Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]
Author Message
 Post subject: Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΣΠΙΑΣ
Unread postPosted: 24 Sep 2008, 20:10 
Poster
Poster

Joined: 10 May 2008, 19:47
Posts: 69
Location: ??????????
Has thanked: 1 time
Have thanks: 2 time
Προφητεια του Αγιου Ανδρεα

--------------------------------------------------------------------------------

Προφητεια του Αγιου Ανδρεα, δια το Χριστο σαλός, σχετικα με τα οσα θα γινουν κατα την συντελεια του κοσμου

Κατά τό έτος έκείνο θ' όνοίξη ό Κύριος τίς πύλες τών Ίνδιών πού έκλει*σε ό βασιλιάς τών Μακεδόνων ’λέξανδρος. Θά βγοϋν τότε απ' έκεί οί έβδομηκοντα δύο βασιλείς μέ τόν λαό τους, τά λεγόμενα βδελυρά έθνη, πού εί*ναι πιό σιχαμερά όπό κάθε άηδία καί δυσωδία. Αύτά θά διασκορπισθοϋν σ' ολο τόν κόσμο. Θά τρώνε ζωντανούς τούς άνθρώπους καί θά πίνουν τό αίμα τους. Θά καταβροχθίζουν έπίσης μέ μεγάλπ ηδoνή μύγες, βατράχους, σκυ*λιά καί κάθε άκαθαρσία. ’λλοίμονο στίς περιοχές, απ' οπου θά περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, άς μην ύπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω δμως οτι θα ύπάρχουν.

'Εκείνες οί ημερες θα σκοτεινιασουν, σάν νά θρηνούν στόν άέρα για οσα άποτροπιαστικά θό διαπράξουν έκείνα τά σιχαμερά έθνπ. Ό ήλιος θό γίνει σαν αίμα, ένώ n σελn*νπ κι ολα τό άστρα θά σκοτισθουν, καθώς θα τά βλέπουν έπανω οτή γη νά συναγωνίζωνται στην άκαθαρσία. Αύτοί οί λαοί θό κατασκαψουν τη γη, θά κάνουν όποχωρητηρια τό θυσιαστήριο, καί θά βάλουν τό αγια σκεύη σέ άτιμωτικη χρησι. Τότε οσοι θά κατοικουν οτήν ’σία, άς φύγουν στό νησιά τών Κυκλάδων -Γιατί τό ρυπαρά έθνη δέν θά πάνε.

Τι διαβασαμε μολις παραπανω; Οτι ο Μεγας Αλεξανδρος κατα την εκστρατεια του στα βαθη της Ασιας εκλεισε μεσα στην γη τα βδελυρα εθνη, τους Γωγ και τους Μαγωγ, σφραγιζοντας πυλες που τα κρατουσαν παγιδευμενα. Δεν ξερουμε βεβαια αν ο Αλεξανδρος ειχε αυτο σαν σκοπο ή απλα προεκυψε στην πορεια. Σημασια εχει οτι διαβαζουμε οτι αυτο εγινε και σιγουρα δεν ειναι τυχαιο γεγονος. Ας παρουμε τα πραγματα με την σειρα για να καταλαβουμε ολοι μας...


Τι μας λεει η αποκαλυψη για τις πυλες;

Καθώς λοιπόν θα οδεύει ο κόσμος προς το τέλος του θα ανοίξει ο Θεός (δια Αγγέλου Του) τις "ΠΥΛΕΣ". Στην αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφ κ' στιχ. 9. λέει "και ανέβησαν επί το πλάτος της γης". Ανεβαίνει κάπου, κάποιος που είναι κάτω. ’ρα η γη "Γωγ και Μαγώγ" (Αποκ. Ιωάνν. κ 8) βρίσκεται υπόγεια.

Στην Αποκάλυψη (Αποκ. Ιωάνν. θ 1-2-3) λέει "και εδόθη αυτώ η κλεις του φρέατος της αβύσ*σου και ήνοιξε το φρέαρ της αβύσσου και ανέβη καπνός εκ του φρέ*ατος ως καπνός καμίνου καιομένης και εσκοτίσθη ο ήλιος και ο αήρ εκ του καπνού του φρέατος. Και εκ του καπνού εξήλθον ακρίδες εις την γην και εδόθη αυταίς εξουσία ως έχουσιν εξουσίαν οι σκορπιοί της γης".

Βλέπουμε ότι ανοίγει το φρέαρ της αβύσσου και από τα έγκατα της γης βγαίνουν περίεργα όντα για να βασανίζουν τους αμαρτωλούς. (Αποκ. θ 7). "Και η φοβερά μορφή των δαιμονικών και κακοποιών αυτών όντων και ο τρομερός και πνευματικός οπλισμός των είναι όχι μόνον τρομακτικά και επιβλητικά αλλά και δελεαστι* κά", Μας μιλά επομένως η Αποκάλυψη για περίεργα όντα, που εκτός από την τερατόμορφη όψη τους έχουν και "πνευματικό οπλισμό", δηλαδή έχουν τη δυνατότητα δια της σκέψης και μόνο να ενεργούν.


Ποια ηταν η σχεση του Μεγαλου Αλεξανδρου με τις πυλες;

Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις "πύλες" που είχαν ανοίξει, με αποτέλεσμα αρκετοί από τα ρυπαρα εθνη να βγουν στην επιφάνεια. Η προφητεία μας μιλά επομένως για μία θεϊκή αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μόνον από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν ούτε κίναιδος, ούτε παιδεραστής, ούτε διεστραμένος, ούτε κατα συρροήν σφαγέας των λαών, αλλά ένας υπηρέτης του Θεού.

Μας μιλά επίσης ο ’γιος Ανδρέας για "ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συχασίας και δυσωδίας και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ' ουρανόν". Τα ρυπαρά λοιπόν έθνη, δεν ζουν "υπ' ουρανόν"; Ζουν τώρα δηλαδή υπόγεια; Γιατί τονίζει ο ’γιος Ανδρέας ότι θα διασκορπισθούν στις χώρες κάτω από τον ουρανό;


Τι γνωριζουμε για τα "ρυπαρα εθνη" ή αλλιώς Γωγ και Μαγώγ;

Σύμφωνα λοιπόν με τις ελάχιστες δημοσιοποιημένες πηγες, που είναι η αρχαία ελληνική μυθιστορία, η Παλαιά Διαθήκη και ο απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ, κάποιοι ... σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη (Γένεση, κεφ 6, 1-2), οι Ελοχίμ, παρά το θέλημα του Θεού συνε*βρέθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων και δημιουργήθηκαν όντα, πλά*σματα, ξεχωριστά μεν, αποκυήματα πράξεως ανομίας δε. Τα πλάσματα αυτά πολέμησαν μεταξύ τους και οι νικητές έκλεισαν τους ηττημένους στα "Τάρταρα", σφραγίζοντας τους μέσα στη Γη με ειδικές "πύλες" που τίποτε δε μπορούσε θεωρητικά να τις ανοίξει. Οι νικητές παρεξετράπησαν παίζοντας το θεοί και θεές μεταξύ των ανθρώπων, αφού οι δυνάμεις τους και οι ικανότητές τους ήσαν υπε*ράνθρωπες. Έτσι σταδιακά περιορίστηκαν και οι τελευταίοι στο εσωτερικό της Γης.

Τα λεγόμενα "πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" λένε: "όταν οι παλιοί κάτοικοι της Γης, (τα βδελυρά έθνη), θα πολεμήσουν με τους "καινούργιους" (ανθρώπους), τότε θα γίνει ένας πόλεμος που όμοιός του δεν ξανάγινε πάνω στον πλανήτη".

Ο Αγιος Ανδρεας μας μιλαει για72 βασιλεις, πιθανοτατα για 72 ομαδες ανθρωπων...


Ποια ειναι η γη των Γωγ και Μαγωγ;

Οι υποχθόνιες χώρες που στεγάζουν όλους αυτούς, δηλαδή τα "ρυπαρά έθνη" στην Αποκάλυ*ψη ονομάζονται γη των Γωγ και Μαγώγ. Ο Αγιος Ανδρεας μιλαει για "Ινδαλία" δηλαδη για την περιοχη της Ινδιας και πιθανοτατα και των Ιμαλαϊων ενω κατα αλλα βιβλια πυλες υπαρχουν και αλλου...


Τι γνωριζουμε για τις πυλες;

Οι "Πύλες" ήταν απαραβίαστες. Τα υπόγεια γένη, απόρρεια επι*μειξιών με ανθρώπους αυξάνονταν και πληθύνονταν και μερικές από τις "πύλες" τύχαινε, πριν έλθει ο Χριστός να "ανοίγουν". Τότε ξεχω*ριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους. Το τελευταίο καταγεγραμμένο μάζεμα των "διαφυγόντων" "υπο*χθονίων" και το σφράγισμα των "πυλών" που είχαν ανοί*ξει είναι αυτό που διαβάζουμε στο κείμενο του Αγίου Ανδρέα.

Γνωριζουμε επισης απο κειμενο του 15ου αιωνα (το οποιο και κατεχω) του οποιου ο συγγραφεας παραμενει αγνωστος, οτι ο Αλεξανδρος εκλεισε τα βδελυρα εθνη με χαλκινες πυλες οι οποιες περιβαλλονταν απο "ασύγκριτον ύαλο". Δηλαδη, επειδη ο χαλκος απο μονος του δεν ηταν αρκετος και μπορουσε να σπασει περιβληθηκε με ενα ειδος γυαλιου ασυγκριτου, που πιθανοτατα να σημαινει καποιο ειδος ενεργειακου πεδιου.

Ετσι οι πυλες περαμενουν σφραγισμενες μεχρι να ερθουν τα εσχατα χρονια και οπως ειδαμε παραπανω στην Αποκάλυψη να ανοιχθουν απο τον Αγγελο του Θεου. Να τονισω οτι υπαρχει στην κατοχη μου και κειμενο του 7ου αιωνα το οποιο δικαιωνει και επιβεβαιωνει και παλι τον Αγιο Ανδρεα, οτι δηλαδη ο Αλεξανδρος σφραγισε αυτες τις πυλες. Τα κειμενα αυτα ειναι στην διαθεση σας και εφοσον τα ζητησετε θα χαρω να τα μοιραστω μαζι σας.


Γιατι δεν γνωριζουμε κατι περισσοτερο για τις "πυλες";

Κατ' αρχήν για αυτές τις δραστηριότητες του Αλεξάνδρου ουδείς γνωρίζει, αφού όλα τα σχετικά αρχαία κείμενα αποκρύπτονται επι*μελώς. Σας διαβεβαιώνω όμως, ότι υπάρ*χουν πολλές πηγές που μας μιλούν για τις "πύλες". Τα γραπτά αυτά όμως κρύβονται καλά σε βιβλιοθήκες στα Ιεροσόλυμα, το Βατι*κανό, τη Νεβάδα και τη Μακεδονία....

"Από την έρευνα του Ιωάννη"

h**p://forum.stockwatch.com.cy/messagev ... 6117&mc=12

_________________
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΣΠΙΑΣ
Unread postPosted: 15 Jun 2009, 01:26 
Member
Member
User avatar

Joined: 13 Mar 2009, 02:41
Posts: 32
Has thanked: 64 time
Have thanks: 1 time
ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΩΡΑΣΤΗ ΠΗΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΓΕ ΕΝΑΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΠΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟ ΕΙΧΕ ΕΡΘΗ Ο (ΓΝΩΣΤΟΣ) ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΗΜΗΘΕΟΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΚΛΗΣΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΥΛΕΣ Η ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ Η ΙΔΙΕΣ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΝΕ . ΑΥΤΟ ΣΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΟΤΙ Η ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΗΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ (ΡΥΠΑΡΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΑΛΟΥΣ ΕΙΔΟΣ ΠΛΑΣΜΑΤΑ). ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΝΑΝΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥ Σ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΠΥΛΕΣ . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ (ΑΝΑΛΥΨΕΩΣ) ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΙΟΔΡΑΝΗ ΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ (ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΗΞΗ Η ΓΗ Η ΣΑΝ ΠΗΓΑΔΙ Η ΣΑΝ ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣImageImageImage

_________________
Η Ελληνική γλώσσα
Ὅταν κάποτε φύγω ἀπὸ τοῦτο τὸ φῶς θὰ ἑλιχθῶ πρὸς τὰ πάνω ὅπως ἕναρυακάκι ποὺ μουρμουρίζει.Κι ἂν τυχὸν κάπου ἀνάμεσαστοὺς γαλάζιους διαδρόμους συναντήσω ἀγγέλους,θὰ τοὺς μιλήσω ἑλληνικά, ἐπειδὴδὲν ξέρουνε γλῶσσες.Μιλᾶνε μεταξὺ τους μὲ μουσική.
(Νικηφόρος Βρεττάκος)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΣΠΙΑΣ
Unread postPosted: 24 Jul 2009, 20:45 
Guest
Guest

Joined: 17 Jan 2009, 19:43
Posts: 7
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Φιλε Φοινικα καλα ολα αυτα, αλλα μου ακουγονται σαν περιληψη του Λιακοπουλου και οχι σαν κατι εξτρα που βρηκες. Ισως τα πιστευουμε ολα αυτα επειδη μας συμφερει,ξεκαθαρα, αλλα εγω ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει και αλλη ιστορια παραπερα η οποια απεχει απο την αληθεια.
Οτι αλλο βρειτε ευχαριστως να το ακουσω και εγω.
Δεν λεω παντως ωραια θα ηταν να σωζαμε τον κοσμο οπως κανουν στις ταινιες τα αμερικανακια.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΣΠΙΑΣ
Unread postPosted: 24 Jul 2009, 21:21 
Επίτιμο Μέλος
Επίτιμο Μέλος

Joined: 04 Nov 2007, 19:24
Posts: 1673
Has thanked: 80 time
Have thanks: 95 time
giorgoss wrote:
Φιλε Φοινικα καλα ολα αυτα, αλλα μου ακουγονται σαν περιληψη του Λιακοπουλου και οχι σαν κατι εξτρα που βρηκες. Ισως τα πιστευουμε ολα αυτα επειδη μας συμφερει,ξεκαθαρα, αλλα εγω ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει και αλλη ιστορια παραπερα η οποια απεχει απο την αληθεια.
Οτι αλλο βρειτε ευχαριστως να το ακουσω και εγω.
Δεν λεω παντως ωραια θα ηταν να σωζαμε τον κοσμο οπως κανουν στις ταινιες τα αμερικανακια.


Είναι λιακοπερίληψη.. Για κάτι έξτρα δες εδώ: topic-t301.html

:kafe:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 4 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
suspicion-preferred