Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 3   [ 45 posts ]
Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 00:27 
Super Administrator
Super Administrator
User avatar

Joined: 02 Jun 2008, 00:13
Posts: 5751
Location: Βουκουρέστι
Has thanked: 1137 time
Have thanks: 680 time
Highscores: 12
ΠΗΓΗ:
link: http://lampakis.livepage.gr/wiki/1262/537


Επιστολή της αληθινής «Ομάδας Έψιλον»; Jan 23rd, 2009| By Λουκάς Καβακόπουλος Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει κάποιες κινήσεις σχετικά με το θέμα της «Ομάδας Ε». Στο διαδίκτυο και σε κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές έγιναν διάφορες δηλώσεις, από ανθρώπους που τουλάχιστον από τους γνώστες είναι γνωστό ότι είναι παντελώς άσχετοι με το θέμα. Οφείλω βέβαια να παραδεχτώ ότι στην αρχή όλες αυτές οι κινήσεις μου φάνηκαν αφελείς. Παρόλα αυτά όμως, όπως θα διαπιστώσετε και στο Strange που κυκλοφορεί αυτό το μήνα, από ό,τι φαίνεται, κάποιες από τις δηλώσεις βασίζονταν στο γεγονός ότι πραγματικά γύρω από το θέμα της «Ομάδας Ε», είχε αρχίσει να δημιουργείται πρόσφατα μια ενδιαφέρουσα παρασκηνιακή δραστηριότητα. Προφανώς, αυτή την κινητικότητα κάποιοι την αντιλήφθηκαν και έσπευσαν να την εκμεταλλευτούν, και εδώ οφείλονται ολοφάνερα όλες αυτές οι μάλλον παραπλανητικές ή αφελείς κινήσεις.

Παρόλα αυτά, πέρα από τις όποιες αφέλειες των καιροσκόπων, φαίνεται ότι θα έχουμε σύντομα πάρα πολλές εξελίξεις για το θέμα της Ομάδας Ε. Μια από αυτές, ήταν ότι μέσω συγκεκριμένων κύκλων, που από ό,τι γνωρίζω έχουν κάποιες πραγματικές δικτυώσεις με κύκλους που σχετίζονται σοβαρά με το ζήτημα των «Έψιλον», έλαβα αυτές τις μέρες μια «ανοιχτή» επιστολή, την οποία δημοσιεύω παρακάτω. Προφανώς αυτή η επιστολή έχει προωθηθεί και σε διάφορους άλλους ανθρώπους. Επιφυλλάσσομαι για το τι ακριβώς συμβαίνει και έχω πολλά να πω, αλλά θα περιμένω και τις εξελίξεις πριν σχολιάσω περαιτέρω.


--------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ «Ελυμπίοις ρήμμασι πειθόμενοι Τριπτολέμω Κέλευσιν Αγγέλλειν τοις Έλλησι»

Μετά την πρόσφατη αναζωπύρωση του θέματος σχετικά με την Ομάδα «Ε», την περίεργη δράση ατόμων και κινήσεων, και τη δραστηριότητα που παρατηρείται τελευταία στο διαδίκτυο, οφείλουμε να ενημερώσουμε, εσάς και τους αναγνώστες σας, σε απλά και κατανοητά Ελληνικά, για τα κάτωθι:

Οι συνεχείς και ύποπτοι ισχυρισμοί για την «Ε» που προέρχονται από τεκτονικές στοές, παραεθνικά εξουσιαστικά κέντρα, άσχετους κύκλους αρχαιόφιλων, οπαδών μικρών ελληνοκεντρικών ομάδων, παραεκκλησιαστικούς κύκλους, μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, παρακρατικές και εθνικιστικές ομάδες, δεν ανταποκρίνονται σε καμιά περίπτωση στην πραγματικότητα.

Κατά την έρευνά σας, θα έχετε παρατηρήσει και εσείς μία έντονα επιθετική αρνητική δυσφήμιση του προφίλ των «Ε» μέσω μεθοδευμένων και κατευθυνόμενων ενεργειών, μέσω εκπομπών, δημοσιευμάτων, με άσχετες απόψεις, με υποανώφελες συζητήσεις, με ψευδείς κατηγορίες, συνεχή καπήλευση του ονόματος της Έψιλον, κλπ. Όλα αυτά μόνο σκοπό έχουν την προσπάθεια για απόκτηση ταυτότητας από ανασφαλή άτομα, τον πλουτισμό εις βάρος των αφελών, την πατριδοκαπηλία και τον επί σκοπώ αποπροσανατολισμό της παγκόσμιας κοινής γνώμης και την αποκοίμιση και μη εγρήγορση των Ελλήνων.

Η «Ε» δεν χρειάζεται και δεν επιθύμησε ποτέ αυτού του είδους τη δημοσιότητα. Αντίθετα τη θεωρεί ανώφελη, επικίνδυνη, ύποπτη και υποκινούμενη. Οποιαδήποτε πραγματική αποκάλυψη, θα γίνει μέσω της ίδιας της Ομάδας. Κανένα μεμονωμένο άτομο που θα ισχυριστεί αυτή τη δημοσιότητα δεν έχει την έγκριση της «Ε».

Απαξιώνουν την «Ε» όσοι την παρουσιάζουν ως μια μικρή, περιστασιακή και τοπικού επιπέδου οργάνωση. Όταν η Έψιλον θα εμφανιστεί στην Ελλάδα, κάτι που πρόκειται να γίνει σύντομα, θα αποκαλυφθεί ως μια συνδυασμένη και άψογα οργανωμένη μεγάλη κίνηση, με συλλογική δραστηριότητα, και με συνταρακτικές αποκαλύψεις και κινήσεις σε κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό και επιστημονικό επίπεδο.

Υπάρχουν σκοτεινοί και ύποπτοι κύκλοι που έχουν ξεκινήσει την πιο ξεδιάντροπη και οργανωμένη επίθεση στις ρίζες και το βάθος του Ελληνικού Πνεύματος, με στόχο κυρίως την ΠΑΙΔΕΙΑ και τη ΝΕΟΛΑΙΑ. Έχουν διακαή πόθο και επιθυμούν λυσσαλέα τη γελοιοποίηση και την απαξίωση των «Ε» και των Ιδανικών της με όποιο τρόπο και μέσον διαθέτουν.

Οδήγησαν τους νέους σήμερα να ντρέπονται να εκφράσουν την οποιοδήποτε θετική τους άποψη περί Ελληνικού, με το φόβο της γελοιοποίησης, της περιθωριοποίησης και του γραφικού. Προωθούν στη θέση του Οράματος και των Ιδανικών έναν στείρο ορθολογισμό, ένα υποκινούμενο σύστημα αποχαύνωσης και ελέγχου των μαζών, ένα ελεγχόμενο αντιχριστιανισμό, μια ύποπτη και αδίστακτη διαπλοκή, έναν επιβαλλόμενο δήθεν φιλελευθερισμό, έναν κατευθυνόμενο υπερκαταναλωτισμό και μία κακώς εννοούμενη δήθεν προόδο.

Προειδοποιούμε τους σκοτεινούς και κατευθυνόμενους αυτούς κύκλους ότι το μυθικό προφίλ της «Ε» δεν μπορεί να σβήσει με τέτοια τεχνάσματα, όπως δεν μπόρεσε στους αιώνες που πέρασαν να φθαρεί, επειδή ο θρύλος έχει φωλιάσει για τα καλά στις καρδιές των Ελλήνων. Η απήχησή της στα λαϊκά στρώματα δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο Ελληνικός λαός έχει βάλει για τα καλά στην καρδιά του την «Ε».

Η «Ε» δεν είναι απλά ένας αστικός θρύλος που σβήνει, που πολεμά ή αντιμάχεται άθλια τεχνάσματα. Δεν είναι παρα-μύθιο αλλά πραγματικότητα, που από στόμα σε στόμα μπήκε στις καρδιές των Ελλήνων και έγινε ελπίδα για τις μελλοντικές γενιές. Καλύπτει τις προσδοκίες των Ελλήνων, αλλά και όλων των υπολοίπων θετικών και υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων παγκοσμίως, για πρόοδο και ευημερία της ανθρωπότητας, για ισονομία, αδελφοσύνη, μόρφωση, ελευθερία του σκεπτόμενου ατόμου, για δημοκρατικές αρχές, παγκόσμια ισορροπία, διάδοση και διάσωση της πολιτιστικής και όχι μόνο, κληρονομιάς της Ανθρωπότητας. Αποτελεί τον πονοκέφαλο των στενόμυαλων, αρρωστημένων και απ’ την αρχή καταδικασμένων σκοτεινών κέντρων εξουσίας και των υποχθόνιων εκπεσόντων «οντοτήτων» και των υπηρετών τους!

Η «Ε» προσπαθεί να εξισορροπήσει τα πράγματα στον παγκόσμιο χάρτη, αόρατα, χωρίς τυμπανοκρουσίες, ταμπέλες, προεδρεία, γραφεία, στοές, ναούς, οργανώσεις, ομάδες, γραμματείς και αντιπροσώπους.

Κανείς δεν λέει ποτέ από μόνος του ότι είναι «Ε» ή ότι ανήκει σ’ αυτήν. Όποιος αυτό πράττει προσπαθεί απλά να καπηλευτεί την «Ε» για ίδιον όφελος.

Η «Ε» ξεκινά από την αρχαιότητα, βασισμένη στον «Πυθαγόρειο Μυστικό Κώδικα» και με διάφορες παραλλαγές. Όμως με κοινό σκοπό, φτάνει στις μέρες μας, πιο σύγχρονη και ανανεωμένη.

Ήταν η «Εν τω Παν» αρχή των Πυθαγορείων. Ήταν η «Αόρατος Αρχή» πίσω από τη «Φιλική Εταιρεία». Ήταν ο εμπνευστής του Αδαμάντιου Κοραή και της «Εθνικής Εταιρείας» για το εθνικό σχέδιο επιβίωσης της Ελλάδας, ενάντια στα συμφέροντα και στις βλέψεις των «μεγάλων» και σκοτεινών δυνάμεων. Ήταν το κίνητρο του Παύλου Μελά για την απελευθέρωση της Μακεδονίας. Ήταν το όραμα του Καποδίστρια και όλων των μεγάλων πνευμάτων που γέννησε αυτός ο τόπος.

Σήμερα είναι ο αόρατος γίγαντας, που σκοπό του έχει να εξισορροπεί τα πράγματα διεθνώς, για το καλό της Ανθρωπότητας, της παγκόσμιας Ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, της ατομικής και συλλογικής ευημερίας των απανταχού Ελλήνων και το καλό ολοκλήρου του θετικού κόσμου.

Η ιεραρχία της δομείται με το σύστημα «Τρίγωνο - Αστέρας - Τρίγωνα» και είναι στηριγμένη στις αρχαιοελληνικές αρχές της Δημοκρατίας και στον «Πυθαγόρειο Μυστικό Κώδικα». Κανείς δεν εγκαταλείπει την «Ε», ούτε αποσύρεται από αυτή. Μέχρι τον βιολογικό του θάνατο παραμένει μέλος.

Η μύηση και η ένταξη στην «Ε» γίνεται σε τέσσερα επίπεδα. Επιλογή λόγω γνώσεων, λόγω μετοχής στο Ελληνικό πνεύμα (δηλαδή στην παιδεία, στην γλώσσα και στον πολιτισμό), λόγω εχεμύθειας και μυστικότητας, και τέλος λόγω της προσέγγισης στο υπερβατικό «Εποπτικό» επίπεδο.

Η «Ε» δεν διαβάλλεται, δεν πλήγεται. Τα μέλη της οδηγούνται να γνωρίσουν τις ανώτερες συμπαντικές αλήθειες και αξίες που την διέπουν. Αποκτώντας την πλήρη γνώση και συναίσθηση της πανανθρώπινης αποστολής της, όλοι οι συμμετέχοντες γίνονται παντοτινοί υπερασπιστές της, ακόμη και αν τα κίνητρά τους ήταν διαφορετικά κατά την ένταξή τους.

Τα μέλη της «Ε» είναι οικονομικά ανεξάρτητα, λόγω των θέσεων που κατέχουν ή της ιδιότητας που φέρουν, και είναι υπεράνω υποψίας σε όλο τον κόσμο. Είναι άτομα υψηλής αντιληπτικότητας και ιδιαίτερων ικανοτήτων.

Πριν μυηθούν στην «Ε» και μπουν στο πρώτο τους «Τρίγωνο», μετά από σύσταση δύο παλαιότερων μελών, τους οποίους και μόνο αυτούς γνωρίζουν, έχουν περάσει από σημαντικές και ποικίλες καταστάσεις, θέσεις, οργανώσεις, στοές, μυστικές αδελφότητες, μεγάλες επιχειρήσεις, μεγάλα πανεπιστήμια, διεθνή ερευνητικά κέντρα, αποκτώντας την απαιτούμενη πείρα και τις γνωριμίες. Οι ιδιαίτεροι και ικανοί που επιλέγονται για να γίνουν μελλοντικά μέλη της «Ε», παρακολουθούνται επισταμένα εν αγνοία τους, και μόνο αν δεν διαφθαρούν από το χρήμα και την εξουσία που τους δίνονται απλόχερα ως μυστική δοκιμασία, σε 15 χρόνια περίπου μετά την επιλογή τους, περνούν στο τελικό μυητικό στάδιο της «Πύλης» και λαμβάνουν το χρίσμα της «Ε» άνωθεν.

Οι «Ε» είναι εφευρέτες, επιστήμονες, ερευνητές τεχνολογικού και θεωρητικού επιπέδου, στρατιωτικοί, συγγραφείς, φιλόσοφοι, επιχειρηματίες. Ζουν παρ’ όλα αυτά, ως απλοί καθημερινοί άνθρωποι, οι οποίοι συνδέονται και αναγνωρίζονται ψυχικά και τους οποίους συγχρονικές συμπτώσεις τους οδηγούν στον διακαή πόθο αναζήτησης του Καλέσματος. Ο λόγος τους έχει πάντοτε ιδιαίτερη δύναμη στο «Συμβούλιο του Αστέρα».

Η «Ε» διαθέτει ασύμβατη και συμβατή τεχνογνωσία και τεχνολογία, πολύ προχωρημένη για τα σημερινά δεδομένα, την οποία η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμη ώριμη για να δεχτεί και να διαχειριστεί.

Το επιστημονικό προσωπικό της «Ε» έχει μετουσιώσει την επιστημονική φαντασία σε πραγματικότητα. Εφαρμογές και τεχνολογίες που έχουν δρομολογηθεί για να δοθούν στην ανθρωπότητα σε 50 ή 100 χρόνια από σήμερα, είναι ήδη στη διάθεση της «Ε».

Επίσης διεξάγει συνεχώς πειράματα τα οποία δεν γίνονται αντιληπτά παρά από ελάχιστους.Π.χ. για τα πειράματά της στον αέρα χρησιμοποιούνται τα πολεμικά αεροσκάφη της γείτονος χώρας κατά τον χρόνο των παραβιάσεων του εθνικού μας εναέριου χώρου και οι ύποπτοι αεροδιάδρομοι «υπερπτήσης».

Οι πληθυσμοί όλων των χωρών μελετούνται προσεκτικά και έχουν εντοπιστεί οι λεπτές κομβικές κινήσεις εκείνες που θα μετατρέψουν την αρνητική ταλάντωση των σημερινών σκοτεινών «κέντρων εξουσίας» τους σε δύναμη αφύπνισής τους.

Μερικές από τις πιο συμβατικές αμυντικές εφευρέσεις, όπως και τεχνολογικά συστήματα, έχουν αποκαλυφθεί και δημοσιευθεί ήδη σε ανεξάρτητα έντυπα.

Η αποκάλυψη του ονόματος της «Ε» στο ευρύ κοινό είναι αλήθεια ότι έγινε από τον ερευνητή-συγγραφέα Ιωάννη Φουράκη. Σταδιακά έφτασαν στα χέρια του κωδικοποιημένα έγγραφα που έφεραν το έμβλημα του τρίτου δελφικού «Ε». Η επιλογή του έγινε για διάφορους λόγους που δεν είναι επί της παρούσης να συζητηθούν. Λόγω όμως του ότι δεν κάλυψε την υποχρεωτική απαίτηση της απόλυτης εχεμύθειας και μυστικότητας, καθώς και εξαιτίας των συζητήσεών του για την «Ε» σε άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με αυτήν, δεν μυήθηκε στο εποπτικό επίπεδο και του επιβλήθηκαν κυρώσεις κατά το παρελθόν. Σήμερα ο ίδιος κινείται απλά στο πρώτο επίπεδο της πυραμίδος των «Ε».

Κάποιες αποκαλύψεις είχαν γίνει, μεταξύ άλλων, και στον τεχνολογικό ερευνητή Γεώργιο Γκιόλβα, του οποίου κάποιες εργασίες υποστηρίχθηκαν πράγματι από την «Ε» πριν πολλά χρόνια. Όμως, ύποπτοι κύκλοι κατάφεραν να παρασύρουν και να χρησιμοποιήσουν τον γέροντα πλέον ερευνητή, με σκοπό την κατευθυνόμενη απαξίωση και γελοιοποίηση του πανανθρώπινου κινήματος της «Ε». Οι όποιες μέσω Γκιόλβα δημοσιοποιήσεις έγιναν, υποτιθέμενων ονομάτων και υποτιθέμενων ενεργειών της «Ε», ήταν ψευδείς.

Ως προς τα θέματα της θρησκείας, πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η «Ε» δεν είναι θρησκευτική οργάνωση. Δέχεται έναν ανώτερο και φιλοσοφικό Θεό, υπέρτατο Κύριο των συμπαντικών κόσμων. Σε καμιά περίπτωση δεν αντιμάχεται το υγιές ορθόδοξο πνεύμα και τον «Θείο Λόγο» όλων των θρησκειών. Εν τούτοις δεν αναμειγνύεται σε θρησκευτικά δόγματα και στο πνευματικό πιστεύω του καθενός. Προϋποθέτει όμως την ικανότητα αντίληψης και έρευνας ανωτέρων αρχών, δυνάμεων, ενεργειών, πέραν των ως σήμερα αποδεκτών.

Η «Ε» είναι θερμοκοιτίδα επιστήμης και μη συμβατικής τεχνογνωσίας και τεχνολογίας. Είναι ο οικουμενικός θερμός-πυρήνας αντίστασης και άμυνας της θετικής Ανθρωπότητας στις έξωθεν και έσωθεν απειλές.

Το ότι θέλουν όλοι να την υιοθετήσουν ή να την υποδυθούν, είναι θετικό για αυτήν.

Μόνο δόγμα της «Ε» είναι η ιεράρχηση της παγκόσμιας κοινωνίας με μέτρο, χωρίς ακρότητες και υπερβολικό πλουτισμό, χωρίς καταστροφή της μεσαίας τάξης και εξαθλίωση και υποδούλωση της εργατικής τάξης. Επιδιώκει την αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την εξέλιξη του ανθρώπου ατομικά, κοινωνικά και συμπαντικά.

Αυτό που γίνεται σήμερα από σκοτεινά κέντρα με σκοπό την εξαθλίωση, την υποτέλεια και τον έλεγχο των λαών, κάτω από μια ελεγχόμενη, σκοτεινή και ύποπτη παγκόσμια υπερκυβέρνηση μιας δήθεν «Νέας Τάξης», με όχημα το άρμα μιας παγκοσμιοποίησης αρνητικής ταλάντωσης, υπερκαταναλωτισμού, ακρίβειας, πολέμων και ασύδοτου κέρδους κάποιων «εκλεκτών» σε βάρος των πολλών, δεν έχει μέτρο.

Η ανισότητα αυτή, αν οι αλαζόνες σκοταδιστές και οι «εξουσίες» της Γης δεν αλλάξουν τακτική και αν δεν συμμαζευτούν, αποσύροντας τα άπληστα και ματαιόδοξα σχέδια της υπερεξουσίας, του ελέγχου των ανθρώπων, της αποχαύνωσης, της ρομποτοποίησης, της καταστροφής του πλανήτη, του περιβάλλοντος, του κλίματος, της εκμετάλλευσης, της μετάλλαξης και μόλυνσης των φυσικών πόρων, του ασύδοτου υπερβολικού πλουτισμού εις βάρος της ανθρωπότητας και του πλανήτη, θα φέρει σύντομα ένα νέο Ολοκαύτωμα. Σπέρνοντας πυρηνικά σε όλη την υφήλιο μας οδηγούν στην καταστροφή.

Ας όμως προσέξουν: «Υπάρχει κίνδυνος Κεραυνού ακόμα και εν αιθρία».

Φανερά πια πολεμούν την Ελλάδα μέσω των υποστηρικτών τους, κτυπώντας τη ρίζα του έθνους μας, που δεν είναι άλλη από τη γλώσσα, την παιδεία και τη νεολαία. Προσπαθούν να διαφθείρουν τους νέους, την παράδοση, τη γλώσσα, τις ελληνικές επιχειρήσεις και τον πολιτισμό μας.

Το γενικό σχέδιο είναι να ρίξουν τα ελληνόπουλα στα πάσης φύσεως χημικά και ηθικά ναρκωτικά. Να μη γνωρίζουν που βρίσκονται γεωγραφικά. Να μη μαθαίνουν την πάνω από 17.000 ετών ιστορία του τόπου τους, που γέννησε την Έρευνα, την Αρετή, την Επιστήμη, την Φιλοσοφία, τις Τέχνες και τον παγκόσμιο Πολιτισμό.

Θέλουν να μετατρέψουν τους πολυεπίπεδους φιλοσοφικά Δώδεκα Θεούς του Ολύμπου σε «Νεφιλίμ» και άλλου χαμηλού επιπέδου απαξιωτικά ευφυολογήματα. Θέλουν να μετατρέψουν τη γεμάτη με μυστικιστικά νοήματα Αγία Τριάδα σε παραμύθια για μικρά παιδιά, και με αυτόν τον τρόπο να ακυρώσουν και να σταματήσουν τη μεταλαμπάδευση πανάρχαιων αληθειών στον Ελληνισμό και την Ανθρωπότητα.

Η αναλγησία της επιστημονικής κοινότητας, των οσφιοκαμπτών «δασκάλων» και «καθηγητάδων» που το αντικείμενο τους είναι η Ιστορία, η γεωγραφία, η ανθρωπολογία, η εθνολογία, των πνευματικών ταγών της δήθεν διανόησης, δεν έχει προηγούμενο. Η «Ε» τους κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Είναι συνυπεύθυνοι στο έγκλημα που συντελείται εσκεμμένα τα τελευταία χρόνια.

Η «Ε» έχει ως προτεραιότητα να αφυπνίσει τα λαϊκά στρώματα, ώστε να μην εφησυχάζουν και να μη σταματούν να εργάζονται για το προσωπικό τους καλό, αλλά και το συνολικό Καλό της Ανθρωπότητας. Κανείς δεν πρέπει να περιμένει την «Ε» να τον σώσει με τα υποτιθέμενα διαστημόπλοιά της. Δεν πρέπει να περιμένει οντότητες από το διάστημα ή υπερκόσμιους σωτήρες, αλλά η δική του συμμετοχή στην αντίσταση και αντίδραση στα δρώμενα, να είναι αυτή που θα του δώσει τη λύτρωση. Η «Ε» αποκαλύπτεται μόνο σε εκείνους που έχουν φτάσει στο απαραίτητο επίπεδο για να την αντικρίσουν στην αληθινή της διάσταση. Δεν επιθυμεί οπαδούς και υποχείρια, αλλά άξιους, ελεύθερους και ανεξάρτητους συμπολεμιστές.

Η «Ε» επηρεάζει από τα παρασκήνια σημαντικές καταστάσεις οι οποίες δεν είναι ορατές στο ευρύ κοινό. Τους καιρούς που θα ακολουθήσουν σκοπεύει να κάνει την παρουσία της όλο και πιο αισθητή, αλλά και να στηρίξει κάποιες προσεκτικά επιλεγμένες επώνυμες προσπάθειες. Τμήματα της δικτύωσής της θα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο φανερά.

Έχετε όμως υπόψη σας, ότι ταυτόχρονα γίνεται και θα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια παραπληροφόρησης και παραπλάνησης του πλήθους από φερέφωνα των αρνητικών δυνάμεων που θέλουν να γελοιοποιήσουν ή να καπηλευθούν το έργο της «Ε». Αυτή η παραπλάνηση θα είναι εύκολο να εντοπιστεί από τους έχοντες γνώση, καθώς δεν θα τηρεί τις αξίες και τα ιδανικά που διέπουν αναγκαστικά όλα τα επίπεδα της δράσης των «Ε».

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα σε όλο τον πλανήτη, με το προσωπείο μιας «παγκόσμιας κρίσης», όπως και οι δολοφονικές πράξεις λαών επί λαών στη Μέση Ανατολή και αλλού, δεν είναι παρά οι τελευταίες απέλπιδες τρομοκρατικές προσπάθειες της αποτυχημένης «Νέας Τάξης» που καταρρέει, ώστε να αποδείξει την ισχύ και την αναγκαιότητά της. Είναι όμως ανίσχυρη μπροστά σ’ αυτά που έρχονται στο άμεσο μέλλον. Η κατάλυση της δύναμής της είναι δεδομένη και άμεση.

Η τεχνολογία και η γνώση που έχει στην κατοχή της η «Ε» δεν είναι για συμβατικούς πολέμους στα πλαίσια του πλανήτη μας και δεν θα στραφεί ποτέ ενάντια σε Ανθρώπους. Θα χρειαστεί για την άμυνα της Ανθρωπότητας απέναντι σε κινδύνους από το Διάστημα, και για να αντιμετωπιστούν οι πολλαπλοί κίνδυνοι και οι προκλήσεις που μας περιμένουν καθώς θα κάνουμε το Μεγάλο Βήμα προς την ενσωμάτωσή μας στο γαλαξιακό πολιτισμό που μας περιμένει «εκεί έξω».

Ο έχων ΩΤΑ ακούει και ΝΟΥΝ νοήτω.

Έλληνες μην εφησυχάζετε. Μη δέχεστε την ελεγχόμενη και επιβαλλόμενη «δημοκρατία του καναπέ και της τηλεόρασης». Μη δέχεστε αδιαμαρτύρητα την ωμή βία και την καταστροφή του πλανήτη άπραγοι.

Γρηγορείτε. Συσπειρωθείτε. Σκεφτείτε.

Αντισταθείτε, ατομικά και ομαδικά, σε κάθε τι το σκοτεινό και ύποπτο. Εσείς κρατάτε τα κλειδιά του μέλλοντος σας.

Εσείς είστε οι Υγιείς και Φωτεινοί απόγονοι και κληρονόμοι των Ουρανών.

«Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία»

«Τοις κείνων ρήμμασι πειθόμενοι».

_________________
Πᾶν... Μέτρον ἄριστον.

Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ.Image

Truth


Ν. Λυγερός - Η στρατηγική ανάκαμψη της Ελλάδας
https://www.youtube.com/watch?v=JTtECrt3ZlE
Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης


Μακριά
από κομματικούς σχηματισμούς.
Ρίξτε μία ματιά στους παρακάτω συνδέσμους!
Αξίζει την προσοχή σας:


- Το πλήρες σχέδιο Ε.ΠΑ.Μ. για έξοδο Ελλάδας από«κρίση»!
https://www.youtube.com/watch?v=3QOU9FMvQto

www.antistasitora.org
ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 01:21 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 09 Nov 2008, 10:34
Posts: 1247
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 135 time
Have thanks: 244 time
Εύγε Dennis. :shock:
Η επιστολή αυτή θα μπορούσε να είναι το μανιφέστο όλου του Ελληνισμού. :evil:

_________________
Κάθε φορά που αναρωτιόμαστε, φτάνουμε ένα βήμα πιό κοντά στην κατανόηση της αλήθειας.
Η απουσία απόδειξης δε σημαίνει υποχρεωτικά και απόδειξη απουσίας.

Ο Πίνδαρος αναφέρει για τους μυημένους στα Μυστήρια των Καβείρων:
Ευτυχής εκείνος ο οποίος αφού είδε αυτό το θέαμα, κατέρχεται στα βάθη της Γης. Γνωρίζει το τέλος της ζωής, γνωρίζει την Θεία πηγή.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 01:33 
Webmaster
Webmaster
User avatar

Joined: 26 Oct 2007, 23:26
Posts: 2152
Location: Down to Earth
Has thanked: 49 time
Have thanks: 151 time
Highscores: 3
Αν όντως η "Ε" είναι αυτό που εκφράζεται μέσα από αυτό το κείμενο, τότε αντικατοπτρίζει αυτό που το υποσυνείδητό μου απεικόνιζε στο πνεύμα μου όταν πρωτάκουσα για την ομάδα αυτή προ πολλών ετών.
Η αντίληψη των μελών της εν λόγω ομάδας, περί κόσμου, σύμπαντος, Τριαδικής Θεότητος σε συνδυασμό με τον μυστικό κώδικα του μύστη των Ελευσινίων μυστηρίων Πυθαγόρα, εναρμονίζεται πλήρως με την αλήθεια που γνωρίζω και δεν έχω να προσάψω τίποτα το αρνητικό σε αυτό το φιλειρηνικό κείμενο, εκτός του οτι δεν κατονομάζουν το Δαίμονα του κακού, που έχει επιφέρει όλα αυτά τα δεινά στην χώρα μας που γέννησε το φως αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Αν είναι αυτοί όντως τότε τους δίδω τα συγχαρητήριά μου :shock: και είμαι μαζί τους.
Είθε ο Π.Κ. να τους φωτίζει και να τους ευλογεί! :evil:

_________________
Image
Image
Image
Truth

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 01:51 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος

Joined: 04 Nov 2007, 19:24
Posts: 1673
Has thanked: 80 time
Have thanks: 95 time
Quote:
Θέλουν να μετατρέψουν τους πολυεπίπεδους φιλοσοφικά Δώδεκα Θεούς του Ολύμπου σε «Νεφιλίμ» και άλλου χαμηλού επιπέδου απαξιωτικά ευφυολογήματα.


Ο_ο

Άουτς... Αυτό πρέπει να πόνεσε κάποιον... Τι σπόντα ηταν αυτή εε;

Όσον αφορά την υψηλή πολεμική τεχνολογία της "Ε" πάντως να προσθέσω 3 λέξεις: Έχετλος, Αυτόνους, Φύλαξ ...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 02:07 
Advanced Poster
Advanced Poster
User avatar

Joined: 10 Jul 2008, 09:52
Posts: 297
Location: Λάρισα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 1 time
εγω παντως τα βλεπω ακομα όλα με επιφυλαξη γιατι δεν εχω γνωση επι του θεματος!!!εμμέσως πλην σαφώς αναφέρθηκε και στο λιακο...θα ηθελα να ακουσω την απαντηση του,η την απαντηση των φαν του :-) :-) Παντως πολλα ακουγονται περι Ε απλα οσο δεν κανουν κατα καποιο τροπο, πιο "αισθητη" την παρουσια τους με "πραξεις" και οχι μονο με επιστολες και ατελειωτω μπλα μπλα τοσο κρατουν εμας τους ανιδεους που δεν μπορουμε να αντιληφθουμε καποια "πραγματα"(την δραση τους) σε συγχυση και στο σκοταδι!!! και στο κατω κατω ειναι μια οργανωση του "φωτος"(με οτι συνεπαγεται)ας πουμε ,γιατι τοσο μυστικοτητα??αφου θελουν το μετρο γιατι δεν το τηρουν??και λειτουργουν στην απολυτη μυστικοτητα??θα μπορουσαν να ειχαν καποιο δημοσιο προσωπο αλλα με "μετρο"!!! αφου εχουν τοση δυναμη τι εχουν να φοβηθουν??και αν συνεχισω δεν θα τελειωσω ποτε μου φαινεται.........παντως ενα γνωμικο λεει!!! "ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ" αυτοι τι φοβουνται και λειτουργουν ετσι μυστικα??(αν υπαρχουν βεβαια) Ωρες ωρες πιστευω ολο και περισσοτερο οτι ομαδα ε δεν υπαρχει..ουτε πολεμαρχος ουτε τπτ!!ειναι απλα προσπαθεια μιας ομαδας η πολλων διαφορετικων ατομων ανεξαρτητως να αφυπνισουν τους ελληνες................ οπως και να χει εμενα τετοια μυστικοτητα με παραπεμπει μονο σε κτ σκοτεινο και δεν μ'αρεσει απο ενα σημειο και μετα :x Πολυ αντιφατικα ολα αυτα....ο καιρος θα δειξει και ο κεραυνος θα πεσει στα κεφαλια των υπευθυνων αργα η γρηγορα..νομος της φυσης :| :|

_________________
Η αλήθεια είναι σαν την θάλασσα για να την γνωρίσεις πραγματικά δεν φτάνει να κολυμπάς στην επιφάνεια της,πρέπει να βουτήξεις στα άδυτα της και να δεις κάθε φωτεινό και σκοτεινό σημείο της!!Το θέμα είναι να μην χαθείς στην αναζήτηση...(Χ.Δ)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 02:08 
Advanced Poster
Advanced Poster
User avatar

Joined: 10 Jul 2008, 09:52
Posts: 297
Location: Λάρισα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 1 time
Falcon wrote:
Quote:
Θέλουν να μετατρέψουν τους πολυεπίπεδους φιλοσοφικά Δώδεκα Θεούς του Ολύμπου σε «Νεφιλίμ» και άλλου χαμηλού επιπέδου απαξιωτικά ευφυολογήματα.


Ο_ο

Άουτς... Αυτό πρέπει να πόνεσε κάποιον... Τι σπόντα ηταν αυτή εε;

Όσον αφορά την υψηλή πολεμική τεχνολογία της "Ε" πάντως να προσθέσω 3 λέξεις: Έχετλος, Αυτόνους, Φύλαξ ...με προλαβες.... :happyyyy:

_________________
Η αλήθεια είναι σαν την θάλασσα για να την γνωρίσεις πραγματικά δεν φτάνει να κολυμπάς στην επιφάνεια της,πρέπει να βουτήξεις στα άδυτα της και να δεις κάθε φωτεινό και σκοτεινό σημείο της!!Το θέμα είναι να μην χαθείς στην αναζήτηση...(Χ.Δ)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 02:46 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 09 Nov 2008, 10:34
Posts: 1247
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 135 time
Have thanks: 244 time
Νομίζω η μυστικότητα εξηγείται σε κάποια κομμάτια του κειμένου που παραθέτω κάτωθι.

Η «Ε» διαθέτει ασύμβατη και συμβατή τεχνογνωσία και τεχνολογία, πολύ προχωρημένη για τα σημερινά δεδομένα, την οποία η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμη ώριμη για να δεχτεί και να διαχειριστεί.

Η τεχνολογία και η γνώση που έχει στην κατοχή της η «Ε» δεν είναι για συμβατικούς πολέμους στα πλαίσια του πλανήτη μας και δεν θα στραφεί ποτέ ενάντια σε Ανθρώπους. Θα χρειαστεί για την άμυνα της Ανθρωπότητας απέναντι σε κινδύνους από το Διάστημα, και για να αντιμετωπιστούν οι πολλαπλοί κίνδυνοι και οι προκλήσεις που μας περιμένουν καθώς θα κάνουμε το Μεγάλο Βήμα προς την ενσωμάτωσή μας στο γαλαξιακό πολιτισμό που μας περιμένει «εκεί έξω».

Οι πληθυσμοί όλων των χωρών μελετούνται προσεκτικά και έχουν εντοπιστεί οι λεπτές κομβικές κινήσεις εκείνες που θα μετατρέψουν την αρνητική ταλάντωση των σημερινών σκοτεινών «κέντρων εξουσίας» τους σε δύναμη αφύπνισής τους.

_________________
Κάθε φορά που αναρωτιόμαστε, φτάνουμε ένα βήμα πιό κοντά στην κατανόηση της αλήθειας.
Η απουσία απόδειξης δε σημαίνει υποχρεωτικά και απόδειξη απουσίας.

Ο Πίνδαρος αναφέρει για τους μυημένους στα Μυστήρια των Καβείρων:
Ευτυχής εκείνος ο οποίος αφού είδε αυτό το θέαμα, κατέρχεται στα βάθη της Γης. Γνωρίζει το τέλος της ζωής, γνωρίζει την Θεία πηγή.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 03:09 
Advanced Poster
Advanced Poster
User avatar

Joined: 10 Jul 2008, 09:52
Posts: 297
Location: Λάρισα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 1 time
κοιτα να δεις σαν ανθρωπινο ον ψαχνω την αληθεια....υπαρχουν τροποι να πεις τα "μαντατα" σε καποιον σταδιακα και με ρεγουλα(το μετρο που λεγαμε) το να μην του τα πεις καθολου ομως δεν ειναι λυση!!!τι παει να πει η ανθρωποτητα δεν ειναι ετοιμη???ο ανθρωπος εχει δει υπερ αρκετα απο την κακια του ιδιου του ανθρωπου και της τεχνολογιας του, αυτην η τεχνολογια που ειναι για "καλο" δεν θα του δημιουργησει καν σοκ!! δεν ξερω ολο αυτο το "λιγοι κατεχουν γνωση και οι αλλοι δεν ειστε ετοιμοι "δεν μου καθεται καλα...καθολου καλα!!με προσβαλει σαν ατομο...λες και ειμαι καθυστερημενος η 2 ταξης...και μην ξεχνατε η δραση τους(αν υπαρχει) δεν ειναι καθολου δημοκρατικη.........ελπιζω να με παινεις! οποιαδηποτε αποκρυψη της αληθειας χωρις σοβαρο λογο ειναι κτ λαθος(ας πουμε) :o οταν μιλας για δημοκρατια και μετρο και ισοτητα πρεπει οταν τα λες να τα πραττεις

_________________
Η αλήθεια είναι σαν την θάλασσα για να την γνωρίσεις πραγματικά δεν φτάνει να κολυμπάς στην επιφάνεια της,πρέπει να βουτήξεις στα άδυτα της και να δεις κάθε φωτεινό και σκοτεινό σημείο της!!Το θέμα είναι να μην χαθείς στην αναζήτηση...(Χ.Δ)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 05:10 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 20 Jan 2008, 15:03
Posts: 360
Has thanked: 0 time
Have thanks: 44 time
alkimachos wrote:
κοιτα να δεις σαν ανθρωπινο ον ψαχνω την αληθεια....υπαρχουν τροποι να πεις τα "μαντατα" σε καποιον σταδιακα και με ρεγουλα(το μετρο που λεγαμε) το να μην του τα πεις καθολου ομως δεν ειναι λυση!!!τι παει να πει η ανθρωποτητα δεν ειναι ετοιμη???ο ανθρωπος εχει δει υπερ αρκετα απο την κακια του ιδιου του ανθρωπου και της τεχνολογιας του, αυτην η τεχνολογια που ειναι για "καλο" δεν θα του δημιουργησει καν σοκ!! δεν ξερω ολο αυτο το "λιγοι κατεχουν γνωση και οι αλλοι δεν ειστε ετοιμοι "δεν μου καθεται καλα...καθολου καλα!!με προσβαλει σαν ατομο...λες και ειμαι καθυστερημενος η 2 ταξης...και μην ξεχνατε η δραση τους(αν υπαρχει) δεν ειναι καθολου δημοκρατικη.........ελπιζω να με παινεις! οποιαδηποτε αποκρυψη της αληθειας χωρις σοβαρο λογο ειναι κτ λαθος(ας πουμε) :o οταν μιλας για δημοκρατια και μετρο και ισοτητα πρεπει οταν τα λες να τα πραττεις


Σου παραθέτω το λινκ με την την τελευταία εκπομπή για τους «Ε». Μήπως σε βοηθήσεις στην αναζήτηση της αλήθειας.
Code:
http://video.google.com/videoplay?docid=7114793244504087111

Τώρα αν πάλι δυσκολεύεσαι να σε βοηθήσω. Ψάξε λίγο να δεις τι γίνεται με τα «αμυντικά» εξοπλιστικά προγράμματα όχι μόνο τα δικά μας που είναι για γέλια αλλά για χώρες όπως η Τουρκία, Αμερική, Ρωσία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Ινδία κ.λ.π., στη μέση της οικονομικής κρίσης και εκατομμυρίων απολύσεων παγκοσμίως.
Αν και τώρα δυσκολεύεσαι δεν ξέρω πως αλλιώς να σου το πω πιο «μαλακά» τα «μαντάτα».
Έχε καλού κακού και τα μάτια ορθάνοιχτα για το «χιλιάρμενο» στο Αιγαίο τον επόμενο μήνα. Κάτι μου λέει ότι το όνομα του πολέμαρχου είναι... «Ηγεμόνας».
Κάνε λίγο υπομονή και θα δούμε πόσο αληθινά είναι όλα αυτά. Αν πάλι σε χαλάει ή μή δημοκρατική τους στάση μόλις εμφανιστούν μπορείς να τους τα... εξηγήσεις.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 09:59 
Great Poster
Great Poster

Joined: 16 Jan 2009, 10:50
Posts: 162
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
alkimachos εμείς οι Έλληνες λέμε: "Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο" :happyyyy:
Δεν είμαι τόσο ψαγμένη νομίζω, ούτε έχω μελετήσει όσο και εσείς. Αυτό που ξέρω να κάνω πάντως καλά είναι να ψάχνω, να ακούω (και διαβάζω), να κοσκινίζω και να καταννοώ.
Πιστεύω ότι όλο αυτό το κείμενο θα μπορούσε άνετα να είναι από την αληθεινή ομάδα Ε (για την οποία απλά έχω ακούσει ότι έχει ακούσει ο περισσότερος κόσμος και ότι άλλο βρήκα), γιατί αν όντως υπάρχει μία ομάδα αφύπνησης έτσι θα πρέπει να είναι.
Σωστές αρχές, σωστή σκέψη, μετρημένες, μελετημένες και ζυγιασμένες κινήσεις, ανοιχτό μυαλό και μάτια...
κάποιοι που μπορούν να δουν φαντάζομαι πιο καθαρά από εμας, χωρίς να το εκμεταλεύονται.
Οπως και να 'χει μπράβο! Θα συμφωνήσω με τον globalseeker

Quote:
Εύγε Dennis. :shock:
Η επιστολή αυτή θα μπορούσε να είναι το μανιφέστο όλου του Ελληνισμού. :evil:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 13:10 
Webmaster
Webmaster
User avatar

Joined: 26 Oct 2007, 23:26
Posts: 2152
Location: Down to Earth
Has thanked: 49 time
Have thanks: 151 time
Highscores: 3
Η επιστολή δεν είναι για μια απλή ανάγνωση, αλλά χρίζει εμβαθύνσεως.
Κάθε πρόταση έχει βάθος και πρέπει πολύ προσεκτικά ο καθένας να προσπαθήσει, βάση των γνώσεων που έχει αποκτήσει (όχι απο το σχολείο), να εμβαθύνει σε μία-μία, για να κατανοήσει τι πρεσβεύει η εν λόγω ομάδα.
Δεν είναι απλώς μια ομάδα ανθρώπων, αλλά εμπεριέχει και το στοιχείο του μυστικισμού, τούτο δε προϋποθέτει εχεμύθεια και μυστικότητα, διότι ο κρύφιος εχθρός της ανθρωπότητος, ο Δαίμων του Κακού, το θηρίο της αποκαλύψεως που έχει και όνομα και υλική υπόσταση και ονομάζεται "Διεθνής Σιωνισμός", με πλήρη μυστικότητα κατάφερε να εισαγάγει πάν μίαρο και ελεεινό και βρομερό και σάπιο στις κοινωνίες του κόσμου μας, ως κανόνα και νόμο. Έτσι και το αντίβαρο αυτού του κρυφού μέχρι χθες εχθρού της ανθωπότητος, θα πρέπει να κινείται κατά τον ίδιο τρόπο με αυτόν. Αλίμονο και αν ο αμυνόμενος φέρει στο φως τα σχέδιά του, το μόνο που θα πετύχει είναι να αποτύχει!

_________________
Image
Image
Image
Truth

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 15:18 
Advanced Poster
Advanced Poster
User avatar

Joined: 10 Jul 2008, 09:52
Posts: 297
Location: Λάρισα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 1 time
mercuryx wrote:
alkimachos wrote:
κοιτα να δεις σαν ανθρωπινο ον ψαχνω την αληθεια....υπαρχουν τροποι να πεις τα "μαντατα" σε καποιον σταδιακα και με ρεγουλα(το μετρο που λεγαμε) το να μην του τα πεις καθολου ομως δεν ειναι λυση!!!τι παει να πει η ανθρωποτητα δεν ειναι ετοιμη???ο ανθρωπος εχει δει υπερ αρκετα απο την κακια του ιδιου του ανθρωπου και της τεχνολογιας του, αυτην η τεχνολογια που ειναι για "καλο" δεν θα του δημιουργησει καν σοκ!! δεν ξερω ολο αυτο το "λιγοι κατεχουν γνωση και οι αλλοι δεν ειστε ετοιμοι "δεν μου καθεται καλα...καθολου καλα!!με προσβαλει σαν ατομο...λες και ειμαι καθυστερημενος η 2 ταξης...και μην ξεχνατε η δραση τους(αν υπαρχει) δεν ειναι καθολου δημοκρατικη.........ελπιζω να με παινεις! οποιαδηποτε αποκρυψη της αληθειας χωρις σοβαρο λογο ειναι κτ λαθος(ας πουμε) :o οταν μιλας για δημοκρατια και μετρο και ισοτητα πρεπει οταν τα λες να τα πραττεις


Σου παραθέτω το λινκ με την την τελευταία εκπομπή για τους «Ε». Μήπως σε βοηθήσεις στην αναζήτηση της αλήθειας.
Code:
http://video.google.com/videoplay?docid=7114793244504087111

Τώρα αν πάλι δυσκολεύεσαι να σε βοηθήσω. Ψάξε λίγο να δεις τι γίνεται με τα «αμυντικά» εξοπλιστικά προγράμματα όχι μόνο τα δικά μας που είναι για γέλια αλλά για χώρες όπως η Τουρκία, Αμερική, Ρωσία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κίνα, Ινδία κ.λ.π., στη μέση της οικονομικής κρίσης και εκατομμυρίων απολύσεων παγκοσμίως.
Αν και τώρα δυσκολεύεσαι δεν ξέρω πως αλλιώς να σου το πω πιο «μαλακά» τα «μαντάτα».
Έχε καλού κακού και τα μάτια ορθάνοιχτα για το «χιλιάρμενο» στο Αιγαίο τον επόμενο μήνα. Κάτι μου λέει ότι το όνομα του πολέμαρχου είναι... «Ηγεμόνας».
Κάνε λίγο υπομονή και θα δούμε πόσο αληθινά είναι όλα αυτά. Αν πάλι σε χαλάει ή μή δημοκρατική τους στάση μόλις εμφανιστούν μπορείς να τους τα... εξηγήσεις.ooo thanks για το link της εκπομπης και ηθελα να τη δω :mad: :mad: Για την ασκηση των τουρκων Ηγεμονας εχω διαβασει...για το χιλιαρμενο εχω ακουσει 3 εκδοχες μεχρι τωρα!!οτι μας περιμενουν "δυσκολοι" καιροι και ενας 3ος παγκοσμιος πολεμος κι αυτο το εχω ακουσει...αλλα οπως σωστα ειπες υπομονη και θα δουμε ποσο αληθινα ειναι ολα αυτα.....εγω ευχομαι αν υπαρχει η Ε να λειτουργει πραγματικα υπερ του καλου πανω στο κοσμο :happyyyy: Ο χρονος ειναι ο ορος της αληθειας

_________________
Η αλήθεια είναι σαν την θάλασσα για να την γνωρίσεις πραγματικά δεν φτάνει να κολυμπάς στην επιφάνεια της,πρέπει να βουτήξεις στα άδυτα της και να δεις κάθε φωτεινό και σκοτεινό σημείο της!!Το θέμα είναι να μην χαθείς στην αναζήτηση...(Χ.Δ)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 17:31 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 28 Apr 2008, 12:20
Posts: 1493
Has thanked: 302 time
Have thanks: 167 time
Με τεραστια επιφυλαξη την κοιτω την εν λογο επιστολη.

Ο τροπος που ειναι γραμενη μου μυριζει τεκτονισμο και μασονια, οσο και αν το περιεχομενο της, χαιδευει ματακια και αυτακια.

Την διαβασα με μεγαλη προσοχη και σας προκαλω να την ξαναδιαβασετε πριν βγαλετε τα συμπερασματα σας.

Εμενα μου βρωμαη πολυ!!!

Ενα απο τα πολλα που μου βρωμαη ειναι η καραμελα με την ανωριμο
τητα του κοσμου να δεχτει καποια πραγματα.

Ενα αλλο ειναι η δομη που παρουσιαζετε σε σχεση με το πιος και πως γινετε μελος.

Σας εφιστω την προσοχη λοιπον και ειδωμεν. :bigthink:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 17:49 
Super Administrator
Super Administrator
User avatar

Joined: 02 Jun 2008, 00:13
Posts: 5751
Location: Βουκουρέστι
Has thanked: 1137 time
Have thanks: 680 time
Highscores: 12
Συμπερασματικά, μέχρι τώρα οι γνώμες κειμένονται, σε πολλά πεδία.

Από την ελπίδα έως
την προσοχή,
από την άρνηση έως
την παραδοχή.

Η δική μου γνώμη είναι:
...μακάρι να υπάρχουν τετοιες δυνάμεις
...έχει πράγματι πολλές "νάρκες-συμφέροντα" το έδαφος οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή
...μου είναι δύσκολο να πιστέψω τέτοιον "όγκο καλοσύνης" από κάποιυς αγνώστους, ειδικά στην σημερινή εποχή, δυστηχώς!
...δεν μπορώ όμως να απορρίψω ότι παντού σ'αυτήν τη γη υπάρχουν Έλληνες και όχι μόνο, που ζούν και δρούν με τον τρόπο που "μας δίδαξαν" οι πρόγονοί μας.

Περισσότερη ανάλυση των σκέψεών μου δεν θα κάνω γιατί με έχετε καλύψει.

_________________
Πᾶν... Μέτρον ἄριστον.

Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ.Image

Truth


Ν. Λυγερός - Η στρατηγική ανάκαμψη της Ελλάδας
https://www.youtube.com/watch?v=JTtECrt3ZlE
Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης


Μακριά
από κομματικούς σχηματισμούς.
Ρίξτε μία ματιά στους παρακάτω συνδέσμους!
Αξίζει την προσοχή σας:


- Το πλήρες σχέδιο Ε.ΠΑ.Μ. για έξοδο Ελλάδας από«κρίση»!
https://www.youtube.com/watch?v=3QOU9FMvQto

www.antistasitora.org
ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 18:07 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 28 Aug 2008, 15:40
Posts: 760
Location: Σαλαμίνα
Has thanked: 166 time
Have thanks: 53 time
Πριν μυηθούν στην «Ε» και μπουν στο πρώτο τους «Τρίγωνο», μετά από σύσταση δύο παλαιότερων μελών, τους οποίους και μόνο αυτούς γνωρίζουν, έχουν περάσει από σημαντικές και ποικίλες καταστάσεις, θέσεις, οργανώσεις, στοές, μυστικές αδελφότητες, μεγάλες επιχειρήσεις, μεγάλα πανεπιστήμια, διεθνή ερευνητικά κέντρα, αποκτώντας την απαιτούμενη πείρα και τις γνωριμίες.


Τι εννοούν οι ποιήσαντες την επιστολή :?: :!:

_________________
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 18:17 
Webmaster
Webmaster
User avatar

Joined: 26 Oct 2007, 23:26
Posts: 2152
Location: Down to Earth
Has thanked: 49 time
Have thanks: 151 time
Highscores: 3
Είναι το μόνο σημείο που προβληματίζει και εμένα, πάντως όσον αφορά τις στοές, δεν έχουν σχέση με μασονικές τοιαύτας μιας και οι τέκτονες τύπου Ραδάμανθυ είναι πολέμιοι μιας τέτοιας αντιτεκτονικής και αντισιωνιστικής ιδέας.

_________________
Image
Image
Image
Truth

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 18:24 
Super Administrator
Super Administrator
User avatar

Joined: 02 Jun 2008, 00:13
Posts: 5751
Location: Βουκουρέστι
Has thanked: 1137 time
Have thanks: 680 time
Highscores: 12
dimitris71 wrote:
Πριν μυηθούν στην «Ε» και μπουν στο πρώτο τους «Τρίγωνο», μετά από σύσταση δύο παλαιότερων μελών, τους οποίους και μόνο αυτούς γνωρίζουν, έχουν περάσει από σημαντικές και ποικίλες καταστάσεις, θέσεις, οργανώσεις, στοές, μυστικές αδελφότητες, μεγάλες επιχειρήσεις, μεγάλα πανεπιστήμια, διεθνή ερευνητικά κέντρα, αποκτώντας την απαιτούμενη πείρα και τις γνωριμίες.


Τι εννοούν οι ποιήσαντες την επιστολή :?: :!:Οι ερμηνείες που μπορούν να δωθούν είναι πάρα πολλές.
Όπως ότι:
-οι λοιποί που δεν έχουν τα ανάλογα κριτήρια, δεν είναι ικανοί να πάρουν μέρος στην ομάδα αυτή,
-ή είναι αναλλώσιμοι,
-ή είναι "τυχεροί", που έχουν εμάς (ο γνωστός καθησυχασμός),
-ή είναι πράγματι, οί θέσεις που κατέχουν τέτοιας σημασίας που για να φτάσουν στον στόχο τους δεν πρέπει παρά να έχουν τέτοιου "βεληνεκούς" μέλη, ούτως ώστε να μπορούν να κερδίσουν τις μάχες που δίνουν και να γτάνουν στους στόχους που θέλουν.
...σίγουρα υπάρχουν και άλλες ερμηνείες, όμως κατά την γνώμη μου,
ο χρόνος θα μας δείξει περί τίνος πρόκειται.

_________________
Πᾶν... Μέτρον ἄριστον.

Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ.Image

Truth


Ν. Λυγερός - Η στρατηγική ανάκαμψη της Ελλάδας
https://www.youtube.com/watch?v=JTtECrt3ZlE
Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης


Μακριά
από κομματικούς σχηματισμούς.
Ρίξτε μία ματιά στους παρακάτω συνδέσμους!
Αξίζει την προσοχή σας:


- Το πλήρες σχέδιο Ε.ΠΑ.Μ. για έξοδο Ελλάδας από«κρίση»!
https://www.youtube.com/watch?v=3QOU9FMvQto

www.antistasitora.org
ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 26 Feb 2009, 19:09 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 28 Apr 2008, 12:20
Posts: 1493
Has thanked: 302 time
Have thanks: 167 time
Δημητρη 71, τους ιδιους συνειρμους κανουμε. :cool: :mad: :o :o :o :evil:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 27 Feb 2009, 09:38 
Great Poster
Great Poster

Joined: 16 Jan 2009, 10:50
Posts: 162
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
Φυσικά και πρέπει να φυλάμε τα ρούχα μας, για να έχουμε τα μισά...
Από όπου και να το κοιτάξουμε υπάρχει λογική, αλλά από την άλλη πάντα πίστευα
ότι η καλύτερη επίθεση γίνεται από "μέσα".
Δε θα μπορούσαν να είναι άνθρωποι οι οποίοι ψάχνουν παντού και τα πάντα? Να έχουν εμπλακεί σε διάφορα μέχρι να καταλήξουν? Να δοκιμάσανε για να διαλέξουν?
Πραγματικά δε ξέρω... Dennis συμφωνώ

Quote:
...σίγουρα υπάρχουν και άλλες ερμηνείες, όμως κατά την γνώμη μου,
ο χρόνος θα μας δείξει περί τίνος πρόκειται.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Παράξενες επιστολές της (Ομάδας Έψιλον)
Unread postPosted: 14 Mar 2009, 13:13 
Power Poster
Power Poster
User avatar

Joined: 29 Jan 2009, 00:08
Posts: 131
Location: ..............
Has thanked: 1 time
Have thanks: 4 time
πρέπει να Θέλεις να δείς τον Ηλιο πάντα είναι δίπλα και ακτινοβολεί αλλα δεν το φωνάζει εσύ το βλέπεις και το καταλαβαίνεις ετσι πρέπει να διακρίνουμε και σημάδια αν αυτά εμφανιστούν

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ... :!: :?: :!:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 3   [ 45 posts ]
Go to page 1, 2, 3  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
suspicion-preferred