Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 3   [ 44 posts ]
Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 01 Sep 2011, 18:42 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 20 Aug 2011, 22:16
Posts: 1438
Location: Κιλκίς
Has thanked: 456 time
Have thanks: 593 time
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ <<ΘΕΩΝ>>

Υπάρχει η θεωρία ότι οι 12 <<θεοί>> του Ολύμπου ήταν όντως πραγματικές οντότητες,οι οποίοι ήρθαν στη Γη(Γαία) απο το διάστημα με μια αποστολή.Ο Αριστοτέλης μιλάει για αυτούς στο <<ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΟ>>,τον οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει τολμήσει να διαψεύσει κανείς.Υπάρχει βέβαια και ο ισχυρισμός ότι εμείς οι Έλληνες καταγόμαστε από τον αστερισμό του Σείριου.

Σείριος πιθανή καταγωγή μας απο αυτόν...;
Από την απώτερη αρχαιότητα, ο άνθρωπος κοίταζε τον ουράνιο θόλο και προσπαθούσε να μετρήσει τα αστέρια. Σήμερα γνωρίζουμε ότι ο αριθμός των αστεριών είναι μεγάλος, αλλά όχι άπειρος, κι ένας παρατηρητής με οξύ μάτι μπορεί να μετρήσει το πολύ 25.000 άστρα, όταν οι ατμοσφαιρικές συνθήκες είναι καλές. Η απεραντοσύνη όμως του ουρανού, ακόμη και κάτω από το φως της σύγχρονης γνώσης, είναι δεδομένη και πάντα προκαλούσε κι εξακολουθεί να προκαλεί δέος σιον άνθρωπο. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε, η γνώση των άστρων και των αστερισμών και η επίκληση τους με συγκεκριμένα ονόματα, δημιουργεί στον άνθρωπο ένα αίσθημα ασφάλειας και ικανοποίησης.

Πολλά από τα ονόματα των αστεριών που χρησιμοποιούμε ακόμη και σήμερα είναι ελληνικά. Και οι Έλληνες ήταν ίσως οι πρώτοι που έδωσαν ονόματα σε συστάδες αστεριων και δημιούργησαν καταλόγους αστέρων. Για αυτόν το λόγο μπορούμε να δηλώσουμε με βεβαιότητα πως η ιστορία της αστρονομίας άρχισε στην αρχαία Ελλάδα.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι κατά τη μυθολογία, ο Έλληνας θεός Ερμής ήταν ο πρώτος που παρατήρησε την τάξη στα πράγματα του ουρανού και υπολόγισε τη διάταξη των άστρων και τα διαστήματα των εποχών. Η πρώτη σαφής αναφορά για την έστω και στοιχειώδη γνώση των ονομάτων κάποιων άστρων και αστερισμών προέρχεται από τον Όμηρο και συγκεκριμένα από τα επικά έργα του Ιλιάδα και Οδύσσεια, που γράφθηκαν τον 8ο π.Χ. αιώνα.

Στην Ιλιάδα, περιγράφοντας την ασπίδα του Αχιλλέα, ο Όμηρος κατονομάζει τις Πλειάδες, τις Υάδες, τον Ωρίωνα και τη Μεγάλη Άρκτο. Επίσης, παρομοιάζει την απαστράπτουσα περικεφαλαία και την ασπίδα του Διομήδη με το «φθινοπωρινό αστέρα», δηλαδή το Σείριο. Ο Σείριος, ως «κύων του Ωρίωνος» λόγω της θέσης του κοντά στον αστερισμό αυτό, χρησιμοποιείται και σε παρομοιώσεις που αφορούν τόν Αχιλλέα και τον Έκτορα.
Στην Οδύσσεια, υπάρχουν αναφορές σε όλους τους παραπάνω αστέρες και αστερισμούς, π.χ. τον Βοώτη. Επίσης, σε αυτό το έπος συναντάμε και μια σαφέστατη αναφορά στις τροπές του Ήλιου «τροπαί ηελιοιο». Από τις αναφορές λοιπόν του Ομήρου μπορούμε να συμπεράνουμε πως ήδη τον 8ο π.Χ. αιώνα, κάποιοι αστερισμοί, αλλά και κάποια ουράνια φαινόμενα ήταν γνωστά στους Έλληνες. Διάφοροι αστέρες είχαν κατονομαστεί και μάλιστα θεώρούνταν τόσο οικείοι, ώστε να χρησιμοποιηθούν σε παρομοιώσεις που αφορούσαν θεούς και ανθρώπους.
Ίσως οι πλανήτες να μην είχαν ακόμη διαφοροποιηθεί, μια και δεν υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο, ωστόσο θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν υπάρχουν και ενδείξεις που να υποδηλώνουν ότι κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλές ενδείξεις ικανές να μας πείσουν όιι η συσχέτιση της κατάστασης του ουρανού και το πέρασμα του χρόνου στη γη ήταν ευρέως γνωστά, βάσει παρατηρήσεων.
Την ίδια εποχή με τον Όμηρο ή λίγο αργότερα, ο Ησίοδος, στο βιβλίο του Έργα και Ημέραι, αναφέρει πολλούς επίσης αστερισμούς, που ο γεωργός πρέπει να συμβουλευτεί για τις καθημερινές ασχολίες του. Για παράδειγμα, συνιστά να αρχίζει ο θερισμός όταν ανατέλλουν οι Πλειάδες και η σπορά όταν πλησιάζουν σιη δύση τούς. Ο Ησίοδος κάνει αναφορά σε όλους τους αστέρες και αστερισμούς που είχε κατονομάσει και ο Όμηρος, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο Σείριο και στον Αρκτούρο. Στο Έργα και Ημέραι υπάρχουν επίσης τρεις αναφορές στα ηλιοστάσια. Μια φήμη μάλιστα λέει ότι ο Ησίοδος έγραψε κι ένα έργο αποκλειστικά για τους αστερισμούς, που όμως χάθηκε όπως και πολλά άλλα από τα έργα του.
Θα πρέπει να επισημάνουμε οτι Σείριος είναι το αστέρι που αναφέρεται σε όλες τις θρησκείες του κόσμου με τα ονόματα Σείριος, Σούρια, Σουρ, Σήειρ, Οσιρις κ.α. Από το Περού και το Μεξικό μέχρι την Αυστραλία και Ιαπωνία και από την Ισλανδία μέχρι την Ν. Αφρική, μια παράδοση ζει χιλιάδες χρόνια, παρά τις προσπάθειες εξαλείψεως της, για να θυμίζει στον άνθρωπο την σχέση του με το μακρινό αστέρι και πως οι θεοί-βασιλιάδες εποικιστές, έφεραν το σπέρμα της ζωής στον απόμακρο τούτο πλανήτη του γαλαξία μας.
θα γίνει προσπάθεια συσχετισμού της ζωής της γης με το μυστηριώδες αστέρι, όσο πιο πειστικά, με βάση τα στοιχεία από τις παραδόσεις των λαών της γης. Αυτοί οι λαοί παρά την τεράστια απόσταση του άστρου από την γη, ήτοι κατά τους αστρονόμους 8,8 έτη φωτός ή 83.255.040.000.000 χιλιόμετρα, γνωρίζουν παραδόξως πάρα πολλά γι' αυτό το άστρο, που αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας των αρχαίων λαών.
Αφετηρία εκκινήσεως, των θεών που εποίκησαν την γη υπήρξε ο Σείριος χωρίς να αποκλείουμε και την συμμετοχή πιο μακρυνών άστρων. Αφετηρία των θεών Θεωρείται ο Σείριος και όχι κάποιο άλλο άστρο. Αυτό δικαιολογείται αφού σε παγκόσμια κλίμακα ο Σείριος αποτέλεσε αντικείμενο λατρείας, λατρεία που χρονολογείται ταυτόχρονα με την εμφάνιση του ανθρώπου πάνω στην γη. Παρά την τεράστια για τα ανθρώπινα δεδομένα απόσταση, ο Σείριος είναι ένα πολύ κοντινό άστρο για τα συμπαντικά δεδομένα και τους θεούς. Παρακάτω αναφέρονται τα ουράνια σώματα που αποτελούν το αστρικό σύστημα του Σείριου και πληροφορίες που τα αφορούν, σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.

(Σείριος Α΄) είναι ένα άστρο τεραστίων διαστάσεων, ήλιος-γίγαντας σε σχέση με τον ήλιο του ηλιακού μας συστήματος.Είναι ένα πολύ λαμπερό αστέρι. Έχει ακτίνα 1,5 φορά μεγαλύτερη από τον ήλιο, η μάζα του είναι 2,5 φορές μεγαλύτερη από την μάζα ίου ήλιου και 35,5 φορές φωτεινότερος από αυτόν. Έχει θερμοκρασία επιφανείας 11.200C τόση όση είναι σε χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ Πυραμίδων Χέοπος και Γιουκατάν Μεξικού, αλλά τόση είναι σε μέτρα ανά δευτερόλεπτο και η ταχύτητα διαφυγής των σωμάτων από την έλξη της γης.

(Σείριος Β') Είναι βαρύ αστέρι, άσπρος νάνος, έχει χρώμα άσπρο και είναι αόρατος με γυμνό οφθαλμό. Ανακαλύφθηκε ΜΟΛΙΣ το 1862 με ισχυρό τηλεσκόπιο και τονίζω το έτος γιατί θα χρειαστεί πιο κάτω. Επί 50 χρόνια καλύπτεται από τον Σείριο "Α" και η ορατή περίοδος του είναι άλλα πενήντα (50) χρόνια. Είναι 65.000 φορές πυκνότερος από τον δικό μας ήλιο και έχει το 95% της μάζας αυτού ενώ είναι 10.000 φορές πιο σκοτεινός από τον Σείριο "Α".

(Σείριος Γ') ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΣΤΡΟ Ο αστρονόμος Φόξ ισχυρίζεται ότι είδε τον Σείριο Γ" το 1920. Είναι τέσσερις φορές ελαφρύτερος από τον Σείριο "Α" και κινείται όπως ο Σείριος "Β". Έχει έναν δορυφόρο "Ε" που είναι ο πλανήτης του συστήματος που κατοικείται και από αυτόν ξεκίνησε ο εποικισμός της γης.
Ο πλανήτης αυτός επηρεάζεται καθ' ολοκληρία από τον Συνοδό. Τα πενήντα χρόνια της περιόδου του Συνοδού είναι διάχυτα στην Ελληνική παράδοση.

H ύπαρξη του Σείριου ήταν γνωστή σε αρχαίους πολιτισμούς, ΠΡΙΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, όπως μαρτυρούν αρχαία κείμενα και αρχαίες παραστάσεις. Το «περίεργο» της όλης υπόθεσης, έγκειται στο οτι ο Σείριος Β΄ και ο Σείριος Γ΄ δεν φαίνονται με «γυμνό μάτι», γεγονός που προϋποθέτει την ύπαρξη φακού, τηλεσκοπίου ή κάποιου άλλου τεχνολογικού επιτεύγματος για να διαπιστωθεί η ύπαρξή τους, ή κάποια επαφή των αρχαίων προγόνων μας με εξωγήϊνους και -γιατί όχι;- την πιθανή καταγωγή τους απο αυτούς...

Το Ελληνικό γράμμα E υπήρχε στην μετώπη του ιερού του Απόλλωνα, θεού φωτός, στους Δελφούς και συνέδεε την θεϊκή επιλογή του χώρου με την φυλή που τον λάτρευε, την θεϊκή φυλή των Ελλήνων οι ρίζες της οποίας υπάρχουν στον ουρανό στο άστρο E του Σείριου.
Αν πάρουμε την τροχιά του αστερισμού Σείριου "Β" και την συνδέσουμε με τις τρεις οριακές θέσεις του με τον Σείριο "Α" το γίγαντα άστρο του συστήματος, τότε έχουμε την εικόνα του Ελληνικού γράμματος E. Οι τρεις θέσεις που επιλέχτηκαν είναι οριακές θέσεις, ανατολή-δύση-ζενίθ του Σείριου "Β", επειδή αποτελούν καθοριστικά σημεία της ορατής τροχιάς του γύρω από τον "Α" που διαρκεί 50 χρόνια.

Ο τελευταίος θεϊκός εποικισμός της γης έγινε από τον Δία το 25.000 πΧ και είχε αφετηρία το άστρο E του Σείριου που οι Ντόκον ονομάζουν «Αστρο της Δημιουργίας», τυχαίο; αδύνατον. Εάν δεν τους είχε δοθεί δεν υπήρχε ούτε μία πιθανότητα στις χίλιες να το γνώριζαν. Η αστρική αποστολή του Δία και η αστροπολιτεία του έπρεπε να δείχνουν το άστρο εκκίνησης τους και έπρεπε να είναι η κυρίαρχη εικόνα για λόγους ασφαλείας και αναγνώρισης.

Οι ΗΠΑ έστειλαν στο φεγγάρι την αστερόεσσα, η ΕΟΚ την σημαία των 15 αστέρων όπου κάθε ένα δηλώνει και ένα κράτος. Το άστρο E του Σείριου είχε σαν έμβλημα του τα 8 ή 6 έψιλον που συμβάλλουν στο κέντρο του γίντα "Α". Έτσι δήλωναν την αφετηρία της αστρικής κοινωνίας του Σείριου.

Όταν η ΝΑSΑ το 1972 εκτόξευσε τον "Πάϊονηρ-10" για ταξίδι στο άπειρο και στον χρόνο, τοποθέτησε την παρακάτω πλακέτα με τα εξής στοιχεία:
- Σχηματική παράσταση δύο ατόμων υδρογόνου.
- Εικόνα ανδρός και γυναικός σε αδαμιαία περιβολή.
- Το ηλιακό σύστημα με τους πλανήτες του, την αφετηρία και πορεία του διαστημοπλοίου.
- Δέκα πέντε ακτίνες που ξεκινούν από το κέντρο, οι δεκα-τέσσαρες είνα μαρκαρισμένες.

ΣΕΙΡΙΟΣ Α'
Image
ΣΕΙΡΙΟΣ Β'
Image
ΣΕΙΡΙΟΣ Γ'[img]
Image
ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕΙΡΙΟΥ
Image

Image

http://www.diodos.gr/content/view/74/36/

_________________
Ξυπνήσετε, Ἐγερθῆτε. Καὶ Ἐπαναστατήσετε κατὰ τοῦ Ἑαυτοῦ Σας. Καὶ Ἀναβαπτισθεῖτε εἰς τὸ Θεῖον Φῶς τῆς Γῆς Σας καὶ εἰς τὰ Παραδείσεια Ἑλληνικὰ Νερά. Θὰ ἐξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Καὶ θὰ ἐξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 01 Sep 2011, 18:44 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 20 Aug 2011, 22:16
Posts: 1438
Location: Κιλκίς
Has thanked: 456 time
Have thanks: 593 time
ЭIЄ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ЭIЄ

Όπως μας είναι ήδη γνωστό, από τον επιστημονικό
κλάδο της αστρονομίας,
επίκειται μια συνοδός πλανητών με την Γη μας των : ΕΡΜΗΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΑΡΗΣ, ΔΙΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ, ΗΛΙΟΣ, ΣΕΛΗΝΗ, την συγκεκριμένη ημερομηνία. (21/12/2012)
επομένως μιλάμε για γεγονός. Μπορούν όμως οι ανθρώπινοι νόες να φανταστούν τις επιπτώσεις αυτής της συνόδου; είμαστε πολύ μικροί ακόμα για να κατανοήσουμε τα μυστήρια του σύμπαντος.
Το τι θα συμβεί λοιπόν μας το αναφέρουν οι Ολύμπιοι
σε μήνυμα τους.

_________________
Ξυπνήσετε, Ἐγερθῆτε. Καὶ Ἐπαναστατήσετε κατὰ τοῦ Ἑαυτοῦ Σας. Καὶ Ἀναβαπτισθεῖτε εἰς τὸ Θεῖον Φῶς τῆς Γῆς Σας καὶ εἰς τὰ Παραδείσεια Ἑλληνικὰ Νερά. Θὰ ἐξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Καὶ θὰ ἐξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 01 Sep 2011, 18:52 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 20 Aug 2011, 22:16
Posts: 1438
Location: Κιλκίς
Has thanked: 456 time
Have thanks: 593 time
Πέντε εχθρικά battleships πλησιάζουν τη Γη, γράφει η Pravda!
02-01-2011 21:29:32
Πέντε αστρικά battleships εκ των οποίων το ένα έχει μήκος 242 χλμ και άλλα δύο πάνω από 200 χλμ., σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» έχουν εντοπιστεί από τη ΝΑSA και θα αφιχθούν στη Γη το 2012 με καθόλου φιλικές διαθέσεις. Ήδη υπολογίζεται ότι βρίσκονται πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα και υπάρχει στο παρασκήνιο διεθνής καυγάς γιατί δεν έχει ενημερωθεί ο κόσμος στη Γη! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το εξωγήινο σμήνος έχει ήδη εντοπιστεί από τη NASA μέσω του προγράμματος HAARP που μελετά το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα!

Οι μόνοι που αντιδρούν, σύμφωνα με την «Pravda», είναι οι Κινέζοι, που ευθέως κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν όσα στοιχεία διαθέτουν για την ύπαρξη εξωγήινων και τις επισκέψεις τους στη Γη.

Η «Pravda» σημειώνει ότι «καλά πληροφορημένες πηγές από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τους» προσθέτοντας επιπλέον ότι τα τρία από αυτά θα γίνουν θεατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα πλησιάζουν τον πλανήτη Άρη!

Όσο για το «πότε» θα συμβεί το κακό, η άφιξη των «ξένων» εικάζεται ότι θα συμπέσει απόλυτα με την ημερομηνία που οι Μάγια είχαν προφητεύσει ως τη μέρα συντέλειας του κόσμου, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου του 2012!

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το ρεπορτάζ είναι απόλυτα ανακριβές...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=16546&Itemid=168

_________________
Ξυπνήσετε, Ἐγερθῆτε. Καὶ Ἐπαναστατήσετε κατὰ τοῦ Ἑαυτοῦ Σας. Καὶ Ἀναβαπτισθεῖτε εἰς τὸ Θεῖον Φῶς τῆς Γῆς Σας καὶ εἰς τὰ Παραδείσεια Ἑλληνικὰ Νερά. Θὰ ἐξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Καὶ θὰ ἐξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 01 Sep 2011, 18:56 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 20 Aug 2011, 22:16
Posts: 1438
Location: Κιλκίς
Has thanked: 456 time
Have thanks: 593 time
Το παρακάτω κείμενο είναι μηνύματα που ήρθαν σε υπολογιστές, τα οποία παρουσιάζει ο υποστράτηγος α.ε. Γ. Καλογεράκης στα βιβλία του.(επειδή είναι πολύ μεγάλο παραθέτω το λινκ)
Παρασκευή, 11 Απριλίου 2008

http://ellanioi-olympioi.blogspot.com/

_________________
Ξυπνήσετε, Ἐγερθῆτε. Καὶ Ἐπαναστατήσετε κατὰ τοῦ Ἑαυτοῦ Σας. Καὶ Ἀναβαπτισθεῖτε εἰς τὸ Θεῖον Φῶς τῆς Γῆς Σας καὶ εἰς τὰ Παραδείσεια Ἑλληνικὰ Νερά. Θὰ ἐξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Καὶ θὰ ἐξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 01 Sep 2011, 19:42 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 20 Aug 2011, 22:16
Posts: 1438
Location: Κιλκίς
Has thanked: 456 time
Have thanks: 593 time
ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ (Μερος 1ο)

Ολα οσα λεγονται για το 2012,ΝIBIRU,καταστροφη του κοσμου,αντιστροφη μαγνητικου πεδιου,ημερολογιο Μαγιας,κλπ ειναι ψεμματα και χρησιμοποιουνται σκοπιμως:1)για αισχροκερδεια και 2) για τον αποπροσανατολισμο του κοσμου και την καθοδηγηση-χειραγωγηση του,απο την ΝΤΠ.Επεται κοσμικη αλλαγη και προετοιμαζουν τους ανθρωπους να την δουν αρνητικα...Τι υπαρχει πισω απο αυτο το παιχνιδι σκιων?Σιγουρα,μας κρυβουν κατι και πρεπει να βρισκομαστε συνεχως σ εγρηγορση...

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ (Μερος 2ο Πλανητης Αρης)

Ουτε ενα,ουτε δυο,ουτε δεκα...αλλα 21 διαστημοπλοια εξαφανιστηκαν στον πλανητη Αρη...Τι συμβαινει πραγματικα?
Φως στην υποθεση εδωσε η Μυθωδια οπου εξηλθαν καποια ασφαλη συμπερασματα...Ας ξεκαθαρισουμε τα ψεμματα απ'τις αληθειες...
Ο καιρος πλησιαζει και οι σκοταδιστες προσπαθουν με "νυχια και με δοντια" να αποπροσανατολισουν τον κοσμο...Δεν τους συμφερει η αλλαγη...

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ (Μερος 3ο SOHO,Ηλιος)

Ουτε ενα,ουτε δυο,ουτε δεκα...αλλα 21 διαστημοπλοια εξαφανιστηκαν στον πλανητη Αρη...Τι συμβαινει πραγματικα?
Φως στην υποθεση εδωσε η Μυθωδια οπου εξηλθαν καποια ασφαλη συμπερασματα...Ας ξεκαθαρισουμε τα ψεμματα απ'τις αληθειες...
Ο καιρος πλησιαζει και οι σκοταδιστες προσπαθουν με "νυχια και με δοντια" να αποπροσανατολισουν τον κοσμο...Δεν τους συμφερει η αλλαγη...

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ (Μερος 4o ΓΚΙΟΛΒΑΣ)

Οταν ο μυθος γινεται πραγματικοτητα...
Οταν η επιβεβαιωση ερχεται απο ξενα χειλη...
Για προσωπικη σας ενημερωση:
http://newsbizarre.com/2009/05/yuri-lav ... -yuri.html
Περιττα τα λογια για τον μεγαλο Ελλην Γεωργιο Γκιολβα:
http://www.votegreece.gr/archives/8191
Για ποιο λογο μας προστατευουν οι εξωγηινοι?
Απαντησεις και περισσοτερα στοιχεια σε επομενη αναρτηση...

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ(Μερος 5ο η δυαδικοτητα)

Η αληθεια ξεδιπλωνεται και φως πεφτει στο σκοταδι...
Η ιστορια επαναλαμβανεται και ο μυθος αληθευει...
Η αφυπνιση ξεκινησε και οι εχθροι τρεμουν...
Το σχεδιο αποκαλυπτεται...Μετρανε αντιστροφα,πλεον...

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ(Μερος 6ο Οι Βαρβαροι)

Γνωριμια με τους υποχθονιους...Οι μασκες πεσαν...
Πως το παρελθον ξεσκεπαζει τους σκοταδιστες...
Το υλικο ειναι συνδυασμος διαφορων αναρτησεων στο youtube απο τα οποια εβγαλα ορισμενα συμπερασματα...
Ερχονται κι αλλα στοιχεια για τους υποχθονιους στο επομενο μερος...Αναμενεται ξεβρακωμα!

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗΜερος 7ο ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ...

TA ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ(ΜΕΡΟΣ 8ον)

Το 8ο μερος θα το βρειτε στον παραπανω συνδεσμο...
Στην υγεια σας,κυριοι διαχειριστες!
Η συγκεκριμενη προβολη θα προκαλεσει,και μαλλον αυτος ηταν ο λογος που δεν μου επετραπη η αναρτηση....
http://www.greektube.org/content/view/151194/2

_________________
Ξυπνήσετε, Ἐγερθῆτε. Καὶ Ἐπαναστατήσετε κατὰ τοῦ Ἑαυτοῦ Σας. Καὶ Ἀναβαπτισθεῖτε εἰς τὸ Θεῖον Φῶς τῆς Γῆς Σας καὶ εἰς τὰ Παραδείσεια Ἑλληνικὰ Νερά. Θὰ ἐξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Καὶ θὰ ἐξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 01 Sep 2011, 20:00 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 20 Aug 2011, 22:16
Posts: 1438
Location: Κιλκίς
Has thanked: 456 time
Have thanks: 593 time
ΕΛΕΥΣΙΣ 1 - Planet-X (Γοργόνειο)

Η ΝΑΣΑ λέει οτι είναι ο πλανήτης Αφροδίτη. Οι youtubers-παρατηρητές την διαψεύδουν. Ο Χάλκινος πλανητίσκος της Αθηνάς όλο και πλησιάζει... Η Παρατήρηση έγινε 6-6-2010 από εμένα. Υποπτεύομαι... οι αρχαίοι Αθηναιοι έβλεπαν πριν 5.000 χρόνια το ίδιο θέαμα πάνω από την Ελέυσίνα (Δυτικά Αθήνας) - και της έδωσαν αυτό το όνομα (Έλευσις=ΕΡΧΟΜΟΣ) Είμαι πολύ συγκινημένος. EΣΣΕΤΑΙ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΜΑΡ

ΕΛΕΥΣΙΣ 2 - Planet-X (TOP-10) Γοργόνειο

ONOMATA: ΝΕΜΕΣΙΣ, ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ (ΓΟΡΓΩ=ΑΓΡΙΟ ΒΛΕΜΜΑ), ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΩΣ-ΦΟΡΟΣ, ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ....
(ΕΛΕΥΣΙΣ)... «Ένδοξη Σφαίρα! ίνδαλμα της αρχεγόνου πλάσης και της φυλής της σφριγηλής των άνοσων ανθρώπων... Σφαίρα πανενδοξότατη! που ήσουνα λατρεία, προτού γνωσθεί το μυστικό σου μεσ' στη δημιουργία!... Γειά σου, λοιπόν, σε χαιρετώ! δεν θα ξαναντικρύσω το φως σου το εσπερινό... Λόρδος Βύρων, "Μάνφρεντ", (1816-17), απόδοση του Αθ. Οικονόμου.

ΕΛΕΥΣΙΣ 3 - Let the Sun Shine in

Καλήν εσπέραν άρχοντες αν είναι ορισμός σας
Ηλίου τη θεία γέννηση να πώ στ' αρχοντικό σας.
Απόλλων άρχοντα θεέ, έλα ξανά κοντά μας, σύ φωτοδότη Βασιλιά
φώτισε την καρδιά μας.
Λιώσε τα χιόνια στα βουνά, ζέστανε τα πλατάνια, φέρε μας γέλια και χαρά,
ειρήνη και ζωντάνια.
Στο σπίτι αυτό που μπήκαμε οι εστίες να μη σβήσουν και οι νοικοκυραίοι του,
χίλια χρόνια να ζήσουν.
Τα Κάλαντα του Τριέσπερου,ευθέως από τους Αρχαίους Χρόνους, ακόμα τραγουδιούνται στην Κύπρο σε ορισμένα ορεινά χωριά.

ΕΛΕΥΣΙΣ 4 - Του Διός Η Aυτοκρατορία Aντεπιτίθεται!

Πέντε εχθρικά battleships πλησιάζουν τη Γη,Pravda! 22.12.2010
http://english.pravda.ru/science/mysteries/22-12-2010/116314-giant_spaceships-0/
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&a...

(ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ - ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ)
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ - ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ !
Όσο για το «πότε» θα συμβεί το κακό, η άφιξη των «ξένων» εικάζεται ότι θα συμπέσει απόλυτα με την ημερομηνία που οι Μάγια είχαν προφητεύσει ως τη μέρα συντέλειας του κόσμου, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου του 2012!

ΕΛΕΥΣΙΣ 5 - Η τελευταία προειδοποίησις

100% ΑΔΙΑΚΟΠΟ ΓΝΗΣΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΑΣΑ - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ... Η ΝΑΣΑ ΙΣΩΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕ - ΗΤΑΝ LIVE ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΜΩΣ... ΟΠΟΤΕ...

ΕΛΕΥΣΙΣ 6 - ΝΑΣΑ & Προ-κατακλυσμιαίες Φαντασιώσεις

Χάλκινος πλανήτης (Γοργόνειον) της Παναγίας Παρθένου Θεάς Αθηνάς - παλιότερα η ΝΑΣΑ αναφερόταν σε παρατηρήσεις και ανακαλύψεις σχετικά με αυτόν. Τώρα οι καιροί άλλαξαν... ψάχνει μόνο για εξωγήινα μαμούνια στην Αλάσκα!... αχαχαχα

Συνέντευξη: Κωνσταντίνος Πλεύρης
Ολόκληρη η εκπομπή: http://www.youtube.com/watch?v=8kYGr4z1btU
___________________________________________

Βρετανική Ακαδημία Επιστημών: "Ο ΟΗΕ να προετοιμαστεί για επαφή με μη φιλικούς εξωγήινους"!
(ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ!!!)

http://www.defencenet.gr/defence/index. ... k=view&a...

Συγκλονιστικές θέσεις (όπως η δημιουργία διακυβερνητικού οργανισμού υποδοχής εξωγήινων, υπό τον ΟΗΕ) που αφήνουν σαφείς υπόνοιες ότι έχει ηδη επιτευχθεί επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς λαμβάνει η Ακαδημία Επιστημών της Βρετανίας και φαίνεται ότι στηρίζεται στις θέσεις της αυτές και από τη NASA! Στο τελευταίο τεύχος, αφιερωμένο αποκλειστικά στους εξωγήινους, της επιστημονικής επιθεώρησης Philosophical Transactions της Ακαδημίας Επιστημών της Βρετανίας, οι επιστήμονες προτείνουν, μεταξύ άλλων, μια υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών να αναλάβει την ευθύνη για τις εξωγήινες υποθέσεις και να καταλήξει σ' ένα ενιαίο σχέδιο απάντησης σε περίπτωσης επαφής με έναν εξωγήινο πολιτισμό.

Όπως αναφέρει η ... NASA, όλο και πιο πιθανή θεωρούν οι επιστήμοντες την ύπαρξη πολιτισμών σε άλλους πλανήτες, ωστόσο τίποτα δεν διασφαλίζει τις... αγαθές προθέσεις των εξωγήινων απέναντί μας! Γι' αυτό το λόγο, έγκριτοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι οι κυβερνήσεις του πλανήτη μας, κάτω από τον συντονισμό του ΟΗΕ, πρέπει να οργανωθούν για την αντιμετώπιση μιας μη φιλικής συνάντησης!....... (Εχει και συνεχεια)

_________________
Ξυπνήσετε, Ἐγερθῆτε. Καὶ Ἐπαναστατήσετε κατὰ τοῦ Ἑαυτοῦ Σας. Καὶ Ἀναβαπτισθεῖτε εἰς τὸ Θεῖον Φῶς τῆς Γῆς Σας καὶ εἰς τὰ Παραδείσεια Ἑλληνικὰ Νερά. Θὰ ἐξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Καὶ θὰ ἐξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 01 Sep 2011, 20:18 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 20 Aug 2011, 22:16
Posts: 1438
Location: Κιλκίς
Has thanked: 456 time
Have thanks: 593 time
ΕΛΕΥΣΙΣ 7 - Οι 2 Αντίθετες Δυνάμεις (2 Opposite Powers)

Όσα πιστεύατε μέχρι τώρα ΗΤΑΝ ψέμματα. Στην Γη υπάρχουν ΜΟΝΟ ΔΥΟ κυρίαρχες δυνάμεις... Δείτε ποιές...
ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ

Ολοκληρωμένα βίντεο του A. Collier με Ελλ. Υπότιτλους θα βρείτε στο κανάλι... http://www.youtube.com/vasoula2908asteria

ΕΛΕΥΣΙΣ 8 - Τα Μάτια του Δία είναι Εδώ (The eyes of Zeus)

Οι "Γεννήσεις" των Ολυμπίων δεν ειναι τίποτε άλλο απο Προσεδαφίσεις Αποστολών τους στην ΓΗ.

ΕΛΕΥΣΙΣ 9 - Ολική Επαναφορά - (Total Comeback)

Κάθε ανθρώπινη φυλή έχει τους δικούς της Θεούς-Συγγενείς. Πατέρας ΟΛΩΝ όμως είναι ο ΔΙΑΣ!
ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΝΑSA ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!...
(ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ) ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011..

"Επιστήμονες της ΝΑSA προειδοποιούν πως η ανθρωπότητα πρέπει να αντιμετωπίσει το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Όχι μόνο για να σωθεί από την υπερθέρμανση, αλλά και για να μην προκαλέσει... εξωγήινους πολιτισμούς που θα μπορούσαν να αντιληφθούν τις αλλαγές επάνω στη Γη σαν απειλή!

Το τρελό σενάριο μιας εξωγήινης επίθεσης λόγω κλιματικής αλλαγής περιέχεται σε έκθεση του Τομέα Πλανητικών Επιστημών της NASA. Μία από τις εκδοχές που εξετάζουν ο καθηγητής Σον Ντομαγκάλ-Γκόλντμαν και οι συνεργάτες του στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια είναι να θεωρήσουν οι εξωγήινοι πως οι αλλαγές στην ατμόσφαιρα οφείλονται σε τεχνολογική πρόοδο.

Αυτό θα μπορούσε να τους οδηγήσει ακόμη και σε... προληπτικό πλήγμα για να αναχαιτίσουν την γήινη επέκταση. "Επιπλέον, κάποιοι ''πράσινοι'' εξωγήινοι ίσως μας εξοντώσουν για να σώσουν τον πλανήτη", πιθανολογούν οι συνεργάτες της NASA."....
(Θελουν να φορτωσουν τα εγκληματα των κυβερνησεων τους - στους ουρανιους αδερφους μας.... θα φανε καλα...)

ΕΛΕΥΣΙΣ 10 - Η Γνώση είναι Δύναμη!

Ο κύκλος των "ΕΛΕΥΣΙΣ" κλείνει με ένα συγκλονιστικό 10λεπτο βίντεο που έρχεται να ρίξει φως και να αφυπνίσει συνειδήσεις. Η Γνώση είναι δύναμη και η Αλήθεια είναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ! - ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ
Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε

Πηγές:
http://www.youtube.com/GreekTerminator
http://diadrastiko.blogspot.com

_________________
Ξυπνήσετε, Ἐγερθῆτε. Καὶ Ἐπαναστατήσετε κατὰ τοῦ Ἑαυτοῦ Σας. Καὶ Ἀναβαπτισθεῖτε εἰς τὸ Θεῖον Φῶς τῆς Γῆς Σας καὶ εἰς τὰ Παραδείσεια Ἑλληνικὰ Νερά. Θὰ ἐξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Καὶ θὰ ἐξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 01 Sep 2011, 22:40 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος

Joined: 04 Nov 2007, 19:24
Posts: 1673
Has thanked: 80 time
Have thanks: 95 time
EL-SENTAI wrote:

(Σείριος Γ') ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΣΤΡΟ Ο αστρονόμος Φόξ ισχυρίζεται ότι είδε τον Σείριο Γ" το 1920. Είναι τέσσερις φορές ελαφρύτερος από τον Σείριο "Α" και κινείται όπως ο Σείριος "Β". Έχει έναν δορυφόρο "Ε" που είναι ο πλανήτης του συστήματος που κατοικείται και από αυτόν ξεκίνησε ο εποικισμός της γης.
Ο πλανήτης αυτός επηρεάζεται καθ' ολοκληρία από τον Συνοδό. Τα πενήντα χρόνια της περιόδου του Συνοδού είναι διάχυτα στην Ελληνική παράδοση.
ΣΕΙΡΙΟΣ Γ'[img]
Image


Αυτός είναι ο Β του Σειρίου.

Πώς γνωρίζουμε ότι ο Γ έχει και δορυφόρο;


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 01 Sep 2011, 23:58 
Master Poster
Master Poster

Joined: 26 Dec 2010, 06:57
Posts: 245
Has thanked: 88 time
Have thanks: 57 time
Φιλε EL-SENTAI ενδιαφεροντα αυτα που παρεθεσες και δεχομαι πολλα απο αυτα!!Η αντιρρηση μου εχει να κανει σχετικα με τα δηθεν μυνηματα που πηρε ο συγγραφεας Γ.Καλογερακης!!Επειδη εχει τυχει να διαβασω καποια απο τα βιβλια του δινει βεβαια καποιες συγκαλυμμενες αληθειες αλλα και πολλα ψεματα!!Πρωτον και κυριον ψαξε λιγο να δεις απο που ειναι οι πηγες του!!Δες το παρακατω http://www.youtube.com/watch?v=OfrH6jPZnE8 οπου ξεσκεπαζει πολλους!!Δευτερον Ο Καλογερακης στα κειμενα του ταυτιζει τον Ιησου Χριστο με τον Απολλωνιο Τυναεα πραγμα που δεν ισχυει μιας και ειναι δυο διαφορετικα προσωπα με χρονικη διφορα της παρουσιας τους κατα 10 χρονια!!Τωρα οσο αναφορα τους Ολυμπιους ειναι υπαρκτοι οπως ομολογουν πολλα κειμενα(και μαλιστα ορθοδοξα),κατεχουν τεραστια τεχνολογια και θα κανουν την εμφανιση τους οταν ερθει ο καιρος...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 02 Sep 2011, 06:22 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 20 Aug 2011, 22:16
Posts: 1438
Location: Κιλκίς
Has thanked: 456 time
Have thanks: 593 time
ziki19851 wrote:
Φιλε EL-SENTAI ενδιαφεροντα αυτα που παρεθεσες και δεχομαι πολλα απο αυτα!!Η αντιρρηση μου εχει να κανει σχετικα με τα δηθεν μυνηματα που πηρε ο συγγραφεας Γ.Καλογερακης!!Επειδη εχει τυχει να διαβασω καποια απο τα βιβλια του δινει βεβαια καποιες συγκαλυμμενες αληθειες αλλα και πολλα ψεματα!!Πρωτον και κυριον ψαξε λιγο να δεις απο που ειναι οι πηγες του!!Δες το παρακατω http://www.youtube.com/watch?v=OfrH6jPZnE8 οπου ξεσκεπαζει πολλους!!Δευτερον Ο Καλογερακης στα κειμενα του ταυτιζει τον Ιησου Χριστο με τον Απολλωνιο Τυναεα πραγμα που δεν ισχυει μιας και ειναι δυο διαφορετικα προσωπα με χρονικη διφορα της παρουσιας τους κατα 10 χρονια!!Τωρα οσο αναφορα τους Ολυμπιους ειναι υπαρκτοι οπως ομολογουν πολλα κειμενα(και μαλιστα ορθοδοξα),κατεχουν τεραστια τεχνολογια και θα κανουν την εμφανιση τους οταν ερθει ο καιρος...


Εγώ παρέθεσα αυτά που του στείλανε.Αν τα διαβάσεις λίγο καλύτερα θα δείς ότι αυτοί που του τα στείλανε δεν μιλάνε για τον Απόλλωνα Τυνανέα αλλά για μετενσάρκωση του θεού Απόλλωνα με το όνομα Απολλώνιος.Τώρα αν ο Καλογεράκης τον ταυτίζει ο ίδιος με τον Τυνανέα δεν το ξέρω αλλά αυτό που σου λέω το γράφει ξεκάθαρα στα μυνήματα.

_________________
Ξυπνήσετε, Ἐγερθῆτε. Καὶ Ἐπαναστατήσετε κατὰ τοῦ Ἑαυτοῦ Σας. Καὶ Ἀναβαπτισθεῖτε εἰς τὸ Θεῖον Φῶς τῆς Γῆς Σας καὶ εἰς τὰ Παραδείσεια Ἑλληνικὰ Νερά. Θὰ ἐξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Καὶ θὰ ἐξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 02 Sep 2011, 16:33 
Master Poster
Master Poster

Joined: 26 Dec 2010, 06:57
Posts: 245
Has thanked: 88 time
Have thanks: 57 time
EL-SENTAI wrote:
ziki19851 wrote:
Φιλε EL-SENTAI ενδιαφεροντα αυτα που παρεθεσες και δεχομαι πολλα απο αυτα!!Η αντιρρηση μου εχει να κανει σχετικα με τα δηθεν μυνηματα που πηρε ο συγγραφεας Γ.Καλογερακης!!Επειδη εχει τυχει να διαβασω καποια απο τα βιβλια του δινει βεβαια καποιες συγκαλυμμενες αληθειες αλλα και πολλα ψεματα!!Πρωτον και κυριον ψαξε λιγο να δεις απο που ειναι οι πηγες του!!Δες το παρακατω http://www.youtube.com/watch?v=OfrH6jPZnE8 οπου ξεσκεπαζει πολλους!!Δευτερον Ο Καλογερακης στα κειμενα του ταυτιζει τον Ιησου Χριστο με τον Απολλωνιο Τυναεα πραγμα που δεν ισχυει μιας και ειναι δυο διαφορετικα προσωπα με χρονικη διφορα της παρουσιας τους κατα 10 χρονια!!Τωρα οσο αναφορα τους Ολυμπιους ειναι υπαρκτοι οπως ομολογουν πολλα κειμενα(και μαλιστα ορθοδοξα),κατεχουν τεραστια τεχνολογια και θα κανουν την εμφανιση τους οταν ερθει ο καιρος...


Εγώ παρέθεσα αυτά που του στείλανε.Αν τα διαβάσεις λίγο καλύτερα θα δείς ότι αυτοί που του τα στείλανε δεν μιλάνε για τον Απόλλωνα Τυνανέα αλλά για μετενσάρκωση του θεού Απόλλωνα με το όνομα Απολλώνιος.Τώρα αν ο Καλογεράκης τον ταυτίζει ο ίδιος με τον Τυνανέα δεν το ξέρω αλλά αυτό που σου λέω το γράφει ξεκάθαρα στα μυνήματα.Φιλε EL-SENTAI τα εχω διαβασει τα βιβλια του Καλογερακη και οπως σου εδειξα στον παραπανω συνδεσμο,ο Φουρακης στην τελευταια του συνεντευξη πριν πεθανει ξεσκεπαζει Καλογερακη,Κεραμυδα κ.τ.λ. αποκαλυπτωντας οτι ειναι μασωνοι!!Λεει επισης για τα κειμενα του Καλογερακη οτι ειναι απατη κατι που ειναι και το πιο πιθανο λες και αν ηθελαν να επικοινωνησουν οι Ολυμπιοι θα το εκαναν μεσω Η/Υ,οπως ισχυριζεται ο ιδιος, και οχι με αλλους τροπους π.χ. τηλεπαθεια,υποβολη κ.τ.λ.!!Με λιγα λογια εκμεταλλευεται την μυστικοπαθεια που μας διεπει ολους,εστεισε μια ιστορια βασισμενη σε κειμενα που πηρε απο... αγνωστη προελευση και βγαζει χρηματα!!Οταν τον ειχα πρωτοδιαβασει πριν 4 χρονια ειχα ενθουσιαστει με καποια πραγματα που εγραφε αλλα στη συνεχεια ψαξε-ψαξε εβγαλα το συμπερασμα οτι ο ανθρωπος ειναι σκετη απατη!!Οσο για αυτα που λεει οτι ο Χριστος ονομαζεται στην πραγματικοτητα Αππολωνιος εδω ο ανθρωπος παραληρει!!Ταυτιζει τον Ιησου Χριστο με τον Απολλωνιο Τυναεα που ναι μεν εχουν περιπου ταυτοχρονη δραση αλλα ειναι τελειως δυο διαφορετικα προσωπα!!Επισης λεει οτι ο Χριστος ειναι ενσαρκωση του Απολλωνα κατι τελειως ψευδες μιας και ο Απολλων ομολογει οτι ειναι οντα της ουρανιας ιεραρχιας του ενος Θεου


Θεοφίλου τίνος ερωτήσαντος τον Απόλλωνα• Συ ει θεός, ή άλλος;
εχρηοεν ούτος• "Εσθ υπέρ ουρανίου κύητεος καθύπερθε λελογχώς
φλογμός άπειρέσιος κινούμενος, άπλετος αιών. "Εστί δ' ένί μακά-
ρεσσιν αμήχανος, εί μή εαυτόν βουλάς βουλεύσησι πατήρ μέγας,
ώς έσιδέσθαι- ένθα κεν ουτ' αίθήρ φέρει αστέρας άγλαοφεγγεϊς,
ούτε σεληναίη λιγυφεγγέτις αιωρείται. Ου θεός άντιάει κατ άταρ-
πιτόν, ουδ' εγώ αυτός άκτισιν συνεών έπικίδναμαι, αίθεροδινής.
άλλά πέλει πυρσοιο θεου περιμήκετος αυλών, έρπων είλίγδην ροι-
ζούμενος. Ού μέν έκείνον άψάμενος πυρός αιθέριου δαίσειέ τις
ήτορ- ού γάρ εχει δαίειν άζηχει δ' έν μελεδηθμώ αιών αίώσιν έπιμίγνυται έκ θεου αυτου. Αυτοφυής, αδιδακτος, άμήτωρ, άστυφέλι-
κτος, ούνομα μηδέ λόγω χωρούμενος, έν πυρί ναίων, τοΰτο θεός-
μικρή δέ μερίς θεον άγγελοι ήμεις.

Μεταφραση
Όταν κάποιος Θεόφιλος ρώτησε τον Απόλλωνα- "Εσύ είσαι Θεός
ή άλλος;" χρησμοδότησε ως εξής:
"Ευρίσκεται άνω τον ουρανίου θόλου φλόξ άπειρος, άπλετος
αιών. Είναι ανερμήνευτος μεταξύ των μακαρίων, εάν δεν αποφα-
σίσει με δικήν του βούλησιν ο μέγας Πατήρ, ώστε να γίνει
αντιληπτός• εκεί μάλΛον ούτε ο αιθήρ φέρει περίλαμπρα αστέρια,
ουτε η σελήνη με την διαπεραστική της λάμψη αιωρείται. Δεν
φανερώνεται ο θεός εις κάποιαν οδόν, ούτε εγώ ο ίδιος εξαπλώνο-
μαι με ακτίνες παρευρισκόμενος με αυτόν, ως στροβιλισμός αιθέ-
ρος, αλλά, πλησιάζει ο ατελείωτος δρόμος τον πυρφόρου Θεού,
κινούμενος περιστροφικά με έντονον ήχον. Ούτε, αν πλησιάσει
κάποιος αυτόν που είναι αιθέριο πυρ, είναι δυνατόν να καεί η
καρδία του διότι (η θεία φλοξ) δεν καταστρέφει- με. ακατάπαυστη
μελωδία ο αιών αναμιγνύεται με τους αιώνας απ' Αυτόν τον Θεόν.
Αυτοφυής, αδιδακτος, χωρίς μητέρα, ακλόνητος, όνομα που δεν
εκφέρεται με ανθρώπινον λόγον, κατοικεί εις το πυρ- αυτό είναι ο
Θεός- μικρό δε μέρος τον θεού, άγγελοι είμεθα εμείς".
α. Ανέκδοτοι Χρησμοί των Ελληνικών Θεών, σελ. 55, ν
{Γεννάόειος Βιβλιοθήκη Αθηνών,GC 2141)
β. Μαντική Ανθολογία (Oracula), Μάξ. Πλανούδης .Επίγρ. 140.

και επισης παραθετω την ομολογια του Απολλωνα περι Ιησου Χριστου


ορα δέ σοι καί τον
άψευδή μάντην Απόλλωνα της
συνήθους ασάφειας καί της
λοξότητος έπιλεσμένον καί γυμνήν
τήν άλήθειαν άναδίδοντα καί μή
βουλόμενον. 'Έις με", φησί, "Είς
μέ βιάζεται ουράνιος ος εστί φώς
τριλαμπές. Ό δέ ό παθών Θεός
έστί καί ού θεότης πάθεν αύτη.
Άμφω γάρ βροτός καί άμβροτος.
Αυτός Θεός ήδη καί άνήρ, πάντα
φέρων εκ θνητοΐς' Σταυρόν
Ύβριν Ταφήν,ός καί από βλεφάρων ποτέ χευάτο
δάκρυα θερμά. "Ος πέντε χιλιάδας
<έκ πέντε πυρών> κορέσε. Τό γάρ
θέλειν άβροτος αλκή. Χριστός
Θεός έμός έστιν, ος έν ξύλω
έξετανύσθη, ός θάνεν, ος έκ ταφής
εις πόλον ώρτο".

Μεταφραση
Πρόσεξε καί τόν άληθινόν μάντη
Απόλλωνα, πού έχει ξεχάσει τήν συνηθι-
σμένη του ασάφεια και τα αμφιλεγόμενα
του καί φανερώνει γυμνήν τήν άλήθεια
χωρίς τήν δική τον βουλησιν. Λέγι
αυτός:
"Ενας ουράνιος μέ πιέζει ισχυρά, ό
όποιος είναι φώς τριλαμπές. Αύτός είναι
ό παθών θεός, χωρίς νά πάθη τίποτε ή
θεότης του, διότι είναι συγχρόνως Θνη-
τός καί αθάνατος. Αυτός είναι συγχρο-
νως Θεός καί άνθρωπος, όλα υποφέρων
από τους θνητούς, δηλαδή τόν σταυρόν,
τήν υβριν, τήν ταφήν
Αυτός κάποτε από τά μάτια τον εχυσε
δακρυα θερμά- Αύτός πέντε χιλιαδες
χόρτασε μέ <πέντε> άρτους, κάτι πού
ήθελε δύναμιν θεϊκήν. Ό Χριστός είναι
ό δικός μου Θεός, ό όποιος έσταυρώθη
είς τό ξυλον, ό όποιος έξέπνευοεν, ό
όποιος εκ τουτάφον άνήλθεν είς τόν
ουρανόν".

α. Δοχηαρίου 5, φ.φ123β - 124β
β. Μαρτυρολόγιον Σινά, Γ' Μαρτύριο, 11, σελ. 115.


Οποτε συμπερασματικα υπαρχουν πολλα ψεματα σε αυτα που λεει ο συγκεκριμενος κυριος!!Λεει βεβαια και καποια σωστα πραγματα μεσα αλλα στο γενικο πλαισιο στοχευει να απομυθοποιησει τον Ιησου Χριστο,θεοποιωντας εμμεσα τους Ολυμπιους,κατι που και οι ιδιοι οι Ολυμπιοι δεν δεχονται μιας και αναγνωριζουν οτι ειναι οντα της ουρανιας ιεραρχιας του Ιησου Χριστου,τον ομολογουν και λειτουργουν κατ εντολη αυτου!!Τωρα για τα περι Ελευσις των Ολυμπιων δεν διαφωνω,αλλωστε και μεσα στην Αποκαλυψη λεει οτι ο Ιησους Χριστος θα ερθει "με τα ΔΥΝΑΜΕΩΝ και ΔΟΞΗΣ" αλλα πιστευω οτι θα παρουσιαστουν αφου ολοκληρωθει το πλανητικο σχεδιο 666,την ελευση του αντιχριστου,την παγκοσμια διακυβερνυση,την επιβολη του χαραγματος κ.τ.λ.!Μετα θα ερθει η ωρα να αναμετρηθουν οι δυναμεις του φωτος με τις δυναμεις του σκοτους!!
ziki19851 has been thanked by:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 02 Sep 2011, 20:08 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 20 Aug 2011, 22:16
Posts: 1438
Location: Κιλκίς
Has thanked: 456 time
Have thanks: 593 time
ziki19851 wrote:
EL-SENTAI wrote:
ziki19851 wrote:
Φιλε EL-SENTAI ενδιαφεροντα αυτα που παρεθεσες και δεχομαι πολλα απο αυτα!!Η αντιρρηση μου εχει να κανει σχετικα με τα δηθεν μυνηματα που πηρε ο συγγραφεας Γ.Καλογερακης!!Επειδη εχει τυχει να διαβασω καποια απο τα βιβλια του δινει βεβαια καποιες συγκαλυμμενες αληθειες αλλα και πολλα ψεματα!!Πρωτον και κυριον ψαξε λιγο να δεις απο που ειναι οι πηγες του!!Δες το παρακατω http://www.youtube.com/watch?v=OfrH6jPZnE8 οπου ξεσκεπαζει πολλους!!Δευτερον Ο Καλογερακης στα κειμενα του ταυτιζει τον Ιησου Χριστο με τον Απολλωνιο Τυναεα πραγμα που δεν ισχυει μιας και ειναι δυο διαφορετικα προσωπα με χρονικη διφορα της παρουσιας τους κατα 10 χρονια!!Τωρα οσο αναφορα τους Ολυμπιους ειναι υπαρκτοι οπως ομολογουν πολλα κειμενα(και μαλιστα ορθοδοξα),κατεχουν τεραστια τεχνολογια και θα κανουν την εμφανιση τους οταν ερθει ο καιρος...


Εγώ παρέθεσα αυτά που του στείλανε.Αν τα διαβάσεις λίγο καλύτερα θα δείς ότι αυτοί που του τα στείλανε δεν μιλάνε για τον Απόλλωνα Τυνανέα αλλά για μετενσάρκωση του θεού Απόλλωνα με το όνομα Απολλώνιος.Τώρα αν ο Καλογεράκης τον ταυτίζει ο ίδιος με τον Τυνανέα δεν το ξέρω αλλά αυτό που σου λέω το γράφει ξεκάθαρα στα μυνήματα.Φιλε EL-SENTAI τα εχω διαβασει τα βιβλια του Καλογερακη και οπως σου εδειξα στον παραπανω συνδεσμο,ο Φουρακης στην τελευταια του συνεντευξη πριν πεθανει ξεσκεπαζει Καλογερακη,Κεραμυδα κ.τ.λ. αποκαλυπτωντας οτι ειναι μασωνοι!!Λεει επισης για τα κειμενα του Καλογερακη οτι ειναι απατη κατι που ειναι και το πιο πιθανο λες και αν ηθελαν να επικοινωνησουν οι Ολυμπιοι θα το εκαναν μεσω Η/Υ,οπως ισχυριζεται ο ιδιος, και οχι με αλλους τροπους π.χ. τηλεπαθεια,υποβολη κ.τ.λ.!!Με λιγα λογια εκμεταλλευεται την μυστικοπαθεια που μας διεπει ολους,εστεισε μια ιστορια βασισμενη σε κειμενα που πηρε απο... αγνωστη προελευση και βγαζει χρηματα!!Οταν τον ειχα πρωτοδιαβασει πριν 4 χρονια ειχα ενθουσιαστει με καποια πραγματα που εγραφε αλλα στη συνεχεια ψαξε-ψαξε εβγαλα το συμπερασμα οτι ο ανθρωπος ειναι σκετη απατη!!Οσο για αυτα που λεει οτι ο Χριστος ονομαζεται στην πραγματικοτητα Αππολωνιος εδω ο ανθρωπος παραληρει!!Ταυτιζει τον Ιησου Χριστο με τον Απολλωνιο Τυναεα που ναι μεν εχουν περιπου ταυτοχρονη δραση αλλα ειναι τελειως δυο διαφορετικα προσωπα!!Επισης λεει οτι ο Χριστος ειναι ενσαρκωση του Απολλωνα κατι τελειως ψευδες μιας και ο Απολλων ομολογει οτι ειναι οντα της ουρανιας ιεραρχιας του ενος Θεου


Θεοφίλου τίνος ερωτήσαντος τον Απόλλωνα• Συ ει θεός, ή άλλος;
εχρηοεν ούτος• "Εσθ υπέρ ουρανίου κύητεος καθύπερθε λελογχώς
φλογμός άπειρέσιος κινούμενος, άπλετος αιών. "Εστί δ' ένί μακά-
ρεσσιν αμήχανος, εί μή εαυτόν βουλάς βουλεύσησι πατήρ μέγας,
ώς έσιδέσθαι- ένθα κεν ουτ' αίθήρ φέρει αστέρας άγλαοφεγγεϊς,
ούτε σεληναίη λιγυφεγγέτις αιωρείται. Ου θεός άντιάει κατ άταρ-
πιτόν, ουδ' εγώ αυτός άκτισιν συνεών έπικίδναμαι, αίθεροδινής.
άλλά πέλει πυρσοιο θεου περιμήκετος αυλών, έρπων είλίγδην ροι-
ζούμενος. Ού μέν έκείνον άψάμενος πυρός αιθέριου δαίσειέ τις
ήτορ- ού γάρ εχει δαίειν άζηχει δ' έν μελεδηθμώ αιών αίώσιν έπιμίγνυται έκ θεου αυτου. Αυτοφυής, αδιδακτος, άμήτωρ, άστυφέλι-
κτος, ούνομα μηδέ λόγω χωρούμενος, έν πυρί ναίων, τοΰτο θεός-
μικρή δέ μερίς θεον άγγελοι ήμεις.

Μεταφραση
Όταν κάποιος Θεόφιλος ρώτησε τον Απόλλωνα- "Εσύ είσαι Θεός
ή άλλος;" χρησμοδότησε ως εξής:
"Ευρίσκεται άνω τον ουρανίου θόλου φλόξ άπειρος, άπλετος
αιών. Είναι ανερμήνευτος μεταξύ των μακαρίων, εάν δεν αποφα-
σίσει με δικήν του βούλησιν ο μέγας Πατήρ, ώστε να γίνει
αντιληπτός• εκεί μάλΛον ούτε ο αιθήρ φέρει περίλαμπρα αστέρια,
ουτε η σελήνη με την διαπεραστική της λάμψη αιωρείται. Δεν
φανερώνεται ο θεός εις κάποιαν οδόν, ούτε εγώ ο ίδιος εξαπλώνο-
μαι με ακτίνες παρευρισκόμενος με αυτόν, ως στροβιλισμός αιθέ-
ρος, αλλά, πλησιάζει ο ατελείωτος δρόμος τον πυρφόρου Θεού,
κινούμενος περιστροφικά με έντονον ήχον. Ούτε, αν πλησιάσει
κάποιος αυτόν που είναι αιθέριο πυρ, είναι δυνατόν να καεί η
καρδία του διότι (η θεία φλοξ) δεν καταστρέφει- με. ακατάπαυστη
μελωδία ο αιών αναμιγνύεται με τους αιώνας απ' Αυτόν τον Θεόν.
Αυτοφυής, αδιδακτος, χωρίς μητέρα, ακλόνητος, όνομα που δεν
εκφέρεται με ανθρώπινον λόγον, κατοικεί εις το πυρ- αυτό είναι ο
Θεός- μικρό δε μέρος τον θεού, άγγελοι είμεθα εμείς".
α. Ανέκδοτοι Χρησμοί των Ελληνικών Θεών, σελ. 55, ν
{Γεννάόειος Βιβλιοθήκη Αθηνών,GC 2141)
β. Μαντική Ανθολογία (Oracula), Μάξ. Πλανούδης .Επίγρ. 140.

και επισης παραθετω την ομολογια του Απολλωνα περι Ιησου Χριστου


ορα δέ σοι καί τον
άψευδή μάντην Απόλλωνα της
συνήθους ασάφειας καί της
λοξότητος έπιλεσμένον καί γυμνήν
τήν άλήθειαν άναδίδοντα καί μή
βουλόμενον. 'Έις με", φησί, "Είς
μέ βιάζεται ουράνιος ος εστί φώς
τριλαμπές. Ό δέ ό παθών Θεός
έστί καί ού θεότης πάθεν αύτη.
Άμφω γάρ βροτός καί άμβροτος.
Αυτός Θεός ήδη καί άνήρ, πάντα
φέρων εκ θνητοΐς' Σταυρόν
Ύβριν Ταφήν,ός καί από βλεφάρων ποτέ χευάτο
δάκρυα θερμά. "Ος πέντε χιλιάδας
<έκ πέντε πυρών> κορέσε. Τό γάρ
θέλειν άβροτος αλκή. Χριστός
Θεός έμός έστιν, ος έν ξύλω
έξετανύσθη, ός θάνεν, ος έκ ταφής
εις πόλον ώρτο".

Μεταφραση
Πρόσεξε καί τόν άληθινόν μάντη
Απόλλωνα, πού έχει ξεχάσει τήν συνηθι-
σμένη του ασάφεια και τα αμφιλεγόμενα
του καί φανερώνει γυμνήν τήν άλήθεια
χωρίς τήν δική τον βουλησιν. Λέγι
αυτός:
"Ενας ουράνιος μέ πιέζει ισχυρά, ό
όποιος είναι φώς τριλαμπές. Αύτός είναι
ό παθών θεός, χωρίς νά πάθη τίποτε ή
θεότης του, διότι είναι συγχρόνως Θνη-
τός καί αθάνατος. Αυτός είναι συγχρο-
νως Θεός καί άνθρωπος, όλα υποφέρων
από τους θνητούς, δηλαδή τόν σταυρόν,
τήν υβριν, τήν ταφήν
Αυτός κάποτε από τά μάτια τον εχυσε
δακρυα θερμά- Αύτός πέντε χιλιαδες
χόρτασε μέ <πέντε> άρτους, κάτι πού
ήθελε δύναμιν θεϊκήν. Ό Χριστός είναι
ό δικός μου Θεός, ό όποιος έσταυρώθη
είς τό ξυλον, ό όποιος έξέπνευοεν, ό
όποιος εκ τουτάφον άνήλθεν είς τόν
ουρανόν".

α. Δοχηαρίου 5, φ.φ123β - 124β
β. Μαρτυρολόγιον Σινά, Γ' Μαρτύριο, 11, σελ. 115.


Οποτε συμπερασματικα υπαρχουν πολλα ψεματα σε αυτα που λεει ο συγκεκριμενος κυριος!!Λεει βεβαια και καποια σωστα πραγματα μεσα αλλα στο γενικο πλαισιο στοχευει να απομυθοποιησει τον Ιησου Χριστο,θεοποιωντας εμμεσα τους Ολυμπιους,κατι που και οι ιδιοι οι Ολυμπιοι δεν δεχονται μιας και αναγνωριζουν οτι ειναι οντα της ουρανιας ιεραρχιας του Ιησου Χριστου,τον ομολογουν και λειτουργουν κατ εντολη αυτου!!Τωρα για τα περι Ελευσις των Ολυμπιων δεν διαφωνω,αλλωστε και μεσα στην Αποκαλυψη λεει οτι ο Ιησους Χριστος θα ερθει "με τα ΔΥΝΑΜΕΩΝ και ΔΟΞΗΣ" αλλα πιστευω οτι θα παρουσιαστουν αφου ολοκληρωθει το πλανητικο σχεδιο 666,την ελευση του αντιχριστου,την παγκοσμια διακυβερνυση,την επιβολη του χαραγματος κ.τ.λ.!Μετα θα ερθει η ωρα να αναμετρηθουν οι δυναμεις του φωτος με τις δυναμεις του σκοτους!!


Οκ,λάθος μου που τον παρέθεσα.Δεν τον έψαξα καλά.

_________________
Ξυπνήσετε, Ἐγερθῆτε. Καὶ Ἐπαναστατήσετε κατὰ τοῦ Ἑαυτοῦ Σας. Καὶ Ἀναβαπτισθεῖτε εἰς τὸ Θεῖον Φῶς τῆς Γῆς Σας καὶ εἰς τὰ Παραδείσεια Ἑλληνικὰ Νερά. Θὰ ἐξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Καὶ θὰ ἐξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 02 Sep 2011, 20:24 
Master Poster
Master Poster

Joined: 26 Dec 2010, 06:57
Posts: 245
Has thanked: 88 time
Have thanks: 57 time
EL-SENTAI wrote:
ziki19851 wrote:
EL-SENTAI wrote:
ziki19851 wrote:
Φιλε EL-SENTAI ενδιαφεροντα αυτα που παρεθεσες και δεχομαι πολλα απο αυτα!!Η αντιρρηση μου εχει να κανει σχετικα με τα δηθεν μυνηματα που πηρε ο συγγραφεας Γ.Καλογερακης!!Επειδη εχει τυχει να διαβασω καποια απο τα βιβλια του δινει βεβαια καποιες συγκαλυμμενες αληθειες αλλα και πολλα ψεματα!!Πρωτον και κυριον ψαξε λιγο να δεις απο που ειναι οι πηγες του!!Δες το παρακατω http://www.youtube.com/watch?v=OfrH6jPZnE8 οπου ξεσκεπαζει πολλους!!Δευτερον Ο Καλογερακης στα κειμενα του ταυτιζει τον Ιησου Χριστο με τον Απολλωνιο Τυναεα πραγμα που δεν ισχυει μιας και ειναι δυο διαφορετικα προσωπα με χρονικη διφορα της παρουσιας τους κατα 10 χρονια!!Τωρα οσο αναφορα τους Ολυμπιους ειναι υπαρκτοι οπως ομολογουν πολλα κειμενα(και μαλιστα ορθοδοξα),κατεχουν τεραστια τεχνολογια και θα κανουν την εμφανιση τους οταν ερθει ο καιρος...


Εγώ παρέθεσα αυτά που του στείλανε.Αν τα διαβάσεις λίγο καλύτερα θα δείς ότι αυτοί που του τα στείλανε δεν μιλάνε για τον Απόλλωνα Τυνανέα αλλά για μετενσάρκωση του θεού Απόλλωνα με το όνομα Απολλώνιος.Τώρα αν ο Καλογεράκης τον ταυτίζει ο ίδιος με τον Τυνανέα δεν το ξέρω αλλά αυτό που σου λέω το γράφει ξεκάθαρα στα μυνήματα.Φιλε EL-SENTAI τα εχω διαβασει τα βιβλια του Καλογερακη και οπως σου εδειξα στον παραπανω συνδεσμο,ο Φουρακης στην τελευταια του συνεντευξη πριν πεθανει ξεσκεπαζει Καλογερακη,Κεραμυδα κ.τ.λ. αποκαλυπτωντας οτι ειναι μασωνοι!!Λεει επισης για τα κειμενα του Καλογερακη οτι ειναι απατη κατι που ειναι και το πιο πιθανο λες και αν ηθελαν να επικοινωνησουν οι Ολυμπιοι θα το εκαναν μεσω Η/Υ,οπως ισχυριζεται ο ιδιος, και οχι με αλλους τροπους π.χ. τηλεπαθεια,υποβολη κ.τ.λ.!!Με λιγα λογια εκμεταλλευεται την μυστικοπαθεια που μας διεπει ολους,εστεισε μια ιστορια βασισμενη σε κειμενα που πηρε απο... αγνωστη προελευση και βγαζει χρηματα!!Οταν τον ειχα πρωτοδιαβασει πριν 4 χρονια ειχα ενθουσιαστει με καποια πραγματα που εγραφε αλλα στη συνεχεια ψαξε-ψαξε εβγαλα το συμπερασμα οτι ο ανθρωπος ειναι σκετη απατη!!Οσο για αυτα που λεει οτι ο Χριστος ονομαζεται στην πραγματικοτητα Αππολωνιος εδω ο ανθρωπος παραληρει!!Ταυτιζει τον Ιησου Χριστο με τον Απολλωνιο Τυναεα που ναι μεν εχουν περιπου ταυτοχρονη δραση αλλα ειναι τελειως δυο διαφορετικα προσωπα!!Επισης λεει οτι ο Χριστος ειναι ενσαρκωση του Απολλωνα κατι τελειως ψευδες μιας και ο Απολλων ομολογει οτι ειναι οντα της ουρανιας ιεραρχιας του ενος Θεου


Θεοφίλου τίνος ερωτήσαντος τον Απόλλωνα• Συ ει θεός, ή άλλος;
εχρηοεν ούτος• "Εσθ υπέρ ουρανίου κύητεος καθύπερθε λελογχώς
φλογμός άπειρέσιος κινούμενος, άπλετος αιών. "Εστί δ' ένί μακά-
ρεσσιν αμήχανος, εί μή εαυτόν βουλάς βουλεύσησι πατήρ μέγας,
ώς έσιδέσθαι- ένθα κεν ουτ' αίθήρ φέρει αστέρας άγλαοφεγγεϊς,
ούτε σεληναίη λιγυφεγγέτις αιωρείται. Ου θεός άντιάει κατ άταρ-
πιτόν, ουδ' εγώ αυτός άκτισιν συνεών έπικίδναμαι, αίθεροδινής.
άλλά πέλει πυρσοιο θεου περιμήκετος αυλών, έρπων είλίγδην ροι-
ζούμενος. Ού μέν έκείνον άψάμενος πυρός αιθέριου δαίσειέ τις
ήτορ- ού γάρ εχει δαίειν άζηχει δ' έν μελεδηθμώ αιών αίώσιν έπιμίγνυται έκ θεου αυτου. Αυτοφυής, αδιδακτος, άμήτωρ, άστυφέλι-
κτος, ούνομα μηδέ λόγω χωρούμενος, έν πυρί ναίων, τοΰτο θεός-
μικρή δέ μερίς θεον άγγελοι ήμεις.

Μεταφραση
Όταν κάποιος Θεόφιλος ρώτησε τον Απόλλωνα- "Εσύ είσαι Θεός
ή άλλος;" χρησμοδότησε ως εξής:
"Ευρίσκεται άνω τον ουρανίου θόλου φλόξ άπειρος, άπλετος
αιών. Είναι ανερμήνευτος μεταξύ των μακαρίων, εάν δεν αποφα-
σίσει με δικήν του βούλησιν ο μέγας Πατήρ, ώστε να γίνει
αντιληπτός• εκεί μάλΛον ούτε ο αιθήρ φέρει περίλαμπρα αστέρια,
ουτε η σελήνη με την διαπεραστική της λάμψη αιωρείται. Δεν
φανερώνεται ο θεός εις κάποιαν οδόν, ούτε εγώ ο ίδιος εξαπλώνο-
μαι με ακτίνες παρευρισκόμενος με αυτόν, ως στροβιλισμός αιθέ-
ρος, αλλά, πλησιάζει ο ατελείωτος δρόμος τον πυρφόρου Θεού,
κινούμενος περιστροφικά με έντονον ήχον. Ούτε, αν πλησιάσει
κάποιος αυτόν που είναι αιθέριο πυρ, είναι δυνατόν να καεί η
καρδία του διότι (η θεία φλοξ) δεν καταστρέφει- με. ακατάπαυστη
μελωδία ο αιών αναμιγνύεται με τους αιώνας απ' Αυτόν τον Θεόν.
Αυτοφυής, αδιδακτος, χωρίς μητέρα, ακλόνητος, όνομα που δεν
εκφέρεται με ανθρώπινον λόγον, κατοικεί εις το πυρ- αυτό είναι ο
Θεός- μικρό δε μέρος τον θεού, άγγελοι είμεθα εμείς".
α. Ανέκδοτοι Χρησμοί των Ελληνικών Θεών, σελ. 55, ν
{Γεννάόειος Βιβλιοθήκη Αθηνών,GC 2141)
β. Μαντική Ανθολογία (Oracula), Μάξ. Πλανούδης .Επίγρ. 140.

και επισης παραθετω την ομολογια του Απολλωνα περι Ιησου Χριστου


ορα δέ σοι καί τον
άψευδή μάντην Απόλλωνα της
συνήθους ασάφειας καί της
λοξότητος έπιλεσμένον καί γυμνήν
τήν άλήθειαν άναδίδοντα καί μή
βουλόμενον. 'Έις με", φησί, "Είς
μέ βιάζεται ουράνιος ος εστί φώς
τριλαμπές. Ό δέ ό παθών Θεός
έστί καί ού θεότης πάθεν αύτη.
Άμφω γάρ βροτός καί άμβροτος.
Αυτός Θεός ήδη καί άνήρ, πάντα
φέρων εκ θνητοΐς' Σταυρόν
Ύβριν Ταφήν,ός καί από βλεφάρων ποτέ χευάτο
δάκρυα θερμά. "Ος πέντε χιλιάδας
<έκ πέντε πυρών> κορέσε. Τό γάρ
θέλειν άβροτος αλκή. Χριστός
Θεός έμός έστιν, ος έν ξύλω
έξετανύσθη, ός θάνεν, ος έκ ταφής
εις πόλον ώρτο".

Μεταφραση
Πρόσεξε καί τόν άληθινόν μάντη
Απόλλωνα, πού έχει ξεχάσει τήν συνηθι-
σμένη του ασάφεια και τα αμφιλεγόμενα
του καί φανερώνει γυμνήν τήν άλήθεια
χωρίς τήν δική τον βουλησιν. Λέγι
αυτός:
"Ενας ουράνιος μέ πιέζει ισχυρά, ό
όποιος είναι φώς τριλαμπές. Αύτός είναι
ό παθών θεός, χωρίς νά πάθη τίποτε ή
θεότης του, διότι είναι συγχρόνως Θνη-
τός καί αθάνατος. Αυτός είναι συγχρο-
νως Θεός καί άνθρωπος, όλα υποφέρων
από τους θνητούς, δηλαδή τόν σταυρόν,
τήν υβριν, τήν ταφήν
Αυτός κάποτε από τά μάτια τον εχυσε
δακρυα θερμά- Αύτός πέντε χιλιαδες
χόρτασε μέ <πέντε> άρτους, κάτι πού
ήθελε δύναμιν θεϊκήν. Ό Χριστός είναι
ό δικός μου Θεός, ό όποιος έσταυρώθη
είς τό ξυλον, ό όποιος έξέπνευοεν, ό
όποιος εκ τουτάφον άνήλθεν είς τόν
ουρανόν".

α. Δοχηαρίου 5, φ.φ123β - 124β
β. Μαρτυρολόγιον Σινά, Γ' Μαρτύριο, 11, σελ. 115.


Οποτε συμπερασματικα υπαρχουν πολλα ψεματα σε αυτα που λεει ο συγκεκριμενος κυριος!!Λεει βεβαια και καποια σωστα πραγματα μεσα αλλα στο γενικο πλαισιο στοχευει να απομυθοποιησει τον Ιησου Χριστο,θεοποιωντας εμμεσα τους Ολυμπιους,κατι που και οι ιδιοι οι Ολυμπιοι δεν δεχονται μιας και αναγνωριζουν οτι ειναι οντα της ουρανιας ιεραρχιας του Ιησου Χριστου,τον ομολογουν και λειτουργουν κατ εντολη αυτου!!Τωρα για τα περι Ελευσις των Ολυμπιων δεν διαφωνω,αλλωστε και μεσα στην Αποκαλυψη λεει οτι ο Ιησους Χριστος θα ερθει "με τα ΔΥΝΑΜΕΩΝ και ΔΟΞΗΣ" αλλα πιστευω οτι θα παρουσιαστουν αφου ολοκληρωθει το πλανητικο σχεδιο 666,την ελευση του αντιχριστου,την παγκοσμια διακυβερνυση,την επιβολη του χαραγματος κ.τ.λ.!Μετα θα ερθει η ωρα να αναμετρηθουν οι δυναμεις του φωτος με τις δυναμεις του σκοτους!!


Οκ,λάθος μου που τον παρέθεσα.Δεν τον έψαξα καλά.Δεν εγινε τιποτα φιλε EL-SENTAI,αλλωστε ο διαλογος για αυτο το λογο γινεται!!
ziki19851 has been thanked by:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 09 May 2012, 12:50 
Member
Member

Joined: 11 Mar 2012, 22:37
Posts: 20
Location: Athens
Has thanked: 0 time
Have thanks: 5 time
Φιλε ziki19851 επειδη εχει τυχει να γνωρισει ενας ξαδερφος μου τον Καλογερακη σε διαβεβαιωνω οτι αυτα που λεει ο Φουρακης σε αυτο το video ειναι βλακειες, ο ιδιος ο Καλογερακης ειναι πολυ ηρεμος και καλοπροαιρετος ανθρωπος. Ουδεποτε υπηρετησε στο ΝΑΤΟ και ο ιδιος οταν ακουσε για αυτο το μαγαζι που λεει ο Φουρακης ειπε να βρουμε αυτο το μαγαζι και αμα υπαρχει να μας το παραχωρησει.
Αμα ανατρεξεις στο ιστορικο του Φουρακη θα δεις οτι μεγαλυτερος απατεωνας απο αυτον δεν υπηρχε, μπορει να ελεγε μερικα σωστα αλλα κοινως ηταν απατεωνας με σκοπο να εξεφτελισει καθε εννοια του ελληνισμου, κοινως το μεγαλειο της Αρχαιας Ελληνικης Γραμματειας, αμα πρεπει να δεχτουμε αυτα που λεει τοτε πρεπει να δεχτουμε και αυτα που ελεγε στο Παρελθον, με τον πολεμο με τους Τουρκους που θα γινονταν το 2004 και θα ακυρωνονταν οι Ολυμπιακοι αγωνες, με τους ''Ε'' που θα εμφανιζονταν σε καφετερια. Κοινως ο Φουρακης ηταν ενα ατομο απολυτα αναξιοπιστο για το οποιο δεν αξιζει να αναφερομαστε.


Τωρα οσο αναφορα τον Απολλωνιο τον Τυανεα, πιστεψε με δεν ειναι καθολου ο μοναδικος που ταυτιζει τον Απολλωνιο με τον Ιησου. Αμα διαβασεις το ιστορικο εργο του Φιλοστρατου που αναφερετε στον Απολλωνιο τον Τυανεα, θα εντοπισεις πολλα κοινα σημεια με τον Ιησου. Πολλοι μαλιστα νεοπλατωνικοι οπως ο Πορφυριος τον ταυτιζουν, και αμα θες σου παραθετω αποσπασματα, απο πολυ κοσμο ο Απολλωνιος θεωρουνταν για μεγαλο διαστημα ως υιος του Απολλωνα, ο ιδιος ο Κωσταντινος ο Μεγας(ο θεος να τον κανει), ηταν ηλιολατρης και συνεπως λατρης του Απολλωνα και του Απολλωνιου, τον Κωσταντινο τον βολευε ωστοσο να επικρατησει μια Μονοθειστικη θρησκεια στην Αυτοκρατορια ετσι ωστε να μπορεσει να επιβαλει μια ''Ελεω θεου '' κατασταση για αυτο και αποφασισε να στερεωσει το Χριστιανισμο. Ο ιδιος στην Α οικουμενικη συνοδο προσπαθησε να ταυτισει τον θεο των εβραιων με τον Ηλιο και τον Ιησου ως υιο του Απολλωνα για αυτο και ορισε οτι η υποτιθεμενη ημερομηνια γεννησης του Ιησου ειναι 25 Δεκεμβριου που ηταν τα Ηλιουγεννα και τα εκανε Χριστουγεννα. Αναφερεται και απο τους ιδιους τους ΝεοΠλατωνικους πολλες φορες οτι ο Ιησους ειναι μυθοπλασια του ιερατειου και του Παυλου που βασιστηκαν στη ζωη αλλου(δηλαδη του Απολλωνιου) ή αλλων. Δυστυχως φιλε μου αμα ερευνησεις Σωστα τα πραγματα και μελετησεις Αρχαια Ελληνικη Γραμματεια θα συνειδητοποιησεις οτι Ελληνισμος και Χριστιανισμος ειναι 2 αιωνιοι αντιπαλοι. Επομενως δεν ειναι παραλληρημα αυτο που λεει ο Καλογερακης αλλα εχει μεγαλη Βαση, τωρα οσο αναφορα τα υπολοιπα με τα μυνηματα που λαμβανει στον υπολογιστη του με τους θεους αυτο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. Αλλα σιγουρα ολοι οσοι προσπαθουν κυριως να παντρεψουν Χριστιανισμο και ελληνισμο(Λιακοπουλος, Κεραμυδας, Τουλατος κλπ) ειναι ολοι απατεωνες, καθως βεβαια υπαρχουν και πολλοι τετοιοι που κυκλοφορουν με τη μασκα των εθνικων(καλη ωρα οπως ο Φουρακης) και αλλες διαφορες Χριστιανοδωδεκαθειστικες οργανωσεις(ΥΣΕΕ κλπ). Και φυσικα δεν πιστευω τιποτε απο ολα οσα λενε οι παπαδες, με τους Σαταναδες, τους Αντιχριστους και τα 6αρια. Ο αριθμος 6 ηταν πολυ ευσεβης για τους Αρχαιους Ελληνες, θεωρουνταν απο τον Πυθαγορα ως ο αριθμος της ψυχης, διαβαζοντας ο ιδιος τα Ορφικα συναντουσα πολλες φορες το 6 μπροστα μου και υπηρχε αλλωστε και παιχνιδι στην αρχαια Ελλαδα, με τα ζαρια που επρεπε να τυχεις 3 εξαρια για να σαρωσεις. Επομενως ηταν συμβολο ευδαιμονιας και καλης τυχης για τους Ελληνες.


Οσο αναφορα τους θεους, επειδη λατρευω την Πλατωνικη φιλοσοφια θα σου απαντησω σαν Πλατωνικος: οι θεοι δεν υποτασσονται πουθενα σε καμια ιεραρχεια, η θεια φυση βρισκεται στο νου και στη ψυχη μας, οι Ολυμπιοι θεοι ειναι εγκωσμιοι, δρουν σε διαφορετικη διασταση του χρονου, σε 2 παραλληλους κοσμους, εχουνε και υλικη και αυλη υποσταση(θεος εκ του ρηματος θεω= τρεχω με αστραπιαια ταχυτητα, βρισκομαι παντου), τη θεια φυση ολοι μας την εχουμε το θεμα ειναι να λειτουργησουμε πνευματικα για να την αξιοποιησουμε.
Δεν περιμενω κανενα θεο να με σωσει, απο τους θεους πρεπει να ζητουμε βοηθεια οταν τη χρειαζομαστε, οπως στους φιλους μας, θεωρω ωστοσο τον εαυτο μου και τη θεια μου φυση(το πνευμα μου) αρκετα δυνατο και φυσικα αναζητω το καλυτερο και το δυνατοτερο!!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 09 May 2012, 13:25 
Master Poster
Master Poster

Joined: 26 Dec 2010, 06:57
Posts: 245
Has thanked: 88 time
Have thanks: 57 time
jimasripper wrote:
Φιλε ziki19851 επειδη εχει τυχει να γνωρισει ενας ξαδερφος μου τον Καλογερακη σε διαβεβαιωνω οτι αυτα που λεει ο Φουρακης σε αυτο το video ειναι βλακειες, ο ιδιος ο Καλογερακης ειναι πολυ ηρεμος και καλοπροαιρετος ανθρωπος. Ουδεποτε υπηρετησε στο ΝΑΤΟ και ο ιδιος οταν ακουσε για αυτο το μαγαζι που λεει ο Φουρακης ειπε να βρουμε αυτο το μαγαζι και αμα υπαρχει να μας το παραχωρησει.
Αμα ανατρεξεις στο ιστορικο του Φουρακη θα δεις οτι μεγαλυτερος απατεωνας απο αυτον δεν υπηρχε, μπορει να ελεγε μερικα σωστα αλλα κοινως ηταν απατεωνας με σκοπο να εξεφτελισει καθε εννοια του ελληνισμου, κοινως το μεγαλειο της Αρχαιας Ελληνικης Γραμματειας, αμα πρεπει να δεχτουμε αυτα που λεει τοτε πρεπει να δεχτουμε και αυτα που ελεγε στο Παρελθον, με τον πολεμο με τους Τουρκους που θα γινονταν το 2004 και θα ακυρωνονταν οι Ολυμπιακοι αγωνες, με τους ''Ε'' που θα εμφανιζονταν σε καφετερια. Κοινως ο Φουρακης ηταν ενα ατομο απολυτα αναξιοπιστο για το οποιο δεν αξιζει να αναφερομαστε.


Τωρα οσο αναφορα τον Απολλωνιο τον Τυανεα, πιστεψε με δεν ειναι καθολου ο μοναδικος που ταυτιζει τον Απολλωνιο με τον Ιησου. Αμα διαβασεις το ιστορικο εργο του Φιλοστρατου που αναφερετε στον Απολλωνιο τον Τυανεα, θα εντοπισεις πολλα κοινα σημεια με τον Ιησου. Πολλοι μαλιστα νεοπλατωνικοι οπως ο Πορφυριος τον ταυτιζουν, και αμα θες σου παραθετω αποσπασματα, απο πολυ κοσμο ο Απολλωνιος θεωρουνταν για μεγαλο διαστημα ως υιος του Απολλωνα, ο ιδιος ο Κωσταντινος ο Μεγας(ο θεος να τον κανει), ηταν ηλιολατρης και συνεπως λατρης του Απολλωνα και του Απολλωνιου, τον Κωσταντινο τον βολευε ωστοσο να επικρατησει μια Μονοθειστικη θρησκεια στην Αυτοκρατορια ετσι ωστε να μπορεσει να επιβαλει μια ''Ελεω θεου '' κατασταση για αυτο και αποφασισε να στερεωσει το Χριστιανισμο. Ο ιδιος στην Α οικουμενικη συνοδο προσπαθησε να ταυτισει τον θεο των εβραιων με τον Ηλιο και τον Ιησου ως υιο του Απολλωνα για αυτο και ορισε οτι η υποτιθεμενη ημερομηνια γεννησης του Ιησου ειναι 25 Δεκεμβριου που ηταν τα Ηλιουγεννα και τα εκανε Χριστουγεννα. Αναφερεται και απο τους ιδιους τους ΝεοΠλατωνικους πολλες φορες οτι ο Ιησους ειναι μυθοπλασια του ιερατειου και του Παυλου που βασιστηκαν στη ζωη αλλου(δηλαδη του Απολλωνιου) ή αλλων. Δυστυχως φιλε μου αμα ερευνησεις Σωστα τα πραγματα και μελετησεις Αρχαια Ελληνικη Γραμματεια θα συνειδητοποιησεις οτι Ελληνισμος και Χριστιανισμος ειναι 2 αιωνιοι αντιπαλοι. Επομενως δεν ειναι παραλληρημα αυτο που λεει ο Καλογερακης αλλα εχει μεγαλη Βαση, τωρα οσο αναφορα τα υπολοιπα με τα μυνηματα που λαμβανει στον υπολογιστη του με τους θεους αυτο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. Αλλα σιγουρα ολοι οσοι προσπαθουν κυριως να παντρεψουν Χριστιανισμο και ελληνισμο(Λιακοπουλος, Κεραμυδας, Τουλατος κλπ) ειναι ολοι απατεωνες, καθως βεβαια υπαρχουν και πολλοι τετοιοι που κυκλοφορουν με τη μασκα των εθνικων(καλη ωρα οπως ο Φουρακης) και αλλες διαφορες Χριστιανοδωδεκαθειστικες οργανωσεις(ΥΣΕΕ κλπ). Και φυσικα δεν πιστευω τιποτε απο ολα οσα λενε οι παπαδες, με τους Σαταναδες, τους Αντιχριστους και τα 6αρια. Ο αριθμος 6 ηταν πολυ ευσεβης για τους Αρχαιους Ελληνες, θεωρουνταν απο τον Πυθαγορα ως ο αριθμος της ψυχης, διαβαζοντας ο ιδιος τα Ορφικα συναντουσα πολλες φορες το 6 μπροστα μου και υπηρχε αλλωστε και παιχνιδι στην αρχαια Ελλαδα, με τα ζαρια που επρεπε να τυχεις 3 εξαρια για να σαρωσεις. Επομενως ηταν συμβολο ευδαιμονιας και καλης τυχης για τους Ελληνες.


Οσο αναφορα τους θεους, επειδη λατρευω την Πλατωνικη φιλοσοφια θα σου απαντησω σαν Πλατωνικος: οι θεοι δεν υποτασσονται πουθενα σε καμια ιεραρχεια, η θεια φυση βρισκεται στο νου και στη ψυχη μας, οι Ολυμπιοι θεοι ειναι εγκωσμιοι, δρουν σε διαφορετικη διασταση του χρονου, σε 2 παραλληλους κοσμους, εχουνε και υλικη και αυλη υποσταση(θεος εκ του ρηματος θεω= τρεχω με αστραπιαια ταχυτητα, βρισκομαι παντου), τη θεια φυση ολοι μας την εχουμε το θεμα ειναι να λειτουργησουμε πνευματικα για να την αξιοποιησουμε.
Δεν περιμενω κανενα θεο να με σωσει, απο τους θεους πρεπει να ζητουμε βοηθεια οταν τη χρειαζομαστε, οπως στους φιλους μας, θεωρω ωστοσο τον εαυτο μου και τη θεια μου φυση(το πνευμα μου) αρκετα δυνατο και φυσικα αναζητω το καλυτερο και το δυνατοτερο!!!Φιλε μου αυτα που λεει ο καλογερακης ειναι αναποδεικτα,οι πηγες του ειναι ανυπαρκτες και στηριζονται σε ανυποστατα πραγματα!!τα κειμενα του τα πηρε απο μια ομαδα απο την κορινθο!!μην υπερβαλλουμε και τρωμε τετοιες μπουρδες χωρις να μπορουν να αποδειχτουν!!Που τα στηριζει ολα αυτα?Ουτε σε χειρογραφα,ουτε σε αρχαια ελληνικη γραμματεια,πουθενα!!Τωρα οσοα ανφορα τους Ολυμπιους υπαρχουν χειρογραφα που οι ιδιοι ομολογουν οτι ειναι αγγελικα οντα της ιεραρχιας του Θεου!!Διαβασε τις Σιβυλλικες προφητειες και θα δεις!!Σου παραθετω μια προφητεια και αν καταφερεις να ανατρεψεις την γλωσσολογικη ναλυση της συγκεκριμενης προφητειας που αποδυκνυει την αυθεντικοτητα της εδω ειμαστε να το συζητησουμε!!

ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΡΩΤΗΣΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΣΥ ΕΙ ΘΕΟΣ, Η ΑΛΛΟΣ; ΕΧΡΗΣΕΝ ΟΥΤΩΣ. «ΕΣΘ’ ΥΠΕΡ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΚΥΤΕΟΣ ΚΑΘΥΠΕΡΘΕ ΛΕΛΟΓΧΩΣ ΦΛΟΓΜΟΣ ΑΠΕΙΡΕΣΙΟΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ, ΑΠΛΕΤΟΣ ΑΙΩΝ. ΕΣΤΙ Δ’ ΕΝΙ ΜΑΚΑΡΕΣΣΙΝ ΑΜΗΧΑΝΟΣ, ΕΙ ΜΗ ΕΑΥΤΟΝ ΒΟΥΛΑΣ ΒΟΥΛΕΥΣΗΣΙ ΠΑΤΗΡ ΜΕΓΑΣ, ΩΣ ΕΣΙΔΕΣΘΑΙ. ΕΝΘΑ ΚΕΝ ΟΥΤ’ ΑΙΘΗΡ ΦΕΡΕΙ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΛΑΟΦΕΓΓΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΕΛΗΝΑΙΗ ΛΙΓΥΦΕΓΓΕΤΙΣ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ. ΟΥ ΘΕΟΣ ΑΝΤΙΑΕΙ ΚΑΤ’ ΑΤΑΡΠΙΤΟΝ, ΟΥΔ’ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΑΚΤΙΣΙΝ ΣΥΝΕΩΝ ΕΠΙΚΙΔΝΑΜΑΙ, ΑΙΘΕΡΟΔΙΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΕΛΕΙ ΠΥΡΣΟΙΟ ΘΕΟΥ ΠΕΡΙΜΗΚΕΤΟΣ ΑΥΛΩΝ, ΕΡΠΩΝ ΕΙΛΙΓΔΗΝ, ΡΟΙΖΟΥΜΕΝΟΣ. ΟΥ ΜΕΝ ΕΚΕΙΝΟΥ ΑΨΑΜΕΝΟΣ ΠΥΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΟΥ ΔΑΙΣΕΙΕ ΤΙΣ ΗΤΟΡ. ΟΥ ΓΑΡ ΕΧΕΙ ΔΑΙΕΙΝ, ΑΖΗΧΕΙ Δ’ ΕΝ ΜΕΛΕΔΗΘΜΩ ΑΙΩΝ ΑΙΩΣΙΝ ΕΠΙΜΙΓΝΥΤΑΙ ΕΚ ΘΕΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΑΥΤΟΦΥΗΣ, ΑΔΙΔΑΚΤΟΣ, ΑΜΗΤΩΡ, ΑΣΤΥΦΕΛΙΚΤΟΣ, ΟΥΝΟΜΑ ΜΗΔΕ ΛΟΓΩ ΧΩΡΟΥΜΕΝΟΣ, ΕΝ ΠΥΡΙ ΝΑΙΩΝ, ΤΟΥΤΟ ΘΕΟΣ. ΜΙΚΡΗ ΔΕ ΜΕΡΙΣ ΘΕΟΥ ΑΓΓΕΛΟΙ ΗΜΕΙΣ.

Όταν κάποιος Θεόφιλος ρώτησε τον Απόλλωνα, «Εσύ είσαι Θεός ή άλλος;» χρησμοδότησε ως εξής: «Ευρίσκεται άνω του ουρανίου θόλου φλόγα άπειρη, άπλετος αιώνας. Είναι ανερμήνευτος μεταξύ των μακαρίων, εάν δεν αποφασίσει με δική του βούληση ο μέγας Πατέρας να γίνει αντιληπτός· εκεί μάλλον ούτε ο αιθέρας φέρει περίλαμπρα αστέρια, ούτε η σελήνη με την διαπεραστική της λάμψη αιωρείται. Δεν φανερώνεται ο Θεός σε κάποια οδό, ούτε εγώ ο ίδιος εξαπλώνομαι με ακτίνες παρευρισκόμενος με αυτόν, ως στροβιλισμός αιθέρος, αλλά πλησιάζει ο ατελείωτος δρόμος του πυρφόρου Θεού, κινούμενος περιστροφικά με έντονο ήχο. Ούτε, αν πλησιάσει κάποιος αυτόν που είναι αιθέριο πυρ, είναι δυνατόν να καεί η καρδία του· διότι (η θεία φλόγα) δεν καταστρέφει· με ακατάπαυστη μελωδία ο αιώνας αναμιγνύεται με τους αιώνες από Αυτόν τον Θεό. Αυτοδημιούργητος, αδίδακτος, χωρίς μητέρα, ακλόνητος, όνομα που δεν εκφέρεται με ανθρώπινο λόγο, κατοικεί εις το πυρ· αυτό είναι ο Θεός· μικρό δε μέρος του Θεού, άγγελοι είμεθα εμείς».
α. Karl Buresh, Ανέκδοτοι χρησμοί των ελληνικών θεών, v, σελ. 55.
β. Μαντική Ανθολογία (Μάξιμου Πλανούδη), επίγρ. 140.

Η αυθεντικότητα αλλά και η αρχαιότητα αυτού του χρησμού εξακριβώνεται και από την σπανιότητα, την αρχαιότητα και την δυναμική των λέξεων που χρησιμοποιούνται.
Συγκεκριμένα οι λέξεις, ΜΕΛΕΔΗΘΜΩ, ΛΙΓΥΦΕΓΓΕΤΙΣ, ΔΑΙΣΕΙΕ, ΕΙΛΙΓΔΗΝ, ΡΟΙΖΟΥΜΕΝΟΣ, ΚΥΤΕΟΣ, ΣΥΝΕΩΝ, ΕΠΙΚΙΔΝΑΜΑΙ και ΑΙΘΕΡΟΔΙΝΗΣ, δεν συναντώνται σε κανένα άλλο σύγγραμμα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, αλλά ούτε και στην μετά Χριστόν γραμματεία! Επιπλέον η λέξη ΑΓΛΑΟΦΕΓΓΕΙΣ χρησιμοποιείται μόνο από τις Σίβυλλες, η λέξη ΕΣΙΔΕΣΘΑΙ απαντάται μόνον στον Απολλώνιο τον Ρόδιο και τον Ευριπίδη, και η λέξη ΑΤΑΡΠΙΤΟΝ χρησιμοποιείται μόνο από τον Όμηρο και τον Παρμενίδη2. Διά της γλωσσολογικής αυτής διείσδυσης στον χρησμό αποκλείεται κάθε ενδεχόμενο πλαστογράφησής του κατά την μετά Χριστόν εποχή.Η πολύπτυχη, βαθυνόητη και εμβριθής γλώσσα του Απόλλωνος είναι διαποτισμένη με τόση πνευματικότητα, ώστε λάμπει απλά και μόνον διά της παρουσίας της. Ο μοναδικός αυτός χρησμός απηγγέλθη για πρώτη φορά από το μαντείο του Απόλλωνος στην Κλάρο της Κολοφώνος, στα παράλια της Ιωνίας.


Και επειδη ανεφερες τον Πορφυριο δες τι λεει

ΤΟΝ ΓΑΡ ΧΡΙΣΤΟΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΥΣΕΒΕΣΤΑΤΟΝ ΑΠΕΦΗΝΑΝΤΟ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΕΥΦΗΜΩΣ ΤΕ ΑΥΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΣΙ.

Διότι οι θεοί φανέρωσαν ότι ο Χριστός έχει υπάρξει ευσεβέστατος και αθάνατος, και με ωραιότατα λόγια αυτόν μνημονεύουν.
(Πορφύριος, Περί της εκ λογίων φιλοσοφίας, επίλογος)

Στο ίδιο έργο, ο Πορφύριος διασώζει έναν ακόμη χρησμό, διά του οποίου ο Απόλλων εξυμνεί τον «Άρρητο Πατέρα» της δημιουργίας:
ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΑΡΡΗΤΕ ΠΑΤΗΡ, ΑΙΩΝΙΕ, ΜΥΣΤΑ, ΚΟΣΜΩΝ ΑΜΦΙΔΡΟΜΩΝ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΕ ΔΕΣΠΟΤΑ ΝΩΤΟΙΣ ΑΙΘΕΡΙΟΙΣ, ΑΛΚΗΣ ΙΝΑ ΣΟΙ ΜΕΝΟΣ ΕΣΤΗΡΙΚΤΑΙ ΠΑΝΤ’ ΕΠΙΔΕΡΚΟΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΟΝΤ’ ΟΥΑΣΙ ΚΑΛΟΙΣ, ΚΛΥΘΙ ΤΕΩΝ ΠΑΙΔΩΝ, ΟΥΣ ΗΡΟΣΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΝ ΩΡΑΙΣ. ΣΗ ΓΑΡ ΥΠΕΡ ΚΟΣΜΟΝ ΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟΝ ΑΣΤΕΡΟΕΝΤΑΧΡΥΣΗ ΥΠΕΡΚΕΙΤΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΛΚΗ, ΗΣ ΥΠΕΡΗΩΡΗΣΑΙ ΟΡΙΝΩΝ ΦΩΤΙ ΣΕΑΥΤΟΝ…

Άρρητε πατέρα των αθανάτων, αιώνιε μύστη, Δέσποτα που περιφέρεσαι στους κόσμους που περιτρέχουν επάνω στην ράχη των αιθέρων, όπου η δύναμη έχει στηριχτεί σ’ εσένα, ο οποίος βλέπεις τα πάντα και ακούς με αυτιά τέλεια, άκουσε και τα τέκνα σου τα οποία σε κατάλληλο χρόνο καλλιέργησες. Διότι, η δική σου χρυσή και αιώνια δύναμη υπέρκειται πάνω από τον κόσμο και τον αστερόεντα ουρανό, πάνω από τα οποία αιωρείσαι εξάπτοντας τον Εαυτόν σου με φως…

(Πορφύριος, Περί της εκ λογίων φιλοσοφίας, σελ. 141)

Τη θεολογια του Ερμη του Τρισμεγιστου την εχεις μελετησει?Διαβασε να δεις τι αποκαλυπτεται στον Ολυμπιο Ερμη απο τον Ποιμανδρη στην πρωτη αποκαλυψη του Θεου στην ανθρωποτητα!!Οποτε ας μην μιλαμε για θεους με την λογικη που την εχουν αναγει οι δωδεκαθειστικες ομαδες,απεχουν πολυ απο την αληθεια!!Οσο αναφορα την συγκρουση ελληνισμου-χριστιανισμου στην πραγματικοτητα δεν υφισταται!!Εγω βρηκα την συνδεση στα βιβλια του Τουλατου,οπου αποδυκνυει με φωτογραφημενα χειρογραφα απορρητα απο τις μεγαλυτερες βιβλιοθηκες του κοσμου την οντολογικη υποσταση των Ολυμπιων,ποια η θεση τους στην Δημιουργια,ποιος ο ρολος τους στην δημιουργια κ.τ.λ.!Εχει αποδειξεις και απο αρχαια ελληνικη γραμματεια!!Βεβαια εσυ μπορει να τον θεωρεις απατεωνα διοτι μπορει να ανατρεπει την κοσμοθεωρια σου!!Ο καλογερακης δεν αποδυκνυει αυτα που λεει και δεν στηριζονται πουθενα,οι πηγες του ειναι ανυπαρκτες!!Πως δεχεσαι λοιπον τα λεγομενα του χωρις να παραπεμπει σε πηγες?

Οσο αναφορα τον Απολλωνιο Τυανεα καμια σχεση με τον Ιησου,υπαρχει χρονολογικη διαφορα απο την γεννηση τους τουλαχιστον 10 χρονια(ο Απολλωνιος γεννηθηκε το 15) και εδρασαν σε διαφορετικους τοπους,οποτε καμια ταυτιση δεν υπαρχει!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 09 May 2012, 13:28 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 20 Aug 2011, 22:16
Posts: 1438
Location: Κιλκίς
Has thanked: 456 time
Have thanks: 593 time
jimasripper wrote:
Τωρα οσο αναφορα τον Απολλωνιο τον Τυανεα, πιστεψε με δεν ειναι καθολου ο μοναδικος που ταυτιζει τον Απολλωνιο με τον Ιησου. Αμα διαβασεις το ιστορικο εργο του Φιλοστρατου που αναφερετε στον Απολλωνιο τον Τυανεα, θα εντοπισεις πολλα κοινα σημεια με τον Ιησου. Πολλοι μαλιστα νεοπλατωνικοι οπως ο Πορφυριος τον ταυτιζουν, και αμα θες σου παραθετω αποσπασματα, απο πολυ κοσμο ο Απολλωνιος θεωρουνταν για μεγαλο διαστημα ως υιος του Απολλωνα, ο ιδιος ο Κωσταντινος ο Μεγας(ο θεος να τον κανει), ηταν ηλιολατρης και συνεπως λατρης του Απολλωνα και του Απολλωνιου, τον Κωσταντινο τον βολευε ωστοσο να επικρατησει μια Μονοθειστικη θρησκεια στην Αυτοκρατορια ετσι ωστε να μπορεσει να επιβαλει μια ''Ελεω θεου '' κατασταση για αυτο και αποφασισε να στερεωσει το Χριστιανισμο. Ο ιδιος στην Α οικουμενικη συνοδο προσπαθησε να ταυτισει τον θεο των εβραιων με τον Ηλιο και τον Ιησου ως υιο του Απολλωνα για αυτο και ορισε οτι η υποτιθεμενη ημερομηνια γεννησης του Ιησου ειναι 25 Δεκεμβριου που ηταν τα Ηλιουγεννα και τα εκανε Χριστουγεννα. Αναφερεται και απο τους ιδιους τους ΝεοΠλατωνικους πολλες φορες οτι ο Ιησους ειναι μυθοπλασια του ιερατειου και του Παυλου που βασιστηκαν στη ζωη αλλου(δηλαδη του Απολλωνιου) ή αλλων. Δυστυχως φιλε μου αμα ερευνησεις Σωστα τα πραγματα και μελετησεις Αρχαια Ελληνικη Γραμματεια θα συνειδητοποιησεις οτι Ελληνισμος και Χριστιανισμος ειναι 2 αιωνιοι αντιπαλοι. Επομενως δεν ειναι παραλληρημα αυτο που λεει ο Καλογερακης αλλα εχει μεγαλη Βαση, τωρα οσο αναφορα τα υπολοιπα με τα μυνηματα που λαμβανει στον υπολογιστη του με τους θεους αυτο δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. Αλλα σιγουρα ολοι οσοι προσπαθουν κυριως να παντρεψουν Χριστιανισμο και ελληνισμο(Λιακοπουλος, Κεραμυδας, Τουλατος κλπ) ειναι ολοι απατεωνες, καθως βεβαια υπαρχουν και πολλοι τετοιοι που κυκλοφορουν με τη μασκα των εθνικων(καλη ωρα οπως ο Φουρακης) και αλλες διαφορες Χριστιανοδωδεκαθειστικες οργανωσεις(ΥΣΕΕ κλπ). Και φυσικα δεν πιστευω τιποτε απο ολα οσα λενε οι παπαδες, με τους Σαταναδες, τους Αντιχριστους και τα 6αρια. Ο αριθμος 6 ηταν πολυ ευσεβης για τους Αρχαιους Ελληνες, θεωρουνταν απο τον Πυθαγορα ως ο αριθμος της ψυχης, διαβαζοντας ο ιδιος τα Ορφικα συναντουσα πολλες φορες το 6 μπροστα μου και υπηρχε αλλωστε και παιχνιδι στην αρχαια Ελλαδα, με τα ζαρια που επρεπε να τυχεις 3 εξαρια για να σαρωσεις. Επομενως ηταν συμβολο ευδαιμονιας και καλης τυχης για τους Ελληνες.


Οσο αναφορα τους θεους, επειδη λατρευω την Πλατωνικη φιλοσοφια θα σου απαντησω σαν Πλατωνικος: οι θεοι δεν υποτασσονται πουθενα σε καμια ιεραρχεια, η θεια φυση βρισκεται στο νου και στη ψυχη μας, οι Ολυμπιοι θεοι ειναι εγκωσμιοι, δρουν σε διαφορετικη διασταση του χρονου, σε 2 παραλληλους κοσμους, εχουνε και υλικη και αυλη υποσταση(θεος εκ του ρηματος θεω= τρεχω με αστραπιαια ταχυτητα, βρισκομαι παντου), τη θεια φυση ολοι μας την εχουμε το θεμα ειναι να λειτουργησουμε πνευματικα για να την αξιοποιησουμε.


Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου φίλε μου!

_________________
Ξυπνήσετε, Ἐγερθῆτε. Καὶ Ἐπαναστατήσετε κατὰ τοῦ Ἑαυτοῦ Σας. Καὶ Ἀναβαπτισθεῖτε εἰς τὸ Θεῖον Φῶς τῆς Γῆς Σας καὶ εἰς τὰ Παραδείσεια Ἑλληνικὰ Νερά. Θὰ ἐξέλθετε: ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Καὶ θὰ ἐξέλθετε: ΕΛΛΗΝΕΣ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 09 May 2012, 13:44 
Master Poster
Master Poster

Joined: 26 Dec 2010, 06:57
Posts: 245
Has thanked: 88 time
Have thanks: 57 time
Ανατρεψτε μου σας παρακαλω την γλωσσολογικη αναλυση του χρησμου,που ομολογει ο Απολλωνας οτι ειναι οντα της ιεραρχιας του Θεου, και εγω θα παραδεχτω οτι αυτα που λεω ειναι μπουρδες!!Αν ειναι να συζητησουμε σοβαρα ας συζητησουμε με στοιχεια!!Αν δεν μπορειτε να τον ανατρεψετε οφειλεται να τον αποδεχτειτε οποτε οφειλετε να αποδεχτειτε τοτε και τα λεγομενα του Απολλωνα γιατι αλλιως διαπραττετε υβρη στους Ολυμπιους!!Οι ιδιοι ομολογουν οτι ειναι μετοχοι της δημιουργιας του Θεου και οι δωδεκαθειστικες ομαδες τους εχουν αναγαγει αλλοι σε ιδεολογηματα και απλους συμβολισμους των αρχαιων ελληνων και αλλοι σε υπαρκτα οντα που ειναι κυριοι του συμπαντος!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 09 May 2012, 15:15 
Member
Member

Joined: 11 Mar 2012, 22:37
Posts: 20
Location: Athens
Has thanked: 0 time
Have thanks: 5 time
ziki19851 wrote:
Ανατρεψτε μου σας παρακαλω την γλωσσολογικη αναλυση του χρησμου,που ομολογει ο Απολλωνας οτι ειναι οντα της ιεραρχιας του Θεου, και εγω θα παραδεχτω οτι αυτα που λεω ειναι μπουρδες!!Αν ειναι να συζητησουμε σοβαρα ας συζητησουμε με στοιχεια!!Αν δεν μπορειτε να τον ανατρεψετε οφειλεται να τον αποδεχτειτε οποτε οφειλετε να αποδεχτειτε τοτε και τα λεγομενα του Απολλωνα γιατι αλλιως διαπραττετε υβρη στους Ολυμπιους!!Οι ιδιοι ομολογουν οτι ειναι μετοχοι της δημιουργιας του Θεου και οι δωδεκαθειστικες ομαδες τους εχουν αναγαγει αλλοι σε ιδεολογηματα και απλους συμβολισμους των αρχαιων ελληνων και αλλοι σε υπαρκτα οντα που ειναι κυριοι του συμπαντος!!


Φιλε μου μην συγχιζεσαι, εγω δεν εγραψα το μυνημα μου για να σε ταπεινωσω ή να το παιξω ανωτερος, το αντιθετο ηθελα να μοιραστω τις γνωσεις μου μαζι σας, να κανουμε πολιτισμενη συζητηση εκφραζοντας τις αποψεις μας και γιατι οχι αμα δεν ξερεις κατι να μαθεις και εσυ ο ιδιος κατι παραπανω!!! Οπως και εγω θα το δεχομουνα, οπως λεει και ο Επικουρος '' Ο πραγματικος νικητης σε μια διαφωνια ειναι ο ηττημενος, γιατι αυτουνου του δινεται η ευκαιρια να μαθει κατι παραπανω''.

Δεν διαπραττουμε υβρη επειδη αναλυουμε ή γιατι οχι και καμια φορα απορριπτουμε μερικα πραγματα σχετικα με τους θεους, δεν υφισταται δογματισμος στον ελληνισμο, ο καθενας εκλαμβανεται τον κοσμο διαφορετικα συνεπως και την εννοια για το θειο, οι Πλατωνικοι ανελυαν τις μυθολογιες και τα μυνηματα διαφορετικα απο τους Αριστοτελικους, οι Στωικοι επισης, οι Επικουρειοι και οι υλιστες απερριπταν μερικα πραγματα. Συπενως η ελληνικη θρησκεια συνδεεται αμεσα με τη φιλοσοφια και τον πολιτισμο που ειναι η αναζητηση της αληθειας.

Τωρα οσο αναφορα το χρησμο που ειπες οι πηγες δεν ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστες για να μπορεσουμε να το κρινουμε, αλλα εσυ προφανως το ποσταρες για να αποδειξεις τον ''Μονοθεισμο'' των Ελληνων.

Η απαντηση μου ειναι οτι Φυσικα και ηταν Μονοθειστες, οπως και πολυθειστες ταυτοχρονως, θα σου εξηγησω τι εννοω φιλοσοφικα. Η καθε φυση υπαγεται σε μια, ειναι μια αλλα εκδηλωνεται με πολλες ετσι ωστε να επιτυγχανεται η σταθεροτητα, λεμε δηλαδη: Η ανθρωπινη φυση, η γυναικεια ή ανδρικη φυση, η φυση του δασους, η φυση του ουρανου, ολα υπαγονται ομως σε μια φυση, το ιδιο ισχυει και με τους νομους, ο νομος ειναι ενας αλλα εκδηλωνεται στον κοσμο και κατισχυει επ' αυτου δια μερικωτερων νομων οπως και ο ανθρωπος, ετσι ισχυει και με το θεο.

Ο Διας ειναι για τους Ελληνες ενας Νους που αρχει των παντων, δηλαδη Λεει ενας υμνος στον Ζευς: '' Ζευς αρχει των θεων''

Δηλαδη το οτι ο Διας ειναι πρωτος των θεων δεν σημαινει οτι ειναι μονος αυτος και ολοι οι αλλοι ειναι ανυπαρκτοι, ειναι πολλοι αλλα υπαγονται σε αυτον. Για αυτο και στους διαλογους του Πλατωνα λεει: O θεος δημιουργησε το Συμπαν, μετα λεει τοποθετησε τον ηλιο και τη Σεληνη, δεν εννοει οτι μονο ενας το κανε αλλα πολλοι, οπως σημερα οταν λεμε πρωτα ''Ο ανθρωπος ανακαλυψε τη φωτια'' και μετα λεμε ''ο ανθρωπος πηγε στο φεγγαρι'' δεν εννοουμε εναν συγκεκριμενο ανθρωπο, αλλα πολλους ανθρωπους που υπαγονται σε εναν ''ανθρωπο'' ή αλλιως στο ανθρωπινο γενος.

Καταλαβες τωρα φιλε μου;;;Edit: Δεν ειδα το μυνημα σου πριν, αλλα θα σου απαντησω συντομα, δεν αποδεχομαι τα λεγομενα του Καλογερακη φιλε μου, εχω διαβασει μερικα βιβλια του, λαμβανω μερικες απο τις πληροφοριες του και απο εκει και περα ειμαι θετικος σε οτιδηποτε μου προκυψει, και πιστεψε με πολλες απο τις φρασεις των λεγομενων του με παρεπεμψαν πολυ σε Ησιοδο και ελληνικη Μυθολογια, δεν αποδεχομαι αν εχει επικοινωνια ή οχι διοτι απλουστατα αυτο δεν δυναμαι να το ξερω, μου ποσταρεις συνεχως μεμονωμενες φρασουλες και συγνωμη που θα στο πω αλλα εκτιθεσαι, για ποιον φιλοσοφο Πορφυριο ακριβως μου μιλας;;; Γιατι εγω σου μιλαω για τον Πορφυριο τον Νεοπλατωνικο ο οποιος εγραψε και το Κατα Χριστιανων, τον μεγαλυτερο πολεμιο κατα του Χριστιανισμου που εγραψε 15 τομους κατα τους και επειδη δεν μπορουσαν οι απολογητες να τους αντικρουσουν τα εκαψαν και εμειναν αποσπασματα μονο που μας τα φανερωσε η εκκλησια επειδη τη συμφεραν τα συγκεκριμενα κομματια;;;

Καταλαβαινεις φιλε μου οτι εχεις παραπληροφορηθει αγρια στο θεμα αυτο, ο Τουλατος ειναι απατεωνας οπως και ο Λιακοπουλος και οι 2 μονο τα βιβλια τους θελουν να πουλησουν, εγω δεν βασιζομαι σε κανεναν, μελεταω αρχαια Ελληνικη Γραμματεια και αρχαιους φιλοσοφους και αναζητω την αληθεια!!! 2 βιβλια εχω εγω του Καλογερακη σε ψηφιακη μορφη(σιγα μην πληρωνα κιολας για συγχρουνους, μονο οι αρχαιοι αξιζουν λεφτα για μενα) και σιγουρα μπορει να μην ειναι πειστικος σε πολλα πραγματα αλλα παρεχει αρκετες πληροφοριες που μου φανηκαν χρησιμες στις αναζητησεις μου, τουλαχιστον αυτος δεν πουλαει τα βιβλια του με 50αρικα ουτε λεει οτι οτιδηποτε αναφερει ειναι αληθινοτατο και πρεπει να το δεχτουμε, οπως κανει ο Λιακοπουλος αλλα και πριν ακομα τον διαβασεις σε προτρεπει να κρατησεις και μια πισινη.


ziki19851 wrote:
Οσο αναφορα τον Απολλωνιο Τυανεα καμια σχεση με τον Ιησου,υπαρχει χρονολογικη διαφορα απο την γεννηση τους τουλαχιστον 10 χρονια(ο Απολλωνιος γεννηθηκε το 15) και εδρασαν σε διαφορετικους τοπους,οποτε καμια ταυτιση δεν υπαρχει!!


Ο Απολλωνιος γεννηθηκε το 0, οχι το 15, το αναφερει ο Φιλοστρατος οτι πεθανε ακριβως 100 ετων, συνδεονται παρα πολλα μεταξυ τους πιστεψε με, η μονη διαφορα ειναι οτι ο Απολλωνιος υπηρξε και ειμαστε σιγουροι για αυτο, ο Ιησους ομως ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν θεωρειται απο την επιστημη ιστορικο προσωπο και δεν υπαρχει καμια αξιοπιστη μαρτυρια για αυτον. Οπως και ο Ερμης ο Τρισμεγιστος πιστεψε με δεν λεει σε καμια περιπτωση αυτο που θελουν τα χριστιανοπουλα να εννοει, οι Λιακοπουλικοι απλως βασιζονται στο οτι ο κοσμος δεν τα διαβαζει.

Δυστυχως φιλε μου πολλοι εχουν εξαπατηθει απο τον Τουλατο, μπορει να κολακευουν πολλα απο αυτα που λεει και να συμφερουν μιας και ειναι επι το πλειστον μεσσιανιστικα, αλλα πολυ ευκολα τον αντικρουει και ενα 15χρονο με καμποσες γνωσεις. Μονο η Αγια Γραφη τον αποτρεπει ανετα και τι συμπτωση;;; Και η ιδια η εκκλησια τους θεωρει και τους 2 απατεωνες και αιρετικους.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 09 May 2012, 22:51 
Master Poster
Master Poster

Joined: 26 Dec 2010, 06:57
Posts: 245
Has thanked: 88 time
Have thanks: 57 time
Φιλε μου καταρχην ο καθενας εχει την γνωμη του και οπως βλεπεις διαφωνουμε,πραγμα απολυτως δημοκρατικο και σεβαστο!!Καταρχην εγω δεν θελησα να επιβληθω με την γνωμη μου και ζητω συγγνωμη αν το εξελαβες ετσι!!Δευτερον σου ποσταρα τον παραπανω χρησμο για να σου αποδειξω οτι ειναι αξιοπιστος και να αντικρουσω τα λεγομενα των δωδεκαθειστων οτι ειναι χριστιανικο κατασκευασμα!!Ελα ομως που δεν ειναι οπως αποδυκνυεται και απο την γλωσσολογικη αναλυση!!Οι Σιβυλλικες ρησεις ειναι αντιγραφες παλαιοτερων και οπως ξερεις ολη η αρχαια ελληνικη γραμματεια διασωθηκε λογω αντιγραφων απο τους χριστιανους μοναχους!!Με την ιδια λογικη γιατι αποδεχεσαι την αρχαια ελληνικη γραμματεια ως αυθεντικη και οχι παραχαραγμενη αφου με την δικη σου λογικη οτι αντιγραφηκε απο μοναχους αποτελει προιον παρχαραξης?Πρεπει να διαλεξετε γιατι ερχεστε σε αντιφαση!!Η θα δεχτειτε οτι ολα τα κειμενα συμπεραλαμβανομενου και της αρχαιας ελληνικης γραμματειας ειναι αυθεντικα η θα δεχτειτε οτι και αυτα ειναι προιον παραχαραξης μιας και αντιγραφηκαν απο χριστιανους μοναχους!δεν θα βασιζετε την επιχειρηματολογια σας με αντιφατικα δεδομενα και πανω εκει θα χτιζετε το αντιχριστιανικο σας μισος!!Πρωτα πρεπει να λυσετε το συγκεκριμενο θεμα και ολα τα αλλα τα συζηταμε!!ο καθηγητής Αρχαίας Ιστορίας του Trinity College του Δουβλίνου, H. W. Parke, ο Άγιος Θεόφιλος άντλησε την προφητεία από το αυθεντικό αρχαίο κείμενο του 3ου Σιβυλλικού Λόγου (της συλλογής «Σιβυλλιακοί Χρησμοί»), το οποίο κατείχε στην ολοκληρωμένη του πρωτότυπη μορφή.Ο ίδιος καθηγητής υποστηρίζει ότι το πρωτότυπο αυτό κείμενο χρονολογείται μεταξύ 3ου και 2ου π.Χ. αιώνα. Ομοίως, ο καθηγητής Ιστορίας και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια, Brian P. Copenhaver, υποστηρίζει και αυτός ότι η συγκεκριμένη προφητεία χρονολογείται στον 2ο π.Χ. αιώνα.«The third book of the “Sibylline Oracles” is one of the older parts of the collection, dating from the middle of the second century» (B.P. Copenhaver, Hermetica, σελ . xxix).βλεπεις τωρα οτι και επιστημονες αποδεχονται την αρχαιοτητα των Σιβυλλικων ρησεως και οτι ειναι προ Χριστου και οχι κατασκευασμα μεταχριστιανικο?
Τριτον οσο αναφορα τα κειμενα του Ερμη του Τρισμεγιστου εγω τα εχω,διαβασε τα να δεις ποιος ειναι ο Ποιμανδρης που του αποκαλυπτεται και πως ο Ιησους ερχετε μετα να επιβεβαιωσει την ταυτοτητα του Ποιμανδρη λεγοντας ''εγω ειμαι ο Ποιμην ο καλος''!!Την ιστορικοτητα και την αυθεντικοτητα των κειμενων αποδυκνυει ο ιδιος ο Μανεθων!!Εαν εσυ εχεις αλλα κειμενα του Ερμη ευχαριστως να το συζητησουμε!!Τεταρτον οσο αναφορα τους ολυμπιους εγω τους αποδεχομαι ως γεννητορες και πατριαρχες των Ελληνων(συνεπως δεν αποδεχομαι την Παλαια Διαθηκη),απο αυτους προερχομαστε αλλα τους τιμω οπως τιμω τους ηρωες και τους αγιους,δεν τους λατρευω οπως κανουν οι δωδεκαθειστικες ομαδες!!Οι ιδιοι αποδεχονται οτι ειναι οντα της ιεραρχιας του Θεου και στην ακροστιχιδα της Σιβυλλας της ερυθραιας ομολογουν για Θεο τους τον Ιησου Χριστο!!Ο συγκεκριμενος χρησμος αναγεται απο τον μεγα Αθανασιο στο 3000 π.Χ. οπως αναφερει στον λογο του κατα του Αριου!!Υπηρχαν δυο χρησμοι της Σιβυλλας της ερυθραιας με αυτη την ακροστοιχιδα,ενας στο καπιτωλιο της Ρωμης που φυλασσοταν απο 20 ενοπολους ανδρες και αλλος ενας ιδιος που τον ειχε ο Πλουταρχος στους Δελφους!!Αυτο τον χρησμο εδωσε ο Λακταντιος στον Κωνσταντινο και εγινε χριατιανος,διοτι εκει μεσα αποκαλυπτεται ολη η αληθεια!!Την ιδια προφητεια ανηγγειλε και η Αγια Αικατερινη προς τους πενηντα ρητορες οταν πηγαν να την αντικρουσουν περι της θεοτητος του Ιησου και αυτοι εγιναν χριστιανοι βλεποντας τον Απολλωνα να ομολογει Ιησου Χριστο!!Πεμπτον οσο αναφορα τον Τουλατο,μονο αυτος εχει καταγραφει ως αιρετικος και οχι ο Λιακοπουλος,ειναι ο μονος που εχει κυνηγηθει,ο μονος που ξςμπροατιαζε τους μασονους,τους Σιωνιστες,τους εχθρους των Ελληνων οταν οι αλλοι ηταν αποντες και δεν υπηρχαν στον χαρτη και βγηκαν μετα να το παιξουν Ελληνες!!Αν εσυ μπορεις να ανατρεψεις τα βιβλια του Τουλατου και τα χειρογραφα που εχει εκει μεσα να το κανεις με επιχειρηματολογια και οχι με φρασεις''ειναι αιρετικος,τσαρλατανος,μεσσιανιστης'' κ.τ.λ. γιατι αυτο δειχνει ελλειψη επιχειρηματων!!
Πεμπτον για ναδεις τι μπουρδες λεει ο καλογερακης!!Λεει οτι ο Απολλωνιος ειναι μετενσαρκωση του θεου Απολλωνος!!Και ρωτω εγω!!Εχει αναγκη να μετενσαρκωθει ο Απολλωνας?Για πιο λογο?Για να φτασει στην θεωση?Αφου εινα ηδη θεος!!Βλεπεις με μια απλη ερωτηση φαινεται τι φουμαρα πουλαει!!Ο Απολλωνας ειναι ολοκληρωμενο πνευμα και για το λογο αυτο δεν εχει αναγκη να περασει την διαδικασια της επανενσαρκωσης!!Ο Καλογερακης αγνοει βασικα στοιχεια της θεωριας της επανενσαρκωσης(και οχι μετενσαρκωσης) και πουλαει βιβλια βασισμενος σε τετοιες μπουρδες!!Μηδεν πηγες,μηδεν χειρογραφα,μηδεν αποδεικτικη αξια σε αυτα που λεει!!

Το τελευταιο και σημαντικοτερο που θελω πιο πολυ απο ολα να μου απαντησεις και ειναι κρισιμο!!
Ολοι λετε οτι ο χριστιανισμος παραχαραξε τα κειμενα και οτι ειναι ψευδεστατα!!Μπορεις σε παρακαλω να μου απαντησεις ποια χρονολογια θεωρειτε εσεις οτι εγινε αυτη η παραχαραξη?Θελω να μου το αποδειξετε με πηγες οτι παραχαραξε τα ταδε κειμενα τοτε και τοτε!!με στοιχεια ομως και αξιοπιστες πηγες και οχι με αερολογιες?Σε ρωτω για αυτο διοτι θετετε σαν βαση οτι ειναι παραχαραγμενα χωρις ομως να εχετε πει ποτε ποια ειναι τα κειμενα που ειναι παραχαραγμενα,ποτε εγινε αυτο και με τι στοιχεια!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ολύμπιων επανΈλευσις!!!
Unread postPosted: 09 May 2012, 23:12 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 05 Sep 2011, 16:45
Posts: 2246
Location: Αθηνα
Has thanked: 255 time
Have thanks: 396 time
Δεν θελω να ανακατευτω στην συζητηση σας, αλλα βρε φιλε ziki, τα ιδια και τα ιδια επιχειρηματα γραφεις τρια χρονια τωρα και εχουν ολα απορριφθει με επιχειρηματα, απο ολους και απο εμενα. Δεν βαρεθηκες ακομα?

_________________

Ο χρόνος φέρνει στο φως την αλήθεια - Μένανδρος.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 3   [ 44 posts ]
Go to page 1, 2, 3  Next


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred