Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 4   [ 73 posts ]
Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 27 May 2010, 21:21 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 28 Aug 2008, 15:40
Posts: 760
Location: Σαλαμίνα
Has thanked: 166 time
Have thanks: 53 time
Διαβάστε την ακόλουθη δημοσίευση και θα ήθελα τα σχόλια σας.Σε καμία περίπτωση δεν θα χαρακτήριζα την σελίδα ύποπτη αλλά σαφώς διαφορετική με όσα έχουμε διαβάσει και ακούσει μέχρι τώρα.


Ο.Ε.Α.: ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΘΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ
O.E.A.: РУССКИЙ правительство сделать МИНИМУМ CALL под действием силы тяжести
РУССКИЙ Автоматический перевод

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΑΘΗΝΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «FSB» FEDERAL SECURITY BUREAU OF RUSSIA.

ΒΟΛΟΣ 20.05.2010

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ:
ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» - ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ


ΚΥΡΙΟΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ,

ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ «ΕΘΝΟΣ» 20.05.2010, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ «KGB» - «FSB» ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΤΟΥΡΓΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ, ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – ΚΟΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΛΑΦΡΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΤΟΜΑ BMP-3» ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ.

ΕΣΕΙΣ, ΠΡΟ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΔΥΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ «ΤΟΜΑ BMP-3», ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΩΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΧΘΡΟ 600 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ «ΕΘΝΟΥΣ» ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΦΑ – ΨΕΥΔΟΣ ΟΤΙ:

1ΟΝ) ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΚΑΙ

2ΟΝ) ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ «BMP-3» ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΗ ΣΥΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ «BMP-3» ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΗ.

ΑΡΚΕΤΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΥΦΥΕΣΤΕΡΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΦΥΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΤΟΜΑ BMP-3» ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΜΠΛΟΦΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΡΑ-ΑΜΑΝ-ΑΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ «ΠΑΣΟΚ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΠΑΖΜΠΟΥΓ ΚΑΙ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ:

ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΑΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ «HONG» ΔΙΑ ΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΡΩΣΗ 30 ΚΡΑΤΙΔΙΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ «ΜΙΤ» ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ (TRANSIT) ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ Ή ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Ή «ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ».

ΑΡΑ Ή ΠΑΡΑΤΑΣΣΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑΧΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ «HONG» ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ, Ή ΠΑΡΑΤΑΣΣΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ «HONG» ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» - ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ.

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Ή ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΣ


ΥΓ.
ΟΜΟΙΑ ΜΠΛΟΦΑ – ΨΕΥΔΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «DEFENCENET» ΟΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ «BMP-3» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΘΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΔΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.


Πηγή
link: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

_________________
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 27 May 2010, 23:50 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 28 Apr 2008, 12:20
Posts: 1491
Has thanked: 302 time
Have thanks: 167 time
Παρε δες και αυτο το λινκ Δημητρη απο τους ιδιους και αντε μετα να μου πεις εσυ, για ποιο πραγμα να συζητησουμε, και τι ισχυη και τι οχι. :-) :bigthink:

http://www.youtube.com/watch?v=pXK4Sj9KVUk


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 27 May 2010, 23:57 
Καλά έχουμε λαλήσει τελείως...ο κάθε συνομωσιολάτρης και την ομαδούλα Ε του....εδώ ετοιμαζόμαστε για 3ο παγκόσμιο και Αντίχριστο κι αυτοί του *****ού τους τον χαβά...ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΡΘΡΟ,ΚΑΝΑ ΑΠΟΔΕΙΠΝΑΚΙ,ΚΑΝΕΝΑ "ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ" ΘΑ ΠΟΥΜΕ;;;;;;; :mpam: :eleos :


Top
  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 28 May 2010, 05:15 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 28 Aug 2008, 15:40
Posts: 760
Location: Σαλαμίνα
Has thanked: 166 time
Have thanks: 53 time
Vestroma είδα το video και :dead: άντε γειά!
Με ενδιαφέρει όμως η καθ' αυτού δημοσίευση του άρθρου.Αν δεν είχε λοιπόν την επισήμανση ότι προέρχεται από την Ο.Ε.Α θα ήταν σοβαρή προς μελέτη;

_________________
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 28 May 2010, 11:32 
Researcher
Researcher
User avatar

Joined: 30 May 2009, 18:25
Posts: 573
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 215 time
Have thanks: 212 time
Με την σειρά μου καταρχάς θελω να πώ οτι δεν εντάσσομαι σε καμια εργάνωση και σε καμία ομάδα.

Πριν απο κανα μηνα μπήκα καταλαθος στην σελίδα τους (Ο.Ε.Α) και ειδα (Κατα πρώτης) οτι μιλανε Ονομαστικά και τασονται εναντιον παλι ονομαστικα σε καποιους.
Μου δημιουργηθηκαν διαφορες σκεψεις στο απλο καθημερινο μυαλο μου η οτι ειναι ενα ΤΡΕΛΟΣ -ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ αυτα που τα γραφει Η την εχουμε μαμισει κανονικα διοτι αμα ψαχτει κανεις βλεπει πολλα και περιεργα για τον απλο νου.
Εδωσε μερικα απο το κειμενα τυχαια στον Αδερφο μου (28ετων χρονια μελετη σε πολλα βιβλια) και με πολυ πειρα σε παρομοια κειμενα και ειδε μερικα σχεδιαγραμματα τους και κατευθειαν αναγνωρισε τους συμβολισμους και οπως λεμε απλα λαικα τι θελει να πας πει ο ποιητης.

Ετσι μπηκα στον κοπο να δω τι γινεται μαζι με ενα φιλο και να ξαχτουμε γιαυτους και τι λενε... Οσο αναφορα για τις αναφορες που κανει για τους ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥΣ που εχουν συγκεντρωθει στον Δια και στο ΚΡΟΝΟ ..... κατα μεγαλο ποσοστο ειναι αληθεια. Αυτο εγινε διοτι υπαρχουν και αλλοι που λενε τα ιδια πραγματα και ποιο πριν απο ΑΥΤΟΥΣ και κανουν αναφορες και με αποφειξεις οτι εχουν γινει.

Απο εκει και περα.... Πιστευω οτι δεν εχουν χασει την μπαλα με την απλα εννοια αλλα προσπαθουνε να τα πουνε Ομα καποια πραγματα αλλα εμας μας φαινονται ΧΑΖΑ, ΑΣΤΕΙΑ, ΒΛΑΚΩΔΕΣ και παιδιαστικα.

Μην κρίνεις για να μην κριθείς. που λεει και ο σοφος λαος. ΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ,ΨΑΞΕ και μετα ΑΠΟΡΡΙΨΕ.

Αυτα απο μενα καλη μερα να εχουμε!!!

_________________
γνῶθι σαὐτὸν - μέτρον ἄριστον - μηδὲν ἄγαν
Οι τρείς ποιο μεγάλες πνευματικές ανακαλύψεις!


... H ροή πληροφοριών και γνώσεων στην ανθρωπότητα κόπηκε τουλάχιστον δύο φορές . Η πρώτη φορά ήταν με το "κάψιμο" της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας που έγινε το 48 π.Χ. Εκει κάηκαν περιπου 502.000 πάπυροι.... Τα κείμενα για εκείνη την εποχή ήταν ήδη παλιά φανταστείτε τι γνώση περιείχαν...Η Δεύτερη κοπή αλυσίδας ροής πληροφοριών και γνώσεων έγινε με το να εξαφανιστούν (τυχαιά;;;) περίπου 45 πάπυροι απο τα Ιερά κείμενα τα οποία προέκυψε το μετέπειτα ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. (Μερικοί παπυροι έχουν βρεθει.... αλλα...ειναι γνησιοι;;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 28 May 2010, 22:02 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 28 Apr 2008, 12:20
Posts: 1491
Has thanked: 302 time
Have thanks: 167 time
Τα εχω βρει καιρο ολα αυτα και εχω μασησει να τα δημοσιευσω. Με την αφορμη που εδωσε ο Δημητρης Τσιβιλιγκος, πεταξα αυτο το βιντεακι μεταξυ σοβαρου και αστειου να δω τι παιζει κ εγω.

Κατα τα αλλα συμφωνω με τον Αγγελο πως αξιζει να την ψαξουμε λιγο. Πολλα παρομοια πραγματα λεγοντε και γραφοντε και οταν υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτιτσα καπου :cool:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 29 May 2010, 01:21 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος

Joined: 20 Jul 2008, 22:31
Posts: 609
Location: Kavala
Has thanked: 132 time
Have thanks: 99 time
vestromas wrote:
Πολλα παρομοια πραγματα λεγοντε και γραφοντε και οταν υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτιτσα καπου :cool:


Μήπως όμως πίσω από τον καπνό δεν είναι μια "φωτίτσα" αλλά κανένα... "περίεργο" τσιγαράκι; :angel2:
(χιούμορ κάνω παιδιά, μην παρεξηγείτε! Με αφορμή το video το είπα)


Είχα μπει κι εγώ παλιότερα σε μια σχετική ιστοσελίδα και έπρεπε γρήγορα να διαλέξω: να κάνω κοιλιακούς από τα γέλια ή να σαλτάρω από το μπαλκόνι λόγω απωλείας ελέγχου των λογικών μου; Ε, και διάλεξα το πρώτο, καθότι το γέλιο χαρίζει και ζωή και θέλω και ωραίους κοιλιακούς :twisted:

Από την άλλη, μπορεί να ισχύουν, αλλά καλό είναι όποιος ασχοληθεί να έχει πλήρη έλεγχο του νου του γιατί μου φαίνεται ότι θα χάσει τα λογικά του.

_________________
http://www.xesemesa.blogspot.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 03 Jun 2010, 12:16 
Researcher
Researcher
User avatar

Joined: 30 May 2009, 18:25
Posts: 573
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 215 time
Have thanks: 212 time
Καθε μερα που ψαχνω και βλεπω ολο και περισσοτερα κομματια του puzzle ενωνω και αρχιζω να βλεπω πολλα.
Αμα δειτε μιλανε για:
Draconians = Δρακονιανους(δρακος) η Οφιονιανος (οφις)
Μιλανε για πολεμο που γινεται στο εσωτερικο του ηλιακου μας συστηματος αλλα εκτος γης.
Μιλανε για τους Ανδρομεδιους.(Andromedian).
Μιλανε για τους Εβραιους (Σιων - Γιαχβεχ- Μογγολους κτλ.)
Μιλανε για τα Ρυπατα γενη
Μιλανε για το 3ο παγκοσμιο και απο ποιους θα γινει και για ποιον λογο και που αποσκοπει
(Ειναι και αλλα αλλα αυτα ηταν τα πρωτα που μου ηρθαν)
Δεν τα ενστερνιζομαι προς θεου. Απλα ψαξτε να δειτε τι γινεται δειτε τι λενε και αλλες Οργανωσεις και απλοι ανθρωποι...
ψαξτε για ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ του ΔΙΑ και του ΚΡΟΝΟΥ ποσοι ειναι και μεσα σε ποσο καιρο μαζευτηκαν τοσοι.
ΔΕΙΤΕ τι γινεται στον Αρη....

Το ξανα λεω για να μην παρερμηνευτώ δεν ανοικω πουθενα απλα με το απλο καθημερινο μυαλο μου -Πονηρο.

Υ.Γ κατι που λεγαν οι Αρχαιοι. << Η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση...>>…και ο νοών νοείτο

Ευχαριστω και καλο μεσημερι

_________________
γνῶθι σαὐτὸν - μέτρον ἄριστον - μηδὲν ἄγαν
Οι τρείς ποιο μεγάλες πνευματικές ανακαλύψεις!


... H ροή πληροφοριών και γνώσεων στην ανθρωπότητα κόπηκε τουλάχιστον δύο φορές . Η πρώτη φορά ήταν με το "κάψιμο" της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας που έγινε το 48 π.Χ. Εκει κάηκαν περιπου 502.000 πάπυροι.... Τα κείμενα για εκείνη την εποχή ήταν ήδη παλιά φανταστείτε τι γνώση περιείχαν...Η Δεύτερη κοπή αλυσίδας ροής πληροφοριών και γνώσεων έγινε με το να εξαφανιστούν (τυχαιά;;;) περίπου 45 πάπυροι απο τα Ιερά κείμενα τα οποία προέκυψε το μετέπειτα ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. (Μερικοί παπυροι έχουν βρεθει.... αλλα...ειναι γνησιοι;;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 03 Jun 2010, 12:42 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 28 Aug 2008, 15:40
Posts: 760
Location: Σαλαμίνα
Has thanked: 166 time
Have thanks: 53 time
Γράφουν σήμερα...

Ορίστε ποιος ειναι ο Ελ Σεντάι ή El Shaddai του Λιακόπουλου... ξεσκέπασμα της απάτης και από wikipedia
ΝΕΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 03.06.2010

Ορίστε ποιον Θεό θέλει να μας λανσάρει ο προβοκάτορας-πράκτορας των εβραίων σεληνιαζόμενος Λιακόπουλος, ως δήθεν μέγιστο θεό των γήινων και διαστημικών ελλήνων!!! (ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ)

link: http://en.wikipedia.org/wiki/El_Shaddai


Τον Σεληνιακό Διαστημικό Κινέζο Σιν - Σιων - Σεντάι - Γιαχβε ψευδοθεό των γήινων δούλων του, μογγόλων - εβραίων - σαξόνων - και κινέζων αυτοπροσώπως!!!

Το παραδέχεται ωμά και η wikipedia ακόμα.

The term may mean "God of the mountains," referring to the Mesopotamian divine mountain.[1] The term was one of the patriarchal names for the tribal god of the Mesopotamians[1] In Exodus 6:3, El Shaddai is identified with Yahweh.[1] The term appears chiefly in the Torah. This could also refer to the Israelite camp's stay at Mount Sinai where God gave Moses the Ten Commandments.

Shaddai was a late Bronze Age Amorite city on the banks of the Euphrates river, in northern Syria. The site of its ruin-mound is called Tel eth-Thadyen: "Thadyen" being the modern Arabic rendering of the original West Semitic "Shaddai". It has been conjectured that El Shaddai was therefore the "god of Shaddai" and associated in tradition with Abraham, and the inclusion of the Abrahamic stories into the Hebrew Bible may have brought the northern name with them (see Documentary hypothesis).

Ο όρος Σεντάϊ λέει σημαίνει "Ο θεός των βουνών" και ταυτίζεται με τον όρο "Γιάχβε" ... Ποιο ήταν το αγαπημένο βουνό του Γιαχβε στην Π.Δ. όπου εκανε τα θαυματάκια του (βλ. Σεληνιακή καμπαλιστική τεχνολογία) ενωπιων του Μωυση και των έντρομων εβραίων γιδοβοσκών ;;

Το όρος ΣΙΝΑ = ΚΙΝΑ !!! = ΣΙΝ = o μέγιστος Σεληνιακος Θεος της Ασσυροβαβυλωνίας και πολυουχος θεος της Πόλεως Ουρ ή Ουργκα της Χαλδαίας από όπου εξήλθε ο Αβρααμ ή Χαβρα Χάν ή Αρχηγός της Χάβρας των Ιουδαίων (Μογγολιστί)!!!

Ο μυθικός Μωυσής της Π.Δ. επιστρέφοντας από το Όρος ΣΙΝΑ του Σεληνιακού Σιν ή Σίνου ή Κινέζου, φέροντας τις "10 εντολές" του "Κυρίου του"(κακέκτυπη αντιγραφή βαβυλωνιακών νομοθεσιών) είχε βγάλει στο κεφάλι του κέρατα(!!!)


(βλ. Αρχαιολογικά Ευρήματα της ΟΥΡ. Το χρυσό μοσχάρι με τα κέρατα εβρέθη σε τάφο της πόλεως ΟΥΡ ή ΟΥΡΓΚΑ της Χαλδαίας)
Τα Κέρατα και ο Ταύρος στις ασσυροβαβυλωνιακές εβραιομογγολικές δοξασίες των Σεληνιολατρών Χαλδαίων καμπαλιστών μάγων (Χαλδαίος = Σεληνιολάτρης, από τη ρίζα Χάλδι-Khaldi=Σεληνιακός θεός) συμβόλιζαν το σχήμα και τη μορφή της Ημισελήνου (crescent moon) και τον ύψιστο θεό ΣΙΝ της Σελήνης. Δεν είναι πλέον άξιον απορίας γιατί οι ύποπτες αναφορές περί Σελήνης στη Βίβλο (ανταναίρεση σελήνης, αποκάλυψη κλπ), η ιουδαική αίρεση του Ισλάμ, οι μογγολικές (ημι-δρακονιανές), οι ισλαμικές, και οι κινεζικές (δρακονιανές) σημαίες οι οποίες φέρουν την Ημισέληνο ως ύπατο έμβλημα τους και ως απόδειξη ότι υπακούουν αυστηρά μόνο στις προσταγές της Σελήνης: Σεληνιασμός Τηλεκατευθυνόμενων Ζόμπι των γενετικών προϊόντων του ΣΙΝ: Κινέζων Δρακονιανών και Ημι-Δρακονιανών μογγόλων(εβραίων σεφάρντιμ-σαξόνων-χαζάρων-ταταρων κλπ) με γενετικές διαταγές τον εξουσιασμό και την τελική σφαγή-αφομοίωση της λευκής & μαύρης φυλής των εχθρικών αστερισμών Σειρίου-Ανδρομέδας-Τροπίδος Άργους.

Ο μυθικός Μωυσής της Π.Δ. επρόκειτο πιθανότατα για τον Δ' Αχενατών φαραώ της Αιγύπτου ο οποίος εισήγαγε μονοθειστική θρησκεία στην Αίγυπτο. Επρόκειτο στην ουσία για εισβολή μογγολοεβραικών ορδών με τη γενική ονομασία Υξώς οπου και διέλυσαν και διέβρωσαν την Αιγυπτο - πρώην ελληνική αποικία, εξερχόμενη σε δυο κύμματα-ορδές από την μογγολική Ουρ (Ούργκα) της Χαλδαίας. Το ένα διέβρωσε την ελληνική Αιγυπτο και το άλλο γενοκτόνησε την ελληνική Παλαιστίνη.

Στο παρακάτω κείμενο που προέρχεται από ελληνικό πανεπιστήμιο (διπλωματική εργασία) διαβάζουμε τα εξής διαφωτιστικά (οι παρενθέσεις δικές μας):

Πιθανολογείται οι γνώσεις που περιέχονται στο σχέδιο της μεγάλης πυραμίδας να μην είναι δημιούργημα των αρχαίων (Ελληνογενών) Αιγυπτίων (Αίγυπτος = Υπτίως Αιγαίου = Ελληνική προιστορική αποικία υπαγόμενη στους Δελφούς υπό Ηρακλειδείς επιθεωρητές) , αλλά υπόλειμμα κάποιου άγνωστου αρχαίου πολιτισμού που σε πολλά ιστορικά βιβλία ονομάζεται Υξώς (=γνωστού α-πολιτισμού βαρβάρων ημι-σαυροειδών σημιτών σιν-ιτών μογγολοεβραίων).

link: http://www.math.uoa.gr/me/dipl/dipl_aroni.pdf


Δεν είναι πλέον άξιο απορίας γιατί η εβραιομασονική Νέα Παγκόσμια Τάξη επέλεξε να έχει ως ύπατο έμβλημα της την Αιγυπτιακή πυραμίδα με τον Επόπτη οφθαλμό του Ωρου στην κορυφή της.

βλ. επίσης:
Αποδεσμευτείτε από τον προβοκάτορα σεληνιαζόμενο χριστιανοδωδεκαθειστή Λιακόπουλο

link: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/02/blog-post_5308.html

_________________
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 01 Jul 2010, 21:52 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 28 Aug 2008, 15:40
Posts: 760
Location: Σαλαμίνα
Has thanked: 166 time
Have thanks: 53 time
Το παρακάτω άκρως διαφωτιστικό άρθρο Κινέζου Αναλυτού - Θεωρητικού πρέπει να το μελετήσουν ειδικώς και άνευ της παρουσίας της …σελήνης οι εντελώς πλέον παρανοϊκοί και σεληνιακώς και ...ΝΑΤΟΙΚΩΣ τηλεκατευθυνόμενα βλήματα: «Εψιλον – Σουφι – M.R.A. - ΛΑ.Ο.Σ. – Ελληνική Αυτοκρατορία Κωνσταντινουπόλεως 666», ώστε να πάρουν μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να πάθουν αυτοί και ο πλανητικός Ελληνισμός κατά προτεραιότητα, και ακολούθως η Δύση και η υπόλοιπη ανθρωπότητα, εάν κάνουν το θανάσιμο λάθος να επιτεθούν προβοκατόρικα προς τις κόκκινες μηλιές και ...πράσινες αχλαδιές, εντός του εδάφους της Κίνας, ως Τίγρης (Λευκής Φυλής) εναντίον στον Δράκο (Κίτρινης Φυλής) Κίνας και Κορέας. Απλώς θα αφανιστούν από προσώπου Γης με πρώτους αφανιζόμενους τους πανηλίθιους «αυτοκράτορες» του κώλου αυτοκτόνους «Νεο-Έλληνες»…

link: http://www.atimes.com/atimes/China/HJ19Ad01.html


Πηγή
link: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

_________________
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 01 Jul 2010, 23:05 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΛΙΒΙΓΚΟΣ wrote:
Το παρακάτω άκρως διαφωτιστικό άρθρο Κινέζου Αναλυτού - Θεωρητικού πρέπει να το μελετήσουν ειδικώς και άνευ της παρουσίας της …σελήνης οι εντελώς πλέον παρανοϊκοί και σεληνιακώς και ...ΝΑΤΟΙΚΩΣ τηλεκατευθυνόμενα βλήματα: «Εψιλον – Σουφι – M.R.A. - ΛΑ.Ο.Σ. – Ελληνική Αυτοκρατορία Κωνσταντινουπόλεως 666», ώστε να πάρουν μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να πάθουν αυτοί και ο πλανητικός Ελληνισμός κατά προτεραιότητα, και ακολούθως η Δύση και η υπόλοιπη ανθρωπότητα, εάν κάνουν το θανάσιμο λάθος να επιτεθούν προβοκατόρικα προς τις κόκκινες μηλιές και ...πράσινες αχλαδιές, εντός του εδάφους της Κίνας, ως Τίγρης (Λευκής Φυλής) εναντίον στον Δράκο (Κίτρινης Φυλής) Κίνας και Κορέας. Απλώς θα αφανιστούν από προσώπου Γης με πρώτους αφανιζόμενους τους πανηλίθιους «αυτοκράτορες» του κώλου αυτοκτόνους «Νεο-Έλληνες»…

link: http://www.atimes.com/atimes/China/HJ19Ad01.html


Πηγή
link: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/Ρε Μήτσο παίρνεις τίποτα; Γιατί τόση επιθετικότητα και χαρακτηρισμοί; Είπαμε...αλλά όχι κι έτσι, κόψε κάτι! Παραληρείς!


Top
  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 01 Jul 2010, 23:10 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 28 Aug 2008, 15:40
Posts: 760
Location: Σαλαμίνα
Has thanked: 166 time
Have thanks: 53 time
Ποιός σου είπε ότι το έγραψα εγώ;Μήπως δεν είδες την πηγή;Μήπως από την πολύ βιασύνη δεν παρατηρείς;
Μήπως θα ήταν καλύτερα πριν εκτοξεύεις χαρακτηρισμούς να μελετάς προσεκτικά;

_________________
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 02 Jul 2010, 22:30 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΛΙΒΙΓΚΟΣ wrote:
Ποιός σου είπε ότι το έγραψα εγώ;Μήπως δεν είδες την πηγή;Μήπως από την πολύ βιασύνη δεν παρατηρείς;
Μήπως θα ήταν καλύτερα πριν εκτοξεύεις χαρακτηρισμούς να μελετάς προσεκτικά;


Μήτσε σόρι αλλά σοκαρίστηκα από το παραλήρημα τόσο πολύ που δεν είδα το λίνκ... εσένα μπορεί να μη σου έχει συμβεί αλλά να που μου συνέβη εμένα...


Top
  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 10 Sep 2010, 17:04 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 28 Aug 2008, 15:40
Posts: 760
Location: Σαλαμίνα
Has thanked: 166 time
Have thanks: 53 time
Με αφορμή τα άρθρα:

link: http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/steven-hawking.html

link: http://ksipnistere.blogspot.com/2010/09/blog-post_1639.html


Ποιος δημιούργησε τον κόσμο;;

Κανείς δεν το δημιούργησε διότι μια τέτοια συλλογιστική θα απαιτούσε την ύπαρξη ανώτερου δημιουργου για τον κατώτερο δημιουργό εις το διηνεκές και άρα καταλλήγουμε σε άτοπο. Το Σύμπαν ως ένας ΥπερΝους - Υπερνοήμον Συμπαντικός Οργανισμός είναι αιώνιο και συνεχώς αυτοδημιούργητο (και αυτοκαταστραφόμενο - ως "πυρ που ανάβει και σβήνει") μέσω αυτογενούς διχασμού του μηδενός ή αυτογενούς διχασμού του ουδέτερου αρχικού δωδεκαεδρικού αιθήρος.
Αυτά που λέει σήμερα ο λαμπρός καθ'όλα αστροφυσικός επιστήμονας Στεφεν Χοκινς δεν είναι καινούργια ανακάλυψη ούτε νέα σκέψη. Τα είχανε πει χιλιάδες χρόνια πριν οι Έλληνες υπερεπιστήμονες και φιλόσοφοι - γίγαντες της διανόησης όπως οι Β.Πριηνέας, Ηράκλειτος, Ευδοξος Κνιδιος, Πρόκλος και άλλοι συμπληρωματικά ακόμα παλιότερα όπως οι Ορφικοί οι Πυθαγόριοι κλπ, μέσω της ανάκαλυψης της αρχής (ουδεις αγεωμέτρητος εισήτω) του δωδεκαεδρικού αιθέρα που πληρεί τον χώρο άνευ κενών. (5ο Στοιχείο των 5 κανονικών στερεών).. Αυτή η γνώση δέχτηκε πόλεμο από τις πρώτες κιόλας στιγμές εισβολής του εβραικού κινεζογενούς παραλόγου στον Ελληνικό χώρο.

Στα ίδια πλαίσια απόκρυψης και πολέμου και θαψίματος αυτής της υπέρτατης ελληνογενούς γνώσης κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους, ο Ιουστινιανός ή Γιουτπράδα μέσω εντoλών ραββίνων και του ιερατείου εκθεμελίωσε την Ακαδημία Πλάτωνος στην οποία εργαζόταν ο Πρόκλος και άλλοι σύγχρονοι νεοπλατωνικοί που συντηρούσαν αυτή την αρχέγονη γνώση. Κατόπιν οι ιδιοι σκοταδιστές κατέστησαν το δωδεκάεδρο το πεντάγωνο (η μια πλευρά του δωδεκάεδρου) και την συνεπαγόμενη Πεντάλφα ως σατανικά μαθηματικά και σύμβολα των τελετών του Σατανισμού, με απώτερο σκοπό να τρομοκρατούν τους ερευνητές του δωδεκαέδρου και κατά τον μεσαίωνα (που ήταν στα φόρτε τους οι σκοταδιστές) να τους διώκουν να τους κλείνουν φυλακή ή να τους καίνε στην πυρά.
Στα ίδια πλαίσια σήμερα σκοταδιστικοί χριστιανικοί κύκλοι στην Ελλάδα και στο διαδίκτυο βρήκαν την ευκαιρία και έριξαν όλη τη χολή τους (...εκ της θρησκείας της αγάπης...ΓΕΛΩΣ!!) και επέδειξαν όλα τα βάθη της μαύρης καρδιάς τους εναντίον του επιστήμονα ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ανθρώπου Στίφεν Χοκινς, εκτός των άλλων και βαριά ανάπηρου ανθρώπου, γράφοντας σκοταδιστικά μισάνθρωπα σχόλια στο διαδίκτυο του τύπου "Ο Χοκινς είχε βαριές αμαρτίες από νωρίς, και ο ...καλός θεούλης τον τιμώρησε με βαριά αναπηρία από τα 20 του ...αλλά δεν βάζει μυαλό.." κλπ..

Για την αλήθεια της υπόθεσης να συμπληρώσω εδώ ότι ο Χοκινς δεν απορρίπτει την όλη ιδέα ενός Υπέρτατου Όντος ή Υπερ-Νου αλλά απορρίπτει απλώς εντελώς την παράλογη ΙΟΥΔΟΓΕΝΗ ΡΑΒΒΙΝΙΚΗ ιδέα του εξωκοσμικού μυστηριώδους τρομοκράτου δημιουργού θεού γεράκου, με ...λευκά γενάκια που χτίζει ανθρώπους και σπιτάκια και ...κολάσεις στην κοσμική άμμο όντας ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
(Και άρα ο ήλιος οι πλανήτες και ο κόσμος είναι νεκρός και μηχανικός και ιδιοκτησία του και τον κάνει ότι θέλει, και αρα ελέω θεούλη και εκλεκτού λαού του ΚΙΝΑ - ΙΣΡΑΗΛ καταστρέφουμε και κανέναν πλανήτη σαν την Γη και τον Φαέθωνα...δεν τρέχει και τίποτε... ο "Σεληνιακός" Θεούλης μας διέταξε... ΓΕΛΩΣ!!!)

Διότι ο Χόκινς αναφέρει ότι εάν ανακαλύψουμε την ΕΝΙΑΙΑ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ - ΘΕΩΡΙΑ - ΕΝΙΑΙΑ ΦΥΣΙΚΗ (σημ: ήδη έχει γίνει αυτό αγαπητέ Χοκινς από μυαλά ΥΠΕΡΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υπο ανωνυμία) τότε θα είναι σαν να μπούμε μέσα στο "μυαλό του Θεού".
Πράγματι δηλαδή ο Χοκινς για αυτούς που ξέρουν να διαβάζουν τις δηλώσεις του, ταυτίζει στην ουσία την ιδέα του αυτοδημιούργητου Σύμπαντος ως ενός Υπερ-Νου και ενός Κολοσιαίου Οργανισμού μέλη του οποίου είμαστε όλοι εμείς οι μικρο-οργανισμοί πανίδας και χλωρίδας πάνω στους πλανήτες "κύτταρα του", όπως είναι η ΑΛΗΘΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΕΤΥΠΗ ΘΕΣΗ των Ορφικών και του "ΠΑΝΟΣ" ή ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ή "ΩΝ" ή "Όντα" ή "Αγνωστου Θεού" των Ελλήνων, ποίημα προς τιμήν του οποίου είχε γράψει και ο Ποιητής Δημάρατος. "Τάδε γαρ τα μέλη εστί του Πανός" ... "διότι και γένος είμεθα τούτου"

Είναι καιρός οι νεοέλληνες να ξυπνήσουν από τον διχιλιετή λύθαργο αυτοκτονικής πλύσεως εγκεφάλου των ραββινικών (Κινεζογενών) ψευδών που τους διοχετεύτηκαν δια της ΒΙΑΣ, (Του ξίφους της Β'ΡΩΜΗΣ ή Βυζαντίου)... και να ευθυγραμμιστούν με τον ορθολογισμό και την αρχέτυπη τους γνώση για την πραγματική φύση του Θείου ως Υπερ-Νου Υπερτατου Όντος-Υπερτατης Συνείδησης-Ταυτοκοσμικού Λόγου με κατακερματισμένες "άπειρες" υπο-συνειδήσεις "Ενδοκοσμικούς Λόγους" ή "Θεούς" που θέουν μέσα του, δηλαδή που τρέχουν με αστραπιαία ταχύτητα στο διάστημα, σύμφωνα με την πανάρχαια ετυμολογία της ελληνικής λέξεως "Θεός".

_________________
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 11 Sep 2010, 00:40 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 09 Nov 2008, 10:34
Posts: 1247
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 135 time
Have thanks: 244 time
Τα γνωστά τρία έψιλον τελεία τζι αρ. :-P

_________________
Κάθε φορά που αναρωτιόμαστε, φτάνουμε ένα βήμα πιό κοντά στην κατανόηση της αλήθειας.
Η απουσία απόδειξης δε σημαίνει υποχρεωτικά και απόδειξη απουσίας.

Ο Πίνδαρος αναφέρει για τους μυημένους στα Μυστήρια των Καβείρων:
Ευτυχής εκείνος ο οποίος αφού είδε αυτό το θέαμα, κατέρχεται στα βάθη της Γης. Γνωρίζει το τέλος της ζωής, γνωρίζει την Θεία πηγή.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 27 Sep 2010, 13:33 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 28 Aug 2008, 15:40
Posts: 760
Location: Σαλαμίνα
Has thanked: 166 time
Have thanks: 53 time
link: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/10/blog-post_13.html

_________________
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 27 Sep 2010, 13:44 
Researcher
Researcher
User avatar

Joined: 30 May 2009, 18:25
Posts: 573
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 215 time
Have thanks: 212 time
Καλημέραν!

Ξέρεις τι λένε:
ή ΑΠΟ μικρό ή Απο τρελό μαθαινεις την αλήθεια! ....

Ερρωσθε!

_________________
γνῶθι σαὐτὸν - μέτρον ἄριστον - μηδὲν ἄγαν
Οι τρείς ποιο μεγάλες πνευματικές ανακαλύψεις!


... H ροή πληροφοριών και γνώσεων στην ανθρωπότητα κόπηκε τουλάχιστον δύο φορές . Η πρώτη φορά ήταν με το "κάψιμο" της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας που έγινε το 48 π.Χ. Εκει κάηκαν περιπου 502.000 πάπυροι.... Τα κείμενα για εκείνη την εποχή ήταν ήδη παλιά φανταστείτε τι γνώση περιείχαν...Η Δεύτερη κοπή αλυσίδας ροής πληροφοριών και γνώσεων έγινε με το να εξαφανιστούν (τυχαιά;;;) περίπου 45 πάπυροι απο τα Ιερά κείμενα τα οποία προέκυψε το μετέπειτα ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. (Μερικοί παπυροι έχουν βρεθει.... αλλα...ειναι γνησιοι;;)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 27 Sep 2010, 13:50 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 28 Aug 2008, 15:40
Posts: 760
Location: Σαλαμίνα
Has thanked: 166 time
Have thanks: 53 time
Καλημέρα Άγγελε.Δυστυχώς...

_________________
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 30 Sep 2010, 12:08 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 28 Aug 2008, 15:40
Posts: 760
Location: Σαλαμίνα
Has thanked: 166 time
Have thanks: 53 time
link: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_30.html

_________________
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο.Ε.Α
Unread postPosted: 01 Oct 2010, 16:51 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 28 Aug 2008, 15:40
Posts: 760
Location: Σαλαμίνα
Has thanked: 166 time
Have thanks: 53 time
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΥΦΗΓΕΣΙΑΣ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΠΡΟΣ:
● ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
● ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ
● ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ
● ΤΙΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
● ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ OLYMPIC AIRWAYS ΚΑΙ AEGEAN AIRLINES

● ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΑΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ, ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ:
● ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ – ΣΩΜΑΤΙΑ – ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ – ΕΝΩΣΕΙΣ – ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
● ΑΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ «ΜΜΕ» ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ


ΒΟΛΟΣ 30.09.2010

ΕΛΛΗΝΕΣ,

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ,
ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΕΥΡΥΤΑΤΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ «COSCO» ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΛΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ, Η ΜΙΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΒΕΛΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ή ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ή ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΜΕ 700 ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΙΧΑΛΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΡΙΘΜΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ (700 – 1000 ΦΟΡΤΗΓΑ).

ΕΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΜΕ ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΡΝΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ή BENJAMIN SALOM (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ»), ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΘΡΕΣ ΣΑΠΙΕΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΙΔΟΥ ΤΙ ΧΑΛΚΕΥΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΣΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑ ΠΟΡΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΧΕΡΣΑΙΩΝ, ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «COSCO», ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «COSCO» ΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΛΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 ΦΟΡΤΗΓΩΝ.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 700 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 400 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ 1,1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 500 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΠΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ 100 ΤΡΙΣ, ΚΛΟΠΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 100 ΤΡΙΣ, ΚΛΟΠΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ 100 ΤΡΙΣ, ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΟΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΜΕΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 100 ΤΡΙΣ, ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΟ ΛΟΙΠΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ 100 ΤΡΙΣ.

36 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 400 ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1967, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΕΤΗ ΣΩΦΡΟΝΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΟΥΔΕΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΓΛΟΙΩΔΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΟ ΣΚΟΠΟ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΥ ΑΘΕΜΙΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΣ ΠΟΣΩΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΪΚΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ – ΣΚΟΠΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.» ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΩΣΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΣΦΑΓΙΑΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ «Β.Α.Σ.Τ.Ρ.», ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΤΕ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ή ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΟΛΕΤΗΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΤΟΤΕ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 50 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ».

ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΑΝΕΚΚΛΗΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΠΟΣΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ 1,1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ 500 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ Ή ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΔΡΑΧΜΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΧΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΕΙΔΙΚΩΣ Η ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΒΕΖΙΖΕΛΟΥ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΑΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΒΕΖΙΖΕΛΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΗΡΩΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ 1941 – 45.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΡΑΒΒΙΝΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΡΑΒΒΙΝΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ «Κ.Ι.Σ.» ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ).

ΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΤΩΡΑ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ «Ε.Β.Ε.Α.» ΤΩΡΑ (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ), ΕΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΝ ΤΗΝ «COSCO» ΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΙΛΙΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ «COSCO», ΩΣΤΕ 2000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΔΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ «ΚΥΠ/ΕΥΠ», ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ «E-MAIL».

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ» ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΚΥΠ/ΕΥΠ» ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ.

ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ «E-MAIL» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α., ΗΤΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ».

ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΩΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΝΟΠΛΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΑΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΥ «Ο.Α.Ε.Δ.» ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΑΤΕ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΧΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ – ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ – ΑΒΟΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ 50 ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ».

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑ, ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΡΕΠΠΑ, ΤΡΙΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ, ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ «Ο.Α.Ε.Δ.» ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ:

«ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΕ ΜΑΧΗ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΣΥΖΥΓΟΣ – ΤΕΚΝΑ – ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ».

ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΟΠΛΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ – ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 50 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΩΝ – ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΕΚΝΩΝ, Ή ΟΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.


ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΛΗΤΗΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ. ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
ΠΡΩΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α
ΟΔΟΣ: ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ - ΕΛΛΑΣ
Α.Δ.Τ.: Δ.424419 – Τ.Α. ΒΟΛΟΥ

Υ.Γ. 1:
Η Ο.Ε.Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ Η «ΚΥΡΙΑ» ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΔΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΟΥ 1500 ΕΥΡΩ, ΗΤΟΙ ΔΙΑ ΤΑ 700 ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ «COSCO», Η ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΡΝΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟΝ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΞΗΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 75.000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΥΓΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ Ή ΒΥΤΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 150.000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΕΒΡΑΙΟΣ ΡΕΠΠΑΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥΑΝΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΜΙΝΕΙΚΟ – ΤΣΑΝΤ – ΤΣΙΔΕΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΒΡΑΙΑ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ» ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΗΤΟΙ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ». ΑΡΑ ΤΑ 300 ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ – ΠΟΥΣΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ «ΜΜΕ» ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΗΤΟΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ «ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΗΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ» ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΑΚΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΡΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΟΠΩΣ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΒΡΑΙΑ ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑ.


Υ.Γ.2:
ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ FORUM ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ» ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ FORUM ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΕΒΡΑΙΚΟΥ – ΦΙΛΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΤΥΠΙΚΩΣ ΙΣΧΥΟΥΣΑ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 134 – 151 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ.

ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΘΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΩΝ» ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΕΣΩ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ «ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ».

ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΝΕΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ: ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΧΑΣΑΤΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΣΑΣ.

ΟΥΔΕΝ ΕΤΕΡΟΝ.

ΥΦΗΓΕΣΙΑ Ο.Ε.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ LINKS:

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
link: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_830.html


ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
link: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_22.html

_________________
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 4   [ 73 posts ]
Go to page 1, 2, 3, 4  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred