Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 4   [ 69 posts ]
Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 31 May 2011, 10:38 
Advanced Poster
Advanced Poster
User avatar

Joined: 21 Sep 2009, 00:42
Posts: 254
Location: Athens
Has thanked: 158 time
Have thanks: 9 time
Highscores: 1
Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Ο Jim Shaw υπήρξε Μασόνος σε ηγετική θέση (33ος βαθμός) πριν μεταστραφεί στον χριστιανισμό. Το βιβλίο ‘The DeadlyDeception’ (‘Η Θανατηφόρα Εξαπάτηση’) του TomMcKenney περιγράφει την ιστορία του. Η παρακάτω προσωπική του αφήγηση είναι από το βιβλίο ‘Προς Μία Παγκόσμια Δικτατορία’ του Gary Kah (Εκδόσεις ΣΤΕΡΕΩΜΑ). Στα αγγλικά ΕΔΩ.
“Αγαπητέ Φίλε,
Το να είσαι μέλος στην Μασονική Στοά σε πολλές περιπτώσεις έγινε οικογενειακή παράδοση, με τους νέους ανθρώπους να εισέρχονται στην Στοα γιατί ανήκαν σ’ αυτήν οι πατεράδες τους και οι παππούδες τους. Εξ αιτίας του θαυμασμού που θρέφουν για κάποιους φίλους ή συγγενείς, οι άνθρωποί αυτοί μπαίνουν στην Στοά χωρίς δισταγμούς, σίγουροι πως το Τάγμα βασίζεται σε ευγενή ιδεώδη. Αυτή ήταν και η δική μου περίπτωση Από τότε πού ήμουν μικρό παιδί, η μητέρα μου με ενθάρρυνε να γίνω Μασόνος κάποια μέρα όπως ο θείος μου τον οποίο θαύμαζε πολύ. Η εντύπωση που είχε για τον Ελευθεροτεκτονισμό ήταν πώς αποτελούσε μια λέσχη όπου καλοί άνθρωποι συναντιόντουσαν για να σχεδιάσουν την βοήθεια σ’ αυτούς που την χρειάζονται.

Image

Όταν μεγάλωσα, νυμφεύθηκα μια υπέροχη γυναίκα πού ήταν μέλος του Ανατολικού Αστέρος και της οποίας ο πατέρας ήταν Μασόνος. Παρόλο που ο πατέρας της δεν θα μου μιλούσε ποτέ για την Στοά εν τούτοις ήμουν περήφανος γι’ αυτόν.

Περιτοιχισμένος από ανθρώπους που αγαπούσα και ήταν Μασώνοι, τελικά αποφάσισα να μπω και εγώ στην Στοά.


Κάνοντας αίτηση για την εγγραφή μου ως μέλος στην Ινδιανάπολη, δέχθηκα μια επιστολή από την Στοά εντός δύο εβδομάδων που μού έλεγε πως είχα γίνει αποδεκτός. Μού ζήτησαν να είμαι παρών στην Στοά στις 6:30 μ. σε μια συγκεκριμένη ημέρα για να εισαχθώ στον πρώτο βαθμό. Όταν ήλθε η ώρα, πήγα στην Στοά και πλήρωσα τα έξοδα για τους πρώτους τρεις βαθμούς και μετά από αυτό μου ζήτησαν να ακολουθήσω έναν άνδρα που μου είπαν πώς ήταν ο ‘Μεγάλος Θαλαμηπόλος’. Με πήρε στο ‘Δωμάτιο της Προετοιμασίας’ όπου και μου είπε να βγάλω τα ρούχα μου και να φορέσω ένα λευκό παντελόνι (σαν πυτζάμα) και ένα λευκό πανωφόρι. Σύντομα ένας άνδρας με τον τίτλο του ‘Διακόνου’ μπήκε και μου είπε να τον ακολουθήσω. Με οδήγησε σε μια πόρτα και μου έβαλε ένα επίδεσμο στα μάτια. Επίσης σήκωσε το αριστερό μπατζάκι από το παντελόνι και άνοιξε το πουκάμισό μου εκθέτοντας το αριστερό μου στήθος. Μετά κάποια συζήτηση μεταξύ του Διάκονου και του ανθρώπου εντός του δωματίου της Στοάς μου είπαν τελικά να εισέλθω. Με δεμένα τα μάτια δεν μπορούσα να δω, μπορούσα όμως με σιγουριά να αισθανθώ. Κάτι κτύπησε το αριστερό μου στήθος (πόνεσα). Μια ανθρώπινη φωνή είπε: «Τζiμ Σώου, έγινες δεκτός στην στοά αυτή, επί των οξέων σημείων του διαβήτου, ο οποίος (και με πίεσε πάλι) θα σε διδάξει να μην αποκαλύψεις ποτέ κανένα από τα μυστικά ενός Εισαχθέντος Μαθητευόμενου Μασόνου σε κανέναν άλλο εκτός και αν είναι Αδελφός Μασόνος»

Image

“Είχα έλθει στην Στοά εκείνο το απόγευμα ελπίζοντας πως θα μού έλεγαν τι υποτίθεται πώς έπρεπε να κάνει ένας Μασόνος κατά το τέλος όμως της τελετουργίας είχα αηδιάσει. Όταν τελείωσε, ο φίλος μου μου είπε πώς ήταν κάτι που οι Μασόνοι έπρεπε να υπομείνουν, έτσι το έβγαλα από το μυαλό μου.

“Μετά ένα έτος ήμουν Μαθητευόμενος Πρεσβύτερος Διάκονος. Αυτό ήταν ένα μεγάλο άλμα για μένα αφού είχα παρακάμψει τρεις θέσεις. Είπα στο ‘Σεβαστό Διδάσκαλο’ πώς δεν ήθελα να είμαι ένας άεργος πού κάθεται σε μια καρέκλα αλλά ήθελα να υπηρετήσω την στοά και να περάσω από όλες τις θέσεις. Μπήκα επίσης στο Σκοτικό Δόγμα και έγινα ιεράρχης στην Στοά της Τελειοποιήσεις μελετώντας για Διδάσκαλος του 4ου Βαθμού.

“Την ίδια εποχή δέχτηκα την πρόσκληση από κάποιον παλιό φίλο από τον στρατό που ζήτησε από την γυναίκα μου και από εμένα να μετακομίσουμε στην Φλώριδα όπου ζούσε. Δεν ήθελα να εγκαταλείψω την δουλεία μου στο Ταχυδρομείο, αλλά ο φίλος μου είπε πώς μπορούσε να μου βρει μια θέση Δημοσίου Υπαλλήλου στην Φλώριδα. Τής γυναίκας μου της άρεσε η ιδέα να ζήσουμε εκεί. Έτσι με τους δύο να με παρακαλούν δέχτηκα τελικά να μετακομίσω. Η θέση μου στην στοά μεταφέρθηκε από την Ίνδιανάπολη (που ανήκε στην Νότια Δικαιοδοσία). Παρ’ όλο που τα τυπικά ανάμεσα στις δυο δικαιοδοσίες έχουν κάποιες διαφορές ανακάλυψα πώς οι στοές στην ουσία είναι οι ίδιες.

“Η Στοά στην Φλώριδα είχε ανάγκη από καλούς αξιωματούχους και σύντομα προωθήθηκα στην Θέση του Σεβαστού διδάσκαλου. Έπρεπε να εκλεγώ γι’ αυτό το υπούργημα, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Στη δημόσια υπηρεσία που δούλευα είχα συναδέλφους που ανήκαν στην Στοά και υπήρχαν επίσης πάρα πολλοί αξιωματούχοι του Σκοτικού Δόγματος πού ήταν επίσης και Αξιωματούχοι της Πόλης. Στην πραγματικότητα, είχα λάβει μέρος στην μύηση του Δημάρχου της Πόλης. Συμμετείχε στην διάλεξη του Κρανίου, πού έδωσα στον 30ο Βαθμό. Έδωσε μεγάλη προσοχή.

Image

“Σύντομα είχα υπηρετήσει πολλές θέσεις και μου απονεμήθηκε ο βαθμός του KCCH (Knight Commander ofthe Court of Honor) [Ιππότης Διοικητής του Σώματος της Τιμής]. Κατείχα τον βαθμό αυτό για τέσσερα χρόνια όταν εισήλθα κυριολεκτικά στην σκοτεινότερη περίοδο της ζωής μου. Η όραση μου άρχισε να περιορίζεται ραγδαία καθώς δημιουργούσα καταρράκτη στον αριστερό μου οφθαλμό. Μια φίλη της συζύγου μου μου πρότεινε να επισκεφθώ έναν οφθαλμίατρο που όπως είπε ήταν πολύ καλός. Ακολούθησα την συμβουλή της. Αφού ο οφθαλμίατρος εξέτασε τα μάτια μου με πληροφόρησε πως έπρεπε να εγχειριστώ στο ένα μου μάτι, και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στο άλλο.

“Μού είπε πώς έπρεπε να με βλέπει κάθε μέρα μια εβδομάδα πριν να με εγχειρήσει εξ’ αιτίας μιας μόλυνσης στο βλέφαρο μου που έπρεπε να θεραπευθεί. Κατά την διάρκεια των επισκέψεων αυτών άρχισε να συζητά μαζί μου για τον Ιησού Χριστό και να μου διαβάζει μάλιστα κάποια αποσπάσματα από την Βίβλο. Παρ’ όλο το ότι γνώριζα πολλούς λειτουργούς και ιερείς που ήταν Μασόνοι και κυρίως με αυτούς που είχαν σχέσεις με το εθνικό Συμβούλιο των Εκκλησιών, η οικογένειά μου με είχε εκπαιδεύσει να παραμένω μακριά από τις εκκλησίες. Ο θετός μου πατέρας μου είχε πει πως ήταν γεμάτες από υποκριτές και κανείς στο σπίτι του δεν είχε πάει σε εκκλησία. Και να ‘μαι, με έναν γιατρό που εργαζόταν πάνω στο μάτι μου και προσπαθούσε να μου διαβάσει την Βίβλο. Στην δουλεία μου άρχισα να μιλώ με λίγους ανθρώπους που γνώριζα πως είναι Χριστιανοί και μου μίλησαν για τον Ιησού. Ένας προχώρησε τόσο μακριά που είπε πως κανείς Χριστιανός δεν έπρεπε να είναι Μασόνος. Ταυτόχρονα ο γιατρός συνέχιζε να συζητά μαζί μου καθώς περιποιείτο τα μάτια μου. Προσπαθούσα να μην ακούω αλλά βαθειά μέσα μου γνώριζα πως είχε δίκιο.

Image

“Μια ημέρα αφού επέστρεψα στην εργασία μου μετά την εγχείρηση, δέχθηκα μια επιστολή από τον Οίκο του Ναού στην Ουάσιγκτον που με πληροφορούσε πως είχα επιλεγεί να δεχτώ τον 33ο βαθμό και έπρεπε μέσα σε μια εβδομάδα να αναφέρω στην Ουάσιγκτον εάν αποδέχομαι την τιμή αυτή. Δυο άνδρες που ανήκαν στο Σκοτικό Δόγμα και ήταν Μασόνοι 33ου Βαθμού αποφάσισαν να έλθουν και να μοιραστούν μαζί μου αυτή την χαρμόσυνη ώρα. Θυμάμαι πώς είχα εντυπωσιαστεί από το μέγεθος και την ωραιότητα του Οίκου του Ναού. Ήταν τουλάχιστον τέσσερις φορές μεγαλύτερος από τον Ναό του Σκοτικού δόγματος.

Αφού δέχθηκα τον 33ο βαθμό, με το λευκό μου καπέλο και το δακτυλίδι κάναμε μια μεγάλη γιορτή και ήπιαμε κρασί. Ήταν όλα τόσο διασκεδαστικά. Τις ώρες όμως αυτές σκεφτόμουν κάποια αποσπάσματα από την Βίβλο που μου διάβασε ο γιατρός.

“Αμέσως μόλις γύρισα στο σπίτι δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον Γραμματέα του Σκοτικού Δόγματος που μού είπε να προετοιμαστώ για την λειτουργία της ερχόμενης Μεγάλης Πέμπτης πριν το Πάσχα. Πρέπει να σας πω πώς οι Στοές πάντα πραγματοποιούν έργα που γελοιοποιούν τις Χριστιανικές Ιερές Ημέρες. Τώρα που ήμουν διδάσκαλος όλων των βαθμών έπρεπε εγώ να διευθύνω την λειτουργία.

Εν τω μεταξύ η σύζυγός μου και εγώ αρχίσαμε να παρακολουθούμε τις λειτουργίες στην εκκλησία μαζί με τον οφθαλμίατρο. Με βοηθούσε να κατανοήσω την Βίβλο και δεν του άρεσε η ιδέα πως ήμουν Μασόνος. Μού είπε πως δεν πίστευε πως κατανοούσα πόσο ολέθρια ήταν η Στοά στην πραγματικότητα και με πίεσε να διαβάσω με προσοχή το ευαγγέλιο του Ιωάννη και την προς Γαλάτας επιστολή.

Τα μελέτησα και βρισκόμουν στην θέση να αποδεχθώ τον Χριστό. Για να πεισθώ όμως πλήρως έπρεπε να περάσω από το τυπικό της ίδιας της Μεγάλης Πέμπτης.

Image

“Βρισκόμασταν όλοι στις θέσεις μας για την λειτουργία της Ροδόσταυρης Μεγάλης Πέμπτης με όλους μας ντυμένους με μαύρα φορέματα. Σηκώθηκα, χτύπησα τα χέρια μου τρεις φορές και όλοι σηκώθηκαν από τις θέσεις τους. Άρχισα να ομιλώ. «Αδελφοί μου, συναντηθήκαμε αυτήν την ημέρα για να τιμήσουμε την μνήμη του θανάτου του πιο σοφού και πιο τέλειου Διδασκάλου - όχι σαν εμπνευσμένου η Θείου αλλά τουλάχιστον σαν τον μεγαλύτερο όλης της ανθρωπότητας. “Στο σημείο αυτό σταμάτησα για ένα λεπτό για να σκεφθώ τι ακριβώς είχα μόλις πει. Αρνιόμουν το γεγονός πώς ο Χριστός ήταν εμπνευσμένος η Θείος, λέγοντας πώς ήταν απλώς ένας διδάσκαλος όχι ανώτερος ενός Βούδα, ενός Μωάμεθ, ενός Κουμφούκιου ή μιας άλλης θρησκευτικής μορφής. Αισθάνθηκα ένα δάκρυ να διασχίζει το πρόσωπό μου, αλλά έπρεπε να συνεχίσω. Βάδισα προς το Μενοράχ και άναψα ένα κερί.

«Ο επόμενος ομιλητής είπε τα λόγια του και άναψε ένα κερί στο Μενοράχ. Όλοι ομιλούσαν και άναβαν κεριά. Αισθανόμουν θλιμμένος και αμήχανος, αναρωτώμενος πως θα μπορέσω να συνεχίσω. Αλλά συνέχισα. Πραγματοποιούσαμε την Μαύρη Λειτουργία, πίνοντας κρασί από ένα κρανίο και τρώγοντας ένα κομμάτι ψωμί - κάνοντας έναν γύρο στο τραπέζι - λέγοντας σε κάθε άνδρα: «Λάβε, πιε και δώσε και στον διψώντα. Λάβε, φάγε και δώσε και στο πεινώντα».

Μετά όλοι επιστρέψαμε στις θέσεις μας. Όσο ήμουν όρθιος, τα γόνατα μου έτρεμαν. Γνώριζα τι σημαίνει φόβος και ποτέ δεν είχα νοιώσει έτσι από τότε που δέχθηκα πυροβολισμούς στον Στρατό.

“Σηκώθηκα και άρχισα να απαγγέλω τα τελευταία λόγια. «Τώρα ολοκληρώνουμε τις αποδόσεις τιμής σε μνήμη του θανάτου του διδασκάλου μας. ΘΡΗΝΗΣΤΕ!! ΟΔΥΡΘΗΤΕ!! ΚΛΑΨΤΕ ΓΟΕΡΑ!! ΕΦΥΓΕ!! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ!! ΘΡΗΝΗΣΤΕ!! ΟΔΥΡΘΗΤΕ!!


Image


Τα κεριά σε κάποια στιγμή εξαντλήθηκαν. Ολοκλήρωσα την τελετουργία λέγοντας: “Τελείωσε, πρέπει να αποχωρήσουμε”.

“Βιάστηκα να πάω στα αποδυτήρια και έβγαλα το μαύρο φόρεμα μου και έβαλα τα καθημερινά μου ρούχα. Κάποιοι με πλησίασαν και με ρώτησαν αν ήμουν άρρωστος. Αμέσως απάντησα. “Ναι, πρέπει να φύγω!”

“Την επόμενη ημέρα έγραψα γράμματα στην Γαλάζια Στοά, στο Ιεροφυλάκιο, και στο Σκοτικό Δόγμα λέγοντας πώς είχα παρακολουθήσει την τελευταία συνάντηση. Τώρα ήμουν Χριστιανός και δεν θα επέστρεφα πίσω. Αυτό έγινε πριν 25 χρόνια. Ποτέ δεν μετάνιωσα για την απόφασή μου αυτή.

“Κατά την διάρκεια των 19 ετών ως Μασόνος , παρέστην μάρτυς και έλαβα μέρος σε πολλά ενοχλητικά γεγονότα, αλλά ο πλέον σημαντικός λόγος που με οδήγησε να εγκαταλείψω το Τάγμα ήταν το γεγονός πώς ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν ο μόνος που λατρευόταν. Το Σκοτικό Δόγμα σέβεται πολλούς θεούς και διδάσκει πολλές θρησκείες, αλλά ποτέ δεν επιτρέπεται το Ευλογημένο Όνομα του Ιησού Χριστού.

Image

Δεν επιτρέπεται ούτε να ολοκληρώσουμε μια προσευχή στο όνομα του Ιησού αλλά χρησιμοποιούμε μια αόριστη αναφορά στον Θεό, ο οποίος θα μπορούσε να σημαίνει οποιονδήποτε και οτιδήποτε. Οι διδασκαλίες της Καμπάλα, της Ζέντ Αβέστα, και των Γνωστικών χρησιμοποιούνται μαζί με την αστρολογία και τις διδασκαλίες των ψεύτικων Αρχαίων θεών όπως ο Όσιρις, η Σεμίραμις, η Ίσις και ο Κρίσνα. Οι Χιντού Θεοί Βράχμα, Βισνού και Σίβα θεωρούνται επίσης θεοί,
Όποτε όμως ονομάζετο ο Χριστός γινόταν μόνο με την μορφή της γελοιοποίησης.
“Για τους λόγους αυτούς εγκατέλειψα το Μασονικό Τάγμα. Εάν σήμερα είσαι Μασόνος, σου ζητώ από τα βάθη της καρδιάς μου να πράξεις αναλόγως. Είναι το μόνο σωστό πράγμα που μπορείς να κάνεις.
“Με Χριστιανική αγάπη,
Τζίμ Σώου (Jim Shaw)
Silver Springs, Florida


Πηγή: http://greeknation.blogspot.com/2011/05 ... 4%CE%91%29

_________________
"Κανένα απόκτημα δεν είναι τόσο σεβαστό και σταθερό, όσο η αρετή."
Ισοκράτης

"Όταν απορρίπτεις την ιδέα ότι κάτι μπορεί να είναι αδύνατο, αυτό που απομένει, όσο παράλογο και αν φαίνεται, πρέπει να το αποδεχθείς σαν μια αλήθεια"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 31 May 2011, 12:33 
Master Member
Master Member
User avatar

Joined: 12 May 2009, 12:56
Posts: 659
Location: B.ELLADA (Χ.Ο.)
Has thanked: 34 time
Have thanks: 54 time
Καλή εμπειρία...

_________________
m o u t s k a


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 31 May 2011, 12:55 
Member
Member

Joined: 12 Nov 2010, 12:49
Posts: 28
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
CyberDreamer wrote:
Καλή εμπειρία...... και στις καλύτερες οικογένειες συμβαίνουν αυτά


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 31 May 2011, 13:53 
Master Member
Master Member
User avatar

Joined: 05 May 2008, 17:12
Posts: 824
Location: Piraeus
Has thanked: 54 time
Have thanks: 74 time
Μας τα περιέγραψε πολύ ήρεμα τα πράγματα στη Μασονία ο Jim Shaw.
Εντάξει να δεχθούμε ότι δεν πιστεύουν, σεβαστό, όμως όπως μας τα είπε δεν βρήκα κάτι παράξενο.
Ίσως να λείπουν κομμάτια από την ιστορία, που δεν θέλει να πει δημόσια.

_________________
Η κατακτημένη Ελλάδα κατέκτησε τον απολίτιστο νικητή.
Οράτιος, 65-8 π.Χ., Λατίνος ποιητής


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 31 May 2011, 15:32 
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: 27 May 2011, 00:44
Posts: 152
Has thanked: 55 time
Have thanks: 22 time
Highscores: 1
-NeMeSiS- wrote:. Οι διδασκαλίες της Καμπάλα, της Ζέντ Αβέστα, και των Γνωστικών χρησιμοποιούνται μαζί με την αστρολογία και τις διδασκαλίες των ψεύτικων Αρχαίων θεών όπως ο Όσιρις, η Σεμίραμις, η Ίσις και ο Κρίσνα. Οι Χιντού Θεοί Βράχμα, Βισνού και Σίβα θεωρούνται επίσης θεοί,
Όποτε όμως ονομάζετο ο Χριστός γινόταν μόνο με την μορφή της γελοιοποίησης.


Δεν μας τα λέει καλά ο κυρ-Τζίμ.... Με το να υποβιβάζει τη θρησκεία λαών που δεν του έφταιξαν δείχνει το επίπεδο του.
Αφου ρε μην πω κανει μπαμ οτι είναι εβραικο-ιουδαϊκό λόμπι γιατι ζητας τα ρέστα; Μέχρι και το σήμα των μασονων ειναι το εβραϊκό αστερι, καλα τοσο πια;
Ασε μας μωρε...νταξει καλα εκανε που βρήκε το θεο κτλ κτλ αλλα μη ζηταει και τα ρεστα για πραγματα που ξερει.
Χρειάστηκε να φτασει στον 33ο βαθμό για να καταλάβει περι τινος προκειται;;;
Ούρτ. :parta:

_________________
Μπορείς εύκολα να συγχωρήσεις ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η πραγματική τραγωδία όμως είναι όταν οι μεγάλοι φοβούνται το φως...
-Πλάτωνας


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 31 May 2011, 15:45 
Advanced Member
Advanced Member
User avatar

Joined: 07 Mar 2011, 12:28
Posts: 940
Has thanked: 32 time
Have thanks: 61 time
@rigaselias περιμενες να σου που για πενταλφες και σαταναδες ε? τετοια σου εχουν πει στο κατηχητικο γιαυτο..

_________________
«Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες»


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 03 Jun 2011, 23:46 
Master Member
Master Member
User avatar

Joined: 05 May 2008, 17:12
Posts: 824
Location: Piraeus
Has thanked: 54 time
Have thanks: 74 time
razor kenshin wrote:
@rigaselias περιμενες να σου που για πενταλφες και σαταναδες ε? τετοια σου εχουν πει στο κατηχητικο γιαυτο..

Φίλε που ξέρεις τι περίμενα και τι δεν περίμενα;
Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα.
Όσο για την Μασονία, γράφει το βιβλίο των Θρησκευτικών της Α΄ Λυκείου και τέλος από που σου ήρθε το κατηχητικό, το πεντάλφα και ο "έξω από δω";
Πολλές ταινίες βλέπεις!

_________________
Η κατακτημένη Ελλάδα κατέκτησε τον απολίτιστο νικητή.
Οράτιος, 65-8 π.Χ., Λατίνος ποιητής


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 05 Jun 2011, 01:52 
Advanced Member
Advanced Member
User avatar

Joined: 07 Mar 2011, 12:28
Posts: 940
Has thanked: 32 time
Have thanks: 61 time
rigaselias wrote:
razor kenshin wrote:
@rigaselias περιμενες να σου που για πενταλφες και σαταναδες ε? τετοια σου εχουν πει στο κατηχητικο γιαυτο..

Φίλε που ξέρεις τι περίμενα και τι δεν περίμενα;
Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα.
Όσο για την Μασονία, γράφει το βιβλίο των Θρησκευτικών της Α΄ Λυκείου και τέλος από που σου ήρθε το κατηχητικό, το πεντάλφα και ο "έξω από δω";
Πολλές ταινίες βλέπεις!


μην εξαπτεσαι...οταν πηγαινα μικρος κατηχητικο τετοια μας ελεγαν για τους μασονους...για 5αλφες και τετοια και οτι τους εβαζαν να πατανε το σταυρο.

@undead παλι παραληρεις??? η επιχειρηματολογια σου ειναι του τυπου βιβλιων συνωμοσιολογικου περιεχομενου κακης ποιοτητας της δεκαετιας του 80....κοιταξε το λιγο.. :saycool:

_________________
«Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες»


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 05 Jun 2011, 11:48 
Advanced Member
Advanced Member
User avatar

Joined: 07 Mar 2011, 12:28
Posts: 940
Has thanked: 32 time
Have thanks: 61 time
undead ξρεις πολυ καλα οτι η εκκλησια δημιουργει την αντιληψη στους πιστους: ''οποιος δεν ειναι ορθοδοξος ειναι σατανιστης''
ξερεις πολυ καλα οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των χριστιανων στην ελλαδα θεωρουν τους αιρετικους,τους μασονους κτλ ενα βημα πριν το σατανισμο...η αντιληψη αυτη εχει δημιουργηθει και το ξερεις απο τους παπαδες.....εγω δε θελω να υπερασπιστω καποια απο τις παραπανω ομαδες αλλα οταν βλεπω χριστιανους εχοντας πληρη αγνοια να τα βαζουν ολα στο ιδιο τσουβαλι απλα γελαω.....επισης σταματηστε επιτελους την καραμελιτσα με τη νεα εποχη.....ελεος!!! εχω βιβλια της δεκαετιας του 80 στο σπιτι μου που μιλανε για αυτη τη ''νεα εποχη''....30 χρονια περασαν...δε βαρεθηκατε ακομα?

_________________
«Το μεγάλο πρόβλημα του κόσμου είναι ότι οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι έξυπνοι είναι γεμάτοι αμφιβολίες»


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 06 Jun 2011, 00:54 
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: 27 May 2011, 00:44
Posts: 152
Has thanked: 55 time
Have thanks: 22 time
Highscores: 1
XAXAAXXXAXAXAXAXAXAX καλα ε, έλιωσα.

1) Ο αποκρυφισμός μου θυμίζει απόκρυφα αλλα γενικότερα δεν εχει νοημα να ακούσω η να διαβάσω πράγματα ενάντια αφου προτείθεμαι να εισέλθω στη μασονία.Είμαι της άποψης οτι πρέπει να γευτώ για να εχω γνώμη.
2) Αναφέρομαι στην αρχή του χριστιανισμου. Η εν λόγω αίρεση φτιάχτηκε απο τον Σαούλ (απόστολος παυλος) το 42 μ.χ. O 130ος κατα σειρά (πανω κατω) μεσσίας ηταν ο Τζεσουά η αλλιώς Ιησούς. Ο ρόλος του εν λόγο ιεροκύρηκα-ραβί ηταν να αποτελέσει το βασικό πρόσωπο της αίρεσης αυτής προς λατρεία. Ο στόχος ηταν να σταματήσουν να υπάρχουν ειδωλολάτρεις και γενικότερα εθνικοι. Θέλανε να δημιουργήσουν μια παγκόσμια θρησκεια. Σου θυμίζει κατι αυτο;
3)Τους ναούς τους γκρέμισαν οι χριστιανοι ρωμαίοι αυτοκράτορες και ο χριστιανικός όχλος.

Ιστορια λέγεται και όχι μπουρδολογίες απο το ίντερνετ που παρεπιπτώντος διαβάζω βιβλία και δεν ψάχνω για τέτοια χυδαία θέματα στο ίντερνετ μιας και ο καθένας γράφει την δική του πλευρά των πραγμάτων και λαμακίες που δεν θέλω να διαβάσω.
Μόλις σήμερα λοιπόν διάβασα και ολοκλήρωσα 2 βιβλία. Το πρώτο περι εβραίων για να καταλάβω και το χριστιανικό μίισος προς την ελλάδα και το δεύτερο για τον χριστιανισμό και την επικράτηση του.
Άξιζαν και επιβεβαίωσα πολλά.
Τέλος παντων επειδή δεν θεωρώ όπως παραδέχτηκα απο μόνος μου οτι είμαι Ο διαβασμένος. Και επειδή βαριέμαι να ανοίξω τα 2 σιχαμερά βιβλία, περιμένω την απάντηση σου και ας τελειώσει αυτη η συζήτηση. Με κολλημένα μυαλά δεν αισθάνομαι βολικά να συζητήσω... καταλαβαίνεις.

Υ.Γ
Αφού σας σφάξουμε....σσσσσ η συνέχεια στο επόμενο επισόδιο "Απόκρυφα μονοπάτια του σιωνισμού + άλλα περίεργα ματζούνια καθώς και τρόποι νηστίας για το χριστιανο-ιουδαϊκο-εβραϊκό ΠΕΣΣΑΧ"

_________________
Μπορείς εύκολα να συγχωρήσεις ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η πραγματική τραγωδία όμως είναι όταν οι μεγάλοι φοβούνται το φως...
-Πλάτωνας


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 07 Jun 2011, 01:23 
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: 27 May 2011, 00:44
Posts: 152
Has thanked: 55 time
Have thanks: 22 time
Highscores: 1
Όπως λέει και ένας καλός φίλος : Έχεις δίκαιο,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ!!!!
Εγω υποστηρίζω τους Χριστιανούς Ζουλού αγαπητέ. Οι μόνοι αγνοί χριστιανοί.
Πίστευε και μή, ερεύνα :)
Αϊντι.

_________________
Μπορείς εύκολα να συγχωρήσεις ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η πραγματική τραγωδία όμως είναι όταν οι μεγάλοι φοβούνται το φως...
-Πλάτωνας


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 07 Jun 2011, 02:08 
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: 27 May 2011, 00:44
Posts: 152
Has thanked: 55 time
Have thanks: 22 time
Highscores: 1
Και παραμυθένια!
Στο εξήγησα και στο πμ αφου γουστάρεις να βγένουν όλα στη φόρα χωρίς να ρωτάς τον άλλο (και είσαι και Editor; δηλαδη κατέχεις θέση ανάμεσα στους moderators του φόρουμ) οτι αναφέρομαι στο πως ο χριστιανισμός επικράτησε των άλλων θρησκειών.
Πως, μεσω της Ρωμαϊκης αυτοκρατορίας έδωσε ενα τέλος στον Ελληνισμό και πως καταμαύρισε την ιστορία και δημιούργησε την μαυρη κοιλήδα της ιστορίας ονομαζόμενη Μεσαίωνας.
Σαυτα τι ακριβώς εχεις να πεις;
Η Ιστορία ειναι μπουρδολογία; Γιατι αυτα συνέβηκαν.
Κάθε χριστιανός αυτοκράτορας επηρεασμένος απο την εκκλησία και τον φανατισμό της εποχής κατέστρεφε ναούς και κατέσφαζε αλλόθρησκους. Γιατι; Γιατι μονο ο χριστιανισμός ειναι θρησκεια και τα άλλα ειναι ειδωλολατρικές επικλήσεις δαιμώνων.
Και θα μου πεις : μα ηταν συγκεκριμένοι και δεν ηταν αυτος ο σκοπος του χριστιανισμου και αγαπη και μπλα μπλα μπλα γιατι διδάσκει αγάπη και ταπεινώτητα.
Ταπεινώτητα ειναι να πυρπολούντε οι βιβλιοθήκες όλης της ρωμαϊκής επικρατείας με το πρόσχημα οτι είναι σατανική γνώση; Η ιατρική δεν απαγορεύτηκε ως μαγικό τέχνασμα και στη θέση του μπήκε το "διάβασμα" και οι προσευχές ωστε οι λιμοί και οι αρρώστιες να εξηγηθούν επειτα απο τον πάπα και τα υπόλοιπα κοράκια οτι ωφείλωντε στους εθνικούς και στους ναούς τους;
ΣΑΥΤΑ αναφέρομαι. Αυτα ειναι τα ψέμματα όσων αφορά τον χριστιανισμό.
Πολύ που με ένοιαξε αν πιστεύεις η όχι στο χριστιανισμο. Μπορείς να αποδεχτείς οτι ο μεσσαίωνας ήταν προϊόν του χριστιανισμου ναι η όχι; Να δούμε και άμα σπουδάζεις η σε σπουδάζουν.
Και άμα ακόμα θες απο εμένα πηγές, θα στο πω δεν έχω τωρα,δεν εχω στον υπολογιστή, δεν καθομαι να ψάξω οπουδήποτε γιατι θα το διαψεύσεις. Σου παρέθεσα βιβλίο αλλα στα τέτοια σου.
Σου παραθέτω λοιπόν την ιστορια γενικα.
Αρνήσου την ιστορία λοιπόν. Σαυτην βασίζομαι.

_________________
Μπορείς εύκολα να συγχωρήσεις ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η πραγματική τραγωδία όμως είναι όταν οι μεγάλοι φοβούνται το φως...
-Πλάτωνας


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 07 Jun 2011, 03:35 
Great Poster
Great Poster

Joined: 08 May 2011, 15:05
Posts: 182
Has thanked: 102 time
Have thanks: 39 time
Λογικέ, νομίζω ότι μπερδεύεις τη διδασκαλία του Χριστού με το γενικότερο αποτέλεσμα. Το ότι εγώ είμαι κακός Χριστιανός δε σημαίνει ότι φταίει ο Χριστός και ο Χριστιανισμός γενικότερα. Είπα και σε άλλο μου post το παρακάτω:

Βασικά έχω παρατηρήσει ότι όσοι έχουν έντονες διαφωνίες με την εκκλησία στην ουσία είναι σαν κάποιος να μισεί την ιατρική (και να θεωρεί μάλιστα απάνθρωπο να ακρωτηριάζεις το πόδι κάποιου που έχει πάθει γάγγραινα) επειδή οι γιατροί καπνίζουν, παίρνουν φακελάκια δεν δείχνουν ενδιαφέρον κλπ και μάλιστα ενώ αυτό δεν αφορά όλους του γιατρούς να τους βάζουν όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Επίσης βάζεις στο ίδιο τσουβάλι την Καθολική εκκλησία με την Ορθόδοξη εκκλησία. Η 1η είχε τις σταυροφορίες, την ιερά εξέταση, το κάψιμο των βιβλίων, το "Πίστευε και, μη ερεύνα" και όλα αυτά που αποκαλείς μεσαίωνας. Η Ορθόδοξη Εκκλησία σαν σώμα δεν είχε καμία σχέση με αυτά και ότι αρνητικό υπήρχε είχε σχέση με τους ανθρώπους και το ζήλο τους ή την πλάνη τους ή την ημιμάθεια.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 07 Jun 2011, 03:59 
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: 27 May 2011, 00:44
Posts: 152
Has thanked: 55 time
Have thanks: 22 time
Highscores: 1
Δεν έχω κάτι να πω και δεν θελω να το συνεχίσω. Παρτε το όπως θέλετε, εγω δεν μπορώ να μιλάω με άτομα που αρνούντε και την ιστορία.
Συμβουλη: διαβάστε τα ιερά σας βιβλία.Κυριως την παλαιά διαθήκη(εκει είναι μαζεμένα τα περισσότερα αίσχη).
Κακώς αντιτείθεμαι με θρήσκους ανθρώπους. Έκανα μέγα λάθος που ασχολήθηκα.
Άδικος κόπος. Όπως σου έμαθαν έτσι θα ζήσεις.
Τέλος.

_________________
Μπορείς εύκολα να συγχωρήσεις ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η πραγματική τραγωδία όμως είναι όταν οι μεγάλοι φοβούνται το φως...
-Πλάτωνας


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 07 Jun 2011, 04:36 
Great Poster
Great Poster

Joined: 08 May 2011, 15:05
Posts: 182
Has thanked: 102 time
Have thanks: 39 time
Σεβαστό να μη θες να συνεχίσεις. Αλήθεια όμως που αρνήθηκα την ιστορία; Όσο αφορά τα "αίσχη" της Παλαιά Διαθήκης σε τι αναφέρεσαι; Νόμιζα ότι δεν την έχεις διαβάσει. Αυτό που ξέρω είναι οι συγγραφείς τα γράψανε όπως έγιναν χωρίς ωραιοποιήσεις. Προσωπικά ακολουθώ τη συμβουλή σου και έχω αρχίσει να διαβάζω την Καινή Διαθήκη. Εσύ την έχεις διαβάσει δηλαδή;

Ευχαριστώ πάντως που έκανες το κόπο και ασχολήθηκες μαζί μας αν και δεν είμαστε "θρήσκοι" με την έννοια που εσύ μας προσάπτεις. Τέλος αν μας κάνεις την τιμή να γράψεις ένα τελευταίο post, εκτός από τα παραπάνω θα ήθελα πολύ να μου απαντήσεις με επιχειρήματα τι το κολλημένο βρήκες στο τελευταίο post μου (συνήθως το "θρήσκος" υπονοεί "κολλημένος" με την κακή έννοια) που σου ενίσχυσε την απόφασή σου να "εγκαταλείψεις";


ΥΓ. Α και το "άδικος κόπος" δεν έρχεται σε αντίθεση με αυτό που είπες σε άλλο post ότι δεν έχεις σκοπό να μας πείσεις ("Γενικά, το θέμα δεν ειναι να σας πεισω και να με πείσετε"); Βλέπεις; Προσπαθούμε να μιλάμε με επιχειρήματα. Είμαι σίγουρος ότι και σε μένα αν ψάξεις θα βρεις μεμπτά σημεία. Κανονικά εμείς θα έπρεπε να πούμε "άδικος κόπος" μιας και παρακάτω από το ίδιο post λες "Η δική μου άποψη ειναι αυτή, οτι δεν με νοιάζει τι λέει". Δείχνει αυτό άνθρωπο διατεθειμένο έστω να ακούσει;

Προσωπικά χάρηκα τη συζήτηση, βγήκα σοφότερος και σε ευχαριστώ ακόμα περισσότερο για αυτό!

ΥΓ2. Πολλά έγραψα πάλι ε; Επειδή πάντως δείχνεις αποφασισμένος, ελπίζω όταν θα γίνεις Μασόνος να μη με στοχοποιήσεις! :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 07 Jun 2011, 05:41 
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: 27 May 2011, 00:44
Posts: 152
Has thanked: 55 time
Have thanks: 22 time
Highscores: 1
Εγω εξακολουθώ να αναφέρομαι στην αρχή του χριστιανισμού και στον μαυρο μεσαίωνα....κορακιασα πια.
Άδικος κόπος να πάρω μια ουδέτερη και σωστή απάντηση όσων αφορα το προηγούμενο. Υπήρξε η όχι ο χριστιανισμός, ο καταλήτης για την εξάπλωση του σκοταδισμού;

Θρήσκος με την έννοια του οτι έτσι έμαθες,έτσι θα είσαι, απλα. Αν εγω πιστεύω στο τάδε θεο εσυ ότι και να πεις... Με αυτη την έννοια λοιπόν. Με υποστηριχτές μιας θρησκείας τι παω και τυρανιέμαι; Σαν να λεω στον τούρκο οτι ο μωάμεθ το 610 απλα ήθελε να κατακτήσει το κόσμο μέσω μιας φτιαχτής θρησκείας (επειδη ζήλεψε καποιους εξυπνάκηδες). Ισχύει φυσικά αλλα δεν πιστεύω να μπορείτε να δείτε την ομοιότητα με τον χριστιανισμό.
Η παλαια διαθηκη λοιπόν αναφέρει τον κάθε εγκληματία που σκοτώνει,ψευδεται κτλ με τα γνωστα ιερά ονόματα ενω ταυτόχρονα παρουσιάζει εναν υλιστη θεο που εχει ανάγκη τους ανθρώπους γιαυτο και προσφέρει υλικα αγαθά. Ξαφνικα στην Καινη διαθήκη αλλάζει σταση(αν και οι κουτσουκέλες γίνονται). Τωρα το γιατι...δεν εχει νόημα να αναπτύξω συνομοσιολογικη θεωρεία που αφορα καταστάσεις 2 χιλιάδων χρόνων.
Πάντως οι χριστιανοί μάλλον τον Βάαλ είχαν στο μυαλό τους (αρχικά;) και όχι τον "Θεο".
Πάρτα απτην αρχη(παλαια διαθήκη) και δες τα λογικα για να καταλάβεις και τι κομπίνες (και καλα μαγεια ή εντολές του θεου) παίχτηκαν.
Όσων αφορα το όνομα μου, δεν το επικαλέστηκα και ποτε. Αυτο μούρθε, αυτό έγραψα.

ΥΓ. Μα άμα αυτη ειναι η άποψη μου =/ . Υποκρισία. Μέχρι να δώ πράξεις δεν πείθωμαι, τελος.

ΥΦ2 μπα λεω να στη χαρήσω.
Ίσως και όχι. Εξαρτάται απο το επόμενο σου ποστ.
=]

_________________
Μπορείς εύκολα να συγχωρήσεις ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι, η πραγματική τραγωδία όμως είναι όταν οι μεγάλοι φοβούνται το φως...
-Πλάτωνας


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 07 Jun 2011, 07:39 
Master Member
Master Member
User avatar

Joined: 12 May 2009, 12:56
Posts: 659
Location: B.ELLADA (Χ.Ο.)
Has thanked: 34 time
Have thanks: 54 time
@Λογικός... το thread το άνοιξες για να μας πείς για την συνέντευξη που πήρες από μασόνο... μπράβο σου.. αν και τελικά αυτός πήρε συνέντευξη απο σένα και σε έκανε στρατιωτάκι απ' ότι φαίνεται...

πάμε παρακάτω... ακόμα δεν πέρασες την πόρτα της στοάς και επιτίθεσε σε Θρησκείες χιλίων ετών και βάλε...

δεν μου φαίνεσαι και πολυ Λογικός... θα ήθελα να περιοριστείς μόνο στο θέμα που άνοιξες... με ενδιαφέρει να ακούσω τα άπλυτα της μασονίας και ότι έχει σχέση με την μασονία από έναν που πρωτομπαίνει...

δεν θα ήταν ωραίο να μας λές τι έκανες κάθε μέρα και να μας ενημερώνεις... αλλά γιά κάτσε μήπως δεν θα έχεις το δικαίωμα να το κάνεις ;;; ....για ρώτα καλύτερα...

_________________
m o u t s k a


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 07 Jun 2011, 13:54 
Great Poster
Great Poster

Joined: 08 May 2011, 15:05
Posts: 182
Has thanked: 102 time
Have thanks: 39 time
Λογικός wrote:
Εγω εξακολουθώ να αναφέρομαι στην αρχή του χριστιανισμού και στον μαυρο μεσαίωνα....κορακιασα πια.
Άδικος κόπος να πάρω μια ουδέτερη και σωστή απάντηση όσων αφορα το προηγούμενο. Υπήρξε η όχι ο χριστιανισμός, ο καταλήτης για την εξάπλωση του σκοταδισμού;

Θρήσκος με την έννοια του οτι έτσι έμαθες,έτσι θα είσαι, απλα. Αν εγω πιστεύω στο τάδε θεο εσυ ότι και να πεις... Με αυτη την έννοια λοιπόν. Με υποστηριχτές μιας θρησκείας τι παω και τυρανιέμαι; Σαν να λεω στον τούρκο οτι ο μωάμεθ το 610 απλα ήθελε να κατακτήσει το κόσμο μέσω μιας φτιαχτής θρησκείας (επειδη ζήλεψε καποιους εξυπνάκηδες). Ισχύει φυσικά αλλα δεν πιστεύω να μπορείτε να δείτε την ομοιότητα με τον χριστιανισμό.
Η παλαια διαθηκη λοιπόν αναφέρει τον κάθε εγκληματία που σκοτώνει,ψευδεται κτλ με τα γνωστα ιερά ονόματα ενω ταυτόχρονα παρουσιάζει εναν υλιστη θεο που εχει ανάγκη τους ανθρώπους γιαυτο και προσφέρει υλικα αγαθά. Ξαφνικα στην Καινη διαθήκη αλλάζει σταση(αν και οι κουτσουκέλες γίνονται). Τωρα το γιατι...δεν εχει νόημα να αναπτύξω συνομοσιολογικη θεωρεία που αφορα καταστάσεις 2 χιλιάδων χρόνων.
Πάντως οι χριστιανοί μάλλον τον Βάαλ είχαν στο μυαλό τους (αρχικά;) και όχι τον "Θεο".
Πάρτα απτην αρχη(παλαια διαθήκη) και δες τα λογικα για να καταλάβεις και τι κομπίνες (και καλα μαγεια ή εντολές του θεου) παίχτηκαν.
Όσων αφορα το όνομα μου, δεν το επικαλέστηκα και ποτε. Αυτο μούρθε, αυτό έγραψα.

ΥΓ. Μα άμα αυτη ειναι η άποψη μου =/ . Υποκρισία. Μέχρι να δώ πράξεις δεν πείθωμαι, τελος.

ΥΦ2 μπα λεω να στη χαρήσω.
Ίσως και όχι. Εξαρτάται απο το επόμενο σου ποστ.
=]


Ευχαριστώ που απάντησες. Δε σε καταλαβαίνω ακόμα όμως. Δε βλέπεις ότι η συμπεριφορά σου δείχνει πιο θρήσκα από εμάς; Σαν να έχεις κολλήσει με τη θρησκεία της Μασονίας και δε δείχνεις διάθεση να αλλάξεις με τίποτα όμως ενώ παραδέχεσαι μεταξύ άλλων την ύπαρξη σατανισμού στη Μασονία (μη κοροϊδευόμαστε ότι είναι και καλά από τον 34ο βαθμό και πάνω). Εμείς πιστεύουμε στον Χριστό και τηρούμε το "Πίστευε και μη, ερεύνα' ερευνώντας και διαβάζοντας. Φυσικά και εμείς δεν έχουμε διάθεση να αλλάξουμε την πίστη μας (και ο Θεός να μας φυλάει από αυτό στο μέλλον), αλλά μελετάμε!

Εσύ αλήθεια αμφιβάλλω αν έχει διαβάσει την Αγία Γραφή. Εγώ δεν την έχω διαβάσει και τώρα έχω αρχίσει αλλά πήγαινα σε ομιλίες και διάβαζα άλλα πνευματικά βιβλία οπότε σε μέσες άκρες γνωρίζω κάποια πράματα. Σου λέω ξεκάθαρα δηλαδή με ποιον μιλάς.

Είπαμε η Παλαιά Διαθήκη γράφει τα πράγματα όπως έγιναν και θέλει ειδική προετοιμασία για να τη διαβάσεις γιατί μπορεί να σκανδαλίσει πολύ εύκολα (ειδικά αν θέλεις να σκανδαλιστείς). Δεν ωραιοποιεί τίποτα. Όσο για τα περί υλιστή Θεού νομίζω είσαι λάθος, μα δυστυχώς δεν έχω τις επιπλέον γνώσεις να σου επιχειρηματολογήσω σωστά επί αυτού.

Η Καινή Διαθήκη δεν αλλάζει απολύτως καμία στάση και δε καταργεί τίποτα από τις εντολές του Θεού. Αντιθέτως τις τελειοποιεί.

Και για όνομα του Θεού! Ποιες "κουτσουκέλες" έχει μέσα η Καινή Διαθήκη! ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μπορείς να μιλήσεις; ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ! Πες ένα πράμα έστω δηλαδή για να καταλάβω τι σε χαλάει! Συγκεκριμένο όμως. Να δω την "πλάνη" μου βρε αδερφέ! Αν θες...

Και όχι φίλε μου, ο Χριστιανισμός δεν υπήρξε ο ο καταλήτης για την εξάπλωση του σκοταδισμού! Αν ισχύει αυτό και αφού επικαλείσαι στην ουσία το ΑΛΑΘΗΤΟ πες μου ποια στοιχεία της ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ του Χριστού έχουν συμβάλλει στον σκοταδισμό! Ποια; Ποια;

Αν εννοείς ότι άνθρωποι που επικαλέστηκαν τον Χριστιανισμό συμβάλλανε στον σκοταδισμό που λες, εκεί μπορώ να συμφωνήσω. Αλλά δεν έχει καμία σχέση ο Χριστιανισμός με αυτό. Αλλιώς να καταργήσουμε την ιατρική και να μη ξαναπάμε σε γιατρούς επειδή γίνεται εμπόριο οργάνων κ σκοτώνουν παιδιά για αυτό! Αυτό μου λες στην ουσία! ;-)

ΥΓ. Χαίρομαι για την διευκρίνιση σχετικά με το όνομά σου και ελπίζω να κάνεις λίγο κόπο ακόμα και να συνεχίζεις να απαντάς! :)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 07 Jun 2011, 16:49 
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: 27 May 2011, 00:44
Posts: 152
Has thanked: 55 time
Have thanks: 22 time
Highscores: 1
Confused wrote:
Ευχαριστώ που απάντησες. Δε σε καταλαβαίνω ακόμα όμως. Δε βλέπεις ότι η συμπεριφορά σου δείχνει πιο θρήσκα από εμάς; Σαν να έχεις κολλήσει με τη θρησκεία της Μασονίας και δε δείχνεις διάθεση να αλλάξεις με τίποτα όμως ενώ παραδέχεσαι μεταξύ άλλων την ύπαρξη σατανισμού στη Μασονία (μη κοροϊδευόμαστε ότι είναι και καλά από τον 34ο βαθμό και πάνω). Εμείς πιστεύουμε στον Χριστό και τηρούμε το "Πίστευε και μη, ερεύνα' ερευνώντας και διαβάζοντας. Φυσικά και εμείς δεν έχουμε διάθεση να αλλάξουμε την πίστη μας (και ο Θεός να μας φυλάει από αυτό στο μέλλον), αλλά μελετάμε!


Δεν ειμαι θρήσκος. Αυτη την άποψη οτι οι θρησκίες είναι φτηνα παραμύθια για να λατρέψουμε τον ίδιο θεο την ειχα απο μικρο παιδι. Οι γονεις μου ποτε δεν ηταν θρήσκοι,μονο στις εορτές πηγέναμε στην εκκλησία και τηρούσαμε τα έθιμα. Έννοιωθαν οτι ειναι δικη μου επιλογη το τι θα κανω και τους ευχαριστώ γιαυτο. Η πλύση εγκεφάλου του σχολείου δένει κουτί οταν και στο σπίτι σου λενε τα ιδια πράγματα.
Για το οτι υπάρχουν πιο πριν απο τον 33 βαθμό σατανιστικές υπόνειες εισαι 100% σίγουρος και μπορείς να μου φερεις και αποδείξεις οπου είναι σίγουρο οτι δεν ειναι πλαστες;
Γιαυτο ειναι σιχαμαρα όσα ακούγονται. Αμα μπω που το ελπίζω θα έχω την ευκαιρία να τα δω με τα μάτια μου.
Ήδη 1 φορα εξαπατήθηκα ακούγοντας τους γύρω μου οσων αφορα τις σπουδες και το μέλλον μου με αποτέλεσμα να "χασω" κατα τη γνωμη μου 1 χρονο απτη ζωή μου ενω έπρεπε να κανω αυτο που γούσταρα. Το κανω τωρα ευτυχώς.


Confused wrote:
Εσύ αλήθεια αμφιβάλλω αν έχει διαβάσει την Αγία Γραφή. Εγώ δεν την έχω διαβάσει και τώρα έχω αρχίσει αλλά πήγαινα σε ομιλίες και διάβαζα άλλα πνευματικά βιβλία οπότε σε μέσες άκρες γνωρίζω κάποια πράματα. Σου λέω ξεκάθαρα δηλαδή με ποιον μιλάς.


Δεν την έχεις διαβάσει εσύ που πιστεύεις και θα τη διαβάσω εγω που θα με αφήσει παντελώς αδιάφορο; Βιβλία που φτιάχτηκαν απο στενους ακόλουθους του Σαούλ δεν έχει νόημα να διαβάσω. Συντεχνέια.

Confused wrote:
Είπαμε η Παλαιά Διαθήκη γράφει τα πράγματα όπως έγιναν και θέλει ειδική προετοιμασία για να τη διαβάσεις γιατί μπορεί να σκανδαλίσει πολύ εύκολα (ειδικά αν θέλεις να σκανδαλιστείς). Δεν ωραιοποιεί τίποτα. Όσο για τα περί υλιστή Θεού νομίζω είσαι λάθος, μα δυστυχώς δεν έχω τις επιπλέον γνώσεις να σου επιχειρηματολογήσω σωστά επί αυτού.

Η Καινή Διαθήκη δεν αλλάζει απολύτως καμία στάση και δε καταργεί τίποτα από τις εντολές του Θεού. Αντιθέτως τις τελειοποιεί.

Και για όνομα του Θεού! Ποιες "κουτσουκέλες" έχει μέσα η Καινή Διαθήκη! ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ μπορείς να μιλήσεις; ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ! Πες ένα πράμα έστω δηλαδή για να καταλάβω τι σε χαλάει! Συγκεκριμένο όμως. Να δω την "πλάνη" μου βρε αδερφέ! Αν θες...


Κατσε διαβασε και θα δεις. Ότι και να σου πω θα το διαψεύσεις.
Πάντως αποτι θυμάμαι στο Ζαχαρία γράφει "Και εξεγήρω τα τέκνα σου Σιων κατα των τεκνων σου Ελλάς"
Κανω λάθος;
Πως να στο εξηγήσω.
Ας πάρουμε ενα παράδειγμα. Σου λέω λοιπον οτι κατέβηκε ενας εξωγήινος και έκανε θαύματα και πολλά άλλα. ταυτόχρονα οι δικοί μου που έχω μαζέψει για τη θεοποίηση του εξωγήινου γράφουν βιβλία για να αποδείξουν οτι τον είδαν και υπήρξε.
My point? Τι νόημα έχουν βιβλία γραμμένα απο ακόλουθους όταν ειδηκα μιλάμε για θρησκεία; Πιστεύετε σε πράγματα που έγιναν πριν πόσες χιλιάδες χρόνια και αντι να καταλάβνετε οτι αυτοι ειναι κανόνες ζωής απτους αρχαίους έλληνες κλεμμένοι απο τους εβραίους, κάθεστε και πιστεύετε οτι κατέβηκε ο γιος του θεου, ταπε,τον σταύρωσαν και αναστήθηκε.
Αντι να καταλάβετε οτι αυτα είναι τα λόγια γενικά του κάθε σωστού θεου πάτε και κολλάτε στο οτι ταπε ο χριστιανισμός αποκλειστηκά και θεοποιείτε τον χριστο κυρίως. Έναν ραβί!
Άν το πάρετε απτην ουσία δεν μπορεί ναναι και απλα συμβολικό; Οτι αυτά ειναι τα λόγια του θεού που ήρθαν στη γή για τους ανθρώπους;
Αντε μη ξαναψάξω για μελέτες ιστορικές για την απόδειξη οτι δεν υπήρξε καν η πόλη που γεννήθηκε ο χριστός,οτι ειναι γιος του Πανθηρος ενός ρωμαίου που προφανως μετονομάστηκε σε κρινο και οτι όλα τα θαύματα και απάτες είναι με κομπάρσους Αβρααμιστές(εισοδισμός) και ταχυδακτυλουργικά.

Confused wrote:
Και όχι φίλε μου, ο Χριστιανισμός δεν υπήρξε ο ο καταλήτης για την εξάπλωση του σκοταδισμού! Αν ισχύει αυτό και αφού επικαλείσαι στην ουσία το ΑΛΑΘΗΤΟ πες μου ποια στοιχεία της ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ του Χριστού έχουν συμβάλλει στον σκοταδισμό! Ποια; Ποια;

Αν εννοείς ότι άνθρωποι που επικαλέστηκαν τον Χριστιανισμό συμβάλλανε στον σκοταδισμό που λες, εκεί μπορώ να συμφωνήσω. Αλλά δεν έχει καμία σχέση ο Χριστιανισμός με αυτό. Αλλιώς να καταργήσουμε την ιατρική και να μη ξαναπάμε σε γιατρούς επειδή γίνεται εμπόριο οργάνων κ σκοτώνουν παιδιά για αυτό! Αυτό μου λες στην ουσία! ;-)

ΥΓ. Χαίρομαι για την διευκρίνιση σχετικά με το όνομά σου και ελπίζω να κάνεις λίγο κόπο ακόμα και να συνεχίζεις να απαντάς! :)


Μιας και είπες ιατρική, το 540 η ελληνικη ιατρικη εχει ηδη απαγορευτει ως"Γνωση του διαβόλου" και τα συγγράματά της έχουν ήδη χαθει για παντα στη φωτια των χριστιανών.Με μόνη θεραπευτική μέθοδο την...αφαίμαξη και το διάβασμα εξορκισμών.
Αυτό λοιπόν ειναι ο χριστιανισμός; και άν δεν χρησημοποιήθηκε σωστα,αν υπήρξε παραπληροφόρηση γιατι κανένας χριστιανός δεν ήταν αντίθετος στις αηδιαστικές καταστροφές που έγιναν παγκοσμίως;(ασε να μαντέψω θα μου πεις τωρα οτι υπήρξε πλύση εγκεφάλου)
Γιατι οι απόστολοι ποτε δεν ηταν ενάντια σε όλο αυτο; Γιατι δεν προσπάθησαν να σώσουν την ελλάδα; γιατι;
Διπροσωπία βλέπω. Απτη μια αγάπη κτλ και απτην άλλη αποκεφαλισμός στους ειδωλολάτρες. Παρανόηση; ΕΓΙΝΕ όμως.
Μπορεί να δίδασκε ο χριστιανισμός αγάπη κτλ αλλα στο όνομα του καταστράφηκε η ιστορία της ανθρωπότητας.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Μαρτυρία πρώην Μασόνου 33ου βαθμού
Unread postPosted: 08 Jun 2011, 20:38 
Great Poster
Great Poster

Joined: 08 May 2011, 15:05
Posts: 182
Has thanked: 102 time
Have thanks: 39 time
Για πολλοστή φορά, δε μπορεί να υπάρχει σατανισμός στα υψηλά κλιμάκια και να μην επηρεάζονται τα χαμηλά. Όσο για τις αποδείξεις, έχω ένα βιβλίο (όχι εδώ μαζί μου τώρα που γράφω, ελπίζω να το βρω) με ένα δημοσιογράφο που μπήκε μυστικά μέσα σε μασονική στοά και σε μία τελετή μύησης έδεναν τα μάτια αυτού που ανέβαινε βαθμό και νομίζω έσφαζαν ένα κόκορα. Έχει φωτογραφίες. Ελπίζω να θυμάμαι σωστά και να στο επιβεβαιώσω. Όπως επίσης έχω ακούσει μία ιστορία για έναν που από τις κραυγές του κόκορα όταν τον σφάζανε δεν άντεξε κ άρχισε να βλέπει ψυχολόγο. Αυτό το τελευταίο προφανώς δε μπορεί να λογιστεί ως απόδειξη.

Πάμε παρακάτω, τελικά έχεις διαβάσει ή όχι τις γραφές;

Μου λες:

"Δεν την έχεις διαβάσει εσύ που πιστεύεις και θα τη διαβάσω εγω που θα με αφήσει παντελώς αδιάφορο;."

Σου απαντώ έχεις δίκιο ΑΛΛΑ είμαι 27 χρονών γάιδαρος κ στα 23 μου πρωτοπήγα σε μία ομιλία ενός μοναχού μετέπειτα πνευματικού μου. Σταδιακά πήγαινα όλο και πιο συχνά, μέχρι που πάω συνέχεια, πήγα στο Άγιο Όρος και γενικότερα σταδιακά θέλω να πιστεύω ότι γίνομαι πιο σωστός Χριστιανός. Ένα βήμα ακόμα προς αυτήν την κατεύθυνση είναι η ανάγνωση της Καινής Διαθήκης που άρχισα πρόσφατα.

Μετά λες:

"Κατσε διαβασε και θα δεις. Ότι και να σου πω θα το διαψεύσεις." (;;;;;;;;;)

Εδώ υπονοείς το αντίθετο, ότι έχεις διαβάσει δηλαδή. Τελικά τι συμβαίνει; Φίλε μου δεν είμαι εδώ για να σε διαψεύδω σε ότι και να πεις. Μιλάω με επιχειρήματα, αν είναι λάθος φέρε στο τραπέζι καλύτερα επιχειρήματα. Άσε τα επικοινωνιακά παιχνίδια σε παρακαλώ ειλικρινά!

Όσο για τη φράση με το Ζαχαρία που μου παρέθεσες μάλλον κάνεις λάθος! Ξέρω ότι υπάρχει φράση από Παλαιά Διαθήκη που λέει ότι δεν υπάρχει Θεός, μία φράση από μόνη της δε λέει κάτι. Αυτό που παρέθεσες μπορεί να είναι προφητεία ή κάτι άλλο. Πες μου συγκεκριμένα που είναι αυτή η φράση ώστε να δω τι προηγείται και τι έπεται της φράσης αυτής! Διαβάζεται σαν σύνολο ξέρεις και όχι μεμονωμένες φράσεις όπως μας συμφέρει...

Από την άλλη στη Μασονία θες να μπεις που μόνο το καλό των Ελλήνων που δε θέλει (εκτός και αν κατάλαβα λάθος τη φράση που παρέθεσες και εννοεί ότι θέλει το καλό των Ελλήνων και όχι το κακό τους μιας κ τα αρχαία μου δεν…) και βρήκες αυτή τη φράση για να μου δείξεις ότι θίχτηκες από τις Γραφές; Εσύ δε διαψεύδεις τον εαυτό σου εδώ; Με μένα θίχτηκες που “ότι και να μου πεις θα το διαψεύσω”;

Για τα υπόλοιπα σου έχω απαντήσει ξανά και συγκεκριμένα (τα κάνεις και quote κάποια) και εσύ επαναλαμβάνεσαι.

Ακόμα περιμένω να μου πεις τα στοιχεία της ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ του Χριστού που έχουν συμβάλλει στον σκοταδισμό....

Ποια είναι; Το αγάπα τον πλησίον σου; Να μην κατακρίνεις τον άλλο; Κάτι άλλο; Να είσαι σίγουρος ότι αν εφαρμόζαμε όλες τις εντολές του Θεού θα ζούσαμε σε επίγειο παράδεισο και τίποτα από όσα αισχρά έχουν γίνει στο όνομα του Χριστιανισμού δε θα είχαν γίνει...

Όσο δε για το παράδειγμα που μου φέρνεις στο μεγαλύτερο μέρος θα μπορούσα να το δεχτώ υπό το πρίσμα του ότι είσαι άθεος και δε πιστεύεις πουθενά. Μα εσύ πιστεύεις στη Μασονία, που πιστεύει στο Μέγα αρχιτέκτονα του Σύμπαντος που πίσω από αυτόν στη πραγματικότητα λατρεύετε ο Σατανάς όπως αποκαλύπτεται με βάση τα λεγόμενά σου από τον 34 βαθμό και μετά ξεκάθαρα (και πιο πριν θα έλεγα εγώ συγκεκαλυμμένα). Και αυτοί δεν έχουν βιβλία; Αυτών τα βιβλία δε πιστεύεις; Πως μου λες να μη πιστεύω τα βιβλία της Πίστεώς μου; Αν είσαι άθεος θα το καταλάβαινα, αλλά είσαι οπαδός μίας θρησκείας. Εξήγησέ μου που κάνω λάθος, αν θέλεις.

Όσο για τον “συμβολισμό” εννοείται ότι οι γραφές είναι γεμάτες συμβολισμούς και δεν είναι όλα τις μετρητοίς (χωρίς να σημαίνει ότι είναι παραμύθια ταυτόχρονα). Για παράδειγμα κανείς δε πιστεύει ότι σε 6 (ανθρώπινες) μέρες φτιάχτηκε ο κόσμος. Η μέρα εκεί έχει μία άλλη διάρκεια στο δικό μας χρόνο.

Δε σχολιάζω παραπέρα αυτά τα περί γεννήσεως του Χριστού που λες…

Τέλος πάντων, αν θες απαντάς.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 4   [ 69 posts ]
Go to page 1, 2, 3, 4  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred