Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!

Post a new topicWrite comments Page 2 of 3   [ 36 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Νέο είδος εξελιγμένων ανθρώπων
New postPosted: 22 Mar 2009, 15:33 
Poster
Poster

φιλε ωκεανε

δεν νομιζω οτι υπαρχουν τετοια παιδια
ολοι οι ανθρωποι εχουμε τις ιδιαιτεροτητες μας
ολοι μας εχουμε κρυφα ταλεντα που ουτε και εμεις τα γνωριζουμε μερικες η τις περισσοτερες φορες
ολοι μας εχουμε ευαισθησιες
αυτοι που δεν εχουν μαλλον εχουν παψει να ειναι ανθρωποι και εχουν μεταμορφωθει η μεταλαχτει σε κατι αλλο
πιστευω οτι αυτο με τα δηθεν παιδια που εχουν υπερφισικα χαρισματα ειναι ενα σχεδιο οργανωμενο που οδηγει καπου αλλου
ο ανθρωπος χωρις την βοηθεια του θεου ειναι ενα τιποτα
βλεπω οτι εισαι βαθεια θρησκευομενος και με χαροποιει ιδιαιτερα
θελω να πω οτι αυτοι που προωθουν αυτην την πατατα με τα παιδια ιντιγκο κλπ.
εχουν τους σκοπους τους
εχουν σκοτεινους σκοπους που οδηγουν σε αλλα μονοπατια
τα οποια τα εξηγησα στο προηγουμενο ποστ μου
πανε να μας διαχωρισουν σε ταδε και ταδε
πανε να μας πουν οπως σωστα ειπε και ο φιλος GammaRay
(Τα indigo μοιάζουν με το αρχέτυπο των Νεοεποχιτών (New Age). Ξέρετε, δυνάμεις χωρίς να χρειάζεται ο Θεός, νιρβάνες, και τέτοια συναφή...)
οτι δηλ.μπορει ο ανθρωπος και απο μονος του

να ξερεις οτι πραγματικα γελασα παρα παρα πολυ οταν σε μια εκπομπη ο χαρδα εκανε ενα τεστ για να δει
ποιοι ειναι ιντιγκο η εχουν ταση για ιντιγκο!!
ακου εκει!!
κανανε το τεστακι διαφοροι εκει στην εκπομπη
και το απιθανο?
ολοι τους βγηκανε ιντιγκο!!
ακου εκει
ακομα και καποιοι ηλικιωμενοι βγηκανε και αυτοι ιντιγκο
και η πλακα ειναι οτι το πηρανε στα σοβαρα!!
αρα και μονο απο αυτο το μικρο παραδειγμα καταλαβαινει καποιος οτι αυτα σε κανουν και μονο να γελας
σε αυτην την πατατα με τα ιντιγκο
οχι αυτη την πατατα δεν θα την δεχτω!!

Profile E-mail  

New postPosted: 22 Mar 2009, 16:16 
Webmaster
Webmaster

Highscores: 3
Το τεστ δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα, μόνο οι τάσεις οι κλίσεις και η διαίσθηση αυτών των παιδιών σε πρακτικό επίπεδο.
Θα διαφωνήσω μαζί σου,δεν υπάρχει καμία οργάνωση πίσω απο αυτό, αλλιώς δεν θα το έβλεπες μόνο στον Χάρδα αλλά θα είχαμε πολλούς και διάφορους δορυφόρους που θα προωθούσαν το όλο θέμα.
Τα σκοτεινά κέντρα το μόνο που δεν θέλουν είναι ανθρώπους που διαφέρουν και αν βρουν τέτοιους προσπαθούν να τους αφομοιώσουν.

Ένα απο τα χαρακτηριστικά αυτών των παιδιών είναι η βαθιά πίστη τους προς τον Δημιουργό και την Δημιουργία.
Ξανασκέψου το.

Image

Οι ακατοίκητοι μας χτυπούν και μας ξαναχτυπούν
-----------------------------------------------------------------------------
Truth

Profile E-mail  

New postPosted: 22 Mar 2009, 16:49 
Good Poster
Good Poster

Συμφωνώ φίλε ωκεανέ.Έχω καλυφθεί πλήρως.

Profile E-mail  

New postPosted: 22 Mar 2009, 20:55 
Member
Member

Ο Θεός, ως μέσο επικοινωνίας με τον άνθρωπο, αλλά και παρέμβασης, έχει το Άγιο Πνεύμα. Πάντα στο παρελθόν, ο Θεός προειδοποιούσε τους ανθρώπους, στέλνοντας το Άγιο Πνεύμα στους Προφήτες του, και μετά στους Αποστόλους. Δεν καταλαβαίνω γιατί να αλλάξει τακτική στην εποχή μας. Άλλωστε, δεν προφητεύεται και από κανέναν η «μαζική έλευση φωτεινών οντοτήτων» (δεν πήρε κάτι σχετικό το αυτί μου…)
Η μόνη εξαίρεση που έκανε ο Θεός ήταν να μας στείλει τον Υιό του, όπου εξαιτίας της θυσίας του λαμβάνουμε όλοι μας «Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου» κατά την βάπτιση μας. προσέξτε... Τριαδικός Θεός... Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα! Ο Υιός ενσαρκώθηκε, και το Άγιο Πνεύμα εκπορεύεται δια του Πατρός. Πουθενά δεν λέει ενσαρκωμένες φωτεινές ψυχές ή για ενσαρκωμένους Αγγέλους...(Αστρικούς, ξωτικά, και γω δεν ξέρω τι καινούριο φρούτο θα βγει...)
Γνωρίζοντας λοιπόν ότι …«ο Πατήρ δια του Λόγου εν Πνεύματι Αγίω τα πάντα ποιεί», θεωρώ πιθανότερο να έλθει «επιφοίτηση Αγίου Πνεύματος» στην γειτόνισσα μου την Μαριγούλα για να με αφυπνίσει από τον λήθαργο, παρά από μία ομάδα ίντιγκο που απ ότι διαβάζω στο δημοσίευμα, δεν αισθάνονται ενοχές, και άνετα μπορούν να σκοτώσουν μερικούς συμμαθητές τους στο σχολείο… επειδή βαριούνται εύκολα και δεν τα πάνε καλά με την τήρηση των κανόνων… μήπως έτσι δίνουν άλλοθι στους ανθρώπους, θεωρώντας τον εαυτό τους "πεφωτισμένο" να αναπτύξουν υπέρμετρο εγωισμό?
Συμφωνώ λοιπόν με τον mikede12345, ότι πρόκειται για νεοταξικό παιγνίδι. Βλέπω ότι προωθείται η "ανάμειξη" των θρησκειών, για την τελική αποδοχή της πανθρησκείας. Δεν είναι δυνατόν, εγώ ως Χριστιανή Ορθόδοξη, να αποδεχτώ ότι είμαι ενσαρκωμένος αστρικός άγγελος, ή ξωτικό... τι μπέρδεμα τρελό είναι αυτό?
Αν θυμάμαι καλά, ίντιγκο επιχείρησαν να βαπτίσουν κάποιοι δημοσιογράφοι τα δεκαπεντάχρονα που καταστρέφουν τα πάντα στο πέρασμά τους από τον Δεκέμβριο μέχρι και σήμερα… (αυτοί είναι οι δορυφόροι που έπονται του Χαρδαβέλα…)

Profile E-mail  

New postPosted: 22 Mar 2009, 21:10 
Webmaster
Webmaster

Βάση τον όσων λες, απο τότε μας έχει εγκαταλείψει στο έλεος.
Δηλαδή μετά τους Αποστόλους έπαψε να φωτίζει τους ανθρώπους.
Ξέρω οτι η απάντησή σου θα είναι οτι μέσω πνευματικών Πατέρων και σύγχρονων κληρικών συνεχίζει να το κάνει.
Μα τότε έχει αφήσει στο έλεος όλους τους μη Ορθοδόξους.

Επικίνδυνες λογικές, ανεβάζουν το Εγώ ο Ορθόδοξος, υποτιμώ τους άλλους ανθρώπους (αδερφούς μας) και ακολουθεί ο ανελέητος φανατισμός ορισμένων, που αυτοί κατέχουν τα σκήπτρα και την κλείδα του Ουρανού και την ουσία του Χριστού.

Παρεμπιπτόντως ο Χριστός ήρθε για όλους και αναφερόταν προς όλους και στις πράξεις θα βρείς προφητεία που μιλάει για τις έσχατες μέρες και την αποστολή του Αγίου Πνεύματος σε απλούς ανθρώπους, μεγάλους και μικρούς.

Φυσικά αυτά περνάνε στα ψιλά και απορρίπτουμε τα πάντα πλην αυτών που μας διοχετεύουν οι κληρικοί για να εξασφαλίζουν τα θυλάκια των.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά αλλά προς όλους αυτούς που εμποτίζουν τον κόσμο με τέτοιες λογικές.

Image

Truth

Profile E-mail  

New postPosted: 22 Mar 2009, 21:46 
Member
Member

δεν είπα ότι μας έχει εγκαταλείψει στο έλεος... αντίθετα!
Χάρη στην θυσία Του λαμβάνουμε όλοι μας «Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου» κατά την βάπτιση μας!
Είμαστε όλοι μας φορείς Του! Να το δούμε μένει και να το αποδεχτούμε! και γι αυτόν τον λόγο δεν έχουμε καμία δικαιολογία να μην εφαρμόζουμε τον Λόγο Του, σε αντίθεση με όσους δεν έχουν διδαχθεί το Ευαγγέλιο, (όχι σε όσους το έχουν απορρίψει...).
για όσους δεν έχουν διδαχθεί, είμαι σίγουρη ότι έχει μεριμνήσει ο Θεός για τις ψυχές τους, αφού για Εκείνον, όλοι είμαστε παιδιά Του και δεν θέλει να χαθεί ούτε μία ψυχή!
Συμφωνώ ότι η διδασκαλεία Του απευθύνονταν προς όλους τους ανθρώπους.
Αν αναφέρεσαι στο κήρυγμα του Πέτρου κατά την Πεντικοστή, μιλάει για Άγιο Πνεύμα, όχι για ψυχές. "θα εκχύσω από το Πνεύμα μου πάνω σε κάθε σάρκα", δεν μιλάει για ενσάρκωση ψυχών.

Profile E-mail  

New postPosted: 22 Mar 2009, 22:00 
Webmaster
Webmaster

dimitra wrote:
δεν είπα ότι μας έχει εγκαταλείψει στο έλεος... αντίθετα!
Χάρη στην θυσία Του λαμβάνουμε όλοι μας «Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου» κατά την βάπτιση μας!
Είμαστε όλοι μας φορείς Του! Να το δούμε μένει και να το αποδεχτούμε! και γι αυτόν τον λόγο δεν έχουμε καμία δικαιολογία να μην εφαρμόζουμε τον Λόγο Του, σε αντίθεση με όσους δεν έχουν διδαχθεί το Ευαγγέλιο, (όχι σε όσους το έχουν απορρίψει...).
για όσους δεν έχουν διδαχθεί, είμαι σίγουρη ότι έχει μεριμνήσει ο Θεός για τις ψυχές τους, αφού για Εκείνον, όλοι είμαστε παιδιά Του και δεν θέλει να χαθεί ούτε μία ψυχή!
Συμφωνώ ότι η διδασκαλεία Του απευθύνονταν προς όλους τους ανθρώπους.
Αν αναφέρεσαι στο κήρυγμα του Πέτρου κατά την Πεντικοστή, μιλάει για Άγιο Πνεύμα, όχι για ψυχές. "θα εκχύσω από το Πνεύμα μου πάνω σε κάθε σάρκα", δεν μιλάει για ενσάρκωση ψυχών.

Όχι μιλάει για ανθρώπους που θα μπορέσουν να μεταλαμπαδεύσουν τον Λόγο προς το Πλάσμα Του.

Αναφέρομαι στις πράξεις

Καινή διαθήκη - Πράξεις κεφ. β'

Quote:
...
17. Και εν ταις εσχάταις ημέραις, λέγει ο Θεός, Θέλω εκχέει από του Πνεύματός μου επί πάσαν σάρκα, και θέλουσι προφητεύσει οι υιοί σας και αι θυγατέρες σας, και οι νεανίσκοι σας θέλουσιν ιδεί οράσεις, και οι πρεσβύτεροί σας θέλουσιν ενυπνιασθή ενύπνια·
18. και έτι επί τους δούλους μου και επί τας δούλας μου εν ταις ημέραις εκείναις θέλω εκχέει από του Πνεύματός μου, και θέλουσι προφητεύσει·
19. και θέλω δείξει τέρατα εν τω ουρανώ άνω και σημεία επί της γης κάτω, αίμα και πυρ και ατμίδα καπνού·
20. ο ήλιος θέλει μεταστραφή εις σκότος και η σελήνη εις αίμα, πριν έλθη η ημέρα του Κυρίου η μεγάλη και επιφανής.
21. Και πας όστις αν επικαλεσθή το όνομα του Κυρίου, θέλει σωθή.

Απόδοση στα νέα Ελληνικά:

Quote:
17. Στις έσχατες μέρες, λέει ο Θεός, θα διαχύσω από το Πνεύμα μου πάνω σε κάθε άνθρωπο και θα προφητέψουν οι γιοι σας και οι θυγατέρες σας. Οι νέοι σας επίσης θα δουν οράματα και οι γέροντές σας θα δουν όνειρα αποκαλυπτικά.
18. Μάλιστα στους άντρες και στις γυναίκες που με υπηρετούν θα διαχύσω τις μέρες εκείνες από το Πνεύμα μου και θα προφητέψουν.
19. Θα κάνω ακόμα πράγματα θαυμαστά πάνω στον ουρανό και σημάδια ανεξήγητα κάτω στη γη: Αίμα και φωτιά και σύννεφα καπνού.
20. Ο ήλιος θα μεταβληθεί σε σκοτάδι και το φεγγάρι σε αίμα, προτού έρθει η Ημέρα του Κυρίου η μεγάλη και λαμπρή.
21. Τότε, όποιος θα επικαλεστεί το όνομα του Κυρίου θα σωθεί.

Δεν μιλάει για ενσάρκωση, αλλά θα επιλεγούν ψυχές που θα διοχετεύσουν τον Λόγο απο άκρη σε άκρη.
Αυτό λέει για την σωτηρία μας.
Θεός είναι, ο ίδιος δημιουργεί του νόμους και αν θέλει ενσαρκώνει και Αγίους και πρώην ευσεβής κ.τ.λ.
Ακριβώς διότι είναι ο Δημιουργός και τα σχέδιά του δεν τα αποκαλύπτει πριν εφαρμοστούν, δίδει όμως σημάδια και όποιος θέλει τα βλέπει.

Image

Truth

Profile E-mail  

New postPosted: 22 Mar 2009, 22:43 
Member
Member

δεν αντιλέγω oceangr2. Μια από αυτές τις ψυχές, μπορεί να είμαι εγώ, εσύ ή κάθε ένας που ο Θεός θα κρίνει... γιατί θα πρέπει να είναι ίντιγκο δεν καταλαβαίνω...μέλος μιας ανώτερης φυλής...
Το Ευαγγέλιο μιλάει για άντρες, γυναίκες, παιδιά, γέρους, δεν μιλάει για μια ειδική ομάδα. Μιλάει για τους "δούλους" Του! για τους πιστούς Του!

Profile E-mail  

New postPosted: 23 Mar 2009, 05:17 
New Member
New Member

Καλημερα σας φιλοι.

Εχω να σας επισκεφθω απο τις 25 Ιανουαριου 2009.

Ε, λοιπον ολο το βραδυ που συζητουσατε εντονα για ολα αυτα περι ιντιγκο, ολη αυτη η ενταση, οι εύλογες απορίες κάποιων, αλλά και η λανθασμενη οργη και αισθηση αδικίας, οπως και το υποσυνειδητο καλεσμα ενος μελους προς βοηθεια και συμβολη (κρατα γερα φιλε, ενιωσα την κουραση σου, κρατα γερα), ολα αυτα με εφεραν σημερα στο φορουμ σας και πάλι για κάποιον λογο που ουτε εγω δεν τον εχω συνειδητοποιησει ακομα.
Κοιταξτε που μιλανε για αδικια καποιοι και τελικα αυτο-αναιρουνται. Ο Κυριος ειναι ο Θεος της Δικαιοσυνης λεμε. Κανεναν δεν αδικει. Με λιγα λογια οποιος κατανοει οτι ο Θεος μας αγαπαει υπερμετρα ολους το ιδιο, οι εννοιες δικαιο και αδικο δεν υφιστανται. Ολοι παιρνουμε ισο μεριδιο αγαπης.

Ναι, υπαρχουν ανθρωποι με παραφυσικες ικανοτητες (το γκουγκλ μπορει να σας πληροφορησει, δοκιμαστε τα μεταφυσικα φορουμς, εκει μπαινουν πολλα ατομα με παραφυσικες ιδιοτητες.)
Ναι όλοι οι άνθρωποι τις εχουν τις παραφυσικες ιδιοτητες, απλα βρισκονται στους περισσοτερους σε βαθυ ύπνο. Και ισως σε καποιους να μην ξυπνησουν ποτε οι ιδιοτητες. Θελει καλη δουλεια και απο εμας για να θυμηθουμε πώς ειναι να εισαι άνθρωπος με ολη την εννοια της λεξης.
Οι παραφυσικες ιδιοτητες χρειαζονται για κατι που ερχεται... Ηδη καποιοι τις χρησιμοποιουμε καθως ξεκιναει η μαχη.
Στη Γη υπαρχουν οι άνθρωποι και οι απ-άνθρωποι, ομως ολοι φερουν ανθρωπινη εξωτερικη εμφανιση. Και ετσι μπερδευουν. Μα δεν θα αγγιξουμε ουτε τριχα απο την κεφαλη τους. Ισα ισα απλα θα κοιταξουμε να προστατευτουμε απο τους απ-ανθρωπους με οπλο την Αλήθεια. Και δεν θα παιξουμε το παιχνιδακι τους διοτι ειναι ανουσιο και χασιμο χρονο. Μακρυα απο αυτους και ολα καλα.
Ναι υπαρχει μια προπαγανδα απο τους Αμερικανους. Καταλαβαν τι τους περιμενει οσοι ειναι βαμπιριστες (μεταφορικα μιλαω) και εσπευσαν να σπειρουν τη διχονοια, εξυψωνοντας τα ιντιγκο. Αλλα μικρη η καθυστερηση που πετυχανε. Συντομα θα αποκαλυφθει η αληθεια. Τα ιντιγκο θα ξυπνησουν καθε ανθρωπο. Αυτο ειναι σημαντικο μερος της αποστολης. Και καθε ανθρωπο θα τον μετατρεψουν σε ιντιγκο. Η αποστολη τους ενάρετη και ταπεινή, ακολουθει τον τροπο ζωης που διδαξε ο Κυριος. Ακομα και ενα ιντιγκο που δεν γεννηθηκε χριστιανοπουλο, θα δειτε ποσο ομορφα πραττει ιδια με το Λογο Του Κυριου.
Ο Κυριος και Θεος μας Χριστος μια χαρα τα ειπε κατανοητα. Ακολουθησε τα λογια Του και προσαρμοσε τα στη ζωη σου και ζησε πλεον ως άνθρωπος αληθινος. Ο Κυριος απευθυνε το Λογο Του στους ανθρωπους, και οι άνθρωποι μονον τον ακουσαν διοτι στους ανθρωπους ταιριαζουν αυτα που κυρηξε ο Υψιστος. Οι υπολοιποι νιωθουν δυσφορια οταν ακουν το Λογο Του Κυριου. Σωσε τον εαυτο σου, θυμισου εισαι ανθρωπος.
Οσοι δεν ειναι Χριστιανοι, δεν σημαινει οτι δεν εχουν σωτηρία. Ο Χριστος σας το λεω δεν εφτιαξε θρησκεια. Μιλησε για να θυμηθουμε να συμπεριφερομαστε μεταξυ μας ανθρωπινα. Και καποιοι ανθρωποι στη Γη σαν προφητες μοιαζουν καθως εχουν πει πολλα ομορφα και ανθρωπινα, πχ Βουδας. Απλα ο Χριστος τα ειπε όλα. Ο Χριστος ειναι ο ιδιος ο Θεος που ηρθε στη Γη με μορφη ανθρωπινη για να μας δειξει μια ανθρωπινη ζωη μεσα απο Εκεινον και να παραδειγματιστουμε ολοι οι υπολοιποι και να θυμηθουμε πως ειναι να εισαι ανθρωπος, πως θα ζησεις ομορφα.
Πολλα βαμπιρ απ-άνθρωποι τριγυρω μας, ελαχιστοι ειναι οι αληθινοι άνθρωποι.
Ναι τα ιντιγκο γεννηθηκαν με αφυπνισμενες ανθρωπινες ιδιοτητες και θα δειξουν και στους υπολοιπους ελαχιστους ανθρωπους πώς να ξυπνησουν, πως να αφυπνιστουν και να προετοιμαστουν για μια μαχη που ηδη εχει ξεκινησει σε πνευματικο επιπεδο και τεινει να περασει στο επομενο.
Και τα ιντιγκο δινουν τις δικες τους μαχες, δεν γεννηθηκαν ανωτερα απο κανεναν. Γεννηθηκαμε για να υπηρετουμε εσας και εμας. Καθε ανθρωπος να κανει το ιδιο να υπηρετει συνανθρωπο και εαυτο με χαρα και ταπεινοτης.
Τα ιντιγκο εχουν καταλαβει οτι ο Χριστος Θεος όλων μιλησε, μα καποιοι τα Λογια Του τα μετετρεψαν σε προβοκατορικη θρησκεια για να χειραγωγουν να εξουσιαζουν και να υποδουλωνουν, να μετατρεπουν τον ανθρωπο σε ζομπι. Αφηστε τους σχολιασμους των παπαδων και διαβαστε με καθαρο μυαλο τα λογια Του Κυριου και σχολιαστε τα μονοι σας. Θα δειτε πολλες αληθειες που προσπαθουν ανα τους αιωνες να μας κρυβουν ριχνοντας σταχτη στα ματια με περιτεχνο τροπο, μεσα απο τη θρησκεια-εξουσια. Ο Χριστος μας ειπε να πιστευουμε σε Εκεινον και ετσι ειναι.... κατι ακομα ομως ειπε που μας το κρυβουν ομορφα. Να πιστευουμε σε Εκεινον και σε εμας! Οι αρχαιοι ελληνες το ειπαν και εκεινοι "Συν Αθηνα και χείρα κίνει". Κατανοουμε λοιπον τη διδασκαλια του Κυριου μας και επειτα διαπιστωνουμε οτι ο Χριστος ειναι καί μεσα μας καί εκει ψηλά, είναι παντου.

Μαθετε οτι δεν υπαρχουν μονο οι κατηγοριες που υπεδειξαν οι Αμερικανοι. Ενδεικτικα ονομασαν δυο τρεις κατηγοριες. Και αυτο ειναι καλο προς πληροφοριση και αισιοδοξια ολων μας οτι πλησιαζει η σωτηρια, απλα στη συνεχεια σκοπο ειχαν να σπηλωσουν αυτα τα ατομα που θα παρουν μερος στη μαχη που θα σωσει το ανθρωπινο ειδος. Με εντεχνο και παμπονηρο τροπο τα ατιμα τα βαμπιρακια. Δεν πειραζει. Η Αληθεια ειναι πιο δυνατη απο καθε τι άλλο και η Αγαπη ειναι το Παν.

Μην ψαχνετε να μπειτε σε κατηγοριες, ο Λογος Του Κυριου μετατρεπει σε Ιντιγκο και σε κρυσταλλ και σε ο,τι θελετε ομορφο, καθε σημερινο και παλαιοτερο ανθρωπο. Ιντιγκο δηλαδη αφυπνισμενοι μερικως ανθρωποι υπηρχαν παντοτε κατα καιρους στη Γη, απλα τα τελευταια χρονια ηρθε μεγαλο κυμα ανθρωπων, καθως η μαχη πλησιαζει και χρειαζεται να προετοιμασουν τον εαυτο τους και να προετοιμασουν και τους υπολοιπους ανθρωπους.
Πραγματι πολλοι ιντιγκο εχουν αφυπνισμενη την ιδιοτητα να αναγνωριζουν το ψεμα και την αληθεια. Αυτο θα βοηθησουν και τους υπολοιπους ανθρωπους να μαθουν να το χρησιμοποιουν.
Τηλεπαθεια, ονειρα, μελλον, παρελθον, θεραπευτες, πυροκινηση, επικοινωνια με αορατες οντοτητες και πολλα αλλα τα παραφυσικα που ξυπνανε μεσα μας.

Οσο για το ψευδωνυμο που επελεξα αν θελετε ριξτε μια ματια εκει που συστηνονται τα μελη προς αποφυγη επαναληψεων συζητησης.

Αν ρωτησετε εμενα, ναι εχω παραφυσικες ιδιοτητες, ναι πιστευω στον Κυριο Ιησου Χριστο Θεο των Παντων Ορατων και Αορατων, προσπαθω να ζω εναρετα δεν ειμαι Αγία, προσπαθω να γινομαι ολοενα και καλυτερος ανθρωπος, σεβομαι καθε ανθρωπο κανεις δεν ειναι ανωτερος απο τον άλλον, αναγνωριζω οτι γεννηθηκα ανθρωπος και οπως καθε ανθρωπος, γεννηθηκα για να υπηρετω με χαρα τους συνανθρωπους και εμενα και να σεβομαι και να τιμω τον Δημιουργο μας.

Παιδια να θυμομαστε κατι σημαντικο:

"Αγαπατε αλλήλους".

Αγαπάτε αλλήλους φιλοι μου και αγαπατε και τον εαυτο σας. Αγαπατε αλληλους ως εαυτό. Απλα εμεις οι ανθρωποι εχουμε ξεχασει να αγαπάμε. Και ετσι δεν αγαπάμε κανεναν. Ολα τα άλλα απλα θυμιζουν αγαπη ολα εκεινα που κανουμε μα σπανιζει η πραγματικα αληθινη αγαπη. Αυτο χρειαζεται να αφυπνισουμε μεσα μας βημα βημα, και να το αφυπνιζουμε παραλληλα και στους υπολοιπους ανθρωπους. Καποιοι αναλαβαμε να ξαναμιλησουμε και να επαναλαβουμε λογια Κυριου. Λογια Κυριου στη σημερινη διαλλεκτο για να ξυπνησει ο ανθρωπος, να ξυπνησουμε ολοι μας. Μεσα απο εκει θα θυμηθουμε να αγαπαμε...

Στελνω μια μεγαλη αγκαλια σε ολους

Οσοι σας αρεσε η αγκαλια, χαρα μου.

Οσοι νιωσατε δυσφορια, απλα βγειτε μεσα απο αυτην.

Οπως και να εχει, να ειστε ολοι σας παντοτε καλά.

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
http://nebesnyel.phpbb30.com/board/index.html

Profile E-mail  

New postPosted: 23 Mar 2009, 09:57 
Administrator
Administrator

Highscores: 24
Ευχαριστούμε INTIGKO :mad:.

Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ.

Image

Profile E-mail  

New postPosted: 23 Mar 2009, 13:13 
Poster
Poster

καλημερα
θα συμφωνησω με την dimitra και τα λεγομενα της
τα οποια τα ειπε οπως εγω δεν θα μπορουσα να τα πω.
αυτη ειναι η πραγματικοτητα
ο ανθρωπος χωρις την βοηθεια του θεου ειναι ενα τιποτα!
δεν εχει τις υπερφυσικες δυναμεις
δεν θα μας σωσουν καποια ιντιγκο
και μια αλλη θεωρια μου για το θεμα ιντιγκο
σκεφτειτε μονο αυτο
εχω την εντυπωση αυτη οτι ολο αυτο το θεμα με τα τεστ με το ψαξιμο καποιων ανθρωπων που
γεννηθηκαν το 83 κλπ.
(δεν ξερω αν ειναι το ιδιο ιντιγκο με παιδια του 83)
μηπως λεω μηπως ψαχνουν τον αντιχριστο?
μπορει και να κανω καποιο λαθος
(και προς αποφυγην παρεξηγησεων οταν εβγαλε στην φορα το θεμα αυτο ο χαρδα το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα
ηταν αμεσως αυτο.και μετα ειδα οτι το ανεφερε σε μια συνεντευξη του ο πατερ μαξιμος)
φιλε ωκεανε τι γνωμη εχεις για τον κυριο φουρακη?
τι στιγμη που αποδεχεσαι την θεωρια ιντιγκο τι πιστευεις γιαυτο το θεμα?
εχεις διαβασει το κυδος ελληνων?
εγω μονο αποσπασματα απο το νετ εχω δει
αλλα μου βγαζει την θεωρια για το ψαξιμο του αντιχριστου
και οχι καποιων ιδιαιτερων παιδιων.

Profile E-mail  

New postPosted: 23 Mar 2009, 15:47 
Good Poster
Good Poster

Συμφώνω και εύχαριστω φίλε μου ΙΝΤΙGKΟ.

Profile E-mail  

New postPosted: 24 Mar 2009, 00:50 
Webmaster
Webmaster

mikede12345 wrote:
...
φιλε ωκεανε τι γνωμη εχεις για τον κυριο φουρακη?
τι στιγμη που αποδεχεσαι την θεωρια ιντιγκο τι πιστευεις γιαυτο το θεμα?
εχεις διαβασει το κυδος ελληνων?
εγω μονο αποσπασματα απο το νετ εχω δει
αλλα μου βγαζει την θεωρια για το ψαξιμο του αντιχριστου
και οχι καποιων ιδιαιτερων παιδιων.

Φίλε μου είναι ανούσιο να κάνω διάλογο όταν υπάρχει προκατάληψη.
Έχεις ήδη πει την άποψή σου 10 φορές πάνω στο θέμα και προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου.
Την ακούσαμε, την ξανακούσαμε, διαφωνώ μαζί σου και δεν υπάρχει τρόπος να συνεννοηθούμε στο παρόν θέμα, δεν το βλέπεις;

Θα σου πω μια ακόμα κουβέντα και δεν θέλω απάντηση διότι θα επαναλάβεις τα ίδια και τα ίδια.

Οι καιροί είναι δύσκολοι. Οι άνθρωποι κατά πλειοψηφία είναι μοχθηροί.
Το κακό έχει υπερβεί το όριο της ισορροπίας και η αντίδραση είναι μικρή.
Ο πόλεμος είναι πνευματικός.
Τα ίντιγκο απεστάλησαν μαζικά προς ισορρόπηση του καλού με το κακό.
Δεν είναι προφήτες, είναι απλοί άνθρωποι με συναίσθηση του Θείου προορισμού του ανθρώπου και ήρθαν δια των πράξεων να μας δόσουν το παράδειγμα και να μας αφυπνήσουν.
Μην ρίπτεις λοιπόν τα πλάσματα του Κυρίου, τους αδελφούς σου, στην πυρρά χάριν της εμμονής σου.
Η μνησικακία οδήγησε τους μάρτυρες στο μαρτύριο τους.
Μην γίνεσαι η αιτία να θέτεις εμπόδιο στα σχέδια του Κυρίου.

Φιλική συμβουλή είναι αυτή και όχι κατηγορία.

Ιντιγκο :mad: :mad: :mad: keep walking!

Image

Truth

Profile E-mail  

New postPosted: 30 Mar 2009, 18:56 
Good Poster
Good Poster

11χρονος θεραπευτής :bigthink: Ένας 11-χρονος από την Ινδία που έχει IQ 162 υποστηρίζει ότι έχει θεραπεύσει ανθρώπους που υπέφεραν από καρκίνο και Aids.

Το επίπεδο του IQ που διαθέτει ο Akrit Jaswal λένε πως είναι ανώτερο και από αυτό του Albert Einstein. Ο νεαρός, από το χωριό Noorpur, προσφέρει την βοήθεια του στους ερευνητές του Tata Cancer Research Institute εδώ και δυο μήνες.

"Υπάρχουν στιγμές όπου περίπου 300 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων και ιατρών, περιμένουν στην σειρά να με δουν. Έχω βρει την τεχνική να θεραπεύω τον καρκίνο και το Aids γενετικά," υποστήριξε ο μικρό Ινδός.

"Το κέντρο αξιολόγησης προικισμένων ανθρώπων στις ΗΠΑ επιβεβαίωσε την ευφυΐα του Akrit. Τον εκλαμβάνουμε ως ειδική περίπτωση αφού έχει εξαιρετικές ικανότητες," δήλωσε B R Rahi, πρόεδρος του Himachal Pradesh School Education Board.

Ο νεαρός όμως δεν αποκαλύπτει ποια τεχνική χρησιμοποιεί για να θεραπεύει τους ασθενείς του!!!

ImageImageImage

Profile E-mail  

New postPosted: 30 Mar 2009, 23:18 
Poster
Poster

Τα παιδιά σήμερα γεννιούνται με ανοιχτά μάτια. Έτσι λένε οι πιο παλιοί . η κόρη μου είναι 6 χρονών και ξέρει να αλλάζει γραμματοσειρές στο word και χρωματισμούς ενώ η γυναίκα μου δεν ξέρει ούτε να το ανοίξει . η μάνα μου ξέρει μόλις να αλλάζει κανάλι στο τηλεκοντρόλ . που θέλω να καταλήξω: τα παιδιά έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που εμείς αγωνιστήκαμε να τις μάθουμε (όπως το ευρώ)και αποτυπώνονται καλύτερα στον άγραφο εγκέφαλο τους . αυτό τα κάνει ξεχωριστά αλλά δεν ξέρω αν τους κάνει και καλό ! :bigthink:

Profile E-mail  

Post a new topicWrite comments Page 2 of 3   [ 36 posts ]
Go to page Previous  1, 2, 3  Next