Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!

Post a new topicWrite comments Page 4 of 8   [ 117 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
 Post subject: Re: Ο Πολέμαρχος του Θεού
PostPosted: 06 Nov 2008, 13:23 
Power Poster
Power Poster

Falcon wrote:
Δε ξέρω φίλε μου Νικόλα. Ίσως να αναφέρεται σε κάποιον απόγονο του ΜΕγάλου Κωνσταντίνου, ίσως και στον ίδιο. Πραγματικά μου είναι αδύνατο να γνωρίζω ή να μαντέψω το κατά πόσο η μετάφραση/ερμηνεία ευσταθεί. Η αποκάλυψη είναι ένα δύσκολο κείμενο...

Ο Μέγας Κωνσταντίνος ίδρυσε το Βυζάντιο το οποίο διήρκησε περί τα 1000 χρόνια. Επίσης ο Χριστιανισμός κυριάρχησε μέχρι προσφάτως, όπου φαίνεται πλέον ότι κυβερνά το κακό.
Μήπως λοιπόν η χιλιετής βασιλεία ήταν το Βυζάντιο;

Αν δεν είναι έτσι τότε τι συμβαίνει;

Ίσως να υπάρξει μια αναλαμπή του Ελληνισμού με τον πτωχό Βασιλέα Ιωάννη. Ο Θεός αποφασίζει και όχι εμείς. Ίσως ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο πατήρ Παίσιος και άλλοι να έχουν δίκιο , να γίνει σύντομα.

Η Τουρκία πάει ίσως για εμφύλιο, οι γκρίζοι λύκοι, η εργκένεκον δεν θα αφήσουν να καταρεύσει ο κεμαλισμός..
Οι Αμερικάνοι πιέζουν ασφυκτικά την Ρωσία..
Ο Ομπάμα αναλαμβάνει σε 76 ημέρες, αν όλα πάνε καλά.
Αν όμως οι "κυρίαρχοι" διαλέξουν να του κληρονομήσουν χάος, έχουν τον χρόνο ακόμη να τα κάνουν όλα λίμπα.
Η οικονομική κρίση αν συνεχισθεί θα πέσει φτώχια..

Ισως οι διάφορες ηφαιστιακές εκρήξεις της τελευταίας 25ετίας ή ακόμα και τα chemtrails να έχουν επιφέρει το κατά το 1/3 σκοτείνιασμα του ηλίου και σελήνης (4η σάλπιγγα).
Ίσως πάλι οι ακρίδες (5η σάλπιγγα) να είναι αυτό που λέει και ο Ιωήλ ... (στο βιβλίο του 1950 έκδοσης) ότι πρόκειται περί της μεγάλης κατάθλιψης που έχει καταλάβει τους περισσότερους σήμερα λόγω της αποστασίας τους.
Μήπως έπεται η 6η σάλπιγγα;
Μετά έρχεται το χάραγμα;

Κρατηθείτε στον Κύριο και στην ορθή πίστη φίλοι μου.

Profile  

PostPosted: 06 Nov 2008, 16:42 
Guest
Guest

Χαιρετώ τους πάντες, αλήθειαν αναζητώντες...
Διάβασα επιμελώς όλα τα σχετικά με τον "Πολέμαρχο του Θεού"..
Προσωπικά, έχω ξεκινήσει έρευνα και για τον "Πολέμαρχο", όμως οι πηγές μου είναι τα αντίγραφα των πρωτότυπων αρχαίων Ελληνικών συγγραμάτων.
Τα κύρια είναι:
"Κινήσεις πλανητών και Διομήδεια" Άρατος
"Έργα και Ημέραι-Θεογονία-Ασπίδα του Ηρακλέους" Ησίοδος
"Περί ενυπνίον" Αριστοτέλης
"Αρχαίο Ελληνικό λεξικό Αστρονομίας" Αριστ.Παν.Θεσ.
Η βάση και ο γνώμονας της έρευνάς μου είναι η αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΗ πραγματεία, όπου κάθε μύθος είναι και μια αλήθεια και κάθε αλήθεια είναι ένας κώδικας..
Για τα βιβλία του Λιακόπουλου δεν έχω άποψη. Το μόνο που έχω διαβάσει είναι το "δια πυρός και Σιδήρου", που αναφέρει πράγματα και πηγές που ΙΣΧΥΟΥΝ (έτυχε να έχω διαβάσει τα αντίστοιχα κείμενα), σε κάποια σημεία όμως κρύβει στοιχεία είτε λόγω άγνοιας, είτε εσκεμμένα.
Όλη η αλήθεια, είχε καταγραφθεί απο τον Αριστοτέλη, αλλά δυστυχώς καταστράφηκε με την καταστροφή της βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας.
Πρέπει, λοιπόν, να ξανα-φτιάξουμε το πάζλ!
Το κλειδί-μυστικό, είναι στο τρίπτυχο:
Φιλοσοφία, Μαθηματικά και Μουσική ή διαφορετικά,
Αρχαία Ελληνική Γλώσσα, Θεμελιώδη θεωρήματα Γεωμετρίας, Ρυθμός.
Τα μέχρι τώρα γενικά συμπεράσματά μου:
1. Το λεγόμενο άστρο του Σείριου και ο πλανήτης Χ, υπάρχουν και κατά τον Άρατο
2. Αποκωδικοποιήθηκε επιτέλους η ονομασία των πλανητών-αστερισμών!!!!!Ο αστερισμός του Ταύρου, κρύβει όλα τα μυστικά του ΔΙΑ...
3. Η αρχή της γέννησης των ΕΛ είναι η ΚΡΗΤΗ, όπου βρίσκεται η πρώτη απο τις λεγόμενες πύλες (οι άλλες 2 που έχω εντοπίσει είναι στους Δελφούς+στον Όλυμπο). Οι πύλες μέχρι στιγμής αποδυκνείεται οτι είναι ενεργειακές πύλες.
4. Η αρχή της σοφίας είναι στο μαντείο των ΔΕΛΦΩΝ, όπου οι πρώτοι ιερείς ήταν ΚΡΗΤΕΣ ναυτικοί...Γνωρίζω πλέον οτι υπάρχει η αδελφότητα των σοφών που κατέχει τη γνώση+δυνάμεις που δεν φανταζόμαστε...Δυστυχώς, όσο κι αν έχω προσπαθήσει δεν εντοπίζεται ΤΙΠΟΤΑ...
5. Ο Πολέμαρχος του ΘΕΟΥ, δεν αναφέρετε πουθενά, παρά μόνο σε κάποια συγγράματα που κάποιοι έχουν στη Γερμανία και ισχυρίζονται οτι εχουν ως πηγή τους 3 μάγους της Αιγύπτου (γνωστοί και ως 3 μάγοι με τα δώρα)..
Αυτά μέχρι τώρα..
Επόμενος σταθμός μου είναι η Γερμανία, όπου θα μελετήσω τα συγκεκριμένα στοιχεία και θα επανέλθω..
Κλείνοντας τη σύντομη παρέμβασή μου, που ελπίζω κάπως να βοηθήσει και προβληματίσει, θα ήθελα να τονίσω τη σημασία της ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ και θα πρέπει να εστιάσουμε σε αυτή πρώτιστα, αφού καθετί που ονοματίστηκε και αρχειοθετήθηκε με την αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΗ δεν δύναται να είναι ψευδές..

Profile E-mail  

PostPosted: 08 Nov 2008, 10:32 
Power Poster
Power Poster

ΝΙΚΟΛΑΣ wrote:
Falcon wrote:
Δε ξέρω φίλε μου Νικόλα. Ίσως να αναφέρεται σε κάποιον απόγονο του ΜΕγάλου Κωνσταντίνου, ίσως και στον ίδιο. Πραγματικά μου είναι αδύνατο να γνωρίζω ή να μαντέψω το κατά πόσο η μετάφραση/ερμηνεία ευσταθεί. Η αποκάλυψη είναι ένα δύσκολο κείμενο...

Ο Μέγας Κωνσταντίνος ίδρυσε το Βυζάντιο το οποίο διήρκησε περί τα 1000 χρόνια. Επίσης ο Χριστιανισμός κυριάρχησε μέχρι προσφάτως, όπου φαίνεται πλέον ότι κυβερνά το κακό.
Μήπως λοιπόν η χιλιετής βασιλεία ήταν το Βυζάντιο;

Αν δεν είναι έτσι τότε τι συμβαίνει;

Ίσως να υπάρξει μια αναλαμπή του Ελληνισμού με τον πτωχό Βασιλέα Ιωάννη. Ο Θεός αποφασίζει και όχι εμείς. Ίσως ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο πατήρ Παίσιος και άλλοι να έχουν δίκιο , να γίνει σύντομα.

Η Τουρκία πάει ίσως για εμφύλιο, οι γκρίζοι λύκοι, η εργκένεκον δεν θα αφήσουν να καταρεύσει ο κεμαλισμός..
Οι Αμερικάνοι πιέζουν ασφυκτικά την Ρωσία..
Ο Ομπάμα αναλαμβάνει σε 76 ημέρες, αν όλα πάνε καλά.
Αν όμως οι "κυρίαρχοι" διαλέξουν να του κληρονομήσουν χάος, έχουν τον χρόνο ακόμη να τα κάνουν όλα λίμπα.
Η οικονομική κρίση αν συνεχισθεί θα πέσει φτώχια..

Ισως οι διάφορες ηφαιστιακές εκρήξεις της τελευταίας 25ετίας ή ακόμα και τα chemtrails να έχουν επιφέρει το κατά το 1/3 σκοτείνιασμα του ηλίου και σελήνης (4η σάλπιγγα).
Ίσως πάλι οι ακρίδες (5η σάλπιγγα) να είναι αυτό που λέει και ο Ιωήλ ... (στο βιβλίο του 1950 έκδοσης) ότι πρόκειται περί της μεγάλης κατάθλιψης που έχει καταλάβει τους περισσότερους σήμερα λόγω της αποστασίας τους.
Μήπως έπεται η 6η σάλπιγγα;
Μετά έρχεται το χάραγμα;

Κρατηθείτε στον Κύριο και στην ορθή πίστη φίλοι μου.

Falcon και όλη η παρέα αν θέλετε κάντε κάποιο σχόλιο δια την εξερεύνηση του θέματος.
Το βιβλίο που αναφέρω είναι του Ιωήλ Γιαννακόπουλου, "ερμηνία της Αποκάλυψης"

Profile  

PostPosted: 08 Nov 2008, 17:50 
Editor
Editor

Είναι εφικτό να ανεβάσει κάποιο μέλος το συγκεκριμένο βιβλίο;

Image

Image

Profile E-mail  

PostPosted: 08 Nov 2008, 17:58 
Administrator
Administrator

Θα το διαπιστώσουμε ιδίοις όμασι ΝΙΚΟΛΑ... Δεν το έχω υπόψην πάντως το συγκεκριμένο βιβλίο. Τι ερμηνεία δίνει στον καβαλάρη του λευκού ίππου ο κ. Γιαννακόπουλος; Νομίζω ότι δε χωράει αμφιβολία ότι ο Λευκός Καβαλάρης είναι ο Κύριος και όχι ο Πολέμαρχος. Εξάλλου το λέει ο ίδιος ο Ιωάννης Αποκάλυψις ΙΘ 13: "και κέκληται το όνομα αυτού, ο λόγος του Θεού"...

Image

Να αναπτύξεις πνεύμα προσπάθειας
Από τους νόμους του Kendo

Truth

OnlineProfile E-mail  

PostPosted: 09 Nov 2008, 17:41 
Administrator
Administrator

Όπως είχα υποσχεθεί, αναρτώ εδώ ένα κείμενο που με πολύ κόπο κατάφερα να πάρω, το οποίο περιέχει 2 χειρόγραφα της Αποκάλυψης του Ψευδο Μεθόδιου, επίσης γνωστή και ως Συριακή Αποκάλυψη του Δανιήλ... Δεν εκρινα σκόπιμο να ανεβάσω και τα υπόλοιπα καθώς είναι το ίδιο περιεχόμενο με μερικές διαφορές στις εκφράσεις μόνο...

Διαβάστε περί Πολέμαρχου, Αντιχρίστου, Πολεμιστριών του Πολέμαρχου κλπ κλπ...
Απολαύστε το...
Attachment:
Methodiou episis gnwsti ws Daniel.rar

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Image

Truth

OnlineProfile E-mail  

PostPosted: 09 Nov 2008, 19:03 
Editor
Editor

Ευχαριστώ πολύ!!!

Image

Image

Profile E-mail  

PostPosted: 10 Nov 2008, 10:42 
Webmaster
Webmaster

Highscores: 3
+1

Image

Οι ακατοίκητοι μας χτυπούν και μας ξαναχτυπούν
-----------------------------------------------------------------------------
Truth

Profile E-mail  

PostPosted: 10 Nov 2008, 15:29 
Administrator
Administrator

oceangr2 wrote:
+1

Ένα δωράκι μου στους αναγνώστες του φόρουμ.

Το πλήρες κείμενο της πραγματικής Αποκάλυψης του ψευδο-Μεθόδιου το οποίο είναι επηρεασμένο άπό τη Διήγηση του Δανιήλ που ανέβασα παραπάνω, αλλά είναι ΠΟΛΥ πιο αναλυτικό... :happyyyy:

Εσωτερικός σύνδεσμος: topic-t3421.html

Και το πλήρες κείμενο της Προφητείας του Λέοντα...

Εσωτερικός σύνδεσμος: topic-t3422.html

Τύφλα να έχει η ΕΥΠ και ο Λ :happyyyy:

Image

Truth

OnlineProfile E-mail  

PostPosted: 12 Nov 2008, 10:15 
Power Poster
Power Poster

Falcon wrote:
oceangr2 wrote:
+1

Ένα δωράκι μου στους αναγνώστες του φόρουμ.

Το πλήρες κείμενο της πραγματικής Αποκάλυψης του ψευδο-Μεθόδιου το οποίο είναι επηρεασμένο άπό τη Διήγηση του Δανιήλ που ανέβασα παραπάνω, αλλά είναι ΠΟΛΥ πιο αναλυτικό... :happyyyy:

Εσωτερικός σύνδεσμος: topic-t3421.html

Και το πλήρες κείμενο της Προφητείας του Λέοντα...

Εσωτερικός σύνδεσμος: topic-t3422.html

Τύφλα να έχει η ΕΥΠ και ο Λ :happyyyy:

ευχαριστούμε πολύ Falcon
o Λέοντας ήταν ο σοφός ή κάποιος άγιος, πότε έζησε;
χρησιμοποίησα γραμματοσειρά TAHOMA για ευκολώτερη ανάγνωση
χαιρετώ
Νίκος

Profile  

PostPosted: 12 Nov 2008, 14:36 
Administrator
Administrator

O συγκεκριμένος Λέων ηταν πρεσβύτερος και θεολόγος που έζησε στην Κωνσταντινούπολη κατά το 1200 περίπου μετά Χριστόν.

Image

Truth

OnlineProfile E-mail  

PostPosted: 16 Dec 2008, 13:32 
New Member
New Member

ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ :evil:

Profile E-mail  

PostPosted: 14 Jan 2009, 09:04 
Power Poster
Power Poster

Falcon συγχαρητήρια για την έρευνα.
Νίκος

Profile  

PostPosted: 15 Jan 2009, 23:10 
Good Poster
Good Poster

:cry: :cry: :cry: σας εχει πιασει μια μανια με ολα αυτα τα γεγονοτα τα οποια θα θα λεω γινουν αν............ετσ ικαι εχει μαστισει ολον τον κοσμο μια καταστροφολογια οτι θα γινει αυτο και το αλλο..χαλαρωστε ειστε πια τοσο σιγουροι και αν λεω κανετε ολι σας λαθος τοτε τι θα κανετε? ε?σας ερωτω..?απο την 1 ο λιακοπουλος ο παραδοπιστος και απο την αλλη ολο το διαδυκτιο με ταγεγονοτα που.ΘΑ ερθουνε και καλα και καλα...και πει λεγοντας ενταξει σιγουρα ολος ο πλανητης ειναι σε μια καμπυλη γραμμη αναμεσα στους αυτους και στους αλλους..φτωχια ανεργια που παντα βεβαια υπηρχαν...οπως και οι πολεμοι μεταξυ κρατων...λοιπον?..?
σας ερωτω?
τι γινεται
παμε ολοι εκει που μας θελουνε?
η απο την τηλεοραση η απο το δυαδικτυο?ε?
ο καθενας ςκανει την δουλεια του...και εγω την δουλεια μου!!!!!
με φιλικους χαιρετισμους.....σε ολους σας καλη χρονια με υγεια στις οικογενειες σας και σε σας και με σεβασμο σε οτι υποστηριζετε.
ετσι?
και προς θεου...ξοδεψτε φατε καντε οτι θελετε..παρτε δανεια γιατι το 2012 ειναι κοντα.
χαχα
ειρωνικα το λεω ετσι?
και μετα το τελος. :cry: :cry: :cry: καλο βραδυ γιατι σηκω :evil: :evil: :evil: :evil: :-P :mad: :o :o νομαι και πρωι 5 30

Profile  

PostPosted: 29 Jan 2009, 23:55 
Guest
Guest

Αποκαλυψις Ιωάννου κεφ.Ζ΄εδ.1-4

1. Και μετά τούτο είδον τέσσαρας αγγέλους εστώτας επί τάς τέσσαρας γωνίας της γής, κρατούντας
τους τέσσαρας ανέμους της γης, ίνα μη πνέη άνεμος επί της γης μήτε επί της θαλάσσης μήτε επί παν δένδρον.

2. και είδον άλλον άγγελον αναβαίνοντα από ανατολής ηλίου, έχοντα σφραγίδα Θεού ζώντος, και έκραξε φωνή μεγάλην τοίς τέσσαρσιν αγγέλοις,οίς εδόθη αυτοί αδικήσαι την γήν και την θάλλασαν

3. λέγων΄ μη αδικήσετε την γην μήτε την θάλασσαν μήτε τα δένδρα,άχρις ου σφραγίσωμεν τους δούλους του Θεού ημών επί των μετώπων αυτών.

4. Και ήκουσα τον αριθμόν των εσφραγισμένων΄ εκατόν τεσσαράκοντα τέσσαρες χιλιάδες εσφραγισμένοι......

Από (Α Κορινθίους κεφ.ιε,εδ.51-58)

51. ιδού μυστήριον υμίν λέγω΄πάντες μεν ου κοιμηθησόμεθα,πάντες δε αλλαγησόμεθα

52. εν ατόμω εν ριπή οφθαλμού, εν τη εσχάτη σάλπιγγι΄σαλπίσει γάρ, και οι νεκροί εγερθήσονται άφθαρτοι, και ημείς αλλαγησόμεθα.

53. δει γαρ το φθαρτόν τούτο ενδύσασθαι αφθαρσίαν και το θνητόν τούτο ενδύσαται αθανασίαν

54. όταν δε το φθαρτόν τούτο ενδύσαται αφθαρσίανκαι το θνητό τούτοο ενδύσηται αθανασίαν
τότε γενήσεται ο λόγος ο γεγραμμένος΄κατεπόθη ο θάνατος είς νίκος.

55. που σου, θάνατε, το κέντρον; που σου άδη το νίκος;

56. τω δε κέντρον του θανάτου η αμαρτία, η δε δύναμις της αμαρτίας ο νόμος.

57. τω δε Θεώ χάρις τω διδόντι ημίν το νίκος δια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

58. Ώστε αδελφοί μου αγαπητοί,εδραίοι γίνεσθε,αμετακίνητοι,περισσεύοντες εν τω έργω του Κυρίου πάντοτε, ειδότες ότι ο κόπος υμών ούκ έστι κενός εν Κυρίω.

ΦΙΛΙΚΑ

GM-M45

Profile E-mail  

Post a new topicWrite comments Page 4 of 8   [ 117 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next