Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]
Author Message
 Post subject: Εκπομπές του Χρίστου Γούδη στο Τηλεάστυ
Unread postPosted: 05 Jan 2011, 20:24 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 20 Jan 2008, 15:03
Posts: 360
Has thanked: 0 time
Have thanks: 44 time
Αλλού και κάπως είναι ο τίτλος της εκπομπής του καθηγητή αστροφυσικής Χρίστου Γούδη στο Τηλεάστυ.
Όπως λέει ο ίδιος στην ιστοσελίδα του η εκπομπή αυτή:
Quote:
Κάθε Κυριακή στις 8-9 μμ στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ ο Χρίστος Γούδης στην εκπομπή ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ, μιλά για όλους και για όλα, αριστερούς και δεξιούς, προοδευτικούς και οπισθοδρομικούς, χθόνιους, υποχθόνιους και επουράνιους, γήϊνους και εξωγήϊνους, και περί άλλων τινών.

Όλες οι πρόσφατες τηλεοπτικές εκπομπές του υπάρχουν και στην ιστοσελίδα του:

www.cgoudis.gr

Όπως πάντα, είναι «αλλού» και νιώθει «κάπως», όπως άλλωστε και πολλοί στην Ελλάδα σήμερα.

Να δράσουμε ή να αποδράσουμε;

Ιδού το ερώτημα

Η σελίδα του κ. Γούδη είναι http://www.cgoudis.gr/. Εκεί θα βρείτε και αρχείο με τις εκπομπές του.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Εκπομπές του Χρίστου Γούδη στο Τηλεάστυ
Unread postPosted: 05 Jan 2011, 20:46 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 20 Jan 2008, 15:03
Posts: 360
Has thanked: 0 time
Have thanks: 44 time
Σήμερα ένας φίλος ήρθε να μου δείξει μια είδηση για δήλωση της κ. Παπαρήγα, στο Yahoo.gr, σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της Ελλάδος στους καλούς μας γείτονες κάπου στο Ερζερούμ ή κάπως έτσι τέλως πάντων. Στην δήλωση της αυτή η κ. Παπαρήγα έλεγε πως ο κ. Παπανδρέου αυτή τη στιγμή "ξεπουλάει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στο Αιγαίο και υπογράφει τη συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο." καθώς και άλλα πολλά, με την πλήρη δήλωση της κατά λέξη.
Η δήλωση αυτή έχει εξαφανιστεί τουλάχιστο εμείς όσο και αν προσπαθήσαμε δεν την βρήκαμε μία ώρα μετά. Όχι μόνο στο Yahoo αλλά πουθενά στο διαδίκτυο. Αν την αναζητήσετε θα βρείτε μόνο περιλήψεις της δήλωσης αυτής διαστρεβλωμένες.
Όχι ότι έγινα ξαφνικά υπέρμαχος της κ. Παπαρήγα αλλά τέτοια συμβαίνουν όλο και περισσότερο τελευταία. Βέβαια εξαρτάται και ποιον φυλλομετρητή χρησιμοποιείς, ποιά μηχανή αναζήτησης μύρια τόσα τεχνοκρατικά που πάντα υπάρχει μια δικαιολογία.
Τέλος πάντως πριν πάει ο Γιώργος στην Τουρκία, πριν τον "καταγγείλει" η κ. Παπαρήγα, η απάντηση στους σχεδιασμούς τους είχε αναρτηθεί ήδη στο διαδίκτυο από τον κ. Γούδη. Σας την παραθέτω.
Quote:
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΙΜΠΡΑΗΜ – Σωτήρα του Γένους των Ελλήνων…
31 Δεκεμβρίου 2010

Στον Ιμπραήμ που ζηλωτές μάς έσπρωξε
σε κύκλο πέτρινο να ενωθούμε
σμιλεύοντας το ρήγμα π’ άνοιξε ο σεισμός
στον δρόμο της αντίστασης
στον πηγαιμό για το Μανιάκι

«Ο Όρκος των Ελλήνων»
Χρίστος Γούδης
Μάνη, 31η Δεκεμβρίου 2010

Εξοχώτατε,
Ευχαριστούμε θερμώς για το χαρμόσυνο μήνυμα που μας αποστείλατε για την έλευση του καινούργιου χρόνου 2011, την καινούργια δηλαδή στρατιωτική συμμαχία Τουρκίας-Σκοπίων, μετά από την αντίστοιχη που συνήψατε πρόσφατα με την Αλβανία. Επιτέλους, μας καθιστάτε απολύτως εμφανή την συλλογική επιθετικότητα των γειτονικών χωρών μας. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι μας καλείτε σε αφύπνιση, συσπείρωση και συναγερμό. Θα το πράξουμε.

Μην ξεχνάτε πάντως πως, όταν το 1979 το Ιράν βρέθηκε σε δύσκολη εσωτερική κατάσταση με την πτώση του Σάχη, το Ιράκ ήταν εκείνο που το έσωσε επανασυσπειρώνοντας τον περσικό λαό. Θεωρώντας πως ο αιματηρός εμφύλιος πόλεμος στην γείτονα χώρα του ήταν η δική του ευκαιρία, το Ιράκ, του οποίου σημειωτέον τον πυρηνικό αντιδραστήρα βομβάρδισε το Ισραήλ το 1981, εισέβαλε το 1982 στο Ιράν και . . . έφαγε τα μούτρα του. Κι ύστερα από κάποια χρόνια έφαγε και τις σάρκες του. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το γνωρίζουμε. Σας ευχαριστούμε πάντως που μας το υπενθυμίζετε. Η Τουρκία θα μας σώσει. Και στην πορεία διάσωσης της Ελλάδος, προσπαθώντας να μας καταστρέψει, θα αυτοδιαλυθεί.

Αφήστε λοιπόν τις υποκριτικές φιλειρηνικές σας διαθέσεις απέναντί μας και επιτεθείτε μας εκστασιαζόμενοι, με την βοήθεια της εξαγώγιμης οπιούχου παραγωγής σας, με την ιδέα μιας νέας οθωμανικής αυτοκρατορίας, με την Δυτική Θράκη υπό την σκέπη της ημισελήνου, το Αιγαίο κυριαρχούμενο από την τουρκική αρμάδα, την Κύπρο οθωμανικό βιλαέτι και την Κρήτη θέρετρο (φέρετρο είπατε;) των πασάδων της Άγκυρας. Βίρα την άγκυρα λοιπόν και βάλτε πλώρη.

Εμείς οι καθημαγμένοι, διεφθαρμένοι, και χειμαζόμενοι Έλληνες σάς περιμένουμε κι εσάς και τα βαλκανικά σας απόβλητα που μολύνουν τα ποτάμια της Μακεδονίας μας. Στείλτε μας πάλι τον Χουρσίτ, τον Καπουδάν πασά, τον Δράμαλη, και να μας ξαναέλθετε κι εσείς, ο Ιμπραήμ, αυτοπροσώπως. Ος γκελντίν. Θα σας καλωσορίσουμε όλους.

Σας περιμένουν, πιστοί υπήκοοι της μεγαλοσύνης σας, ο Γεωργάκης Ολύμπιος στην Μακεδονία, ο Μάρκος Μπότσαρης στην Ήπειρο, ο Δυσσέας κι ο Καραϊσκάκης στην Θεσσαλία και την Ρούμελη, ο Κανάρης κι ο Μιαούλης στο Αρχιπέλαγος, οι Μαυρομιχαλαίοι κι ο Παπαφλέσσας στον Μωρηά. Όσο για τους Νενέκους σας στην Ελλάδα, μην ανησυχείτε διόλου. Θα τους βρείτε κρεμασμένους στα δέντρα. Ο Κολοκοτρώνης θα φροντίσει γι’ αυτούς.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σαφές ότι σας ενοχλούμε επειδή, όπως πιστεύετε, κρεμόμαστε από τους όρχεις σας. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από εμάς, κόψτε τους για να πέσουμε να σκοτωθούμε.

Χρίστος Γούδης


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Εκπομπές του Χρίστου Γούδη στο Τηλεάστυ
Unread postPosted: 05 Jan 2011, 21:15 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 20 Jan 2008, 15:03
Posts: 360
Has thanked: 0 time
Have thanks: 44 time
Τελικά, μετά από αρκετή αναζήτηση, ανακάλυψα σχεδόν και την ακριβή κ ολόκληρη δήλωση της κ. Παπαρήγα (που ήδη την πετσοκόβουν ή την ψιλοθάβουν) της Τετάρτης 5 Ιαν. 2011, και την ανασύνθεσα από δύο πηγές, που είναι η εξής (εντυπωσιακά) καταγγελτική:

«Έχουμε έναν ξεκάθαρο προπομπό συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για συνεκμετάλευση του Αιγαίου, σε βάρος των κυριαρχικών εθνικών δικαιωμάτων και του ελληνικού λαού, η οποία στο μέλλον μπορεί να οδηγήσει σε όξυνση των αντιθέσεων στη γύρω περιοχή, με κινδύνους ακόμα και πολεμικών εμπλοκών...»
«Η συμμετοχή του κ. Γ. Παπανδρέου σε μία αμιγώς εσωτερικού χαρακτήρα σύσκεψη των Τούρκων πρεσβευτών στην Τουρκία υπό τον κ. Ταγίπ Ερντογάν, είναι ύποπτη....»
«Η επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου στο Ερζερούμ για εσωτερικές συσκέψεις των Τούρκων, δεν μας γεμίζει απλώς ανησυχίες, επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση έχει ήδη κάνει το μεγάλο, το επικίνδυνο βήμα για όλο τον ελληνικό λαό που σημαίνει συμφωνία συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου...»
Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν η επίσκεψη αυτή θα οδηγήσει σε μία συμφωνία για το Αιγαίο απάντησε: «Όχι. Νομίζω ότι επισφραγίζει, είναι προπομπός αναγγελίας. Όταν γίνονται τέτοιες επισκέψεις και τέτοιες συναντήσεις έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις». «ο κ. Παπανδρέου, «όχι τυχαία, απέκρυψε και το σκοπό για τον οποίο πάει και το σκοπό της πρόσκλησης από την πλευρά του κ. Ερντογάν»

«Η συμμετοχή του κ. Παπανδρέου σε μία αμιγώς εσωτερικού χαρακτήρα σύσκεψη των Τούρκων πρεσβευτών στην Τουρκία υπό τον κ. Ερντογάν, δεν μας γεμίζει απλώς ανησυχίες. Επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση έχει ήδη κάνει το μεγάλο, το επικίνδυνο βήμα για όλο τον ελληνικό λαό που σημαίνει συμφωνία συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου».
«Αυτό, σημαίνει στην πραγματικότητα ότι μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα οι αμφισβητήσεις από την Τουρκία κυριαρχικών δικαιωμάτων και οι γκρίζες ζώνες...»
«Ο κ. Παπανδρέου, όχι τυχαία, απέκρυψε και το σκοπό για τον οποίο πάει και το σκοπό της πρόσκλησης από την πλευρά του κ. Ερντογάν. Στην πραγματικότητα δεν μπορούμε τώρα να μιλήσουμε για μυστική διπλωματία. Μπορεί να εμφανίζεται ως μυστική διπλωματία, αλλά είναι πολύ διαφανής».
«Η όποια συμφωνία γίνει, θα αναγγελθεί φανταζόμαστε μετά από ένα διάστημα, αφού θα έχει σταθεροποιηθεί», «Όταν θα αναγγελθεί σημαίνει ότι η Ελλάδα μπαίνει πολύ βαθιά, σε οξύτατες αντιθέσεις στην περιοχή, αντιθέσεις που πολλές φορές λύνονται όχι μόνο με τον οικονομικό πόλεμο, αλλά και με τα όπλα»....
«Καλούμε το λαό να προβληματιστεί, να αντιδράσει και να διαμαρτυρηθεί...»

!!!

Το Βήμα
Ναυτεμπορική


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Εκπομπές του Χρίστου Γούδη στο Τηλεάστυ
Unread postPosted: 05 Jan 2011, 22:51 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 12 Jul 2008, 23:01
Posts: 4148
Location: έρημος
Has thanked: 167 time
Have thanks: 599 time
ερε! κάτι σκανδαλάρες που ετοιμάζονται να βγούν στην επιφάνεια :mpam:

_________________
Οἱ οὐρανοί διηγοῦνται δόξαν Θεοῦ, ποίησιν δέ χειρῶν αὐτοῦ ἀναγγέλλει τό στερέωμα.Ψαλ. 18,2
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred