Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 3   [ 58 posts ]
Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 04 Jan 2009, 20:05 
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: 26 Oct 2007, 14:40
Posts: 2636
Location: Athens
Has thanked: 119 time
Have thanks: 232 time
Highscores: 9
Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο

Οι προκλήσεις της Αγκυρας σε Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι εντάσσονται στον μακροπρόθεσμο επεκτατικό σχεδιασμό για δημιουργία τετελεσμένου


Του Σταυρου Λυγερου

Παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία στο μέτωπο του Αιγαίου κινείται τα τελευταία χρόνια σε συγκριτικά χαμηλότερα επίπεδα, η Αγκυρα φροντίζει πάντα να υπενθυμίζει εμπράκτως ότι όλες οι διεκδικήσεις της είναι ενεργές και πάνω στο τραπέζι. Και όχι μόνο αυτό. Κάθε τόσο προσθέτει και ένα νέο κρίκο στην αλυσίδα της αμφισβήτησης ελληνικών κυριαρχικών και διοικητικών δικαιωμάτων.

Οι τουρκικές προκλήσεις των τελευταίων ημερών δεν είναι πρωτοφανείς. Επιθετική διείσδυση τουρκικών μαχητικών στο πεδίο βολής της Ανδρου κατά τη διάρκεια ελληνικής άσκησης είχε επαναληφθεί και στο παρελθόν. Το 2005, μάλιστα, τα τουρκικά F-16 είχαν φθάσει να πετούν απειλητικά μερικές δεκάδες μέτρα πάνω από ελληνικά πολεμικά σκάφη.

Εδώ και χρόνια, η Αγκυρα απαιτεί την κατάργηση των ελληνικών μόνιμων πεδίων βολής στην Ανδρο και στη Σιθωνία. Το επιχείρημά της είναι ότι σύμφωνα με τον ICAO (Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας) μόνιμα πεδία βολής σε διεθνή εναέριο χώρο μπορεί να υπάρχουν μόνο εάν έχουν συμφωνήσει όλες οι χώρες της περιοχής. Η Ελλάδα δηλώνει πως θα καταργήσει τα δικά της πεδία βολής εάν το ίδιο πράξει και η Τουρκία.

Απαιτήσεις

Οπως έχει κάνει και στο παρελθόν, στις αρχές Δεκεμβρίου η Αθήνα αποδέχθηκε τη διεξαγωγή τουρκικών αεροναυτικών ασκήσεων τον Ιανουάριο εντός του πεδίου βολής της Ανδρου. Οι Τούρκοι, όμως, δεσμεύουν για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα πολύ μεγάλα τμήματα του Αιγαίου. Απαιτούν, μάλιστα, τα μαχητικά τους να πετούν και στον εναέριο χώρο μεταξύ έξι και δέκα μιλίων, που οι ίδιοι δεν αναγνωρίζουν ως ελληνικό. Με την τακτική τους προσπαθούν όχι μόνο να επιβάλουν ντε φάκτο τουρκικό πεδίο βολής στο FIR της Αθήνας, αλλά και να καταργήσουν στην πράξη τα ελληνικά πεδία βολής.

Δεν είναι πρωτόγνωρες ούτε οι πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις στο Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι. Στις 23-11-08 γράφαμε σε αυτές εδώ τις στήλες: «Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει πολύ την παρουσία τους στο Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι στο ανατολικό Αιγαίο. Σχηματισμοί μαχητικών πραγματοποιούν υπερπτήσεις και πολεμικά σκάφη αγκυροβολούν σε όρους των δύο νησίδων. Οταν, μάλιστα, ελληνικά σκάφη τούς ζητούν να φύγουν από τα ελληνικά χωρικά ύδατα, αυτά απαντούν ότι βρίσκονται σε τουρκικά χωρικά ύδατα».

Οπως είχε συμβεί παλαιότερα στις Οινούσσες, αυτήν τη φορά η τουρκική αεράμυνα ζήτησε από ελληνικό ελικόπτερο Σινούκ που μετέβαινε στο Φαρμακονήσι να εγκαταλείψει την περιοχή, γιατί πετούσε σε τουρκικό εναέριο χώρο! Η μετάβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας τα Φώτα στο Αγαθονήσι είναι μία πολιτική απάντηση, αλλά η Αγκυρα δεν πτοείται από τέτοια.

Αμφισβητήσεις

Η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στα δύο αυτά κατοικημένα νησιά του ανατολικού Αιγαίου με βάση τη θεωρία των «γκρίζων ζωνών». Υπενθυμίζουμε ότι στις 29-1-1996 τα είχε ονομαστικά συμπεριλάβει (μαζί με την Ψέριμο και τους Φούρνους) στην ίδια κατηγορία με τα Ιμια. Λίγες ημέρες αργότερα (3-2-1996) η τότε πρωθυπουργός Τανσού Τσιλέρ είχε δηλώσει ότι θα φέρει στο διεθνές πεδίο το καθεστώς 1.000 περίπου νησίδων και βραχονησίδων, που αποτελούν τουρκικό έδαφος!

Οι πρόσφατες προκλήσεις μπορεί να εντάσσονται στον μακροπρόθεσμο επεκτατικό σχεδιασμό της Τουρκίας, αλλά δεν είναι άσχετες με τη συγκυρία. Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι όταν στην Ελλάδα υπάρχει πολιτικό κενό ή εσωτερική κρίση, η Αγκυρα εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να προωθήσει τις επεκτατικές βλέψεις της. Το έπραξε το 1955, το 1963-4, το 1967, το 1973-4 και βεβαίως το 1996 στα Ιμια.

Υπάρχουν, όμως, και δύο πρόσθετοι λόγοι. Ο ένας είναι η συμπερίληψη του Αγίου Ευστρατίου στον σχεδιασμό της ΝΑΤΟϊκής άσκησης, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου. Η διακριτική παρέμβαση της ελληνικής διπλωματίας στο συμμαχικό στρατηγείο αιφνιδίασε την Αγκυρα και ανέτρεψε την προσπάθειά της να δημιουργήσει την αυθαίρετη εντύπωση ότι το ελληνικό αυτό νησί πρέπει να είναι αποστρατιωτικοποιημένο. Η τουρκική πλευρά απέφυγε διαμαρτυρίες, που δεν έχουν κανένα νομικό έρεισμα. Αντέδρασε, όμως, εντείνοντας τις προκλήσεις της σε άλλους τομείς.

Ο δεύτερος πρόσθετος λόγος είναι το ζήτημα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) όχι τόσο στο Αιγαίο όσο στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάδα δεν έχει ασκήσει το συμβατικό δικαίωμά της για δημιουργία ΑΟΖ (με βάση την αρχή της μέσης γραμμής). Δεν είναι καθόλου σίγουρο, όμως, πως τελικώς θα αποφύγει την ένταση. Η Τουρκία επιχειρεί με τσαμπουκά να δημιουργήσει τετελεσμένο. Η έρευνα που διεξήγαγε για λογαριασμό της νορβηγικό σκάφος τον περασμένο Νοέμβριο είναι μάλλον η πρώτη και όχι η τελευταία πράξη αυτού του έργου.

Η Αγκυρα προωθεί τις επεκτατικές διεκδικήσεις της με υπομονή και επιμονή και κυρίως προβάλλοντας στρατιωτική ισχύ. Στόχος της είναι η δημιουργία τετελεσμένων, που «ρευστοποιούν» ελληνικά κυριαρχικά και διοικητικά δικαιώματα και καλλιεργούν διεθνώς την εντύπωση ότι πρόκειται για αμφισβητούμενες περιπτώσεις. Και όλα αυτά σε μία περίοδο, που συνεχίζει να έχει ζωτική ανάγκη το ελληνικό και κυπριακό «ναι» για να προχωρήσουν οι ενταξιακές της διαπραγματεύσεις με την Ε.Ε.

Βούληση

Το πρόβλημα με την ελληνοτουρκική διένεξη δεν είναι αυτά καθʼ αυτά τα επιμέρους ζητήματα, αλλά το υπόβαθρό τους, που είναι ο επεκτατισμός της Αγκυρας. Γιʼ αυτό ακόμα και το μικρότερο γεγονός αποκτά κρίσιμη πολιτική σημασία. Η Ελλάδα επιδιώκει ειλικρινώς την ύφεση και αποφεύγει να παρασυρθεί στο παιχνίδι της έντασης. Η ειλικρινής αυτή επιδίωξη, όμως, δεν μπορεί να λειτουργεί ως υποκατάστατο πολιτικής.

Για τη βελτίωση των διμερών σχέσεων δεν αρκεί η πρόθεση της μιας πλευράς. Απαιτείται και η βούληση της άλλης. Και εκεί είναι ακριβώς το κρίσιμο έλλειμμα. Στο επίπεδο της στρατηγικής είναι εμφανής μία αμηχανία. Αυτός είναι ο λόγος που, και στα τελευταία περιστατικά, η Αθήνα απέφυγε τη δημοσιότητα, κράτησε χαμηλά τους τόνους και ασκεί διπλωματία κατευνασμού.

Οπως και τα προηγούμενα έτσι και οι πρόσφατες προκλήσεις εντάσσονται στην τουρκική στρατηγική για διχοτόμηση του Αιγαίου, που εγκαινιάσθηκε το 1973. Η Αγκυρα έχει κατά καιρούς επιχειρήσει με διάφορους τρόπους να αποκτήσει συνολικά τον έλεγχο ανατολικά του 25ου μεσημβρινού, εγείροντας επεκτατικές διεκδικήσεις σε πολλά επίπεδα. Είναι πια 33 χρόνια που εφαρμόζει με θαυμαστή συνέπεια αυτήν τη στρατηγική. Και μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένη από τον απολογισμό.

Προβληματική περιοχή

Στη διεθνή σκηνή έχει καλλιεργηθεί η εντύπωση πως το Αιγαίο είναι τουλάχιστον προβληματική περιοχή. Η Ελλάδα δεν έχει -λόγω της απειλής πολέμου- ασκήσει το νόμιμο δικαίωμά της να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια και, βεβαίως, δεν ασκεί το δικαίωμά της να κάνει έρευνες για πετρέλαιο στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Επιπροσθέτως, η ελληνική θέση σε ό,τι αφορά την έρευνα και διάσωση έχει διολισθήσει κατά τρόπο που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα.

Το Αιγαίο δεν είναι μια θάλασσα που απλώς παρεμβάλλεται μεταξύ δύο παράκτιων χωρών. Η μισή περίπου έκτασή του είναι ελληνικός εθνικός χώρος. Και ο υπόλοιπος είναι διεθνής χώρος, ο οποίος όμως συνδέει τις ανατολικές Σποράδες και τα Δωδεκάνησα με την ηπειρωτική Ελλάδα. Κατά συνέπεια, η περιοχή αυτή δεν έχει καθόλου την ίδια σημασία για τις δύο χώρες. Με αυτήν την έννοια, τα μέτρα που εξισώνουν τις δύο χώρες λειτουργούν προς όφελος της Τουρκίας. Είναι άλλο μέτρα, που πράγματι οικοδομούν εμπιστοσύνη και συμβάλλουν στην αποφυγή ατυχημάτων και κρίσεων, και άλλο ρυθμίσεις, που -κάτω από αυτόν τον τίτλο- επιχειρούν να ενισχύσουν τη θέση της Τουρκίας σε βάρος των εθνικών συμφερόντων.
Hμερομηνία : 4/1/09

Πηγή:
Code:
www.kathimerini.gr

_________________
Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν,
οι τρανοί σου
καί θα γίνουν των ραγιάδων
οι ραγιάδες...

Κωστής Παλαμάς
«Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου»
xenokratis has been thanked by:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 05 Jan 2009, 00:10 
Webmaster
Webmaster
User avatar

Joined: 26 Oct 2007, 23:26
Posts: 2152
Location: Down to Earth
Has thanked: 49 time
Have thanks: 151 time
Highscores: 3
Αμ δεν είναι σχέδιο της Τουρκίας, αλλά των φίλων μας που μέχρι σήμερα βομβαρδίζουν παιδάκια στη γάζα.
Απο εποχής Κίσσινγκερ (Εβραιομασόνος) θέλουν να μας εμπλέξουν σε ενα πόλεμο με την Τουρκία για να
μπορέσουν επιτέλους να εφαρμόσουν το περίφημο σχέδιο παγκοσμιοκρατορίας.
Μας θεωρούν ως το νούμερο ένα εχθρό των σκοτεινών σχεδίων τους, μιας και δεν μπόρεσαν να δαμάσουν και να καθυποτάξουν το Ελληνικό πνεύμα και τον λαό αυτού στο μαντρί τους.
Ξέρουν οτι θα αντισταθούμε σε κάθε μορφής παγκοσμιοποίηση και οτι είμαστε ένας λαός εκ πεποιθήσεως πιστός πολέμιος του αντιχρίστου, του Σιωνισμού και κάθε μορφής βίας και εξαναγκασμού!
Ίσως είμαστε οι μόνοι που αναμένουμε αυτό που ο υπόλοιπος κόσμος χλευάζει ή δηλώνει άγνοια.
Το σίγουρο είναι οτι εάν η Τουρκία τολμήσει να τα βάλει με την Ελλάδα θα φάει τα μούτρα της.
Είναι γραμμένο και σίγουρο!

_________________
Image
Image
Image
Truth

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 05 Jan 2009, 00:18 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 07 Oct 2008, 22:53
Posts: 619
Location: Athens
Has thanked: 42 time
Have thanks: 44 time
Highscores: 5
oceangr2 wrote:
Το σίγουρο είναι οτι εάν η Τουρκία τολμήσει να τα βάλει με την Ελλάδα θα φάει τα μούτρα της.
Είναι γραμμένο και σίγουρο!


Με τα λογια χτιζω ανογια και κατογια.
Χωρις να θελω να φανω υπερβολικος η προσβλιτικος απενατι σου μιας και με ελαχιστες εξαιρεσεις σεβομαι τους παντες θα ηθελα να σε ρωτησω εαν εχεις παει στρατο και εαν θυμασαι τη εγινε στα Ημια?

_________________
Image
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μεν' η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.


Άνθρωποι, άνθρωποι, αιμοχαρείς, αιμοδιψείς και αιμοβόροι!!!
Προς τι το αίμα, προς τι το μίσος, προς τι ο αλληλοσπαραγμός;
Για όλους υπάρχει γη, για όλους υπάρχει ήλιος!!
Το θεμέλιο της κοινωνίας η δικαιοσύνη και η αγάπη.
Μοίρα κοινή των ανθρώπων ο Θάνατος!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 05 Jan 2009, 00:47 
Webmaster
Webmaster
User avatar

Joined: 26 Oct 2007, 23:26
Posts: 2152
Location: Down to Earth
Has thanked: 49 time
Have thanks: 151 time
Highscores: 3
Ήμουν στρατό την περίοδο των ημίων.
Δεν καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί περισσότερο, η δημοσίευση του αιτίου ή η αποκάλυψη του αιτιατού;
Με βάζεις σε σκέψεις. Με ποιανού το μέρος είσαι;
Υπάρχουν όχι μόνο ενδείξεις ή απλές απόψεις, αλλά αποδείξεις μέσα σε αυτό το φόρουμ για το παρασκήνιο και το τι υποκινήται απο τους εχθρούς του Ελληνισμού.
Θα πρέπει κάποια στιγμή να προβληματιστείς σοβαρά γιατί οι δικές σου απόψεις είναι τόσο μόνες τους και κανείς άλλος δεν τις ασπάζεται μέσα σε ένα φόρουμ που αντικειμενικά δεν κινείται στους ρυθμούς τις μάζας.
Και το παράδοξο είναι οτι ούτε τις δικές σου απόψεις ασπάζεται η μάζα.
Με προβληματίζει το λοιπον το τι προσπαθείς να πείς.
Θα ήθελα να γίνεις ποιο διαφωτιστικός όσον αφορά τα δικά σου πιστεύω

_________________
Image
Image
Image
Truth

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 05 Jan 2009, 01:13 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 12 Jul 2008, 23:01
Posts: 4148
Location: έρημος
Has thanked: 167 time
Have thanks: 599 time
Ίσος πλησιάζει η αντίστροφη μέτρηση για τον διαμελισμώ της που προφητεύετε,
από τους Ρώσους θα το βρεί! :evil:

_________________
Οἱ οὐρανοί διηγοῦνται δόξαν Θεοῦ, ποίησιν δέ χειρῶν αὐτοῦ ἀναγγέλλει τό στερέωμα.Ψαλ. 18,2
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 05 Jan 2009, 01:28 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 07 Oct 2008, 22:53
Posts: 619
Location: Athens
Has thanked: 42 time
Have thanks: 44 time
Highscores: 5
oceangr2 wrote:
Ήμουν στρατό την περίοδο των ημίων.
Δεν καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί περισσότερο, η δημοσίευση του αιτίου ή η αποκάλυψη του αιτιατού;
Με βάζεις σε σκέψεις. Με ποιανού το μέρος είσαι;
Υπάρχουν όχι μόνο ενδείξεις ή απλές απόψεις, αλλά αποδείξεις μέσα σε αυτό το φόρουμ για το παρασκήνιο και το τι υποκινήται απο τους εχθρούς του Ελληνισμού.
Θα πρέπει κάποια στιγμή να προβληματιστείς σοβαρά γιατί οι δικές σου απόψεις είναι τόσο μόνες τους και κανείς άλλος δεν τις ασπάζεται μέσα σε ένα φόρουμ που αντικειμενικά δεν κινείται στους ρυθμούς τις μάζας.
Και το παράδοξο είναι οτι ούτε τις δικές σου απόψεις ασπάζεται η μάζα.
Με προβληματίζει το λοιπον το τι προσπαθείς να πείς.
Θα ήθελα να γίνεις ποιο διαφωτιστικός όσον αφορά τα δικά σου πιστεύω


Πολυ ωραια εισουνα στο στρατο.
Τη εγινε εκεινο το βραδυ γνωριζεις?
Γιατι το πενταγωνο δεν μπορουσε να μιληση με το διπλανο γραφειο ξερεις?
Και μην μου πεις οτι θα κατεβουν οι Ρωσοι γιατι ασε καλυτερα αυτα ειναι παλια παραμυθια και σε περιοδο πολεμου δεν στηριζεσαι σε παραμυθια αλλα στο ταιρι σου εαν με καταλαβαινεις τη εννοω.
Οσο για το εξυπνακισμο με ποιανου μερος ειμαι στον επιστρεφω οπως ειναι.
Οι υποβοσκοντες χαρακτηρισμοι ειναι γελιοι τουλαχιστον και οσον αφορα την ιδεολογια μου ειμαι Ελληνας ουτε χριστιανος ουτε πεντικοστιανος ουτε χιλιαστης ουτε περιμενω σωτηρες να με σωσουν.Στηριζομαι στην Πατριδα μου και αυτη στηριζεται απο εμενα.
Καταλαβες λοιπον γιατι δεν συμπιπτουνε οι δρομοι μας?

_________________
Image
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μεν' η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.


Άνθρωποι, άνθρωποι, αιμοχαρείς, αιμοδιψείς και αιμοβόροι!!!
Προς τι το αίμα, προς τι το μίσος, προς τι ο αλληλοσπαραγμός;
Για όλους υπάρχει γη, για όλους υπάρχει ήλιος!!
Το θεμέλιο της κοινωνίας η δικαιοσύνη και η αγάπη.
Μοίρα κοινή των ανθρώπων ο Θάνατος!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 05 Jan 2009, 01:46 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος

Joined: 16 Oct 2008, 08:36
Posts: 290
Location: Τρικαλα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 16 time
Το θεμα δεν γινεται για λυσεις προσωπικων "διαμαχιων"...παρακαλω...γινεται για σχολιασμο...Γιατι κυριως το πρωτο βλεπω ρε παιδια..
Οσο για την Τουρκια πλεον τα πραγματα μετρανε αντιστροφα για αυτην..Συντομα θα φαει το κεφαλι της αν συνεχισει ετσι,δεν μιλαω μονο για τις προκλησεις επι ελληνικου εδαφος αλλα και για τη σταση που κραταει απεναντι στην Ευρωπη..Αυτο που θελει κυριως η Τουρκια ειναι το να μπει για τα καλα σε μια ευρωπαικη πορεια,ας μην γελιομαστε.Και φυσικα εαν το επιτυχει θα θελησει να το συνδιασει οσο καλυτερα γινεται με το πρωτο που ανεφερα(προκλησεις-απαιτησεις) για να κερδισει οσο περισσοτερο γινεται πιο πολλα...
Επισης,δεν θυμαμαι απο τη μερα των Ιμιων να ασχολουντε τα ελληνικα καναλια με τους Τουρκους τοσο,μα τοσο πολυ...
Σιγουρα αναφεροντε πολυ συχνα αναχαιτισμοι,προκλησεις κλπκλπ σε διαφορες χρονικες περιοδους,αλλα για να επιμενουν τοσο πολυ τα καναλια κατι θα παιζει..τι πιστευετε?Φυσικα δεν βασιζομαι στις πληροφοριες που πεταει το τετραγωνο "σκουπιδι" αλλα με προβληματιζει το οτι επιμενουν τοσο πολυ το τελευταιο διαστημα να ασχολουντε με αυτο το θεμα(προκλησεις τουρκω),ξεχνοντας τα τελευταια γεγονοτα του Δεκεμβρη,Βατοπαιδι,οικονομικη κριση και διαφορα αλλα...

_________________
Οποτε ερθει η στιγμη...Θελω να το ζησω..θελω να ειμαι εκει


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 05 Jan 2009, 19:18 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 07 Oct 2008, 22:53
Posts: 619
Location: Athens
Has thanked: 42 time
Have thanks: 44 time
Highscores: 5
Μην ξεχνας οτι ολα ειναι ελεγχομενα και τιποτα δεν ειναι τυχαιο.
Δεν θυμαμαι το post αλλα καπου μεσα στο site καποιο παιδι ανεβασε ενα βιντεο απο youtube που αναφερεται στην εβραιοκρατια στην Ελλαδα.
Ετσι λοιπον εβραιοι απο εδω εβραιοι απο εκει καπου στη μεση θα την βρουνε την ακρη αφου πρωτα θα μας βαλουν να σφαχτουμε φυσικα.
Παντως αυτο που με καθησυχαζει ειναι το γεγονος της πτωσης της τιμης του πετρελαιου.
Συμφωνα με καποιους το πετρελαιο στην Ελλαδα υπαρχει εν αφθονια αλλα σε μεγαλα βαθη πραγμα που κανει την εξορυξη του ασυμφορη με τις τρεχουσες τιμες. Αρα αν ανεβει το πετρελαιο μαλλον θα εχει ερθει και η "ωρα' μας

_________________
Image
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μεν' η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.


Άνθρωποι, άνθρωποι, αιμοχαρείς, αιμοδιψείς και αιμοβόροι!!!
Προς τι το αίμα, προς τι το μίσος, προς τι ο αλληλοσπαραγμός;
Για όλους υπάρχει γη, για όλους υπάρχει ήλιος!!
Το θεμέλιο της κοινωνίας η δικαιοσύνη και η αγάπη.
Μοίρα κοινή των ανθρώπων ο Θάνατος!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 06 Jan 2009, 01:06 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 28 Apr 2008, 12:20
Posts: 1500
Has thanked: 302 time
Have thanks: 167 time
Φιλε vgs, να σου θυμησω πιος κανει ασκησουλες στο Αιγαιο εκτος απο εμας τους Ελληνες και τους φιλους μας τους Τουρκους;

Γεια σου ρε Βλαδιμηρε ατσαλακωτε!!!! :-) :mad: :evil: :evil: :evil:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 06 Jan 2009, 17:35 
Forum Legend
Forum Legend

Joined: 30 Oct 2007, 09:47
Posts: 1331
Location: Εδεσσα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 5 time
Highscores: 19
Αγαπητέ Βι-τζι-ες

Εσύ που διατείνεσαι ότι γνωρίζεις τι έγινε κατα την διάρκεια της ολιγοήμερης κρίσης των Ιμίων, μήπως γνωρίζεις

1. Πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν για να πληρωθούν και να συντονιστούν τα ελληνικά ΜΜΕ, ώστε να μεταδίδουν τα κατευθυνόμενα αισχρά μηνύματα που μετέδιδαν, για να δημιουργήσουν τα κλίμα που έπρεπε, και ποιοί επώνυμοι έλληνες και μή Έλληνες πλήρωσαν αυτά τα ποσά?

2. Ότι ολίγες μέρες προ της κρίσεως, υπήρχε σύσκεψη διαμοιρασμού του πετρελαίου του Αιγαίου μας, που συμμετείχαν το λόμπυ των 7 πόρνων αδερφών που τότε διαχειρίζονταν το παγκόσμιο πετρέλαιο, ο Σημίτης και ο τούρκος πρωθυπουργός? Και δεν συμφώνησαν στη μοιρασιά?

3. Ότι το Ελληνικό Κυσέα, δεν επέτρεψε στον Λυμπέρη να εφαρμόσει το δόγμα αρχιστρατήγου που προβλέπεται να εφαρμόζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις και που πρεέβλεπε απελευθέρωση ΕΚΕ δηλαδή πυρά προς το εχθρικό στράτευμα?

4. Εάν εφαρμοζόταν το ανωτέρω δόγμα, κατόπιν μελετών αμερικανικών και ευρωπαϊκών στρατιωτικών ιδρυμάτων ερευνών, υπήρξε ομόφωνη απόφαση πως τα Ελληνικά στρατεύματα θα πανηγύριζαν έναντι των τούρκων περηφανή νίκη?

Αυτά και άλλα πολλά, που ο γράφων δύναται να έχει στην διάθεση παντός ενδιαφερόμενου, ας είναι στα υπόψιν σου και όλων των αναγνωστών, έτσι ώστε να μην προτρέχει η γλώττα της διανοίας, κατα την διαδικασία εξαγωγής συμπερασμάτων!

_________________
Ει Κύριος μεθ ημών, ουδείς καθ ημών

Ω ξήν, αγγέλεις Λακεδαιμονίοις, ότι τήδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι (αεί) πειθόμενοι!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 06 Jan 2009, 17:37 
Forum Legend
Forum Legend

Joined: 30 Oct 2007, 09:47
Posts: 1331
Location: Εδεσσα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 5 time
Highscores: 19
Όσο για ασκήσεις, με την άδεια του Ελληνικού Κράτους, τώρα που συνδιαλεγόμαστε, επικυρωμένη και έγκυρη άσκηση, διεξάγουν κια οι Ρώσσοι!

_________________
Ει Κύριος μεθ ημών, ουδείς καθ ημών

Ω ξήν, αγγέλεις Λακεδαιμονίοις, ότι τήδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι (αεί) πειθόμενοι!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 07 Jan 2009, 10:28 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος

Joined: 16 Oct 2008, 08:36
Posts: 290
Location: Τρικαλα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 16 time
Μακεδών Αετός wrote:
Αγαπητέ Βι-τζι-ες

Εσύ που διατείνεσαι ότι γνωρίζεις τι έγινε κατα την διάρκεια της ολιγοήμερης κρίσης των Ιμίων, μήπως γνωρίζεις

1. Πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν για να πληρωθούν και να συντονιστούν τα ελληνικά ΜΜΕ, ώστε να μεταδίδουν τα κατευθυνόμενα αισχρά μηνύματα που μετέδιδαν, για να δημιουργήσουν τα κλίμα που έπρεπε, και ποιοί επώνυμοι έλληνες και μή Έλληνες πλήρωσαν αυτά τα ποσά?

2. Ότι ολίγες μέρες προ της κρίσεως, υπήρχε σύσκεψη διαμοιρασμού του πετρελαίου του Αιγαίου μας, που συμμετείχαν το λόμπυ των 7 πόρνων αδερφών που τότε διαχειρίζονταν το παγκόσμιο πετρέλαιο, ο Σημίτης και ο τούρκος πρωθυπουργός? Και δεν συμφώνησαν στη μοιρασιά?

3. Ότι το Ελληνικό Κυσέα, δεν επέτρεψε στον Λυμπέρη να εφαρμόσει το δόγμα αρχιστρατήγου που προβλέπεται να εφαρμόζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις και που πρεέβλεπε απελευθέρωση ΕΚΕ δηλαδή πυρά προς το εχθρικό στράτευμα?

4. Εάν εφαρμοζόταν το ανωτέρω δόγμα, κατόπιν μελετών αμερικανικών και ευρωπαϊκών στρατιωτικών ιδρυμάτων ερευνών, υπήρξε ομόφωνη απόφαση πως τα Ελληνικά στρατεύματα θα πανηγύριζαν έναντι των τούρκων περηφανή νίκη?

Αυτά και άλλα πολλά, που ο γράφων δύναται να έχει στην διάθεση παντός ενδιαφερόμενου, ας είναι στα υπόψιν σου και όλων των αναγνωστών, έτσι ώστε να μην προτρέχει η γλώττα της διανοίας, κατα την διαδικασία εξαγωγής συμπερασμάτων!Αετε,θα ηταν μεγαλη η υποχρεωσις μου απεναντι σου,εαν εκανες μια μικρη αναλυση για ολα τα παραπανω φιλε γιατι φαινονται και πολυ σημαντικα,αλλα κυριως αγνωστα και πρωτη φορα τα ακουω...και ειμαι σιγουρος οτι και πολυ αλλοι εδω μεσα θα ηθελαν μια περαιτερω αναλυση..

_________________
Οποτε ερθει η στιγμη...Θελω να το ζησω..θελω να ειμαι εκει


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 07 Jan 2009, 12:27 
Forum Legend
Forum Legend

Joined: 30 Oct 2007, 09:47
Posts: 1331
Location: Εδεσσα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 5 time
Highscores: 19
Αγαπητοί φίλοι

Πριν απο λίγο έγινε η αρχή επεισοδίου στο Αιγαίο, στο Φαρμακονήσι, με αφορμή συμβάν διάσωσης!

_________________
Ει Κύριος μεθ ημών, ουδείς καθ ημών

Ω ξήν, αγγέλεις Λακεδαιμονίοις, ότι τήδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι (αεί) πειθόμενοι!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 07 Jan 2009, 12:35 
Forum Legend
Forum Legend

Joined: 30 Oct 2007, 09:47
Posts: 1331
Location: Εδεσσα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 5 time
Highscores: 19
Αγαπητέ Νίκο

Για το υπ αριθμ 2 η μοιρασιά είχε ως εξής :

Η Ελλάδα υποστήριζε : Πόρνες αδελφές, 60%, Ελλάδα 36%, Τουρκία 4%
Η τουρκία υποστήριζε : Πόρνες αδελφές 60%, Ελλάδα 33%, τουρκία 7%

Για το υπ αριθμ 1, τα εκατομμύρια ήταν πάρα πολλά, με πρώτο χρηματοδότη τον Τζόρτζ Σόρο!

Για τα υπόλοιπα, δεν νομίζω πως χρήζουν διευκρινήσεων.

_________________
Ει Κύριος μεθ ημών, ουδείς καθ ημών

Ω ξήν, αγγέλεις Λακεδαιμονίοις, ότι τήδε κείμεθα, τοις κείνων ρήμασι (αεί) πειθόμενοι!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 07 Jan 2009, 13:20 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 23 Apr 2008, 22:22
Posts: 265
Location: Μεσογαία Αττικής
Has thanked: 83 time
Have thanks: 50 time
Φίλε Nikos87,
Αν είχες διαβάσει το βιβλιαράκι περί Ιμίων 1996 το οποίο παρατίθεται
εδώ: ...1996-t3679.html
κι εδώ: ...1996-t1171.html
ίσως κάποια κενά να σου είχαν συμπληρωθεί.
σσ.: δεν είμαι υπερπατριώτης ούτε τα πάω καλά με τους κάθε είδους ενθουσιασμούς, αλλά οι συγγραφείς του βιβλίου δείχνουν να ξέρουν τί λένε. Από την άλλη μεριά δεν θα κάνω και το χατήρι στους ηττοπαθείς, που τρώνε το χαπάκι των ΜΜΕ, περί δήθεν υπεροπλίας της Τουρκίας κλπ. Αν η Ελλάδα ήταν κράτος δικαίου και όχι μιντιο-κρατούμενη ολιγαρχία, πολλοί "σκαντζόχοιροι" αμυντικολόγοι - στρατιωτικολόγοι των παραθύρων θα είχαν ένα ρομαντικό τετ-α-τετ με τον εισαγγελέα :twisted: ή ένα περιποιημένο πρόστιμο από το ΕΡΣ.
Ταύτα και μένω

_________________
Image
"Αιτείτε, και δοθήσεται υμίν, ζητείτε, και ευρήσετε, κρούετε, και ανοιγήσεται υμίν· πας γαρ ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκει και τω κρούοντι ανοιγήσεται."
(Ματθ. 7:7-8)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 07 Jan 2009, 19:46 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 07 Oct 2008, 22:53
Posts: 619
Location: Athens
Has thanked: 42 time
Have thanks: 44 time
Highscores: 5
Μακεδών Αετός wrote:
Αγαπητέ Βι-τζι-ες

Εσύ που διατείνεσαι ότι γνωρίζεις τι έγινε κατα την διάρκεια της ολιγοήμερης κρίσης των Ιμίων, μήπως γνωρίζεις

1. Πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν για να πληρωθούν και να συντονιστούν τα ελληνικά ΜΜΕ, ώστε να μεταδίδουν τα κατευθυνόμενα αισχρά μηνύματα που μετέδιδαν, για να δημιουργήσουν τα κλίμα που έπρεπε, και ποιοί επώνυμοι έλληνες και μή Έλληνες πλήρωσαν αυτά τα ποσά?

2. Ότι ολίγες μέρες προ της κρίσεως, υπήρχε σύσκεψη διαμοιρασμού του πετρελαίου του Αιγαίου μας, που συμμετείχαν το λόμπυ των 7 πόρνων αδερφών που τότε διαχειρίζονταν το παγκόσμιο πετρέλαιο, ο Σημίτης και ο τούρκος πρωθυπουργός? Και δεν συμφώνησαν στη μοιρασιά?

3. Ότι το Ελληνικό Κυσέα, δεν επέτρεψε στον Λυμπέρη να εφαρμόσει το δόγμα αρχιστρατήγου που προβλέπεται να εφαρμόζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις και που πρεέβλεπε απελευθέρωση ΕΚΕ δηλαδή πυρά προς το εχθρικό στράτευμα?

4. Εάν εφαρμοζόταν το ανωτέρω δόγμα, κατόπιν μελετών αμερικανικών και ευρωπαϊκών στρατιωτικών ιδρυμάτων ερευνών, υπήρξε ομόφωνη απόφαση πως τα Ελληνικά στρατεύματα θα πανηγύριζαν έναντι των τούρκων περηφανή νίκη?

Αυτά και άλλα πολλά, που ο γράφων δύναται να έχει στην διάθεση παντός ενδιαφερόμενου, ας είναι στα υπόψιν σου και όλων των αναγνωστών, έτσι ώστε να μην προτρέχει η γλώττα της διανοίας, κατα την διαδικασία εξαγωγής συμπερασμάτων!


Δεν με καταλαβες.
Εγω το μονο που ειπα ειναι οτι περιμενωντας ρωσους αγια πνευματα και τους ελ δεν κανεις τιποτα.
Ειπα επισης οτι σε ενδεχωμενο συρραξης στιρηζωμαι στο ταιρι μου και οχι στον πουτιν.

Τωρα για τα υπολοιπα λυπαμαι που δεν σε καταλαβαινω τη εννοης μιας και στο αμεσως προηγουμενο post ειπα οτι ολα ηταν συγχρονισμενα απο την εβραιοκρατια και λοιπα και λοιπα...
Αν θα ηθελες να μου εξηγησεις

_________________
Image
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μεν' η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.


Άνθρωποι, άνθρωποι, αιμοχαρείς, αιμοδιψείς και αιμοβόροι!!!
Προς τι το αίμα, προς τι το μίσος, προς τι ο αλληλοσπαραγμός;
Για όλους υπάρχει γη, για όλους υπάρχει ήλιος!!
Το θεμέλιο της κοινωνίας η δικαιοσύνη και η αγάπη.
Μοίρα κοινή των ανθρώπων ο Θάνατος!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 07 Jan 2009, 20:16 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 20 Jan 2008, 15:03
Posts: 360
Has thanked: 0 time
Have thanks: 44 time
Για ένα τόσο σοβαρό θέμα μια προσέγγιση μέσα σε λίγες γραμμές ποτέ δεν θα είναι πλήρης.
Σε μια ελληνοτουρκική διαμάχη το μόνο σίγουρο κέρδος, έχουν οι «έμποροι όπλων» και οι «εργαζόμενοι» στον κλάδο αυτό. Δυστυχώς για όλους εμάς ο «κλάδος» αυτός ανθεί σε σημείο που να ορίζουν τις τύχες του κόσμου και να δημιουργούν ανάγκες για το κάθε κράτος από το πουθενά. Δεν διστάζουν ούτε δίστασαν ποτέ να ξεπουλήσουν εκτός από τη μάνα τους και το κράτος ή το έθνος τους.
Είναι οι «έμποροι των Εθνών».
Για όλους αυτούς οι αψημαχίες πάνω από το Αιγαίο είναι «μπίζνες». Τα θύματα αυτών, απλά μια ευκαιρία για καλύτερες μπίζνες. Δεν διστάζουν να συνεργαστούν με «πνευματικούς», «ηγέτες» και κάθε «είδος» «ανθρώπου» για ακόμα καλύτερες μπίζνες. Δεν διστάζουν να πουλάν ή να προφητεύουν για ολόκληρα κράτη, επαναστάσεις, απελευθερώσεις, καλύτερη ζωή με σκοπό την προστασία των οικοπέδων των μεγαλο-«πελατών» τους, είτε έχουν ψάρια ή κοτρώνες. Είτε έχουν πετρέλαιο ή βαλτόνερα. Είτε έχουν τίτλους ή χρυσόβουλα του σουλτάνου.
Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ακόμα και αν κάποιος επιζήσει από μια τέτοια διένεξη πάλι θα πρέπει να πληρώνει «κεφαλικό» φόρο, είτε σε πασσά, είτε σε σουλτάνο. Είτε λέγεται «Αλογοσκούφης», είτε λέγεται «Δερβέναγας».
Γιατί άραγε; Για να μπορώ να αισθάνομαι «ασφαλής» ή για να είμαι «ελεύθερος»;
Το σύνθημα πάντως εδώθει, ο κύβος ερρίφθει, και τα «γεγονότα» έρχονται.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 08 Jan 2009, 00:03 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος

Joined: 16 Oct 2008, 08:36
Posts: 290
Location: Τρικαλα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 16 time
Πριν λιγο καιρο ειχα αναφερει πως πιστευω απο τα γενομενα οτι αργα η γρηγορα θα γινει θερμο επεισοδιο στο Αιγαιο...Και πως το αιτιολογω?
Σημερα παλι ειχαμε αναχαιτισεις απο ελληνικης πλευρας και καθως ελικοπτερο μας πετουσε πανω απο το Φαμακονησι τουρκικα αεροσκαφη το παρενοχλουσαν...Δεν θα κουρασω με λεπτομερεις οσο αφορα το τι εγινε,..απλα σκεφτομαι και αναρωτομαι.....Ποσο θελει για να γινει ενας λαθος χειρισμος απο οποιαδηποτε πλευρα και να γινει το μπαμ????Πιστευω πολυ λιγο...και αν γινει αυτο το λιγο..τοτε μπαινουμε σε αλλη εποχη...

_________________
Οποτε ερθει η στιγμη...Θελω να το ζησω..θελω να ειμαι εκει


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 09 Jan 2009, 11:16 
Master Poster
Master Poster

Joined: 06 Nov 2008, 15:06
Posts: 246
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Σε συναγερμό οι ένοπλες δυνάμεις:
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=83


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Το σχέδιο της Τουρκίας για το Αιγαίο
Unread postPosted: 09 Jan 2009, 12:07 
Webmaster
Webmaster
User avatar

Joined: 26 Oct 2007, 23:26
Posts: 2152
Location: Down to Earth
Has thanked: 49 time
Have thanks: 151 time
Highscores: 3
vgs wrote:
Πολυ ωραια εισουνα στο στρατο.
Τη εγινε εκεινο το βραδυ γνωριζεις?


Καλύτερα απο εσένα!

Quote:
Γιατι το πενταγωνο δεν μπορουσε να μιληση με το διπλανο γραφειο ξερεις?


Εσένα ποιος το είπε το πεντάγωνο;

Quote:
Και μην μου πεις οτι θα κατεβουν οι Ρωσοι γιατι ασε καλυτερα αυτα ειναι παλια παραμυθια και σε περιοδο πολεμου δεν στηριζεσαι σε παραμυθια αλλα στο ταιρι σου εαν με καταλαβαινεις τη εννοω.


Το πετρέλαιο του Αιγαίου το θέλουν τόσο και οι Ρώσοι και φυσικά δεν στηρίζομαι σε αυτούς αλλά στα δικά μας κότσια. Όμως τα συμφέροντα είναι συμφέροντα και οι Τούρκοι εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα του Ισραήλ αν γίνομαι κατανοητός, όμως με την τακτική που έχουν θα καούν στην ίδια φωτιά που θα στίσουν.
Quote:
Οσο για το εξυπνακισμο με ποιανου μερος ειμαι στον επιστρεφω οπως ειναι.
Οι υποβοσκοντες χαρακτηρισμοι ειναι γελιοι τουλαχιστον και οσον αφορα την ιδεολογια μου ειμαι Ελληνας ουτε χριστιανος ουτε πεντικοστιανος ουτε χιλιαστης ουτε περιμενω σωτηρες να με σωσουν.Στηριζομαι στην Πατριδα μου και αυτη στηριζεται απο εμενα.
Καταλαβες λοιπον γιατι δεν συμπιπτουνε οι δρομοι μας?


Η Ελλάδα δεν είναι μόνο γεωγραφικό σύνορο αλλά αποτελείται και απο τον λαό της. Έχει κουλτούρα, πολιτισμό και πιστεύει σε κάτι ανώτερο.
Αν εσύ πιστεύεις μόνον στο εαυτό σου είναι δικαίωμά σου, όμως μην νομίζεις οτι είσαι και ο ποιο έξυπνος ή υπερτερείς έναντι των υπολοίπων λόγο της ανωτερότητας που πιστεύεις οτι έχεις.
Σίγουρα οι δρόμοι μας είναι διάφοροι, όμως μην προσπαθείς να πουλήσεις πνεύμα, προσπάθησε να μας δεις όλους ίσους προς τον ατρόμητο εαυτό σου.

Επανερχόμενος στο θέμα θα πως οτι αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα απο μεριάς της Τουρκίας υπόκειται σε ένα σχέδιο απορρέον απο τον εβραιομασόνο Κίσσινγκερ. Η υποδούλωση της ελλάδας και η εδαφική της παραχώρηση στα θηρία της παγκοσμιοποίησης είναι ο στόχος.
Η Ελλάδα δεν διαθέτει μόνο πετρέλαια, αλλά κάθε λογής πολύτιμα αγαθά στα έγκατα της και φυσικά κάποιοι θέλουν να τα εκμεταλλευτούν εις βάρος μας.
Αυτό που μας ενώνει ως λαό είναι ο πολιτισμός μας και η πίστη μας, χωρίς ένα απο αυτά τα δυο δεν έχουμε καμία τύχη να συνεχίσουμε γιατί απλώς θα διχαστούμε.
Εσύ τα θεωρείς εξυπνάδες διότι το δεύτερο συστατικό είναι ενάντια στα συμφέροντά σου και το πολεμάς με όλη σου τη δύναμη. Θα σε συμβούλευα να μην μπαίνεις στο παιχνίδι του διχασμού διότι θα είσαι και εσυ όργανο του εχθρού χωρίς να το θέλεις και δεν τα λέω όλα αυτά για να σε προσβάλω προσωπικά, αλλά γιατί το σχέδιο κάποιον είναι τέτοιο και αν θες βρες την αναφορά του Κίσσινγκερ ή διάβασε τα πρωτόκολλα και θα δεις ξεκάθαρα τα σχέδιά τους.
Κράτα λοιπόν την αθεϊα σου για τον εαυτό σου και άσε εμάς τους "κουτούς" να διατηρούμε την συνοχή μας.

_________________
Image
Image
Image
Truth

Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 3   [ 58 posts ]
Go to page 1, 2, 3  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred