Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 12 posts ]
Author Message
 Post subject: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Unread postPosted: 07 Jul 2008, 13:45 
Poster
Poster

Joined: 21 Jun 2008, 17:16
Posts: 72
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Μετά τη μάχη του Κοσσυφοπεδίου (1389)και το θάνατο του Σουλτάνου Μουράτ Α', κτίστηκε λίγο έξω από την Πρίστινα εις μνήμη του,Μουσουλμανικός τάφος ο οποίος εφυλάσσετο κατ' έθιμο από έναν άνδρα Μουσουλμάνο που μεταβίβαζε το δικαίωμα φύλαξης στν υιό του.Ο τελευταίος Μουσουλμάνος φύλακας δεν κατόρθωσε να αποκτήσει αρσενικό παιδί, με αποτέλεσμα μετά το θάνατό του, ο τάφος να φυλάσσεται από τη γυναίκα του.Δύο αδέλφια Σέρβοι μοναχοί είχαν προφητέψει ότι επτά χρόνια μετά την ανάληψη της φύλαξης του τάφου του Μουράτ Α από γυναίκα,θα συμβεί ένας μεγάλος πόλεμος που θα έχει ως πεδίο των μαχών του την περιοχή γύρω από την Κωνσταντινούπολη.

(Τα 7 χρόνια από τη μέρα που ο τάφος του Μουράτ στο Κοσυφοπέδιο
φυλάσσεται από γυναίκα (2001) πέρασαν.)


Image


Ο τάφος του Μουράτ.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
Unread postPosted: 07 Jul 2008, 16:13 
Poster
Poster

Joined: 21 Jun 2008, 17:16
Posts: 72
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Μία επιστολή με ημερομηνία 29 Ιουλίου 1453, η οποία δεν ξέρουμε πού ακριβώς έχει γραφτεί, κάποιος «Δημήτριος», που αυτοαποκαλείται «ταλαίπωρος», απευθύνεται στον «σοφώτατο, λογιώτατο, εντιμώτατο, ευλαβέστατο, φρονιμότατο και παντός αγαθού μέτοχο κυρ Μανουήλ τω χριστονύμω»
ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Παρακαλώ την αντίληψίν σου πάμπολλα ίνα μοι αποστείλης το βιβλίον τού αγίου Μεθοδίου των Πατάρων, ή το αρχαίον ή και νεόγραφον, εάν έχης· και μηδέν το αμελήσης, παρακαλώ σε, και συντομώτατα το θέλω στείλειν εξοπίσω τη ση λογιότητι και μηδέν γένητ[αι] άλλως της φιλίας ημών ένεκα, ότι έχω το ανάγκην. Έτι παρακαλώ σε, στείλόν μοι, εάν εύρης, δύο ή τρία ωοτάρυχα νέα και μήνυσόν μοι ό,τι έδωκας, ίνα σοι αποστείλω. διότι θέλω τα, ίνα πέμψω αυτά τω ευνούχω τω κυρίω τού πατρός και της μητρός ημών και των παιδίων, ει πως μαλάξωμ[εν] κατά τι τον αλιτήριον κύνα».

Στο τέλος του ρωσικού Χρονικού τού Νέστορα Ισκεντέρη, επίσης, μετά την περιγραφή της άλωσης, υπάρχει μία προσθήκη που πρέπει μάλλον να χρονολογηθεί στις αρχές του 16ου αι., όπου διαβάζουμε:
«Μάθε τώρα, δυστυχισμένε [αναγνώστη], ότι όπως όλες οι προβλέψεις τού Μεθοδίου των Πατάρων και του σοφώτατου Λέοντα και τα σημεία που αφορούν αυτή την πόλη εκπληρώθηκαν, έτσι και οι προβλέψεις που αφορούν τα έσχατα δεν θα παρέλθουν, αλλά θα εκπληρωθούν ομοίως. Γιατί είναι γραμμένο: Το δε ξανθόν γένος άμα μετά των προκτητόρων όλον Ισμαήλ τροπώσουν, την Επτάλοφον επάρουν μετά των προνομίων»


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Unread postPosted: 25 Feb 2010, 21:38 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 12 Jul 2008, 23:01
Posts: 4148
Location: έρημος
Has thanked: 167 time
Have thanks: 599 time
ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ (1924 – 1994)

Ένας αδελφός ρώτησε τον Γέροντα για τα γεγονότα στη Σερβία κι εκείνος, μεταξύ άλλων, είπε :
-Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτητοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν οι μουσουλμάνοι (Βοσνία - Ερζεγοβίνη). Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά. Θα πουν τότε στην Τουρκία : «Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί, πρέπει τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. Έτσι ευγενικά θα κομματιάσουν την Τουρκία.
Ο Άγιος Αρσένιος στα Φάρασα, έλεγε στους πιστούς ότι θα χάσουν την πατρίδα αλλά σύντομα θα την ξαναπάρουν.

Για την επιβουλή των άλλων λαών
Θα πρέπει να γνωρίζετε, είπε ο Γέροντας, ότι κανείς από τους άλλους λαούς δεν μας αγαπά ως έθνος. Όλοι μας επιβουλεύονται. Να ξέρετε ακόμη πως όποιοι λένε, ή θέλουν να δείχνουν ότι μας αγαπάνε λίγο, αυτοί θέλουν και επιδιώκουν να μας τσαλακώσουν πολύ. Οι άλλοι, πάλι, που δεν μας αγαπούν, θέλουν να μας εξαφανίσουν σαν έθνος.

Για την Τουρκία ΙΙ
-Σήμερα το να διαβάζει κανείς τους προφήτες είναι σαν να διαβάζει την εφημερίδα. Τόσο ξεκάθαρα είναι γραμμένα. Εμένα ο λογισμός μου, μου λέει ότι θα συμβούν πολλά πράγματα : Οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία, η δε Τουρκία θα εξαφανιστεί από τον χάρτη, γιατί το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν Χριστιανοί, το 1/3 θα αφανιστούν και το 1/3 θα τραβηχτεί προς τη Μεσοποταμία.
Στην Κων/πολη θα γίνει μεγάλος πόλεμος μεταξύ των Ρώσων και των Ευρωπαίων και θα χυθεί πολύ αίμα. Η Ελλάδα δεν θα έχει πρωτεύοντα ρόλο σ’ αυτόν τον πόλεμο, αλλά θα της δοθεί η Κων/πολη, όχι επειδή μας ευλαβούνται οι Ρώσοι, αλλά γιατί δεν θα βρίσκουν άλλη λύση καλύτερη και θα καταλήξουν σ’ αυτή τη συμφωνία με την Ελλάδα, μια και θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις. Ο στρατός ο ελληνικός ούτε καν που θα προλάβει να πάει εκεί και η Πόλη θα του έχει δοθεί.

Για την Τουρκία ΙΙΙ
(όπου Π : Παΐσιος, Δ :Δημήτριος και Ν : Νικόλαος)
-Π : Ναι, είναι από τον Θεό! Θα την πάρουμε! Όχι πως θα την πάρουμε εμείς, αλλά θα μας την δώσουν. Αυτοί που θα την πάρουν από τους Τούρκους θα την δώσουν σ’ εμάς, γιατί αυτό θα νομίζουν πως είναι το συμφέρον τους
-Δ: Γέροντα θα διαρκέσει πολύ αυτό το κακό;
-Π : Μπόρες, μπόρες θα ‘ναι! Θα δώσουμε όμως εξετάσεις!
-Δ: Γέροντα θα υπάρχουν ηγέτες κατάλληλοι;
-Π : Θα οικονομήσει ο Θεός! Σ’ αυτόν τον πόλεμο όλοι θα γυρίσουν νικημένοι. Ο Ελληνικός στρατός θα είναι θεατής. Δεν θα γυρίσει κανένας νικητής. Γήπεδο θα είναι η Παλαιστίνη, τάφος τους η Νεκρά Θάλασσα. Αυτό θα είναι το πρώτο ημίχρονο, αλλά υπάρχει και δεύτερο : Μετά τα γεγονότα αυτά, ο άνθρωπος θα φθάσει σε αδιέξοδο και τότε όλοι θα ζητούν να μάθουν για το Ευαγγέλιο και τις Γραφές. Ο Χριστός θα λυπηθεί τον κόσμο και θα δείξει ένα σημείο για να πιστέψουν. Τότε θα ψάχνει κανείς να βρει άπιστο.
Θέλει όμως πολλή προσοχή, γιατί μερικά πράγματα αλλιώς τα λένε οι Πατέρες και αλλιώς τα ερμηνεύει ο κόσμος, όπως ας υποθέσουμε τα εξαμίλια που αναφέρει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.
(Σημ : Οι Τούρκοι θα φύγουν, αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φτάσουν ως τα εξαμίλια. Στο τέλος θα τους διώξουν ως την Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο 1/3 θα βαπτισθεί και μονάχα το υπόλοιπο 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά).
Κανένας δεν μπόρεσε να το εξηγήσει, όλοι το ερμηνεύουν λανθασμένα. Εξαμίλια υπάρχουν στον Λαγκαδά, στο Κιλκίς στην Θράκη, στην Κόρινθο, μα κανένας δεν ξέρει ότι αυτά που λέει είναι τα έξι μίλια των χωρικών υδάτων.

Μελλοντικά - Για την Κων/πολη
Σε μια ομάδα μικρών μαθητών από την Αθωνιάδα Σχολή, είπε :
-Και να ξέρετε : Και την Κων/πολη θα την πάρουμε και θα ζείτε κι εσείς εκείνο τον καιρό!

Για την Τουρκία IV
Σε μια συζήτηση που είχε με τον κύριο Δ. (που ήταν μεγάλος σε ηλικία) και τον γιο του, αφού προέβλεψε ότι η ΕΣΣΔ θα διαλυθεί και ότι ο κύριος Δ. θα ζει να το δει, είπε :
-Να γνωρίζεις ότι και η Τουρκία θα διαλυθεί. Θα γίνει πόλεμος σε δύο ημίχρονα. Εμείς θα είμαστε οι νικητές γιατί είμαστε ορθόδοξοι.
-Γέροντα, με τον πόλεμο, εμείς δεν θα πάθουμε κακό;
-Ε, το πολύ κάνα – δυο νησιά να πειράξουν αυτοί, αλλά εμάς θα μας δώσουν την Κων/πολη. Θα τα δείτε! Θα τα δείτε!

Β. Αποσπάσματα από το βιβλίο «Σύγχρονες προφητείες και θαύματα» του Γιώργου Κορή

Για την Τουρκία και το Ισραήλ
Οι Τούρκοι δεν έχουν ακόμα πολλές ημέρες. Τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους. Η Τουρκία θα διαλυθεί με ευγενικό τρόπο και θα ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι.
Οι Ρώσοι θα κυριέψουν την Τουρκία και αυτή θα εξαφανιστεί από τον χάρτη. Ένα μέρος των Τούρκων θα εκχριστιανιστεί, ένα άλλο θα σκοτωθεί και ένα άλλο θα κατευθυνθεί προς την Μεσοποταμία. Θα γίνουν φοβεροί πόλεμοι στη Μέση Ανατολή, όπου θα πάρουν μέρος οι Ρώσοι. Θα υπάρχουν πολλοί νεκροί. Οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό με 200.000.000 στρατό και θα προχωρήσουν προς τα Ιεροσόλυμα. Θα καταστραφεί το τέμενος του Ομάρ και θα αρχίσουν οι εργασίες για την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντα που ήταν παλαιότερα χτισμένος σ’ εκείνο το σημείο. Θα γίνει φοβερός πόλεμος μεταξύ Ευρωπαίων και Ρώσων και θα σκοτωθούν πολλοί. Η Ελλάδα δεν θα αναμιχθεί πολύ σ’ αυτόν τον πόλεμο και θα της δοθεί η Κων/πολη, επειδή οι αντιμαχόμενες πλευρές δεν θα βρίσκουν άλλη καλύτερη λύση. Έτσι, θα συμφωνήσουν γι’ αυτό με την Ελλάδα, αφού θα τους πιέζουν οι δύσκολες τότε περιστάσεις. Μ’ αυτόν τον τρόπο, χωρίς να χρησιμοποιηθεί ο Ελληνικός στρατός, θα δοθεί η Πόλη στους Έλληνες. Οι Εβραίοι θα βοηθηθούν από τον Ευρωπαίο ηγέτη και θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη. Θα αναδειχθούν αναιδείς και υπερήφανοι και θα προσπαθήσουν να αναλάβουν την διακυβέρνηση της Ευρώπης. Τότε τα 2/3 των Εβραίων θα εκχριστιανιστούν.
Την Κων/πολη θα μας τη δώσουν όχι από καλοσύνη, αλλά θα οικονομήσει ο Θεός να είναι τέτοια τα συμφέροντα των μεγάλων, ώστε να τους βολεύει να έχουμε εμείς την Πόλη. Επίσης θα πάρουμε και την Καππαδοκία. Τα πράγματα θα χαλαρώσουν στην Καππαδοκία και θα μπορεί να πηγαίνει όποιος θέλει, οπότε θα είναι σαν να την έχουμε. Αυτοί που θα μας βοηθήσουν θα είναι οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι.
Τους Τούρκους θα τους περάσουν από την άλλη μεριά και αυτό θα γίνει για τα νερά, τα οποία θα γίνουν διεθνή. Έπειτα θα πέσει στην Τουρκία χολέρα και γίνει μεγάλη καταστροφή, αφού θα πεθάνουν πάρα πολλοί. Από τους υπόλοιπους Τούρκους το 1/3 θα γίνουν Χριστιανοί.
Η ΕΟΚ είναι το κράτος του Ισραήλ και τα ψωμιά της είναι λίγα.
Οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι θα κάνουν κράτος.

_________________
Οἱ οὐρανοί διηγοῦνται δόξαν Θεοῦ, ποίησιν δέ χειρῶν αὐτοῦ ἀναγγέλλει τό στερέωμα.Ψαλ. 18,2
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Unread postPosted: 25 Feb 2010, 21:41 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 12 Jul 2008, 23:01
Posts: 4148
Location: έρημος
Has thanked: 167 time
Have thanks: 599 time
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΙΤΣΙΚΗΣ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΕΜΑΛΙΚΟΙ!

Ο πλέον πολυσυζητημένος Έλληνας Τουρκολόγος, καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης, μιλάει αποκλειστικά στον "Ε. Κ." O καθηγητής Δημήτρης Κιτσίκης Στην Αθήνα για τις καλοκαιρινές του διακοπές βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας και τακτικό μέλος της Βασιλικής Καναδικής Ακαδημίας Δημήτρης Κιτσίκης.
Σε μια περίοδο που οι εξελίξεις στην Τουρκία βρίσκονται παγκοσμίως στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητος, οι πάντες καλούνται στα τηλεοπτικά παράθυρα να πουν την γνώμη τους, αλλά για τον καθηγητή Κιτσίκη υπάρχει αυστηρή απαγόρευση! Όχι τόσο γιατί επιμένει να δηλώνει ... Εθνικομπολσεβίκος και να θαυμάζει συγχρόνως τους Αξιωματικούς της 21ης Απριλίου, όσο εξαιτίας της παλιάς κόντρας του με τον κολωνακιώτη φίλο της παιδικής του ηλικίας κ. Χρήστο Λαμπράκη.
Ακόμη και οι εχθροί του (που δεν είναι λίγοι) ομολογούν ότι ο Δημήτρης Κιτσίκης γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον Έλληνα την Τουρκία και τα όσα κρίσιμα για τον ελληνισμό γεγονότα διαδραματίζονται εκεί. Σύμβουλος του μακαρίτη Προέδρου της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ επί πολλά χρόνια, ο Κιτσίκης έχει επί χρόνια εσωτερική πληροφόρηση για την γειτονική μας χώρα, πράγμα που κατά καιρούς τον έχει βάλει στο στόχαστρο της ζήλειας των επικριτών του, οι οποίοι διαδίδουν για αυτόν διάφορα. Από το ότι υπήρξε πράκτορας της Τουρκικής ΜΙΤ, μέχρι ότι είναι ο Αρχηγός της 17 Νοέμβρη! Οι φίλοι του απαντούν ότι στην πραγματικότητα ο καθηγητής Κιτσίκης είναι ένας φανατικός έλληνας με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και επικίνδυνα προχωρημένες απόψεις. Γιος του κορυφαίου καθηγητή του Πολυτεχνείου Νίκου Κιτσίκη και της θρυλικής Κολωνακιώτισσας κομμουνίστριας Μπεάτας Πετυχάκη, ο Δημήτρης Κιτσίκης ανατράφηκε σαν άθεος, αλλά από αντίδραση έγινε φανατικός Χριστιανός. Ο "Ελεύθερος Κόσμος" τον συνάντησε την περασμένη Τρίτη στο κτήριο του Δήμου Ζωγράφου (Αγ. Ιωάννου 22) όπου δίνει κάθε Τρίτη και Πέμπτη βράδυ μαθήματα Ελληνοκινέζικης Ιστορίας και είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνομιλία μαζί του.

Τους τελευταίους μήνες οι Κεμαλικοί στην Τουρκία έχουν πανικοβληθεί, βλέποντας ορατό το ενδεχόμενο διαμελισμού της χώρας. Όταν εσείς μιλούσατε για διαμελισμό της Τουρκίας εδώ και 15-20 χρόνια σας έλεγαν γραφικό. Μέχρι και ο παλιός σας φίλος Νεοκλής Σαρρής βγήκε πρόσφατα στα τηλεοπτικά παράθυρα να μας πει ότι οι Αμερικανοί ετοιμάζουν θριαμβευτική επιστροφή στην Τουρκία του περίφημου Φετουλλάχ Γκιουλέν, του σουννίτη Τούρκου "Χομεϊνί", που είναι ο πνευματικός ηγέτης όλων των ισλαμιστών της Τουρκίας...
Όταν εγώ μιλούσα για τον Φετουλάχ Γκιουλέν, στην Ελλάδα οι αυτοδιαφημιζόμενοι τουρκολόγοι δεν ήξεραν ούτε το όνομά του. Ο Γκιουλέν ζει πλουσιοπάροχα στις ΗΠΑ από το 1997 και οι Αμερικανοί τον υποστηρίζουν ως εναλλακτική λύση. Από καιρό σχεδιάζουν να διαμελίσουν την Τουρκία. Πρόκειται για ένα πολύ παλιό σχέδιο των Αμερικανών, μόνο στην Ελλάδα δεν το ξέρουν αυτό. Στην Ελλάδα όλοι νομίζουν ότι οι Αμερικανοί υποστηρίζουν μια Μεγάλη Τουρκία, ότι υποστηρίζουν τους στρατιωτικούς και κάτι τέτοια. Ποτέ δεν ίσχυε αυτό. Απλώς, μέχρι το 1989, λόγω της Σοβιετικής Απειλής, οι Αμερικανοί ήταν υποχρεωμένοι με το δόγμα Τρούμαν να χρησιμοποιούν την Τουρκία σαν φράγμα στην κάθοδο των Σοβιετικών. Από την στιγμή που έπεσε η Σοβιετική Ένωση, η Τουρκία έχασε την στρατηγική της θέση και σήμερα αυτό που προέχει για τις ΗΠΑ είναι η εκμετάλλευση των αγωγών πετρελαίου. Και να ξέρετε κάτι: Όπου υπάρχει αγωγός πετρελαίου, εκεί υπάρχει και διαμελισμός, υπάρχει η προοπτική δημιουργίας ενός Κουβέϊτ...

Τελικά ποιος είναι ο χειρότερος εχθρός για την Ελλάδα; Οι Κεμαλιστές ή ο Ερντογάν; Και ποιόν από τους δύο υποστηρίζουν οι Αμερικανοί;
Αυτό που κυρίως ενδιαφέρει τους Κεμαλικούς είναι να μην διαμελιστεί η Τουρκία. Οι Αμερικανοί υποστηρίζουν τα δικά τους οικονομικά και στρατηγικά συμφέροντα. Τυχαίνει σήμερα οι Κεμαλικοί να μην κάνουν την δουλειά τους. Μέχρι το 1989 την κάνανε, αλλά τώρα δεν την κάνουν. Αλλωστε το Κεμαλικό Καθεστώς είναι μοναδικό παράδειγμα παγκοσμίως μιας μούμιας που συνεχίζει να επιβιώνει. Ο Κεμαλισμός σαν Ιδεολογία έχει παρακμάσει από καιρό. Ούτε καν στην Κίνα ο Μάο δεν έχει την θέση που έχει ο Κεμάλ στην Τουρκία. Μιλάμε για μία μούμια που δεν ενδιαφέρει πλέον κανέναν και που δεν μπορεί πλέον να κρατήσει την ενότητα της Τουρκίας, Συγχρόνως, όμως, είναι λάθος να λέμε ότι οι ΗΠΑ υποστηρίζουν τον Ερντογάν..

Δηλαδή, τι υποστηρίζουν οι Αμερικανοί;
Τον έλεγχο των αγωγών. Κι επειδή ένας από τους αγωγούς περνάει από το Κουρδιστάν, το οποίο Κουρδιστάν είναι πολύ πλούσιο σε πετρέλαιο, οι Αμερικανοί θα κάνουν το Κουρδιστάν Κουβέϊτ. Το Κουρδιστάν εξελίσσεται σε ένα δεύτερο Ισραήλ στην περιοχή. Ο καλύτερος σύμμαχος της Αμερικής είναι οι Κούρδοι. Μέχρι τώρα ήσαν αριστεροί και ξαφνικά γίνανε οι φανατικότεροι οπαδοί των Αμερικανών. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους Αλβανούς, τους οποίους εγώ από χρόνια αποκαλώ "Κούρδους της Δύσεως" και γεωπολιτικά τους θεωρώ μεγάλους εχθρούς των Ελλήνων. Θυμηθείτε τι γινόταν επί Τουρκοκρατίας: Ποίοι πετσόκοβαν με μεγάλη προθυμία τους Έλληνες; Οι κούρδοι και οι τουρκαλβανοί!

Επικείμενος ο Διαμελισμός, αργεί η συνομοσπονδίαΗ Δυτική Θράκη θα γίνει Κουβέϊτ!

Δηλαδή ο επικείμενος διαμελισμός της Τουρκίας αφορά μόνο την δημιουργία Ανεξαρτήτου Κουρδιστάν;
Όχι βέβαια... Οι Τούρκοι θα χάσουν και την σημερινή Ανατολική Τουρκία, διότι οι Αμερικανοί θέλουν να ικανοποιήσουν και τους Αρμένιους και τους Γεωργιανούς, δηλαδή τους Καυκάσιους λαούς. Θα μείνει μόνο η Δυτική Τουρκία, η οποία θα περάσει υπό τον έλεγχο των 25 εκατομμυρίων Αλεβήδων, με προοπτική να γίνει η -αναπόφευκτη για μένα- Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία, η οποία είναι κι αυτή Αμερικάνικο Σχέδιο εδώ και δύο γενεές τουλάχιστον, δηλαδή από την Δεκαετία του 1950...

Αυτό το σενάριο Ελληνοτουρκικής Συνομοσπονδίας με την οικτρά διαμελισμένη Τουρκία, ακούγεται και σήμερα στην Ελλάδα σαν επιστημονική φαντασία...
Ασφαλώς, το γνωρίζω! Θα δείτε πως όταν φτάσουμε στο παραπέντε, θα βγαίνουν στα ελληνικά Κανάλια όλοι οι αυτοδιαφημιζόμενοι σαν τουρκολόγοι και θα λένε αυτά που σας λέω εγώ σήμερα και με νομίζετε γραφικό. Όπως ακριβώς έγινε και με το σενάριο διαμελισμού της Τουρκίας που είναι σήμερα της μόδας και μέχρι πρόσφατα ηρνούντο να το πιστέψουν και οι ίδιοι οι Τούρκοι. Ωστόσο, λάβετε υπ' όψιν σας ότι το σενάριο για Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία δεν θα υλοποιηθεί σύντομα, απαιτούνται αρκετά χρόνια ακόμα... Δεν πρόκειται για ένα ουτοπικό σχέδιο του Κιτσίκη, αλλά για ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο των Αμερικανών.

Και τι ρόλο θα παίξει Φετουλλάχ Γκιουλέν, που αρκετοί αποκαλούν ήδη «Χομεϊνί της Τουρκίας»;
Είναι εντελώς λάθος αυτός ο χαρακτηρισμός, διότι ο Γκιουλέν - τον οποίο γνωρίζω προσωπικά - είναι φανατικός αμερικανόφιλος. Πρόκειται για έναν "σούφι", δηλαδή έναν σουννίτη που ανήκει στο ετερόδοξο Ισλάμ, ο οποίος μπορεί και συνεργάζεται με όλων των ειδών τις θρησκείες. Ακόμη και με τον δικό μας Πατριάρχη Βαρθολομαίο έχει συνεργαστεί θαυμάσια. Αυτόν οι Αμερικάνοι τον προορίζουν για ένα εναλλακτικό σενάριο μιας ήδη διαμελισμένης Τουρκίας. Ανήκει στον "λάϊτ" ισλαμισμό που εκπροσωπεί και ο Ερντογάν, δεν είναι φανατικός και οι Αμερικανοί εκτιμούν πως θα τους φανεί χρήσιμος όταν έλθει η ώρα...

Η Δυτική Θράκη θα γίνει Κουβέϊτ!

Ο κανόνας αυτός ισχύει και για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης, που υπογράψαμε πρόσφατα με την Ρωσία και την Βουλγαρία;
Βεβαιότατα! .. Θα πρέπει να ξέρουμε, αλλά δεν το ξέρουμε γιατί είμαστε τελείως αφελείς, ότι ο αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης θα μας καταστρέψει! Νομίζουμε ότι κερδίσαμε κάτι, αλλά εγώ σας λέω ότι αυτό είναι καταστροφή για τον Ελληνισμό. Η Δυτική Θράκη χάθηκε, αν λειτουργήσει αυτός ο αγωγός. Πάει και τελείωσε: Θα γίνει Κουβέϊτ! ... διότι οι Αμερικάνοι από την στιγμή που βλέπουν αγωγό, θέλουν να τον ελέγχουν. Οποιονδήποτε αγωγό! Για να τον ελέγξουν, πρέπει να έχουν ένα κρατίδιο, το οποίο να μην μπορεί να αντιδράσει. Από την στιγμή που περνάει από την Δυτική Θράκη ένας αγωγός, η Δυτική Θράκη θα αυτονομηθεί. Συνεπώς την χάσαμε την Δυτική Θράκη. Χρόνια λέγαμε ότι χάνουμε την Θράκη, αλλά ήταν φιλολογίες. Την Δυτική Θράκη θα την χάσουμε σύντομα λόγω του Αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης, αλλά όλα τα ελληνικά ΜΜΕ λένε στους Έλληνες ότι κερδίσαμε με την υπογραφή αυτού του αγωγού.

Θα την πατήσουν σαν τον Σαντάμ οι Τούρκοι Στρατηγοί

Ο Δημήτρης Κιτσίκης με τον δημοσιογράφο του ΕΚ, Θεόδωρο ΧατζηγώγοΤις τελευταίες ημέρες εδώ στην Ελλάδα, διερωτώμεθα αν μας συμφέρει καλύτερα να έχει η Τουρκία Δημοκρατία ή Δικτατορία. Εσείς τι νομίζετε πως μας συμφέρει;
Το ερώτημά αυτό δεν έχει κανένα νόημα. Κατά την γνώμη μου, όσο κι αν σας σοκάρει εσάς τους εθνικιστές αυτό, την Ελλάδα την συμφέρει η Ελληνοτουρκική Συνομοσπονδία με μία διαμελισμένη Τουρκία. Αυτό θέλουμε - δεν θέλουμε θα γίνει, αλλά θα χρειαστεί μερικά χρόνια ακόμη. Μην ασχολούμεθα με τα πρόσωπα της σημερινής Τουρκικής πολιτικής, διότι θα μπερδευτούμε. Πρώτα απ' όλα στην Ελλάδα δεν ξέρουμε τίποτε για το τι συμβαίνει σήμερα στην Τουρκία. Μιλάνε για τον Φετουλλάχ Γκιουλέν άνθρωποι που μόλις πρόσφατα εμαθαν την ύπαρξή του. Εγώ κάνω εδώ και πολλά χρόνια παρέα με τους Φετουλλατζήδες, υπήρξα σύμβουλος του Οζάλ και στην Ελλάδα κάποιοι με θεωρούν γραφικό και ποτέ δεν με βγάζουν στα μεγάλα κανάλια, όταν έρχομαι το καλοκαίρι για διακοπές. Λοιπόν, για να τα πω χοντρά να το καταλάβετε: Ούτε ο Ερντογάν μας συμφέρει, ούτε οι Κεμαλικοί. Αυτό που μας συμφέρει αυτή την στιγμή είναι ο διαμελισμός της Τουρκίας. Κι αυτό θα γίνει σύντομα ούτως ή άλλως. Είτε με τον Ερντογάν, είτε με τους Κεμαλικούς. Το αν αυτή την στιγμή αντιδρούν τόσο απεγνωσμένα οι Κεμαλικοί στο ενδεχόμενο διαμελισμού της Τουρκίας, είναι κάτι πολύ φυσικό. Οι Τούρκοι στρατιωτικοί είναι πατριώτες και έχουν το θάρρος και το θράσος να λένε όχι στους Αμερικανούς. Ποιος τολμάει να πει όχι στους Αμερικάνους; Δύο είναι οι Λαοί στην ευρύτερη περιοχή μας, που τολμούν να πουν ΟΧΙ στους Αμερικάνους: Οι Εβραίοι και οι Τούρκοι. Θυμάστε εμείς τι πάθαμε όταν είπαμε ΟΧΙ στους Αμερικανούς το 1973, την εποχή του Παπαδόπουλου και του Μαρκεζίνη; Μέσα σε μία εβδομάδα είχε πέσει η Κυβέρνηση και σε λίγους μήνες χάσαμε την μισή Κύπρο! ¶ρα οφείλουμε να εκφράσουμε τον θαυμασμό μας για τους Τούρκους στρατιωτικούς που τολμάνε να λένε όχι στους Αμερικανούς. Τουλάχιστον είναι πατριώτες!

Ναι, αλλά τι θα καταφέρουν αφού θα διαμελιστεί η Τουρκία;
Εγώ είμαι βέβαιος πως αν οι Τούρκοι στρατιωτικοί συνεχίσουν να παίζουν αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος των Αμερικανών, θα καταρρεύσουν όπως ο Σαντάμ. Δηλαδή, ο διαμελισμός της Τουρκίας θα γίνει βίαια, όπως έγινε και με το Ιράκ. Διότι και στο Ιράκ υπήρχε από καιρό σχέδιο διαμελισμού, αλλά ο Σαντάμ, ήταν παλληκάρι, αλλά τελικά την έπαθε. Το ίδιο ακριβώς θα πάθουν και οι στρατιωτικοί στην Τουρκία.

Δηλαδή προβλέπετε εισβολή των Αμερικανών στην Τουρκία;
Βεβαίως: Αν συνεχίσουν οι στρατιωτικοί να επιμένουν να λένε Όχι, βεβαίως και θα γίνει εισβολή. Θα γίνει ο διαμελισμός, με τον έναν τρόπο ή με τον άλλον. Είτε με άμεση εισβολή, είτε με τους Κούρδους, είτε με την βοήθεια των Αρμενίων, των Γεωργιανών και λοιπά.

Δηλαδή, θα μπουν και οι Αρμένιοι στο παιχνίδι;
Μα δεν σας κάνει εντύπωση ότι το ξαφνικό παγκόσμιο ενδιαφέρον για την Γενοκτονία των Αρμενίων υποδαυλίζεται 100% από τους Αμερικάνους; Πέρυσι στις 23 Απριλίου που είναι η επέτειος της Αρμενικής Γενοκτονίας, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός του Καναδά ο οποίος δεν ξέρει καν πού βρίσκεται η Αρμενία, δήλωσε ότι αναγνωρίζει την Γενοκτονία των Αρμενίων. Οι Τούρκοι τρελάθηκαν, απέσυραν τον πρέσβη τους από την Οττάβα, αλλά δεν κατάφεραν τίποτα. Ο Μπούς δεν ήθελε να το κάνει ο ίδιος και ζήτησε από τον φίλο του τον Καναδό πρωθυπουργό να το κάνει αυτός.

Το Εθνικό συμφέρον απαιτεί να σκεφτόμαστε γεωπολιτικά

Με το θέμα της Προεδρικής Εκλογής στην Τουρκία, τι προβλέπετε; Θα αφήσουν οι Κεμαλικοί τον Ερντογάν να βγάλει δικό του Πρόεδρο;
Αυτό είναι θέμα πιέσεων των Αμερικανών. Όταν θέλουν οι Αμερικανοί, επεμβαίνουν πολύ αποτελεσματικά. Το 1983, παρόλο που οι τότε στρατιωτικοί είχαν κάνει το Πραξικόπημα του 1980, οι Αμερικανοί επενέβησαν και έφτιαξαν το Κόμμα του Οζάλ, ο οποίος υπήρξε άνθρωπος των Αμερικανών. Τον είχαν ετοιμάσει στην Αμερική και τον έφεραν πίσω το 1983. Όταν ο Οζάλ κέρδισε τις εκλογές του 1983, οι στρατιωτικοί είπαν να ακυρώσουν τις εκλογές. Αλλά οι Αμερικανοί επενέβησαν και επέβαλαν τον Οζάλ, μέχρι που τον δολοφόνησαν οι στρατιωτικοί το 1993. ¶μα θέλουν οι Αμερικανοί να επιβληθούν, ξέρουν τι να κάνουν.

Δηλαδή, υπάρχει περίπτωση οι στρατιωτικοί να δολοφονήσουν και τον Ερντογάν;
Σήμερα, οι Τούρκοι Στρατηγοί έχουν καταληφθεί από πανικό γιατί βλέπουν την Τουρκία να διαμελίζεται. Το 1983 δεν υπήρχε θέμα διαμελισμού, το οποίο σήμερα είναι θέμα ζωής ή θανάτου για την Τουρκία. Για τους Στρατιωτικούς, αν υπάρξει διαμελισμός, η Τουρκία θα εξαφανιστεί! Πιστεύουν πως αν η Τουρκία μείνει μισή, θα διαλυθεί εντελώς. Ξαναζούν εποχές συνθήκης των Σεβρών 1919. Θα κάνουν τα πάντα οι Στρατιωτικοί για να σταματήσουν τον διαμελισμό της Τουρκίας. Συνεπώς, είναι απίθανο οι Αμερικανοί να υποστηρίξουν τους Κεμαλικούς, γιατί αυτοί κυρίως πολεμάνε με λύσσα το σχέδιο του διαμελισμού.

Να περιμένουμε μεγάλα γεγονότα στην Τουρκία;
Ασφαλώς. Και θα πρέπει εδώ στην Ελλάδα να σοβαρευτούμε και να πάψουμε να είμαστε οι πιο τουρκόφιλοι σε όλη την Ευρώπη. Λέει ο Σαρκοζί Όχι στην είσοδο της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εμείς λέμε ΝΑΙ, γιατί φοβόμαστε ότι κάτι θα πάθουμε αν δεν γίνει ευρωπαϊκή η Τουρκία. Αυτό δεν είναι εξωτερική πολιτική. Είναι φοβικό σύνδρομο.

Τι συνιστάτε στους Έλληνες αναλυτές που μιλάνε καθημερινώς για την Τουρκία, χωρίς να την ξέρουν καθόλου;
Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ειδικοί και λένε βλακείες. Μιλάμε για βλακείες! Δεν έχουν ιδέα για τίποτα και μιλάνε επί παντός του επιστητού. Ακούω κάποιους να λένε ότι η Ρωσία θα μας βοηθήσει. Μπούρδες! Πράγματι για τον Πούτιν είναι επιτυχία ο Αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, αλλά για την Ελλάδα δεν είναι. Δηλαδή, ξεχάσαμε τον Σλαβικό κίνδυνο για τον οποίο μιλούσαμε τόσα χρόνια; Εντάξει οι Ρώσοι είναι Ορθόδοξοι και μπράβο τους. Αλλά μην ξεχνάτε τον Μεταξά που σκεπτόταν γεωπολιτικά: Μπορεί να θαύμαζε και να αγαπούσε τους Γερμανούς, αλλά τελικά πήγε με τους Αγγλους, διότι αυτό επέβαλε η γεωπολιτική θέση της Ελλάδος. Και μην ξεχνάτε ότι ο Εθνικομπολσεβικισμός τον οποίον υποστηρίζω, σήμερα αντιπροσωπεύεται από τον Πούτιν. Εγώ συμπαθώ ιδεολογικά τον Πούτιν, αλλά για λόγους εθνικού συμφέροντος δεν πρέπει να κάνουμε δουλειές μαζί του!


:pipe:

_________________
Οἱ οὐρανοί διηγοῦνται δόξαν Θεοῦ, ποίησιν δέ χειρῶν αὐτοῦ ἀναγγέλλει τό στερέωμα.Ψαλ. 18,2
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Unread postPosted: 18 Mar 2010, 18:50 
Poster
Poster
User avatar

Joined: 11 Sep 2009, 10:03
Posts: 64
Location: catania
Has thanked: 1 time
Have thanks: 3 time
Δυο καλοκαίρια και δυο πασχαλιές μαζί

Το ορθόδοξο και το καθολικό Πάσχα συμπίπτουν φέτος, καθώς και την επόμενη χρονιά. Πιο συγκεκριμένα έχουμε μαζί Πάσχα στις 4 Απριλίου 2010 και στις 24 Απριλίου 2011...

Όσο για τα δυο καλοκαίρια.. ας περιμένουμε να δούμε τι καιρό θα έχει τον χειμώνα του 2010/2011.

Θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, είπε ο παππούλης Παΐσιος. Ίδωμεν...

_________________
Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, ἐλέησόν με… Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ὑμάς…


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Unread postPosted: 18 Mar 2010, 21:13 
Poster
Poster
User avatar

Joined: 11 Sep 2009, 10:03
Posts: 64
Location: catania
Has thanked: 1 time
Have thanks: 3 time
Σύμφωνα με τις προφητείες, σημάδι ότι έρχεται ο αντίχριστος είναι η αχρηστία (σεισμός?) του τέμενος του Ομάρ, ο οποίος θα εμφανιστεί ως παγκόσμιος ειρηνοποιός κατά το τέλος του πολέμου... Πρώτα όμως θα προηγηθεί ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος.

Συνήθως, κάθε τρία χρόνια το ορθόδοξο και το καθολικό Πάσχα συμπίπτουν. είναι σπάνιο όμως δύο συνεχόμενα έτη να έχουμε μαζί Πάσχα. Τα τελευταία 100 χρόνια μόνο δύο φορές έχει τύχει επί δύο συναπτά έτη να συμπίπτουν καθολικό και ορθόδοξο Πάσχα. Η πρώτη φόρα ήταν το 1915/16 και η 2η το 1942/43. Φέτος και του χρόνου γιορτάζουμε μαζί. Η επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί το φαινόμενο είναι το 2037/38 καθώς και το 2071/72. Καθότι μια γενιά ζει περίπου 72 χρόνια (μέσος όρος ζωής) και επειδή ο παππούλης Παΐσιος είπε σε πολλά άτομα ότι θα πάνε στην πόλη, θεωρώ ότι τα έτη 2071/72 αποκλείονται. Χωρίς να θέλω να κάνω καταστροφολογία, πιστεύω ότι τα γεγονότα έρχονται.. Τι σημασία έχει αν είναι φέτος του χρόνου ή σε 5 χρόνια. Μπροστά στην αιωνιότητα τα γεγονότα ΗΡΘΑΝ!

Επίσης, θέλω να αναφέρω ότι τον τελευταίο καιρό, η μαγνητικές καταιγίδες στον ήλιο έχουν αυξηθεί σε ένταση και συχνότητα. Είναι γνωστό ότι μια μαγνητική καταιγίδα μπορεί να 'ακυρώσει' για ένα διάστημα τις τηλεπικοινωνίες και γενικά ότι έχει να κάνει με ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι μια τέτοιου είδους καταιγίδα αναμένετε να επιφέρει προβλήματα στη διεξαγωγή των ολυμπιακών αγώνων το 2012. Σε αυτό το σημείο θέλω να αναφέρω τις εξής προφητείες

Κομφούκιος (551-479)

Ο Κινέζος φιλόσοφος άφησε και έναν πάπυρο που είναι ελάχιστα γνωστός και
περιέχει ένα πολύπλοκο σύστημα πρόβλεψης του μέλλοντος. Για τη χρονική
περίοδο κοντά στο 2000 μ.Χ. προβλέπει πως μεταξύ των ανθρώπων της δύσης και της ανατολής θα διεξαχθεί ένας γενικός πόλεμος στον οποίο θα χρησιμοποιηθεί ένα τρομακτικό όπλο που θα ανατρέπει τους νόμους της φύσης. Για τρεις μέρες τον Απρίλιο ο ήλιος θα χάσει το φως του ρίχνοντας τον Κόσμο στο σκοτάδι. Μέσα σε αυτό το μυστηριώδες σκοτάδι παράξενα πνεύματα θα περιφέρονται σπέρνοντας το κακό. Διαπεραστικές κραυγές τρόμου θα σκίζουν τον αέρα και πολλοί θα παρακαλούν να πεθάνουν. Τον Ιούλιο η μητέρα όλων των ηλιακών σπινθήρων θα κατακαύει τη γη και όλες οι νέες μηχανές του ανθρώπου θα σταματήσουν.


Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

«Θα έρθει καιρός πού δεν θα ακούτε, και δεν θα μαθαίνετε τίποτα

_________________
Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, ἐλέησόν με… Ὑπεραγία Θεοτόκε σῶσον ὑμάς…


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Unread postPosted: 18 Mar 2010, 22:26 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 12 Jul 2008, 23:01
Posts: 4148
Location: έρημος
Has thanked: 167 time
Have thanks: 599 time
Quote:
Ο Κινέζος φιλόσοφος άφησε και έναν πάπυρο που είναι ελάχιστα γνωστός και
περιέχει ένα πολύπλοκο σύστημα πρόβλεψης του μέλλοντος. Για τη χρονική
περίοδο κοντά στο 2000 μ.Χ. προβλέπει πως μεταξύ των ανθρώπων της δύσης και της ανατολής θα διεξαχθεί ένας γενικός πόλεμος στον οποίο θα χρησιμοποιηθεί ένα τρομακτικό όπλο που θα ανατρέπει τους νόμους της φύσης. Για τρεις μέρες τον Απρίλιο ο ήλιος θα χάσει το φως του ρίχνοντας τον Κόσμο στο σκοτάδι. Μέσα σε αυτό το μυστηριώδες σκοτάδι παράξενα πνεύματα θα περιφέρονται σπέρνοντας το κακό. Διαπεραστικές κραυγές τρόμου θα σκίζουν τον αέρα και πολλοί θα παρακαλούν να πεθάνουν. Τον Ιούλιο η μητέρα όλων των ηλιακών σπινθήρων θα κατακαύει τη γη και όλες οι νέες μηχανές του ανθρώπου θα σταματήσουν.


Quote:
ένας γενικός πόλεμος στον οποίο θα χρησιμοποιηθεί ένα τρομακτικό όπλο που θα ανατρέπει τους νόμους της φύσης.


Cern ? Όπλα Αντιύλης ?

link: http://www.e-zine.gr/modules.php?name=News&file=print&sid=167

:angel2:

_________________
Οἱ οὐρανοί διηγοῦνται δόξαν Θεοῦ, ποίησιν δέ χειρῶν αὐτοῦ ἀναγγέλλει τό στερέωμα.Ψαλ. 18,2
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Unread postPosted: 06 May 2011, 21:54 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 12 Jul 2008, 23:01
Posts: 4148
Location: έρημος
Has thanked: 167 time
Have thanks: 599 time
:hmm:

link: agkaliapanagias

_________________
Οἱ οὐρανοί διηγοῦνται δόξαν Θεοῦ, ποίησιν δέ χειρῶν αὐτοῦ ἀναγγέλλει τό στερέωμα.Ψαλ. 18,2
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Unread postPosted: 07 May 2011, 19:08 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 09 Feb 2011, 12:39
Posts: 4287
Has thanked: 114 time
Have thanks: 332 time
Συμφωνούμε απόλυτα, αγαπητέ raimon,περί σχεδίου, διαμελισμού της Τουρκιας κι ίσως,
η πειθεση στην Ελλάδα, να είναι ακόμη και μια αμυντική κίνησης της Τουρκίας, αν λαβεις υποψην
τις νέες συμφωνίες Ελλάδας και Κύπρου, με Ισραήλ και ΗΠΑ, που αφήνουν την Τουρκία ,απ έξω...
Σίγουρες εξελίξεις...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Unread postPosted: 07 May 2011, 20:02 
Good Poster
Good Poster

Joined: 27 Apr 2011, 14:53
Posts: 95
Has thanked: 8 time
Have thanks: 9 time
η φιλοσοφικη ερμηνεια των -αναντιρρητα- ωραιων παραπανω τοποθετησεων νομιζω θα εχει ως εξης. Οι τουρκοι ειναι ενα μπασταρδεμα λαων της περιοχης και των ουιγουρων που ηρθαν απο τα νοτιοδυτικα της Κινας και μαλιστα τους εστειλαν δεν ηρθαν μονοι τους με τον σκοπο του πονηρου ή των νεφελειμ πειτε το οπως θελετε, να ειναι το κακο των Ελληνων. Οχι μονο βιαζουν, βιαιοπραγουν, κλεβουν και ιεροσυλουν πανω σε αλλους λαους και Τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα εχουν εγκατασταθει και εμμενουν εκατονταδες χρονια τωρα. Δημιουργησαν μια αυτοκρατορια που χωρις τις αμαρτιες και την αθλιοτητα ημων των ελληνων και αλλων λαων, οι τουρκοι δεν θα ειχαν μεινει στην περιοχη ουτε ετος. Μια αυτοκρατορια καλπικη με πλαστη παραδοση, αραβικη θρησκεια, προσφατως αλλαγμενο αλφαβητο, ευρωπαικο στρατο (ολοι ξερουμε την βοηθεια της Γαλλιας προς την κατεστραμενη τουρκια του '22), εβραιο εθναρχη (Κεμαλ) και ελληνες (γενιτσαρους) που τωρα αθελα τους δινουν ποιοτητα στην σημερινη τουρκια (επιστημη, τεχνη διοτι μην ξεχνατε οτι η τουρκια ΕΧΕΙ βιομηχανια).

Η νομοτελεια λοιπον προβλεπει οτι οπου υπαρχει υβρις, οπου υπαρχει αδικια ερχεται η Νεμεσις. Και συνηθως επειδη ο θυτης αντιστεκεται η τιμωρια ειναι αναλογως βιαιη. Αν και αργα πιστευω οτι οι προφητειες προβλεπουν το λογικο. Την τιμωρια της ανεκδιηγητης τουρκίας.
a creator has been thanked by:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Unread postPosted: 07 May 2011, 22:35 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 09 Feb 2011, 12:39
Posts: 4287
Has thanked: 114 time
Have thanks: 332 time
Αυτό που δεν λες, όμως, αγαπητέ μου φίλε και λέει η ιστορία, είναι, ότι το Βυζάντιο, μισθώνοντας τους,
τους έδινε δικαιώματα και γή, κάνοντας τους ισχυρούς, οδηγώντας τους στην ουσία, στο να γίνουν η μεγαλύτερη δύναμη,δίπλα τους και επικίνδυνοι, σε στιγμές αδυναμίας...
.Κι όμως, ποτέ δεν τους διέλυσαν, παρα το ότι ήταν όντως συνοθύλευμα...
Δεν έχουν ούτε ένα πολιτισμικό ιστορικο δείγμα, να παρουσιάσουν...Δικό τους, καθαρά εννοώ...
Θα χαθούν, όπως εμφανίστηκαν...Καρκινωμα των ανθρώπων, ήταν, δείγμα της αδιαφορίας μας
για ότι συμβαίνει...
Χάθηκαν,δε, καθώς με τις προσμίξεις, με Έλληνες, π.χ.,έχουν αφαιρέσει πολλά απο τα λεγόμενα
τούρκικα γενεολογικά χαρακτηριστικά...
Παίζουν το ρόλο τους, στην ιστορία....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Unread postPosted: 10 May 2011, 09:58 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 09 Feb 2011, 12:39
Posts: 4287
Has thanked: 114 time
Have thanks: 332 time
Και όμως, είναι πολύ δυνατοί, για την περιοχή, οι γείτονες μας...
Και συνεχίζουν να εξοπλίζονται, γεγονός, που μας φέρνει σε δυσκολότερη θέση....Δεν θα μπορούμε
κάν να υπερασπιστούμε τα εθνικά μας σύνορα, τέτοια ανισορροπία δυνάμεων...
Και η Τουρκία, που το καταλαβαίνει, παίρνει όλο και περισσότερα δικαιώματα στο Αιγαίο και στην ευρύτερη ανατολική μεσόγειο...
Τι σημαίνει αυτό,σε σχέση με τον πόλεμο;..Ότι κάποια στιγμή, θα ειμαστε πολυ στριμωγμένοι και ο
πόλεμος, θα έρθει δίχως να μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε....
Θυμηθείτε το...Δεν μπορουμε κάν να υπερασπιστούμε την χώρα, έτσι όπως κατάντησε το στράτευμα
και ο εξοπλισμός του...
Και οι Τούρκοι, τα γνωρίζουν πολυ καλά...Τους επιτρέπουμε να τα καταγράφουν όλα...
Θέμα χρόνου, είναι το πότε θα μας την πέσουν....Αυτοί δεν τον διαλέξαν ακόμη....
Μην ξεχνάμε, ότι ο Κοσμάς ο Αιτωλός, λέει, ότι οι Τούρκοι, θα ξέρουν το μυστικό,
της επίθεσης τους εναντίον μας, τρεις μέρες νωρίτερα..
Μολις μάθουν κάτι....Κάτι που τους αφορά και πολυ μάλιστα...Ίσως, ότι θα διαμελιστούν...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 12 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred