Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]
Author Message
 Post subject: Προφητες & Προφητειες: Νοστραδαμος
Unread postPosted: 02 Nov 2008, 02:00 
Administrator
Administrator
User avatar

Joined: 26 Oct 2007, 14:40
Posts: 2636
Location: Athens
Has thanked: 119 time
Have thanks: 232 time
Highscores: 9
Ο ΝοστράδαμοςΟ Νοστράδαμος γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 1503 στην επαρχία Saint-Remy της Γαλλίας. Ο πατέρας του, Jaume, ήταν έμπορος δημητριακών αλλά και συμβολαιογράφος. Ο παππούς του, Jean Remy, πέθανε όταν ο Νοστράδαμος ήταν οχτώ χρονών. Ήταν γιατρός στο επάγγελμα, αλλά δίδαξε στο μικρό Νοστράδαμο αστρολογία και αλχημεία, επιστήμες που σχετιζόντουσαν άμεσα εκείνα τα χρόνια με την ιατρική. Οι παππούδες του ήταν εβραίοι, αλλά ο ίδιος ο Michel θα βαπτιστεί καθολικός. Θα περάσει τα παιδικά του χρόνια βουτηγμένος μέσα σ' ένα περιβάλλον ιατρικής, μαθηματικών και αστρονομίας. Είχε άλλα τέσσερα αδέλφια, και ήταν ο μεγαλύτερος απ' όλα. Δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τα 3 από αυτά ενώ για το τέταρτο, τον Jean, ξέρουμε ότι υπήρξε σε κάποια φάση της ζωής του πρόεδρος του κοινοβουλίου της επαρχίας του. Ο μικρός Michel είναι ένα εξαίρετος μαθητής και ήδη στα δεκατέσσερα είναι έτοιμος να μπει στο πανεπιστήμιο της Αβινιόν.

Θα εκπληρώσει εκεί σπουδές πάνω στις Ελεύθερες Τέχνες, και στη συνέχεια θα πάει στο Μονπελιέ για να παρακολουθήσει σπουδές ιατρικής. Όμως το 1520, η πανούκλα θα κάνει την εμφάνισή της και θα εξαπλωθεί γρήγορα παντού. Το πανεπιστήμιο της ιατρικής όπου φοιτά ο Νοστράδαμος διακόπτει εκτάκτως τα μαθήματα και οι νεαροί φοιτητές της ιατρικής, με πρώτο και καλύτερο τον Νοστράδαμο, προσπαθούν να μάθουν από μόνοι τους να πολεμούν την αρρώστια, την οποία μέχρι τότε μόνο κάποια μέτρα υγιεινής, το θάρρος των γιατρών, αλλά και η δύναμη των προσευχών μπορούσαν να πολεμήσουν.

Τον Οκτώβριο του 1529 το πανεπιστήμιο ξανανοίγει τις πόρτες του. Ο Μισέλ Νοστράδαμος ξεκινά πάλι τα μαθήματα. Θα τελειώσει τις σπουδές του με ένα διδακτορικό και θα ξεκινήσει ένα ταξίδι αναζήτησης της σχέσης ανάμεσα στα φυτά και τις ασθένειες. Η αστρολογία και η ιατρική ήταν αχώριστες εκείνη την εποχή και ο Νοστράδαμος θα εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του και στις δυο αυτές επιστήμες. Σύμφωνα με τους βιογράφους του, είχε ήδη ξεκινήσει το τεράστιο έργο της συλλογής και της συγγραφής των παγκόσμιων αστρολογικών του προβλέψεων, μάλλον γραμμένα πρωτίστως στα λατινικά, προβλέψεις που δίστασε όμως να δημοσιεύσει για περισσότερα από τριάντα χρόνια.

Το 1533 εγκαθίσταται στην πόλη Αζέν, όπου θα συνδεθεί φιλικά με τον Cesar Scaliger, τον γνωστό σοφό της Αναγέννησης, "ένα ξεχωριστό άτομο που δε συγκρίνεται με κανέναν, παρά μόνο με τον Πλούταρχο", σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, ένα άτομο που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τον Έρασμο. Οι κάτοικοι της πόλης θα ζητήσουν τη βοήθεια και το ταλέντο των δύο αυτών γιατρών κατά τη διάρκεια της επιδημίας του 1934 και στη συνέχεια θα τους ευγνωμονούν για πάντα για τις σωτήριες υπηρεσίες που τους προσέφεραν.

Το 1534 παντρεύεται, όμως θα χάσει τη γυναίκα και τα δυο του παιδιά κατά τη διάρκεια της νέας επιδημίας πανούκλας, το 1538. Από τότε θα αρχίσει να ταξιδεύει σε όλη τη Γαλλία και σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας, όπου θα διδάσκει διάφορες ιατρικές θεραπείες αλλά και συνταγές για φαγητά. Έτσι θα περάσει 6 με 7 χρόνια από τη ζωή του.

Όμως η πανούκλα επανέρχεται στη Γαλλία και ο Νοστράδαμος έρχεται πάλι να την πολεμήσει. Δοκιμάζει νέες μεθόδους θεραπείας και εφαρμόζει κάποιες πολύ αποτελεσματικές και προχωρημένες για την εποχή μεθόδους υγιεινής. Για τα εκπληκτικά αποτελέσματα των προσπαθειών του, η πόλη του απονέμει ισόβιο χρηματικό επίδομα.

Όταν πεθαίνει ο πατέρας του, επιστρέφει στο πατρικό του σπίτι. Ο αδελφός του Bertrand, είναι ένας επιφανής άνθρωπος στην πόλη και ο Νοστράδαμος αποφασίζει να εγκατασταθεί εκεί. Το Νοέμβριο του 1547 παντρεύεται την Anne Ponsard, εγκαθίστανται στην πόλη Σαλόν και αποκτά μαζί της 3 αγόρια και 3 κορίτσια. Εξασκεί πλέον το επάγγελμα του γιατρού και ο κόσμος έρχεται πολυπληθής να τον συμβουλευθεί. Το 1553 χρηματοδοτεί τη δημιουργία καναλιού που θα φέρνει το νερό στην πόλη. Εκδίδει αστρολογικά αλμανάκ, μικρά περιοδικά που ήταν στη μόδα την εποχή και όπου βρίσκει κανείς αστρονομικά θέματα και αστρολογικές προβλέψεις.

Το 1555 ο Νοστράδαμος εκδίδει τους γνωστούς του "Αιώνες", μνημειώδες έργο που γράφτηκε σε περισσότερα από τριάντα χρόνια. Θα γνωρίσουν την ίδια επιτυχία με τα αλμανάκ, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που η βασίλισσα της Γαλλίας Αικατερίνη των Μεδίκων τον καλεί στο παλάτι της για να βγάλει το ωροσκόπιο των παιδιών της. Το 1559, κατά τη διάρκεια ενός φημισμένου τουρνουά, ο βασιλιάς Ερρίκος ο 2ος δέχεται ένα χτύπημα ξίφους μέσα στο μάτι και, παρά τις φροντίδες που του παράσχονται, πεθαίνει. Το γεγονός αυτό θα συμβάλει στο να εξαπλωθεί η φήμη του Νοστράδαμου, εφόσον στους "Αιώνες" του, που είχε γράψει τέσσερα χρόνια νωρίτερα, είχε προβλέψει το τραγικό γεγονός.

Η βασίλισσα θα τον ξανακαλέσει αργότερα, μιας και η πολιτική κατάσταση της χώρας δείχνει να έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, και θρησκευτικοί πόλεμοι προδιαγράφονται στον ορίζοντα. Οι πολιτικές και θρησκευτικές διαμάχες αλωνίζουν στην ευρύτερη περιοχή και η πανούκλα επανέρχεται. Προκειμένου να κατευνάσουν την κρίση, η βασιλική αυλή, ο νεαρός βασιλιάς Κάρολος ο 4ος και η Αικατερίνη των Μεδίκων ξεκινούν μια περιοδεία σε όλη τη Γαλλία. Το 1564 πηγαίνουν στο σπίτι του Νοστράδαμου στο Σαλόν για να τον συμβουλευθούν και στη συνέχεια τον διορίζουν βασιλικό γιατρό και σύμβουλο.

1566. Ο Michel de Nostradame νιώθει τελευταία πολύ κουρασμένος και πάσχει άλλωστε και από αρθρίτιδα. Ανακοινώνει ότι νιώθει πολύ κοντά το θάνατό του. Στις 17 Ιουνίου καταθέτει στο συμβολαιογράφο του τη διαθήκη του και στις 2 Ιουλίου πεθαίνει μέσα στη νύχτα, κάτω από τις ίδιες ακριβώς συνθήκες που είχε περιγράψει σε μια από τις προβλέψεις του. Θα ταφεί στην εκκλησία του Cordeliers.

Ο Νοστράδαμος έγινε γνωστός μέσα από πολλές επαληθευμένες, όπως όλα δείχνουν, προφητείες του, όπως για παράδειγμα τη μεγάλη φωτιά που κατέστρεψε το Λονδίνο το 1666, τη γαλλική επανάσταση, την άνοδο και την πτώση του Χίτλερ, τη δολοφονία του Τζων Φίτζεραλντ Κέννεντυ, την έκρηξη του διαστημικού λεωφορείου Τσάλεντζερ, την ομαδική αυτοκτονία των μελών της αίρεσης Ουράνια Πύλη, κ.α.

Όλες αυτές οι προφητείες βρίσκονται στο βιβλίο του "Αιώνες", που εκδόθηκε το 1555. Αποτελείται από δώδεκα κεφάλαια, δώδεκα δηλαδή "Αιώνες", που περιλαμβάνουν 1200 στίχους, γραμμένους στην αρχαία γαλλική. Οι στίχοι είναι συνήθως δυσνόητοι, αλλά γι' αυτό υπάρχει βέβαια η εξήγηση.

Σε μια επιστολή του στο βασιλιά Ερρίκο το 2ο, ο Νοστράδαμος αναφέρει: "Θα μπορούσα να γράψω την ακριβή χρονολογία όπου θα συμβεί κάθε γεγονός, όμως αυτό δε θα ευχαριστούσε κάποιους, και ακόμα λιγότερο θα τους ευχαριστούσε η ερμηνεία τους." Στον πρόλογο των "Αιώνων" του, εξηγεί γιατί οι προβλέψεις του μοιάζουν με αινίγματα: "Αν έλεγα τι ακριβώς θα συμβεί στο μέλλον, η κρατική και πολιτική εξουσία θα διαφωνούσε τόσο πολύ με αυτές τις προβλέψεις, ώστε θα τις καταδίκαζε, θα καταδίκαζε δηλαδή αυτά που θα ξέρουν και θα καταλάβουν οι μελλοντικές γενιές." Και λίγο πιο κάτω συνεχίζει: "Θέλω να δώσω με δυσνόητα και αλλαγμένα λόγια τα μελλοντικά γεγονότα, ακόμα και τα πιο άμεσα, όπως ακριβώς τα καταλαβαίνω, όσο κι αν αυτά αλλάξουν, έτσι που να μην ταράξω κανένα. Έτσι αποφάσισα να τα γράψω λίγο μπερδεμένα, παρά να δώσω σαφείς προφητείες."

Είναι σημαντικό να δούμε πώς γίνονταν αυτά τα "ταξίδια" του στο μέλλον. Αποσυρόταν στη σοφίτα τού σπιτιού του στο Σαλόν, έχοντας μοναδικούς συντρόφους τη στοργική γυναίκα του Anne και τον πιστό του βοηθό Jean Aim de Saviny. Στους πρώτους στίχους των "Αιώνων" του, ο Νοστράδαμος περιγράφει το πώς γίνονταν τα περιβόητα νυχτερινά του ταξίδια στο μέλλον. Χρησιμοποιοώντας, λοιπόν, έναν μπρούτζινο τρίποδα, μια ράβδο, νερό και φωτιά, έφτιαχνε μια ατμόσφαιρα έκστασης, που ο βοηθός του Saviny μας την περιγράφει στο βιβλίο του "Η ζωή και η διαθήκη του Μισέλ Νοστράδαμου" ως εξής: "ήταν γεμάτος ενθουσιασμό σα να τον έπιανε κάποια παράξενη μανία." Μήπως ήταν κάτι ανάλογο με τη δικιά μας Πυθία; Πολύ πιθανό.

Παρά του ότι μπερδεύει και στρεβλώνει πολύ συχνά τα λόγια του, παρά του ότι χρησιμοποιεί σε κάποιες περιπτώσεις αναγραμματισμούς (Herve αντί για Reine = βασίλισσα, Noir en gris = μαύρο ντυμένο στα γκρίζα, αντί για Rois en gris = βασιλιάς ντυμένος στα γκρίζα ), παρά του ότι δεν αναφέρει ημερομηνίες, και παρά του ότι δεν έχει τοποθετήσει τα γεγονότα με χρονολογική σειρά, μπορούμε να αναγνωρίσουμε με ευκολία κάποια από τα γεγονότα που προέβλεψε:

"Un empereur maistra pres d' Italie
Qui a l' Empire sera vendu bien cher,
Diront avec quels gens il se ralie,
Qu' on trouvera moins prince que boucher."

Ένας αυτοκράτορας, που θα στοιχίσει ακριβά στην αυτοκρατορία,
θα γεννηθεί κοντά στην Ιταλία. Όταν δουν με ποιους κάνει συμμαχίες
Θα αποδειχτεί περισσότερο χασάπης παρά βασιλιάς.

Είναι φανερό ότι μιλάει για τη γέννηση του Ναπολέοντα στην Κορσική, κοντά δηλαδή στην Ιταλία. Επικρίνει τον Ναπολέοντα, γιατί ο ίδιος ο Νοστράδαμος είναι φανερά φιλοβασιλικός. Γενικά, οι προφητείες του για το Ναπολέοντα χαρακτηρίζονται από τη μεγάλη τους ακρίβεια. Σε ένα άλλο απόσπασμα περιγράφει:

"De Soldat simple parviendra en empire
De robe courte parviendra a la longue
Villant aux armes en eglise on plus pyre,
Vexer les prestres comme l' eau fait l' esponge."

Aπό απλός στρατιώτης θα γίνει αυτοκράτορας, από κοντό μανδύα θα
φορέσει μακρύ. Γενναίος στη μάχη, αλλά στην εκκλησία, όταν εξαγριωθεί,
θα ενοχλήσει τους κληρικούς, όπως το νερό ενοχλεί το σφουγγάρι.

Ο "κοντός μανδύας" είναι η στολή του Ναπολέοντα όταν ήταν ακόμα ύπατος, ενώ ο μακρύς είναι ο αυτοκρατορικός του. Οι στρατιωτικές του νίκες είναι βέβαια γνωστές σε όλους, ενώ οι συγκρούσεις του με την Εκκλησία έχουν κι αυτές αφήσει ιστορία. Ένα άλλο πολύ χαρακτηριστικό απόσπασμα είναι το επόμενο:

"De la cité marine et tributaire,
La teste raze prendra la satrapie:
Chasser sordide qui puis sera contraire,
par quatorze ans tiendra la tyrannie."

Ο άντρας με τα κοντά μαλλιά, θα αναλάβει τη διακυβέρνηση από την παραθαλάσσια πόλη και τον παραπόταμο . Θα διώξει τους μισθοφόρους,
που θα τον πολεμήσουν αργότερα. Θα κυβερνά τυραννικά για δεκατέσσερα
ολόκληρα χρόνια.

Ο Ναπολέων, σε αντίθεση με τους άνδρες της εποχής του που φορούσαν περούκες, είχε κοντά μαλλιά, κατέλαβε το λιμάνι της Τουλόν στη Γαλλία και έδιωξε τους Αγγλους, οι οποίοι αργότερα θα τον πολεμήσουν. Είχε την εξουσία από το 1799 ως το 1814, δεκατέσσερα δηλαδή χρόνια...

Ο Νοστράδαμος θα προφητέψει όπως είπαμε πιο πάνω και τη μεγάλη φωτιά του Λονδίνου στα 1666:

"Le sang du juste a Londres fera faute
Brulez par foudres de vinght trois les six."

Το αίμα του δίκαιου θα χαθεί για το Λονδίνο, που θα καεί από πύρινους κεραυνούς στα εξήντα έξη.

Φιλοβασιλικός, ο Νοστράδαμος βλέπει την πυρκαγιά στο Λονδίνο σαν τη θεία δίκη για τους Αγγλους που θανάτωσαν το βασιλιά τους Κάρόλο τον 1ο. Στα 1666, το Λονδίνο καταστράφηκε από τη μεγάλη πυρκαγιά. Σε κάποιο άλλο πέρασμα προβλέπει τη ρωσική επανάσταση:

"Le gent esclave par heurt martial,
viendra en haur degre tant eslevee,
changeront Prince, naistra un Provincial,
Passer la mer copie aux monts levee."

Σε κάποιον πόλεμο, οι Σλάβοι θα εξυψωθούν πολύ. Θ' αλλάξουν το βασιλιά τους
με έναν επαρχιώτη, που αφού αφήσει τα βουνά, θα περάσει τη θάλασσα
με τη συνοδεία του στρατού.

Σλάβοι για το Νοστράδαμο είναι συνήθως οι Ρώσοι. Με την επανάσταση του 1917 απομακρύνεται με θάνατο ο Τσάρος από την εξουσία και τη θέση του παίρνει ο Λένιν, ένας επαρχιώτης. Στις 9 Απριλίου λοιπόν του 1917 φεύγει από την ορεινή Ελβετία, όπου διέμενε τον τελευταίο καιρό, διασχίζει μέσα σε ένα βαγόνι τη Γερμανία κάτω από στρατιωτικό έλεγχο, και στη συνέχεια περνά τη Βαλτική θάλασσα φτάνοντας στη Στοκχόλμη και κατόπιν στην Πετρούπολη για να οδηγήσει την επανάσταση.

Σε κάποιους άλλους στίχους των "Αιώνων", περιγράφει την πρώτη έκρηξη ατομικής βόμβας σε κατοικημένη περιοχή:

"Soleil levant un grand feu l' on verra,
Bruit et clarte vers Aquilon tendants.
Dedans le rond mort et cris l' on orra,
Par glaive feu, faim, mort les attendants."

Στον ανατέλλοντα ήλιο θα φανεί μια μεγάλη φωτιά, θόρυβος και λάμψη προς το βορρά.
Μέσα στον κύκλο θα υπάρχει θάνατος και κραυγές θα ακούγονται. Ο θάνατος περιμένει με
το σπαθί, τη φωτιά και την πείνα.

Στις 6 Αυγούστου του 1945, ένα αεροπλάνο που ερχόταν από το νησί Τίνιαν, με πορεία προς το βορρά έριξε την πρώτη ατομική βόμβα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Πολλοί ήταν εκείνοι που έχασαν τη ζωή τους μέσα στα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν, πολλοί όμως ήταν κι εκείνοι που πέθαιναν κατόπιν, αργά και βασανιστικά, εξαιτίας της ραδιενέργειας που πότισε κάθε σπιθαμή της περιοχής. Από αυτούς, πολλοί, καμένοι από τη ραδιενέργεια αλλά ζωντανοί, πέθαιναν από την πείνα λόγω της αδυναμίας τους να καταπιούν την τροφή τους.

Θα ήταν αδύνατο αλλά και ιεροσυλία να αναφέρουμε εδώ όλες τις προβλέψεις του σπουδαίου γιατρού για τις οποίες έχουν γραφτεί και θα γραφούν στοίβες ολόκληρες από βιβλία. Θα πρέπει ωστόσο να πούμε ότι τις περισσότερες φορές οι προφητείες είναι τόσο λεπτομερείς στις αναφορές τους που θα έπρεπε ακόμα και ο πιο σκεπτικιστής να αφαιρέσει την οποιαδήποτε υποψία απλής σύμπτωσης από αυτές. Εκείνο που θα έπρεπε ίσως να μας προβληματίζει περισσότερο θα ήταν κάποιες προβλέψεις που όπως φαίνεται αφορούν στο μέλλον μας, που δεν προδιαγράφεται σπαρμένο με ροδοπέταλα. "Οι προβλέψεις μου καλύπτουν το χρονικό διάστημα από το 1555 ως το 3797", γράφει σε μια επιστολή προς το γιο του Σεζάρ.

Στην ίδια επιστολή κάνει λόγο για μια επικείμενη πυρκαγιά παγκόσμιας κλίμακας που θα ακολουθηθεί από μια ολοκληρωτική πλημμύρα και ένα βομβαρδισμό από μετεωρίτες. Για καλή μας τύχη, παρέλειψε, όπως το συνήθιζε, να ορίσει χρονικά τον ερχομό τους.

_________________
Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν,
οι τρανοί σου
καί θα γίνουν των ραγιάδων
οι ραγιάδες...

Κωστής Παλαμάς
«Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου»
xenokratis has been thanked by:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Προφητες & Προφητειες: Νοστραδαμος
Unread postPosted: 14 Jan 2009, 01:33 
Master Member
Master Member
User avatar

Joined: 05 May 2008, 17:12
Posts: 824
Location: Piraeus
Has thanked: 54 time
Have thanks: 74 time
ΕΩΣ ΤΟ 3797 ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ? ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΣ ?

_________________
Η κατακτημένη Ελλάδα κατέκτησε τον απολίτιστο νικητή.
Οράτιος, 65-8 π.Χ., Λατίνος ποιητής


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Προφητες & Προφητειες: Νοστραδαμος
Unread postPosted: 15 Jan 2009, 16:23 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος

Joined: 16 Oct 2008, 08:36
Posts: 290
Location: Τρικαλα
Has thanked: 0 time
Have thanks: 16 time
Με τα μυαλα που εχει σημερα η ανθρωποτητα καμμια 100αρια χρονια ακομα βαλε....παραπανω,πολυ χλωμο το βλεπω...και πολλα μειπα πιστευω..

_________________
Οποτε ερθει η στιγμη...Θελω να το ζησω..θελω να ειμαι εκει


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Προφητες & Προφητειες: Νοστραδαμος
Unread postPosted: 08 Mar 2009, 11:00 
Good Poster
Good Poster

Joined: 02 Mar 2009, 18:46
Posts: 97
Location: ATHENS GREECE E.U. Planet Erth.
Has thanked: 0 time
Have thanks: 1 time
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ από τον NostradameΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2006 ή 2008 ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.
ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ο ΟΒΑΜΑ, η ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ( Ισραήλ ) ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Γ. Π.Π. ( Ηγέτης Παγκοσμιου εμβέλιας που το όνομα ξεκινα με Ο )
ΑΜΕΣΟΣ ΜΕΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ TEL AVIV, WASHINGTON D.C. , ROME
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΝΑΣ ΚΟΜΗΤΗΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΗ.
ATOMIC BOMB ΣΚΑΕΙ ΣΤΟ ΣΕΝΤΑΛ ΠΑΡΚ OF NEW YORK
ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ
ΜΑΙΟ ΜΕ ΙΟΥΝΙΟ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ, ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΤΟΥ
ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ.
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ.
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ , ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΩΝ, ΤΟΥΡΚΩΝ, ΙΡΑΝΩΝ. ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΚΑΙ ΟΠΛΑ.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2007, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ.
ΕΝΑΣ ΛΙΒΥΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. Η ΜΑΛΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΟ ΝΗΣΙΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑΙ.
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΑΛΟΙ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥ Σ ΑΛΛΑ ΝΙΚΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΗ Η ΙΤΑΛΙΑ ΥΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ
ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΠΑΛΙΡΡΟΪΚΑ ΚΥΜΑΤΑ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
ΑΜΕΣΟΣ ΜΕΤΑ Ο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΑΡΔΗΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ NICE ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ – ΠΑΛΙ .
ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.
ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΔΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ, ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.
ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ.
ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ.
Η ΓΑΛΛΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ ΣΕ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
Η ΓΑΛΛΙΑ ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ 5 ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Α ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ Ο ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΡΡΟΪΚΟ ΚΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ.
ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΕΚΡΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΥΩΝ.
ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.
Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΙΑΣ ΚΑΙ 6 ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΛΥΣΟΔΕΣΜΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΕΡΣΗ ΗΓΕΤΗ.
ΟΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ. ΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΙΣΜΑΗΛ. ΤΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ.
Η ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΞΗΡΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ. ΠΕΦΤΟΥΝ Η ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.
Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ.
ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ. ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ.
ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ.
ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΑ, ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ.
ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΣ ΘΑ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΣΑΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ. Ο ΑΝΤΙ-ΠΑΠΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ
ΕΝΑΣ ΣΥΓΚΕΝΗΣ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΔΗΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ Γ. Π.Π.
Η ΡΩΜΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ , ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ. Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΕΝΑ ΜΙΛΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΝΩ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΩΝΙΑ, Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Η ΚΙΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ.Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΤΙΘΩΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΡΙΑ.
ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ.
Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΙΑΝΕΙ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ.Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΟ ΚΑΘΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΙΝΕΤΑΙ .
Ο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
ΙΟΥΛΙΟ, ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ 48ο ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΕΦΤΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ, Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΒΡΑΖΕΙ.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΞΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΡΚΤΙΚΟΥ ΠΟΛΟΥ.
ΕΝΑΣ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ( ΚΙΝΑ, ΡΩΣΙΑ ? ) ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Γ.ΠΠ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΠΛΟ ( ROD ).
ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟΣ ΠΕΡΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Η ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ Η ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ – ΜΑΛΛΟΝ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ – ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΣΕ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ. Αυτό ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ, ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΓΑΛΛΙΑ.
Ο ΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ CHIREN ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ U.S. ΚΑΝΑΔΩΝ, ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΗΡΩΙΚΟ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ. ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΑΚ ΣΙΡΑΚ
Ο ΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΑΠΑ. Ο ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟ.
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΣ Η ΗΓΕΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΙΣΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ , ΑΠΛΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ VICTOR.
ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΙΜΑ.
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΘΑ ΠΡΟΔΟΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΓΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
ΤΟ ROD ΤΟ ΝΕΟ ΟΠΛΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ.
ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΣΙΑ. ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ SULIMAN ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΑΒΑ ΠΡΙΓΚΙΠΑ KAI ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ο ΑΡΑΒΑΣ ΑΥΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΙΔΕΡΟΔΕΣΜΙΟΣ ΕΝΟΠΟΙΩΝ ΤΟΥ CHIREN
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΑΒΑ ΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ.
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Blois
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΕΜΙΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ. ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Γ’ Π.Π. ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟ 2025 ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ.
ΝΕΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΥΡΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΗΣ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ , Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΘΟΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΤΗ , 2007, 2012 . ΑΥΤΟ ΩΜΟΣ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.
ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2007.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΚΑΤΑ 3 – 4 ΕΤΗ. ΤΟ +3 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ. :-|

πηγη :
link: http://profities-kai-alla.blogspot.com/
Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred