Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 4   [ 74 posts ]
Go to page 1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 09 Nov 2008, 17:21 
Yπάρχουν εξωγήινοι?


Τι συμβαίνει με τα περίεργα σχέδια σε χωράφια; Γιατί ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν έρθει σε επαφή με εξωγήινα όντα ή τουλάχιστον έχουν δει ένα ιπτάμενο αντικείμενο αγνώστου ταυτότητας; Λένε όλοι τους ψέματα; Εάν ναι, για ποιο λόγο; Εάν όχι τι συμβαίνει, υπάρχουν στ' αλήθεια εξωγήινοι πολιτισμοί; Και αν ναι, γιατί μας επισκέπτονται;
Οι αναφορές για εξωγήινους πολιτισμούς μπορούν να βρεθούν, σύμφωνα με τους ερευνητές του αντικειμένου στα πολύ παλιά χρόνια. Μια πηγή είναι τα σχέδια και οι αναπαραστάσεις. Περιέργως, οι πίνακες ζωγραφικής, οι τοιχογραφίες και άλλες απεικονίσεις αναπαριστούν αντικείμενα και όντα, όμοια με τις σύγχρονες αναφορές ανθρώπων που έχουν έρθει σε επαφή με κάποιο εξωγήινο ον ή σκάφος. Δείτε για παράδειγμα αυτές τις φωτογραφίες εικόνων που σε κάποια σημεία τους αναγνωρίζει κανείς περίεργα, ειδικά για την εποχή που έγιναν, αντικείμενα.
Ανάγλυφη αναπαράσταση που βρέθηκε στην Αίγυπτο. Διακρίνεται ένα ελικόπτερο και άλλα περίεργα για την εποχή σκάφη.


Αρκετές από τις εικόνες αυτές εκτίθενται και σήμερα σε χώρους που μπορεί να επισκεφτεί κανείς. Ήταν μήπως κάποια τυχαία έμπνευση των καλλιτεχνών; Δεν προκάλεσε την περιέργεια σε κάποιους ανθρώπους της εποχής του Μεσαίωνα, για παράδειγμα, η απεικόνιση αυτών των ασυνήθιστων αντικειμένων μέσα σε έναν πίνακα ζωγραφικής; Μήπως οι πραγματικές εικόνες έχουν παραποιηθεί από κάποιους επιτήδειους; Ένα ερώτημα που θα μας απασχολήσει και στη συνέχεια, είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιος σκοπίμως εφευρίσκει ή παραποιεί στοιχεία με σκοπό την δημιουργία αποδείξεων για την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών, οι οποίοι μάλιστα, μας επισκέπτονται. Εάν, δηλαδή, τα στοιχεία στα οποία βασίζονται οι πολλές φορές αποκαλούμενοι "ψευδο"-ερευνητές είναι αποτελέσματα μοντάζ και ψεύτικα, ποιος είναι ο σκοπός μιας τέτοιας παραποίησης; Σε κάποιο σημείο παρακάτω θα αναλύσουμε αυτή την απορία.
Λεπτομέρεια τοιχογραφίας που βρέθηκε στην Αυστραλία και χρονολογείται περίπου στα 3000 π.Χ Στη σύγχρονη εποχή, οι μαρτυρίες ανθρώπων για επαφές με εξωγήινες μορφές ζωής και τεχνολογίας ολοένα αυξάνονται. Μάλιστα, αυξάνονται μετά από την προβολή ταινιών που πραγματεύονται εξωγήινες "επισκέψεις". Μήπως, όμως, αυξάνονται επειδή απλά ο πληθυσμός (το δείγμα που θα έλεγαν και οι επιστήμονες) είναι μεγαλύτερος; Αυτή την εποχή ο πληθυσμός της Γης είναι πολλαπλάσιος απ' ό,τι 1000 χρόνια πριν. Εάν, δηλαδή, ένα 20% του πληθυσμού της Γης έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με κάποιο εξωγήινο ον, το ποσοστό αυτό αντιστοιχούσε σε σαφώς μικρότερο αριθμό ανθρώπων πριν από 1000 χρόνια απ' ό,τι σήμερα. Μήπως, ακόμη, μας δίνεται η εντύπωση ότι αυξήθηκαν οι "επαφές", λόγω της δυνατότητας που παρέχεται στη σύγχρονη εποχή για ενημέρωση; Μια είδηση σήμερα μπορεί να φτάσει απ' τη μια άκρη της Γης στην άλλη σε ελάχιστο χρόνο.

Η πίστη κάποιων ανθρώπων για την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών, των οποίων μάλιστα κάποια μέλη τους επισκέπτονται τη Γη, βασίζεται στα ακόλουθα:
-στις πολλές ιστορικές αναφορές εικονικές και γραπτές που μοιάζουν με "επαφές" με εξωγήινους (πίνακες ζωγραφικής, κείμενα)
-στις μαρτυρίες ανθρώπων που είδαν κάποιο σκάφος το οποίο δεν μοιάζει με κάτι που γνωρίζουμε από τη δική μας, γήινη τεχνολογία.
-στις μαρτυρίες ανθρώπων για κάποια "επαφή" ή απαγωγή τους από εξωγήινο ον ή σκάφος
-σε "σημάδια" που σύμφωνα με κάποιους έχουν αφήσει εξωγήινοι στη Γη (όπως, τα περίεργα σχήματα σε χωράφια)
-στην άρνηση παραχώρησης πληροφοριών από την πλευρά των κυβερνήσεων (ειδικά των ΗΠΑ), όταν ρωτούνται για τέτοια θέματα.

Η έρευνα για τα θέματα αυτά διεξάγεται μέσα σε διάφορα πλαίσια. Έτσι, για παράδειγμα, αναφέρεται ως κλάδος παρα-επιστημονικός η "Ουφολογία", ο οποίος ασχολείται με τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα. Ένα άλλο πλαίσιο είναι η ερασιτεχνική έρευνα που διεξάγεται στον κήπο του κάθε ανθρώπου ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο τυχαίνει να δει κανείς κάτι περίεργο. Ακόμη, ένας χώρος είναι η αστρο-αρχαιολογία. Με την έρευνα της ζωής στο διάστημα ασχολείται και η αστρο-βιολογία, η οποία ειδικότερα ενδιαφέρεται για τον τρόπο έναρξης της ζωής, τις προϋποθέσεις τις κ.λπ. Ανάμεσα στους κλάδους αυτούς συγκαταλέγεται και η εξω-βιολογία που ασχολείται με την έρευνα της ζωής έξω από τη Γη. Τέλος, υπάρχει μια πιο επιστημονική προσέγγιση που αφορά την προσπάθεια εξήγησης των μαρτυριών από επιστήμονες, φυσικούς, αστροφυσικούς, ψυχολόγους, ψυχιάτρους και άλλους.


Top
  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 09 Nov 2008, 23:45 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 28 Apr 2008, 12:20
Posts: 1491
Has thanked: 302 time
Have thanks: 167 time
Κατι προσπαθουσαν να πουνε 2 παιδια χθες αργα το βραδυ στην εκπομπη του Χαρδαβελα, για κατι αποκαλυψεις του Παλμου, αλλα ο χαρδαβελας αντεδρασε αγρια με τον κλασικο τροπο και εγωισμο που τον διακρινει, οταν θελει να κρατησει την εκπομπη του, οσο μπορει σε πιο χαμηλο επιπεδο και να αφησει τον τηλεθεατη, οσο μπορει, πιο αποπροσανατολισμενο.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 10 Nov 2008, 00:35 
Poster
Poster

Joined: 09 Oct 2008, 00:12
Posts: 63
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Πες τα vestromas. Και γω νευρίασα με τη συμπεριφορά του Χαρδαβέλλα. Κλασσικός και απαράλαχτος, εγωίσταρος και ξερόλας, νομίζει ότι είναι ο καλύτερος δημοσιογράφος, μη χ**ω. Πάντως θα ήθελα πολύ να μάθω τις αποκαλύψεις του Γ.Πάλμου... Ελπίζω να σοκάρουν... :happyyyy:

_________________
-ΜΕΤΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
-ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗΝ!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 11 Nov 2008, 02:56 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 28 Apr 2008, 12:20
Posts: 1491
Has thanked: 302 time
Have thanks: 167 time
Ευτηχως ηρθαν τα παληκαρια στο φορουμ και απ οτι καταλαβα, θα μας κατατοπισουν συντομα. :mad: :evil:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 24 Nov 2008, 23:03 
Master Member
Master Member
User avatar

Joined: 05 May 2008, 17:12
Posts: 824
Location: Piraeus
Has thanked: 54 time
Have thanks: 74 time
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙΘ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ "ΕΞΩ ΑΠΟ ΔΩ" .

_________________
Η κατακτημένη Ελλάδα κατέκτησε τον απολίτιστο νικητή.
Οράτιος, 65-8 π.Χ., Λατίνος ποιητής


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 26 Nov 2008, 16:54 
Poster
Poster

Joined: 09 Oct 2008, 00:12
Posts: 63
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
rigaselias άσε και ένα ενδεχόμενο ανοιχτό, μια πιθανότητα ότι υπάρχουν. Δεν γίνεται να τα ξέρουμε ολά...
Το ότι το είπε ο Γέροντας Πα'ί'σιος δεν σημαίνει ότι ισχύει απαραίτητα... :cool:

_________________
-ΜΕΤΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
-ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗΝ!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 27 Nov 2008, 16:10 
New Member
New Member
User avatar

Joined: 26 Nov 2008, 21:54
Posts: 13
Has thanked: 0 time
Have thanks: 2 time
Πιστεύω πως δεν μπορεί να υπάρχουμε μόνο εμείς σε αυτό το σύμπαν... δεν το χωράει η λογική μου αυτό. Γαίες σαν το δικό μας πλανήτη υπάρχουν αναλογικά πληθώρα στο σύμπαν και επομένως σίγουρα κυοφορούν και αυτές εξελικτικές μορφές πλασμάτων και ζωής γενικότερα. Απλά το επίπεδο της σημερινής τεχνολογίας μας δεν μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε το τι γίνεται εκεί έξω... Είναι σαν να ζει κάποιος απομονωμένος σε ένα βουνό λόγου χάρη, και να αναρωτιέται τι γίνεται στη Νέα Υόρκη για παράδειγμα...
Melissa has been thanked by:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 27 Nov 2008, 20:19 
Poster
Poster
User avatar

Joined: 27 Nov 2008, 09:58
Posts: 69
Location: Ντάουν Τάουν
Has thanked: 297 time
Have thanks: 12 time
Για'μένα η ύπαρξη εξωγήινων είναι μία αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα. Όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι τουλάχιστον κοιμισμένος και όχι γιατί το λέω εγώ αλλά γιατί το λέει η λογική. Τα λεγόμενα περί Παϊσιου τα αφήνω ασχολίαστα...

_________________
Είμαι ελεύθερος να κάνω ότι θέλουν!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 28 Nov 2008, 08:14 
Master Poster
Master Poster

Joined: 06 Nov 2008, 15:06
Posts: 246
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Αυτό το κρυφτούλι που παίζουν μαζί μας δεν σας πειράζει; Εγώ το θεωρώ τουλάχιστον ύποπτο. Δεν ξέρω τι είναι και ποιοι είναι αλλά εγώ αν θέλω να επισκευθώ κάποιον μπαίνω από την πόρτα σαν κύριος και όχι σαν τον κλέφτη από το παράθυρο. Και όλα αυτά που λένε ότι δεν εμφάνιζονται για να μην προκαλέσουν σύγχηση στον κόσμο τα ακούω βερεσέ. Πιστεύω στην ύπαρξή τους, κλείνω προς την άποψη ότι δεν είναι φιλικοί προς εμάς, δεν μπορεί τόσος κόσμος να τα βλέπει και τα μάτια του να κάνουν πουλάκια, τα βλέπουν και οι κάμερες που οι φακοί τους σίγουρα δεν κάνουν πουλάκια, αλλά αυτή η μυστικότητα με εκνευρίζει ρε αδερφέ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 28 Nov 2008, 11:01 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 23 Apr 2008, 22:22
Posts: 265
Location: Μεσογαία Αττικής
Has thanked: 83 time
Have thanks: 50 time
gogos888 wrote:
Αυτό το κρυφτούλι που παίζουν μαζί μας δεν σας πειράζει; Εγώ το θεωρώ τουλάχιστον ύποπτο. Δεν ξέρω τι είναι και ποιοι είναι αλλά εγώ αν θέλω να επισκευθώ κάποιον μπαίνω από την πόρτα σαν κύριος και όχι σαν τον κλέφτη από το παράθυρο. Και όλα αυτά που λένε ότι δεν εμφάνιζονται για να μην προκαλέσουν σύγχηση στον κόσμο τα ακούω βερεσέ. Πιστεύω στην ύπαρξή τους, κλείνω προς την άποψη ότι δεν είναι φιλικοί προς εμάς, δεν μπορεί τόσος κόσμος να τα βλέπει και τα μάτια του να κάνουν πουλάκια, τα βλέπουν και οι κάμερες που οι φακοί τους σίγουρα δεν κάνουν πουλάκια, αλλά αυτή η μυστικότητα με εκνευρίζει ρε αδερφέ.

+1 +1 gogo!

Είναι η πιο εύστοχη παρατήρηση πάνω στο θέμα αυτό. Πράγματι είναι εφεύρημα του "έξω-από-δω" με την έννοια ότι ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ θα παρουσιαστούν σαν "εξωγήινοι" :-P που επειδή -και καλά- "αυτοκαταστεφόμαστε" θα μας το παίξουν "εξ ουρανού" σωτήρες και θα ωθήσουν άμεσα και φανερά τα πράγματα προς την :twisted: παγκόσμια κυβέρνηση του Αντιχρίστου. :twisted: Παραπέμπω στα περί Blue Beam Project κατά καιρούς αναφερόμενα. Οι φατσούλες, πάντως, που φαίνονται στις κάμερες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ-ΓΗΙΝΟΙ :eleos : Και σε ό,τι αφορά τη σύγχυση, είναι το μόνο που επιδιώκουν σε πρώτη φάση και θα το επιχειρήσουν όταν κρίνουν ότι ο καιρός είναι κατάλληλος. Γενικά το πράγμα ζέχνει ΑΠΑΤΗ...
Έχει επίσης σε κάποια άλλη ενότητα ειπωθεί το απόλυτα σωστό ότι ο Κύριος μπορεί να αλλάξει τις προφητείες του, αρκεί να μετανοήσουμε ειλικρινά και με την παρρησία της Θεοτόκου απέναντί Του, να μην έχουμε τη δυστυχία να ζήσουμε τα "σημεία και τέρατα" που έχει ετοιμάσει για μας ο Όφις ο Αρχαίος...
Έρρωσθε

_________________
Image
"Αιτείτε, και δοθήσεται υμίν, ζητείτε, και ευρήσετε, κρούετε, και ανοιγήσεται υμίν· πας γαρ ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκει και τω κρούοντι ανοιγήσεται."
(Ματθ. 7:7-8)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 28 Nov 2008, 12:27 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 12 Jul 2008, 23:01
Posts: 4147
Location: έρημος
Has thanked: 167 time
Have thanks: 599 time
Στόν παράδεισο ο διάβολος κρύφτηκε μέσα στον όφη και ξεγέλασε τον άνθρωπο, σήμερα παίρνει την μορφή ufo και κρύβετε σε αυτά .μην ξεχνάτε ότι ο διάβολος παίρνει την μορφή του Ιησού Χριστού των Αγγέλων καί τών αγίων, όπoια μορφή θέλει παίρνει δεν είναι δύσκολο για τον σατανά , είναι πνεύμα ακάθαρτο.

_________________
Οἱ οὐρανοί διηγοῦνται δόξαν Θεοῦ, ποίησιν δέ χειρῶν αὐτοῦ ἀναγγέλλει τό στερέωμα.Ψαλ. 18,2
Image


Last edited by raimon on 24 Aug 2012, 08:51, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 28 Nov 2008, 21:59 
New Member
New Member
User avatar

Joined: 26 Nov 2008, 21:54
Posts: 13
Has thanked: 0 time
Have thanks: 2 time
Υπάρχουν ufo απ'ότι έχω διαβάσει που είναι αμερικάνικης, ρώσικης ή δεν ξέρω τι άλλο προέλευσης και έχουν καταμπερδέψει τον κόσμο με ανακρίβιες. Ο διάβολος κάνει αυτά που κάνει όμως πιστεύω πως δεν έχει σχέση με τους κόσμους του σύμπαντος. Δεν είναι παράλογο να υποθέσει κάποιος πως υπάρχουν τόσοι άλλοι κόσμοι στο σύμπαν που ίσως και να είναι πολύ ανώτερου ή ανεπτυγμένου πνευματικού επιπέδου από εμάς. Με αυτό που λέω εννοώ ότι έχουν γίνει πια κουραστικοί αυτοί που βάλθηκαν να γεμίσουν το σύμπαν με τέρατα...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 29 Nov 2008, 18:15 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 28 Aug 2008, 15:40
Posts: 760
Location: Σαλαμίνα
Has thanked: 166 time
Have thanks: 53 time
Υπάρχουν έσω-γήινοι;

_________________
Διάβασα,Κατάλαβα,Αρνήθηκα


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 01 Dec 2008, 14:40 
New Member
New Member
User avatar

Joined: 14 Nov 2008, 13:06
Posts: 15
Location: Πειραιάς
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Δύσκολο αυτό.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 03 Dec 2008, 20:56 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος
User avatar

Joined: 23 Apr 2008, 22:22
Posts: 265
Location: Μεσογαία Αττικής
Has thanked: 83 time
Have thanks: 50 time
dimitris71 wrote:
Υπάρχουν έσω-γήινοι;

Ψαλμός ΡΜΗ΄:

«Αινείτε τον Κύριον εκ των ουρανών· αινείτε αυτόν εν τοις υψίστοις. Αινείτε αυτόν, πάντες οι Άγγελοι αυτού· αινείτε αυτόν πάσαι αι Δυνάμεις αυτού. Αινείτε αυτόν, ήλιος και σελήνη· αινείτε αυτόν, πάντα τα άστρα και το φως. Αινείτε αυτόν, οι ουρανοί των ουρανών και το ύδωρ το υπεράνω των ουρανών. Αινεσάτωσαν το όνομα Κυρίου· ότι αυτός είπε και εγενήθησαν· αυτός ενετείλατο και εκτίσθησαν. ΄Εστησεν αυτά εις τον αιώνα και εις τον αιώνα του αιώνος· πρόσταγμα έθετο και ού παρελεύσεται. Αινείτε τον Κύριον εκ της γης, δράκοντες και πάσαι άβυσσοι.»

Απαντήσεις υπάρχουν παντού μέσα στα εκκλησιαστικά κείμενα... φτάνει λοιπόν ο καιρός που θα τεθούν και τα αντίστοιχα ερωτήματα. :happyyyy:

_________________
Image
"Αιτείτε, και δοθήσεται υμίν, ζητείτε, και ευρήσετε, κρούετε, και ανοιγήσεται υμίν· πας γαρ ο αιτών λαμβάνει και ο ζητών ευρίσκει και τω κρούοντι ανοιγήσεται."
(Ματθ. 7:7-8)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 04 Dec 2008, 01:15 
New Member
New Member

Joined: 11 Nov 2008, 19:38
Posts: 10
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Για εσωγήινους δεν έχω καταλήξει ακόμα σε κάποιο δικό μου συμπέρασμα. Απ αυτά που έχω διαβασει τουλάχιστον... Αλλά εξωγήινοι πιστεύω σίγουρα ότι υπάρχουν το λένε και όλοι οι Φυσικοί. Αλλά μπορεί και να μην έχουν έρθει ποτέ εδώ άρα ΄μιλάμε είτε για στρατιωτικές κατασκευές είτε για εσωγήινους τελικά. Ίσως κάποια μέρα μάθουμε....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 16 Dec 2008, 14:22 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 20 Jan 2008, 15:03
Posts: 360
Has thanked: 0 time
Have thanks: 44 time
Ελπίζω αυτό το μικρό απόσπασμα από το RIA novosti να σας λύσεις κάποιες απορίες ή και να σας δημιουργήσει περισσότερες.

h**p://en.rian.ru/video/20081215/118870181.html

Russia develops new generation military radar
December 15 Russia celebrates Radio-Technical Force Day. This service branch is also called the “All-Seeing Eye in the Sky.” Radar and other similar equipment scan Russian air space, detect and track targets, including UFOs, and relay coordinates to air-defense units and fighters.

Η Ρωσία αναπτύσσει νέα γενιά στρατιωτικού ραντάρ
15 Δεκεμβρίου και η Ρωσία γιορτάζει την ημέρα Ραδιοτεχνικών δυνάμεων. Αυτό το παρακλάδι της υπηρεσίας επίσεις ονομάζεται "Το μάτι που βλέπει τα πάντα στον Ουρανό". Ραντάρ και άλλος (τί άλλος υπάρχει δηλαδή;) παρόμοιος εξοπλισμός σαρώνουν τον Ρωσικό εναέριο χώρο και ανιχνεύουν και παρακολουθούν στόχους, συμπεριλαμβανομένων και UFO (όπα;) και αναμεταδίδουν συντεταγμένες στις δυνάμεις αεράμυνας και μαχητικά.

Μήπως ο θείος Πούτιν θέλει να μας πει τίποτα;


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 16 Dec 2008, 22:33 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 12 Jul 2008, 23:01
Posts: 4147
Location: έρημος
Has thanked: 167 time
Have thanks: 599 time
Ε! να μπαίνομε σιγά σιγά στο πνεύμα, όχι να τα βλέπουμε μόνο στης ταινίες.
:-)

_________________
Οἱ οὐρανοί διηγοῦνται δόξαν Θεοῦ, ποίησιν δέ χειρῶν αὐτοῦ ἀναγγέλλει τό στερέωμα.Ψαλ. 18,2
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 07 Apr 2012, 13:04 
Forum Legend
Forum Legend
User avatar

Joined: 29 Mar 2012, 10:41
Posts: 1359
Location: ΡΟΔΟΣ
Has thanked: 290 time
Have thanks: 181 time
Highscores: 7
Η δική μου άποψη θα σας παραξενέψει. Έχω ένα άλλο είδος τρόπο σκέψεως. Ξέρουμε ότι το διάστημα είναι αχανές. Ο μέσος όρος ζωής είναι τα 70-75 χρόνια. Δυστυχώς αυτό αν δεν νικήσουμε το θάνατο δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ. Θα ήταν εγωιστικό εκ μέρους μας αν υποστηρίζαμε ότι είμαστε εμείς και τα ζώα τα μόνα έμβια όντα. Εφόσον έχουν ανακαλύψει ότι εκτός από το δικό μας γαλαξία υπάρχουν κι άλλοι, εκτός από το δικό μας ήλιο υπάρχουν κι άλλοι σίγουρα θα υπάρχουν έμβια όντα όμοια ή διαφορετικά μ' αυτά της γης. Άρα θα υπάρχουν κι αλλού πλανήτες όπως τη γη. Αν είναι θνητοί όπως εμείς δεν θα μπορέσουν να μας πλησιάσουν. Αν δεν ήμασταν θνητοί θα ξέραμε την απάντηση αν πράγματι υπάρχουν ή όχι αν τους επισκεπτόμασταν. Εκτός αν κάποτε φτιάξουμε ισχυρά διαστημόπλοια όπως το εντερπράιζ στο σταρ τρέγκ που νίκησαν την ταχύτητα του φωτός. Αν ήμασταν αθάνατοι θα ξέραμε αν υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα, επίσης θα γνωρίζαμε αν μπορεί να γίνει πραγματικότητα το όραμα του Αινστάιν, τα ταξίδια στο χρόνο και άλλα πολλά.

_________________
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΗ

Image
Mystery has been thanked by:


Last edited by Mystery on 09 Apr 2012, 17:44, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Yπάρχουν εξωγήινοι?
Unread postPosted: 07 Apr 2012, 19:28 
Power Poster
Power Poster

Joined: 18 Nov 2008, 15:25
Posts: 148
Location: alexandroupoli
Has thanked: 94 time
Have thanks: 56 time
Αν η ανθρωπότητα βρίσκόταν στο σημείο αυτό της πλήρους κοινωνίας με τον Θεό τότε ,η ανθρωπότητα θα είχε επαφή και με όλη την κτίση ,τότε θα μπορούσε ο άνθρωπος να επικοινωνεί συνειδητά και με τους αγγέλους και με όλες τις ουράνιες δυνάμεις,όπως και αν πραγματικά μεταφράζοντε αυτές.Οπότε το ζητούμενο εδώ είναι και πάλι η μετάνοια,,,μπορούμε να θεωρήσουμε οτιδήποτε,όμως τελικά δεν είναι αυτό το ζητούμενο..το ζητούμενο είναι να φτάσουμε εαυτούς σε αυτήν την κατάσταση όπου θα μπορούσαμε ίσως ΘΕΟΎ ΘΈΛΟΝΤΟς,να δουμε να ακούσουμε,να βιώσουμε να επικοινωνήσουμε,με τον Ίδιο Τον Θεό πρωτίστως.,άρα πρωτίστως το ζήτημα είναι και πάλι η μετάνοια...αυτό καταλαβαίνω τουλαχιστον.
rafaelias has been thanked by:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 4   [ 74 posts ]
Go to page 1, 2, 3, 4  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred