν μπορεί κανείς να ορίσει να προσδιορίσει τα όρια της σάτιρας . Κριτής της είναι ο θεατής , θέμα της είναι ακόμη και το κείμενο του κ Παπανικολάου , τρόπος της αυτός που αποδέχεται ο θεατής .
Η κωμωδία η σάτιρα είναι η διασκέδαση του λαού , άφησε την κ Παπανικολάου γιατί αύριο μπορεί να είσαι θέμα της .
Όσο για τον κ .Λαζόπουλο άφησε εμένα να κρίνω αν τα λεγόμενα του και ο τρόπος του , σατιρίζοντας είναι καθώς πρέπει .

_________________
Δεν υπάρχει ακριβής Αλήθεια των πραγμάτων, ούτε ισχυρίζομαι ότι γνωρίζω την Αλήθεια .
Με χαρακτήρισαν ημιμαθή και τους ρώτησα , γνωρίζετε τι σημαίνει μαθαίνω .


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 18 Oct 2008, 20:34 
Good Poster
Good Poster

Joined: 23 Aug 2008, 15:52
Posts: 115
Location: Καρδίτσα
Has thanked: 2 time
Have thanks: 1 time
Φίλε SER1 δε θα διαφωνήσω με αυτά που λες, τι έχεις όμως να πεις για την επιλεκτική μονομερής και κατευθυνόμενη σάτυρα του εν λόγω θεατρίνου που αφήνει στο απυρόβλητο τις θέσεις και τις απόψεις του κόμματός του, ενώ γίνεται κριτής των πάντων;;;; Η μονομέρεια και ο εσκεμένος επιλεκτισμός είναι που μας πειράζει καθώς και οι νεοταξικές και νεοεποχικές ιδέες που προσπαθεί να περάσει στον κόσμο.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 18 Oct 2008, 21:56 
Power Member
Power Member

Joined: 03 Jun 2008, 16:15
Posts: 506
Has thanked: 0 time
Have thanks: 2 time
Δεν μπορεί να πάρουμε στα σοβαρά έναν τηλεσατυρικό που (δήθεν) κατακρίνει το σύστημα και τους ισχυρούς ενώ ταυτοχρόνως κάνει καλοκαιρινές διακοπές μέσα στα υπερπολυτελή κότερα των μεγαλοεπιχειρηματιών που τον στηρίζουν.
Ο Συγκεκριμένος πρόκειται για καθαρό όργανο πολιτικής κατευθυνομενης προπαγάνδας διαμέσου του χιούμορ..

_________________
Μια ολιγομελή διεθνής ελιτ ήταν η ίδια που χρηματοδότησε στο παρελθόν την κομμουνιστική επανάσταση και τους Ναζί, και είναι η ίδια που προωθεί σήμερα τη νέα/τάξη.

Καθηγητές Antony C. Sutton, Carol Quigley


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 19 Oct 2008, 00:54 
New Member
New Member
User avatar

Joined: 30 Sep 2008, 18:52
Posts: 15
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Σήμερα όλοι η προπαγάνδα γίνεται με χαμόγελο.... Ισχυρά μηνύματα με λίγο κόστος.

Στην αρχή τον πίστεψα...με τον καιρό κατάλαβα...ευτυχώς κατάλαβα.

Εμένα αυτό που με πειράζει είναι που πιανει συνεχώς τη μάνα του στο στόμα του.... Πάει να βγάλει προς τα έξω την εικόνα του μικρού και αθώου παιδιού, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με αυτόν τον σάπιο κόσμο, απλά έτυχε να βρεθεί στον αλφα και υποχρεωμένος να πράξει το καθήκον του, έγινε ένας ακόμα "καλός άνθρωπος", που χάρη στην συνδρομή του, ανοίξανε τα ματάκια μας και γνωρίσαμε τον κόσμο.

Λάκη σ' ευχαριστούμε

_________________
Σας την έχω στήσει στη γωνία...... Πέρασαν πολλά χρόνια υπομονής


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 19 Oct 2008, 03:41 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 20 Jan 2008, 15:03
Posts: 360
Has thanked: 0 time
Have thanks: 44 time
Να μην θυμηθούμε και τι έκανε για να αποφύγει τη στράτευση το καμάρι σας επειεδή είχει αλλεργία στα μάλλινα! Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι τα είδωλά σας είναι τόσο «αδελφές» όσο και τα είδωλα που προσπαθούν να καθιερώσουν? Τί πρέπει κανείς να κάνει για να σας δείξει την ετικέττας λιανικής με την τιμή που σας έχουν ξεπουλήσει επώνυμοι και υθίνοντες νώες και μή?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 19 Oct 2008, 09:56 
Forum Legend
Forum Legend

Joined: 30 Oct 2007, 09:47
Posts: 1331
Location: Εδεσσα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 5 time
Highscores: 19
Αγαπητοί φίλοι

Σε ποιά κτήματα γυρνούσε ο εν λόγω κύριος, την Άνοιξη, μαζί με τον Κοντομηνά, εεεε?
Και τι έψαχνε, σκάνδαλα?

Απίσης, σε ποιό κόμμα θα είναι πιθανός υποψήφος βουλευτής, στις επόμενες εκλογές, όταν γίνουν?

_________________
Ει Κύριος μεθ ημών, ουδείς καθ ημών

Ω ξήν, αγγέλεις Λακεδαιμονίοις, ότι τήδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι (αεί) πειθόμενοι!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 19 Oct 2008, 09:59 
Forum Legend
Forum Legend

Joined: 30 Oct 2007, 09:47
Posts: 1331
Location: Εδεσσα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 5 time
Highscores: 19
Αγαπητοί φίλοι

Οι ΨΕΠ, δια μέσου των ΜΜΕ και της "σάτιρας" σε όλο τους το μεγελείο!

_________________
Ει Κύριος μεθ ημών, ουδείς καθ ημών

Ω ξήν, αγγέλεις Λακεδαιμονίοις, ότι τήδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι (αεί) πειθόμενοι!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 19 Oct 2008, 10:01 
Forum Legend
Forum Legend

Joined: 30 Oct 2007, 09:47
Posts: 1331
Location: Εδεσσα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 5 time
Highscores: 19
Αγαπητέ Death2NWO

Εάν η προηγούμενη τοποθέτησή σου είναι ειλικρινής, βλέπω ότι αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι, επι τέλους, τι γίνεται γύρω σου

_________________
Ει Κύριος μεθ ημών, ουδείς καθ ημών

Ω ξήν, αγγέλεις Λακεδαιμονίοις, ότι τήδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι (αεί) πειθόμενοι!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 19 Oct 2008, 10:30 
Power Member
Power Member

Joined: 03 Jun 2008, 16:15
Posts: 506
Has thanked: 0 time
Have thanks: 2 time
Είπαμε Αετέ, στο μόνο που διαφωνούμε είναι στην τάση σου να υπερασπίζεις τους βασιλικούς. Οι βασιλικοί ανήκουν στην ελιτ, στη νέα τάξη, στην ολιγαρχική υπερπλουτοκρατία και ίδρυσαν και συμμετέχουν στην Μπιλντερμπεργκ. Και εδώ έχεις λάθος. Ελπίζω να το καταλάβεις κάποτε.

υγ. Ακόμα και οι διαβόητοι Ροθτσιλντ δεν έχουν την εξουσία και τον πλούτο που έχουν οι Ουϊνδσορ οι οποίοι φυλλάσονται από ιδιωτικό στρατό ασφαλείας της μογγολικής φυλής Γκούρκας του Νεπάλ..

_________________
Μια ολιγομελή διεθνής ελιτ ήταν η ίδια που χρηματοδότησε στο παρελθόν την κομμουνιστική επανάσταση και τους Ναζί, και είναι η ίδια που προωθεί σήμερα τη νέα/τάξη.

Καθηγητές Antony C. Sutton, Carol Quigley


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 19 Oct 2008, 10:57 
Member
Member
User avatar

Joined: 08 Oct 2008, 20:38
Posts: 30
Has thanked: 0 time
Have thanks: 1 time
Death2NWO wrote:
Είπαμε Αετέ, στο μόνο που διαφωνούμε είναι στην τάση σου να υπερασπίζεις τους βασιλικούς. Οι βασιλικοί ανήκουν στην ελιτ, στη νέα τάξη, στην ολιγαρχική υπερπλουτοκρατία και ίδρυσαν και συμμετέχουν στην Μπιλντερμπεργκ. Και εδώ έχεις λάθος. Ελπίζω να το καταλάβεις κάποτε.

υγ. Ακόμα και οι διαβόητοι Ροθτσιλντ δεν έχουν την εξουσία και τον πλούτο που έχουν οι Ουϊνδσορ οι οποίοι φυλλάσονται από ιδιωτικό στρατό ασφαλείας της μογγολικής φυλής Γκούρκας του Νεπάλ..


:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

_________________
DEO NON FORTUNA


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 19 Oct 2008, 13:48 
Forum Legend
Forum Legend

Joined: 30 Oct 2007, 09:47
Posts: 1331
Location: Εδεσσα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 5 time
Highscores: 19
Αγαπητέ Death2NWO

Θα σου υπενθυμίσω ότι εσύ δεν μπορείς να κρίνεις....ακόμα....εθελοτυφλείς...άκαιρο λοιπόν το ότι έχω λάθος.......αυτό άσε τον Κύριό μου να το κρίνει.....εσύ, προς το παρόν είσαι πολύ λίγος για τέτοιου είδους διαπιστώσεις....Ουδέποτε είχα τάσεις να υπερασπίζομαι ή όχι, κυβερνώντες της χώρας μου...Αυτά είναι φθηνές και υποκινούμενες δικές σου διαπιστώσεις.....τραγικά ατυχές.....

Κι εσύ λιο3, πές και κάτι διαφορετικό από ειρωνίες.......Διότι είσαι από καιρό λοκ όν, ρεντυ το μπι φαηαρντ............ :lol: προς γνώση και συμμόρφωση, που δυστυχώς δεν τη δείχνεις.....!

_________________
Ει Κύριος μεθ ημών, ουδείς καθ ημών

Ω ξήν, αγγέλεις Λακεδαιμονίοις, ότι τήδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι (αεί) πειθόμενοι!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 19 Oct 2008, 14:20 
Advanced Member
Advanced Member

Joined: 26 Apr 2008, 16:03
Posts: 939
Has thanked: 0 time
Have thanks: 3 time
Death2NWO wrote:
Δεν μπορεί να πάρουμε στα σοβαρά έναν τηλεσατυρικό που (δήθεν) κατακρίνει το σύστημα και τους ισχυρούς ενώ ταυτοχρόνως κάνει καλοκαιρινές διακοπές μέσα στα υπερπολυτελή κότερα των μεγαλοεπιχειρηματιών που τον στηρίζουν.
Ο Συγκεκριμένος πρόκειται για καθαρό όργανο πολιτικής κατευθυνομενης προπαγάνδας διαμέσου του χιούμορ..

:shock:
Σωστό!

Προσωπικά, ένας για εμένα είναι πραγματικός σε αυτά που λέει και ανήκει στους κύκλους της σάτυρας, έχοντας αθεϊστικές απόψεις εώς και αντι-Χριστιανικές. Ο Δημήτρης Πανούσης. Διότι ίσως να μην παρουσιάζει το "Εμ! Πεινάει ο κόσμος, κύριε βουλευτή!" όπως ο Λαζόπουλος, αλλά απ' όσο γνωρίζω ζει σε ένα φτωχό σπίτι, σχεδόν χωρίς έπιπλα. Δεν το έχω επιβεβαιώσει προσωπικά, αλλά αυτά ακούω από άλλους ανθρώπους (θαυμαστές του και μη).

Από τους σημερινούς κωμικούς για εμένα, μόνο ο Μητσικώστας άξιζε. :twisted:

_________________
h**p://soulsun.blogspot.com/

Πίστη, αγάπη, ελπίδα...όλα τα άλλα σβήνουν...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 19 Oct 2008, 16:02 
Great Poster
Great Poster
User avatar

Joined: 01 May 2008, 18:03
Posts: 181
Location: Μακεδονία
Has thanked: 0 time
Have thanks: 1 time
Ειδικά για τον Πανούση : Προέρχεται απο μεγαλοαστική οικογένεια και μένει στο Ψυχικό στα όρια με την Κηφισιά...( απλές λαϊκές προσφυγογειτονιές...).
Όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε σε συνέντευξη γιατί μένει μεταξύ Ψυχικού και Κηφισιάς η απάντηση του ήταν επί λέξει :"για να την "κάνω" εύκολα, αν χρειαστεί"...(εννοώντας ότι είναι κοντά στην Εθνική οδό...). :-P
Μην τα ψάχνετε....
Είναι όλοι πάμπλουτοι αλλά κάνουν σάτυρα κατά του συστήματος, το οποίο όμως μέρα με τή μέρα τους κάνει πλουσιότερους...
Μωρέ ποιό "Ελληνικό" κόμμα μου θυμίζει αυτη η στάση ζωής ; ... :bigthink:

_________________
Henry Kissinger: «The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to prevail; thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East»


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 19 Oct 2008, 20:26 
Researcher
Researcher
User avatar

Joined: 23 Aug 2008, 15:05
Posts: 740
Location: Β.ΕΛΛΑΔΑ
Has thanked: 59 time
Have thanks: 62 time
Highscores: 1
Quote:
Φίλε SER1 δε θα διαφωνήσω με αυτά που λες, τι έχεις όμως να πεις για την επιλεκτική μονομερής και κατευθυνόμενη σάτιρα του εν λόγω θεατρίνου που αφήνει στο απυρόβλητο τις θέσεις και τις απόψεις του κόμματός του, ενώ γίνεται κριτής των πάντων;;;; Η μονομέρεια και ο εσκεμένος επιλεκτισμός είναι που μας πειράζει καθώς και οι νεοταξικές και νεοεποχικές ιδέες που προσπαθεί να περάσει στον κόσμο.


Ίσως κάνει και αυτό που λες , αλλά τον παππού που έβγαλε πρόσφατα γιατί το ΙΚΑ του κατέσχεσε 2 καρέκλες και 1 τραπέζι , βολεύει μεν την αντιπολίτευση αλλά και εμένα που αντιλαμβάνομαι το μεγαλείο της ηλιθιότητας των κυβερνούντων .
Έπειτα από αντιπολιτευτικές κατευθύνσεις περιμένει ο λαός να μάθει την αλήθεια και όχι από τους δήθεν μορφωμένους κουλτουριάρηδες που κάθονται βολεμένοι στον καναπέ τους και φιλοσοφούν με ηλίθιο ύφος και τρόπο .
Ήμασταν μαζί στο στρατό κουβεντιάσαμε αρκετές φορές , είναι πανέξυπνος , ταλαντούχος και αγωνιστής . Είναι βέβαια πολιτικοποιημένος , καλά κάνει και εγώ είμαι .
Δεν δέχομαι το μήνυμα που έντεχνα περάσαν στην νεολαία τον τελευταίο καιρό ,..... μην ασχολείσθε όλοι είναι ίδιοι αφήστε εμάς που ξέρουμε να ασχολούμαστε …εσείς κοιμηθείτε τον ύπνο του δικαίου…όλοι είναι ίδιοι Μην Aσχολείσθε .
Όχι θα ασχολούμαστε θα κρίνουμε θα σατιρίζουμε θα γελάμε και θα ψηφίζουμε .

_________________
Δεν υπάρχει ακριβής Αλήθεια των πραγμάτων, ούτε ισχυρίζομαι ότι γνωρίζω την Αλήθεια .
Με χαρακτήρισαν ημιμαθή και τους ρώτησα , γνωρίζετε τι σημαίνει μαθαίνω .


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 19 Oct 2008, 20:46 
Researcher
Researcher
User avatar

Joined: 23 Aug 2008, 15:05
Posts: 740
Location: Β.ΕΛΛΑΔΑ
Has thanked: 59 time
Have thanks: 62 time
Highscores: 1
Quote:
Να μην θυμηθούμε και τι έκανε για να αποφύγει τη στράτευση το καμάρι σας επειεδή είχει αλλεργία στα μάλλινα!


Καλά έκανε , τα κουκλάκια οι ποδοσφαιριστές ,οι καλλιτέχνες που μέχρι χθες ήταν τα παιδιά της διπνανής πόρτας , τα ίδια δεν έκαναν και κάνουν .
Αν μπορούσα και εγώ να αποφύγω το στρατό θα το έκανα .
Ξεχνάτε ότι μας κυβερνούσε άνθρωπος που είδε το Ελληνικό εθνόσημο όταν έγινε πρωθυπουργός .

Quote:
! Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι τα είδωλά σας είναι τόσο «αδελφές» όσο και τα είδωλα που προσπαθούν να καθιερώσουν? Τί πρέπει κανείς να κάνει για να σας δείξει την ετικέττας λιανικής με την τιμή που σας έχουν ξεπουλήσει επώνυμοι και υθίνοντες νώες και μή?


Ε όχι και είδωλο ο Λαζόπουλος , σατυρικός θεατρίνος που μας διασκεδάζει διακωμωδώντας την επικαιρότητα , αυτό είναι , είδωλο όχι .
Μιας και αναφέρεσαι σε είδωλα μας δίνεις ένα , έτσι θα καταλάβουμε καλλίτερα το νόημα των μηνυμάτων που περνάς παραπάνω .

_________________
Δεν υπάρχει ακριβής Αλήθεια των πραγμάτων, ούτε ισχυρίζομαι ότι γνωρίζω την Αλήθεια .
Με χαρακτήρισαν ημιμαθή και τους ρώτησα , γνωρίζετε τι σημαίνει μαθαίνω .


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 19 Oct 2008, 22:35 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 20 Jan 2008, 15:03
Posts: 360
Has thanked: 0 time
Have thanks: 44 time
Θα έλεγα ο πρωταγωνιστής της δική σου ζωή που είσαι 'συ, αλλά μάλλον κακό παράδειγμα θα έδινα!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Λαζόπουλος:
Unread postPosted: 19 Oct 2008, 22:38 
Advanced Member
Advanced Member

Joined: 26 Apr 2008, 16:03
Posts: 939
Has thanked: 0 time
Have thanks: 3 time
Να πω κάποιο είδωλο? Μάλλον κάποιον ήρωα?
-Μ. Αλέξανδρος
-Ήρωες των Επαναστάσεών μας
-Μάρτυρες
-Όσιοι
-Άγιοι
-Ασκητές
-Ο Ιησούς Χριστός ο ίδιος
-Οι γονείς μας

Αυτά είναι τα πραγματικά είδωλα που μας βοηθάνε χωρίς κέρδος δίνοντας το αίμα τους.

Οι του τύπου Λαζόπουλου χαίρονται που κοροϊδεύουν τον υπόλοιπο κόσμο και βγάζουν και λεφτά. Μια χαρά περνάνε δηλαδή.
Ποτέ δεν πέθανε για εμένα κάποιος από αυτούς. Αντιθέτως, οι Έλληνες και οι Χριστιανοί πέθαναν τόσες φορές και συνεχίζουν να πεθαίνουν για να μπορώ να ψάξω σήμερα την Αλήθεια που θα με ελευθερώσει.

_________________
h**p://soulsun.blogspot.com/

Πίστη, αγάπη, ελπίδα...όλα τα άλλα σβήνουν...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 3   [ 49 posts ]
Go to page 1, 2, 3  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
suspicion-preferred