Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 19 posts ]
Author Message
 Post subject: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 01:21 
Power Poster
Power Poster

Joined: 25 Nov 2009, 01:01
Posts: 148
Location: larisa
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
Τα τελευταία χρόνια τα μάτια μας έχουν δει και τα αυτιά μας έχουν ακούσει πολλά θλιβερά γεγονότα.

Όπως θανατηφόρες επιδημίες που αφαιρούν την ζωή δεκάδων ανθρώπων.
Μεγάλες πείνες που στέλνουν στον τάφο εκατοντάδες άτομα.
Μεγάλους σεισμούς που σκοτώνουν χιλιάδες και αφήνουν άστεγους ακόμα περισσότερους.

Μπορεί για κάποιους να φαίνεται παράξενο αλλά η Αγια Γραφή προείπε για τέτοιου είδους συνθήκες ότι θα συνέβαιναν σε μια περίοδο η οποία ονομάζεται «τελευταίες ημέρες» (2 Τιμόθεο 3:1) 3 Αυτό όμως να γνωρίζεις, ότι στις τελευταίες ημέρες οι καιροί θα είναι κρίσιμοι, δύσκολοι στην αντιμετώπισή τους.

Θα δούμε 6 βιβλικές προφητείες που εκπληρώνονται στις μέρες μας και σκοπός δεν είναι να μας πείσουν ότι ζούμε σ’ ένα κόσμο γεμάτο προβλήματα, αυτό το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι. Αλλά αυτές οι προφητείες έχουν γραφτεί για να μας δώσουν ελπίδα γιατί η εκπλήρωση τους μας δείχνει ότι αυτές οι «τελευταίες ημέρες» τελειώνουν γρήγορα.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 01:23 
Power Poster
Power Poster

Joined: 25 Nov 2009, 01:01
Posts: 148
Location: larisa
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
1.ΣΕΙΣΜΟΙ
(Λουκάς 21:11) 11 και θα υπάρξουν μεγάλοι σεισμοί
ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; Όταν ένας σεισμός μεγέθους 7 βαθμών έπληξε την Αϊτή τον Ιανουάριο του 2010, σκοτώθηκαν πάνω από 300.000 άνθρωποι και περίπου 1,3 εκατομμύρια έμειναν άστεγοι από την μια στιγμή στην άλλη. Από τον Απρίλιο του2009 ως τον Απρίλιο του 2010 έγιναν περίπου 18 μεγάλοι σεισμοί. Δεν ξεχνάμε και τον πρόσφατο μεγάλο σεισμό στην Ιαπωνία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ; Δεν γίνονται περισσότεροι σεισμοί τώρα. Απλά τώρα με την τεχνολογία πληροφορούμαστε γι’ αυτούς περισσότερο από ότι στο παρελθόν.

ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ; Η Αγια Γραφή δεν τονίζει πόσοι σεισμοί θα γινόταν, αλλά λέει ότι «μεγάλοι σεισμοί» θα γινόταν «στον ένα τόπο μετά τον άλλο» πράγμα που θα τους καθιστούσε ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηρίστηκα αυτής της κοσμοϊστορικής περιόδου. (Ματθαίος 24:7) . . .και σεισμοί στον έναν τόπο μετά τον άλλον.

http://www.mykosmos.gr/loc_mk/earthquakes.asp?opt=5

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; Βλέπουμε να γίνονται τέτοιοι μεγάλοι σεισμοί όπως προείπε η Αγια Γραφή;

«Εμείς οι γεωφυσικοί τους αποκαλούμε μεγάλους σεισμούς. Ο κόσμος τους αποκαλεί φοβερούς. – ΚΕΝ ΧΑΝΤΝΑΛ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 01:24 
Power Poster
Power Poster

Joined: 25 Nov 2009, 01:01
Posts: 148
Location: larisa
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
2.ΠΕΙΝΑ
(Μάρκος 13:8) . . .θα υπάρξουν πείνες. . . .

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; Σε παγκόσμιο επίπεδο, σχεδόν 1 στους 7 ανθρώπους δεν έχει επαρκή τροφή κάθε μέρα. Η αναλογία είναι χειρότερη στην υποσαχαρια Αφρική, όπου 1 στους 3 υποφέρει από χρόνιο υποσιτισμό. Για να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό, ας φανταστούμε μια οικογένεια που αποτελείται από τον πατέρα, την μητέρα, και ένα μωρό. Αν η τροφή φτάνει μόνο για δυο, ποιος θα μείνει νηστικός ; Ο πατέρας, η μητέρα, ή το μωρό ; Αυτό το δίλημμα αναγκάζονται να αντιμετωπίζουν τέτοιες οικογένειες σε καθημερινή βάση.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ; Η γη παράγει υπεραρκετή τροφή για όλους. Απλώς πρέπει να γίνεται καλύτερη διαχείριση των πόρων της.

ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ; Ομολογουμένως, οι γεωργοί παράγουν και διακινούν περισσότερα τρόφιμα από ποτέ άλλοτε. Το ιδανικό θα ήταν να μπορούν οι ανθρώπινες κυβερνήσεις να διαχειριστούν το απόθεμα τροφίμων της γης έτσι ώστε να λύσουν το πρόβλημα της πείνας. Ωστόσο, ύστερα από δεκαετίες προσπαθειών, δεν τα έχουν καταφέρει.

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; Εκπληρώνεται το εδάφιο Μάρκος 13:8; Παρά τα τεχνολογικά επιτεύγματα, δεν αληθεύει ότι υπάρχουν πεινασμένοι άνθρωποι σε κάθε γωνία του πλανήτη;

«Πάνω από το ένα τρίτο των παιδιών που πεθαίνουν από πνευμονία, διάρροια και άλλες ασθένειες θα μπορούσαν να είχαν επιζήσει αν δεν υποσιτίζονταν» - ΑΝ Μ. ΒΕΝΕΜΑΝ, ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 01:26 
Power Poster
Power Poster

Joined: 25 Nov 2009, 01:01
Posts: 148
Location: larisa
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
3.ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ
(Λουκάς 21:11) . . .και στον έναν τόπο μετά τον άλλον επιδημίες. . .

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; Οι λοιμώξεις του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος (όπως η πνευμονία), οι διαρρο’ι’κές παθήσεις, το AIDS, η φυματίωση και η ελονοσία συγκαταλέγονται στις πιο θανατηφόρες ασθένειες που πλήττουν την ανθρωπότητα. Πρόσφατα, μέσα σε ένα χρόνο, αυτές οι πέντε κατηγόριες ασθενειών σκότωσαν περίπου 10,7 εκατομμύρια άτομα. Με αλλά λόγια, σκότωναν σχεδόν ένα άτομο κάθε τρία δευτερόλεπτα, όλο τον χρόνο.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ; Ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται συνεχώς, οπότε είναι φυσικό να εμφανίζονται πιο πολλά κρούσματα ασθενειών. Εφόσον υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι , μολύνονται και περισσότεροι.

ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ; Ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αντίστοιχα, όμως, έχει βελτιωθεί και η ικανότητα διάγνωσης, ελέγχου και θεραπείας των ασθενειών. Δεν θα ήταν, λοιπόν, λογικό να πλήττουν οι ασθένειες όλο και λιγότερο την ανθρώπινη οικογένεια; Και όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

http://archive.in.gr/Reviews/placeholde ... emID=22774

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; Υποφέρουν οι άνθρωποι από τρομερές αρρώστιες όπως προείπε η Αγια Γραφή;

«Είναι φρικτό το να σε κατασπαράζει ένα λιοντάρι ή κάποιο άλλο ζώο, αλλά είναι εξίσου φρικτό το να σου κατάτρωει τα σωθικά κάποιο φοβερό μικρόβιο, και να το βλέπεις αυτό να συμβαίνει ολόγυρα σου». – Επιδημιολογος ΜΑΙΚΛ ΟΣΤΕΡΧΟΛΜ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 01:29 
Power Poster
Power Poster

Joined: 25 Nov 2009, 01:01
Posts: 148
Location: larisa
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
4. ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΟΡΓΗΣ
(2 Τιμόθεο 3:1-3) «Οι άνθρωποι θα είναι… γυμνοί από στοργή προς τους οικείους» - Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ Ι. Θ. ΚΟΛΙΤΣΑΡΑ

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; Σε μια Αφρικανικη χώρα, περίπου 1 στις 3 γυναίκες έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδί. Κάποια έρευνα στην ίδια χώρα έδειξε ότι πάνω από το ένα τρίτο των αντρών θεωρούσαν αποδεκτό το να δέρνουν τις γυναίκες τους. Εντούτοις , θύματα της ενδοοικογενειακής βίας δεν είναι μόνο οι γυναίκες. Για παράδειγμα, στον Καναδά, σχεδόν 3 στους 10 άντρες, έχουν δεχτεί χτυπήματα ή άλλου είδους κακοποίηση από την σύντροφο τους.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ; Ανέκαθεν υπήρχε ενδοοικογενειακή βία.
Απλώς σήμερα συγκεντρώνει περισσότερη προσοχή από ότι στο παρελθόν.

ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ; Τις πρόσφατες δεκαετίες, υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση γύρω από την ενδοοικογενειακή βία. Αλλά έχει μειώσει αυτό τα σχετικά περιστατικά; Όχι, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Η έλλειψη στοργής είναι πιο διαδεδομένη από ποτέ.

http://news.pathfinder.gr/periscopio/fa ... lence.html

http://www.asante.gr/stiles/medical/39- ... 4-bia.html

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; Εκπληρώνονται τα εδάφια 2’ Τιμόθεο 3:1-3; Είναι πολλοί άνθρωποι γυμνοί από στοργή για τους οικείους τους την οποία θα έπρεπε να νοιώθουν φυσιολογικά;


«Η ενδοοικογενεική βία θεωρείται ένα από τα μονίμως λιγότερα καταγγελλόμενα εγκλήματα στην κοινωνία. Κατά μέσο όρο, μια γυναίκα δέχεται 35 φορές επίθεση από το σύντροφο της προτού απευθυνθεί στην αστυνομία.» - ΜΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΑΛΙΑ.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 01:30 
Power Poster
Power Poster

Joined: 25 Nov 2009, 01:01
Posts: 148
Location: larisa
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
5. ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ
(Αποκάλυψη 11:18) . . .Ο Θεός θα καταστρέψει εκείνους που καταστρέφουν τη γη».

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, κάθε χρόνο καταλήγουν 6,5 εκατομμύρια τόνοι απορριμμάτων. Υπολογίζεται ότι το 50 τις εκατό είναι πλαστικά τα οποία θα παρασύρονται εδώ και εκεί εκατοντάδες χρόνια μέχρι να αποσυντεθούν. Οι άνθρωποι, εκτός του ότι μολύνουν τη γη, εξαντλούν και τους φυσικούς της πόρους με ανησυχητικούς ρυθμούς. Έρευνες αποκαλύπτουν ότι η γη χρειάζεται έναν χρόνο και πέντε μήνες για να αναπληρώσει ο,τι καταναλώνουν οι άνθρωποι μέσα σε ένα χρόνο. «Αν συνεχιστούν οι τωρινές τάσεις του πληθυσμού και της καταναλώσεις, το 2035 θα χρειαζόμαστε δυο πλανήτες σαν τη γη», αναφέρει η εφημερίδα Sydney Morning Herald της Αυστραλίας.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ; Οι άνθρωποι είναι επινοητικοί. Μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να σώσουμε την γη.

ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ; Πολλά άτομα και οργανώσιμοι, καταβάλλοντας ευσυνείδητες προσπάθειες, έχουν ευαισθητοποιήσει το κοινό ως προς τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Παρ’ όλα αυτά, η γη συνεχίζει να μολύνεται σε τεραστία κλίμακα.

http://news.pathfinder.gr/health/679419.html

http://www.greenpage.gr/eglimata_ekmetalleusis.htm

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; Είναι άραγε αναγκαίο να επέμβει ο Θεός και να σώσει τον πλανήτη μας από την καταστροφή, όπως έχει υποσχεθεί;

«Αισθάνομαι ότι, από εκεί που είχα ένα κομμάτι παράδεισου, τώρα έχω μια χωματερή τοξικών αποβλήτων» - ΕΡΙΝ ΤΑΜΠΕΡ, ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΗΛΙΔΑΣ ΤΟΥ 2010.

ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ;
Αφού οι κακές συνθήκες που βλέπουμε σήμερα προειπωθηκαν στην Αγια Γραφή, μήπως ευθύνεται ο Θεός; Μήπως προκαλεί εκείνος τα δείνα μας; Μπορείτε να βρείτε ικανοποιητικές απαντήσεις για τα συγκεκριμένα ερωτήματα στο βιβλίο ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ; Κεφάλαιο 11, που είναι έκδοση των Μαρτύρων του Ιεχωβα.

http://www.jw.org/index.html?option=QrYQCsVrGlBBX


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 01:32 
Power Poster
Power Poster

Joined: 25 Nov 2009, 01:01
Posts: 148
Location: larisa
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
6. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΡΓΟ ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ
(Ματθαίος 24:14) 14 Και αυτά τα καλά νέα της βασιλείας θα κηρυχτούν σε όλη την κατοικημένη γη για μαρτυρία σε όλα τα έθνη· και τότε θα έρθει το τέλος.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; Το άγγελμα της Βασιλείας φτάνει σε κάθε γωνία του πλανήτη. Το 2010 και μόνο, οι Μάρτυρες του Ιεχωβα αφιέρωσαν πάνω από 1,6 δισεκατομμύριο ώρες στο κήρυγμα αυτών των καλών νέων σε 236 χώρες. Αυτό σημαίνει ότι κάθε Μαρτυράς κήρυττε κατά μέσο όρο 30 λεπτά την ημέρα. Την περασμένη δεκαετία, οι Μάρτυρες του Ιεχωβα παρήγαγαν και διένειμαν περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια Γραφικά έντυπα.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ; Το άγγελμα της Γραφής κηρύττεται εδώ και χιλιάδες χρόνια.

ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΜΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ; Ομολογουμένως πολλοί έχουν κηρύξει κάτι σχετικά με το άγγελμα της Γραφής. Εντούτοις, οι περισσότεροι κήρυξαν μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα και σε περιορισμένη έκταση. Απεναντίας, οι Μάρτυρες του Ιεχωβα επιτελούν μια οργανωμένη, παγκόσμια εκστρατεία κηρύγματος, προσεγγίζοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβα έχουν εγκαρτερήσει στο έργο τους παρά σφοδρή εναντίωση που έχουν εξαπολύσει εναντίον τους κάποιες από τις πιο ισχυρές και αδίστακτες οργανώσεις στην ανθρώπινη ιστορία. (Μάρκος 13:13) 13 και θα είστε αντικείμενα του μίσους όλων των ανθρώπων εξαιτίας του ονόματός μου. Αλλά εκείνος που θα έχει υπομείνει ως το τέλος, αυτός θα σωθεί.» Επιπλέον, δεν κηρύττουν επί πληρωμή. Αντίθετα, προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο τους και δίνουν τα έντυπα τους δωρεάν. Το έργο τους υποστηρίζεται αποκλειστικά από προαιρετικές συνεισφορές.

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ; Κηρύττονται «τα καλά νέα της Βασιλείας» σε όλο τον κόσμο; Σηματοδοτεί άραγε η εκπλήρωση αυτής της προφητείας ότι κάτι καλύτερο βρίσκεται ακριβώς μπροστά μας;

«Όσο ο Ιεχωβα το επιτρέπει, εμείς θα συνεχίζουμε να κηρύττουμε τα καλά νέα της Βασιλείας με ζήλο, χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσο για να προσεγγίζουμε τους ανθρώπους» - ΒΙΒΛΙΟ ΕΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ 2010


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 01:37 
Power Poster
Power Poster

Joined: 25 Nov 2009, 01:01
Posts: 148
Location: larisa
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ
(Ψαλμός 37:10-11) 10 Λίγο ακόμη και ο πονηρός δεν θα υπάρχει πια· Και θα παρατηρήσεις τον τόπο του, και εκείνος δεν θα υπάρχει. 11 Οι πράοι όμως θα γίνουν κάτοχοι της γης Και θα βρίσκουν εξαιρετική ευχαρίστηση στην αφθονία της ειρήνης.

Σίγουρα θα θέλαμε να δούμε την παραπάνω προφητεία να γίνεται πραγματικότητα. Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για να πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβεί σύντομα.
Τα προηγούμενα post εξέτασαν μερικές μόνο Βιβλικές προφητείες που δείχνουν καθαρά ότι ζούμε στις «τελευταίες ημέρες» (2 Τιμόθεο 3:1-5) 3 Αυτό όμως να γνωρίζεις, ότι στις τελευταίες ημέρες οι καιροί θα είναι κρίσιμοι, δύσκολοι στην αντιμετώπισή τους. 2 Διότι οι άνθρωποι θα είναι φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάσφημοι, ανυπάκουοι στους γονείς, αχάριστοι, χωρίς οσιότητα, 3 άστοργοι, αδιάλλακτοι, συκοφάντες, χωρίς εγκράτεια, άγριοι, χωρίς αγάπη για την αγαθότητα, 4 προδότες, πεισματάρηδες, φουσκωμένοι από υπερηφάνεια, άτομα που αγαπούν τις απολαύσεις μάλλον παρά τον Θεό, 5 που έχουν μορφή θεοσεβούς αφοσίωσης, αλλά αποδεικνύονται ψευδείς ως προς τη δύναμή της· και από αυτούς να φεύγεις μακριά.»

Ο Θεός ενέπνευσε τους Βιβλικούς συγγραφείς να προειπουν αυτά τα γεγονότα ώστε να έχουμε εμείς ελπίδα. (Ρωμαίους 15:4) 4 Διότι όλα όσα γράφτηκαν παλιότερα γράφτηκαν για τη διδασκαλία μας, ώστε, μέσω της υπομονής μας και μέσω της παρηγοριάς από τις Γραφές, να έχουμε ελπίδα.»

Η εκπληρώσει προφητειών όπως αυτές σημαίνει ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τώρα θα τερματιστούν σύντομα.

Τι θα επακολουθήσει μετά τις τελευταίες ημέρες; Η Βασιλεία του Θεού θα κυβερνάει όλους τους ανθρώπους. (Ματθαίος 6:9-10) 9 Πρέπει, λοιπόν, να προσεύχεστε με αυτόν τον τρόπο: «“Πατέρα μας που είσαι στους ουρανούς, ας αγιαστεί το όνομά σου. 10 Ας έρθει η βασιλεία σου. Ας γίνει το θέλημά σου, όπως στον ουρανό, έτσι και πάνω στη γη.»

Προσέξτε τι θα επιτελέσει αυτή η Βασιλεία.
Η ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ. (Ψαλμός 72:16) 16 Θα υπάρχει πληθώρα σιτηρών στη γη· Στην κορυφή των βουνών θα υπάρχει υπεραφθονία. Ο καρπός του θα είναι όπως στον Λίβανο, Και όσοι είναι από την πόλη θα ανθίσουν σαν τη βλάστηση της γης.»ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ. (Ησαΐας 33:24) 24 Και κανένας κάτοικος δεν θα λέει: «Είμαι άρρωστος». Ο λαός που κατοικεί σε αυτή τη γη θα συγχωρηθεί για το σφάλμα του.»
Η ΓΗ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ. (Ησαΐας 35:1) 35 Η έρημος και η άνυδρη περιοχή θα νιώσουν αγαλλίαση, και η έρημη πεδιάδα θα χαρεί και θα ανθίσει σαν το σαφράνι.»
(Ησαΐας 65:21-22) 21 Και θα χτίσουν σπίτια και θα κατοικήσουν· θα φυτέψουν αμπέλια και θα φάνε τον καρπό τους. 22 Δεν θα χτίζουν αυτοί και άλλος να κατοικεί· δεν θα φυτεύουν αυτοί και άλλος να τρώει. Διότι σαν τις ημέρες του δέντρου θα είναι οι ημέρες του λαού μου· και το έργο των χεριών τους οι εκλεγμένοι μου θα το χρησιμοποιούν στο πλήρες.

Αυτές είναι λίγες μόνο από τις ενθαρρυντικές Βιβλικές προφητείες που θα εκπληρωθούν σύντομα. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβα είναι πρόθυμοι να σας εξηγήσουν γιατί είναι τόσο βέβαιοι ότι ακριβώς μπροστά μας βρίσκονται καλύτεροι καιροί, μην διστάζετε να τους το ζητήσετε.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 02:49 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 28 Apr 2008, 12:20
Posts: 1493
Has thanked: 302 time
Have thanks: 167 time
Εχετε ενημερωσει τον κοσμο για τον Αντιχριστο και για τα τσιπακια που ερχοντε billijo;

Κανε μας εδω μεσα μια ενημερωση για να ξερουμε τι μας περιμενει.

Οσοι νεαροι διαβαζουν το φορουμ και τσιμπανε με τις καταστροφες και τους πολεμους καθως και την αδικια στον πλανητη, τους παρακαλω πολυ, να προσευχοντε στον Ιησου Χριστο και να μελετανε την Καινη Διαθηκη βαζοντας την λογικη τους και να προσεχουν αυτους που ενδιαφεροντε δηθεν να τους δειξουν τι παει να πει το ενα και το αλλο απο μεσα, γιατι θα μπλεξουν σε περιεργα πραγματα και οι καιροι ειναι πονηροι.

Σας το λεω εγω που επειδη βαριομουν να μελετησω πιτσιρικας και να ξεστραβωθω, πηγα στους Μαρτυρες του Ιεχωβα, να με φορτωσουν ενοχες και τυψεις για φυσικα πραγματα και να με βαλουν να παλευω στο κεφαλι μου με Θεους και δαιμονες και να ξεχασω οτι ο αληθινος Θεος ειναι ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Οι μαρτυρες του ιεχωβα στην πλειοψηφεια τους ειναι καλοι ανθρωποι αλλα εχουνε φαει μεγαλο παραμυθι και το μεταδιδουν με αγαπη μεν αλλα στην πραγματικοτητα μεταδιδουν μια Σιωνιστικη αρωστια, οπως και αλλα προτεσταντικα παρακλαδια.
Ευχομε ο ΙΗΣΟΥς ΧΡΙΣΤΟς, να φωτιζει τα παιδια του και να μην παγιδευτουν .
Παιδια ερευνατε καλα πριν πιστεψετε και ακολουθησετε διαφορα τετοια κολπα.
Ο διαολος εχει πολλα ποδαρια.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 14:10 
Member
Member

Joined: 01 Sep 2009, 22:16
Posts: 48
Has thanked: 10 time
Have thanks: 17 time
για μένα αυτό που κάνουν οι μαρτυρες του ιαχωβά ειναι κακό και το κάνουν χωρίς να το καταλαβαίνουν. το να κηρυτεις οτι θα έρθουν τα χίλια κακά της μοίρας αλλά δεν μας νοιάζει να έρθουν, γιατί εμείς είμαστε οι εκλεκτοί και θα πεθάνουν πολλοί αλλα όχι εμείς και να κάνουν προσευχές και τραγουδάκια για το τί ωραία θα είναι που θα καταστραφεί ο κόσμος ειναι σύμφωνα με την διδασκαλία της ορθόδοξου πίστης, το λιγότερο, δαιμονικό!!! ενώ ο κάθε χριστιανός που διακατέχεται απο την ελάχιστη φώτιση του Θεού, λεει παναγία μου βοήθα να ειναι καλά όλος ο κόσμος, και να μην γίνουν όλα αυτα τα κακά που έχουν προαγγελθεί. ο άθρωπος στον οποίο ο Θεός έδωσε, έχει την επιλογή να κάνει ή να μην κάνει, πράγματα που μπορεί να καταστρέψουν τον κόσμο γύρω του και τον κόσμο γενικότερα. αν όλοι εργάζονταν με γνώμονα το καλό του συναθρώπου δεν θα υπήρχε τόσο μεγάλο πρόβλημα, αν όλοι προσπαθούν να αποτρέψουν τα κακώς κείμενα δεν θα γίνει η τελική καταστροφή της γής. δηλαδή , ο Θεός μιλώντας μέσα στη ψυχή του ανθρώπου, μπορεί να αποτρέψει την καταστροφή του.
αυτό που κυρήσουν οι μάρτυρες ειναι, ναι καταστρέφεται ο κόσμος αλλά όποιος ειναι μαζί μας θα ζήσει.
αυτό που κηρήτει η ορθόδοξη πίστη ειναι, αφυπνίστε όλους τους ανθρώπους να μην καταστραφεί ο κόσμος.
κανείς δεν ξέρει πότε θα έρθει το τέλος, και εξαρτάται μόνο απο τον άνθρωπο να το αποτρέψει ή να το φρενάρει.
οταν σπέρνουμε τον πανικό στον κόσμο για να τον προσηλιτίσουμε ειναι παράδοξο και δαιμονικό.
για ποιά αγάπη λοιπόν μιλάνε οι μαρτυρες του ιαχωβά;;;;;
παρεπιπτόντως και εγώ επειδή δεν διάβαζα τις γραφές να ξεστραβωθώ είχα κάνει δυο φεγγάρια στους άμοιρους ανθρώπους που δεν έχω καμία κακία, μάρτυρες του ιαχωβά, αλλά κουράστηκα να θεωρώ τον εαυτό μου ανίκανο για αποτροπή του κακού, προσευχήθηκα στο Θεό και βρήκα την αληθινή γνωση που συνεχώς αυξάνεται και θα αυξάνεται εις στους αιώνες των αιώνων.
ειχα κουραστει να αισθάνομαι μια απογοήτευση επειδή ήθελα όλοι οι άνθρωποι να τα καταφέρουν και θεωρούσα παρα πολύ κακό εγώ να ειμαι η εκλεκτή όπως αποκαλούν τους εαυτους τους ενώ η γειτόνισσα δίπλα μου με παιδάκια μικρά να πεθάνει, αφομιώνοντας το λεκτικό τους δε πειράζει φιλε, φτάνει που εσύ θα σωθείς.
αν κοντάνε όσοι κάθονται και πορώνουν τους ανθρώπους περί των καλών της αίρεσης των μαρτύρων του ιαχωβά ας με διαψέυσει.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 14:58 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 09 Nov 2008, 10:34
Posts: 1247
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 135 time
Have thanks: 244 time
Αυτή τη φορά ποιά ημερομηνία τέλους του κόσμου θα δώσετε ?
Να δωρίσουν πάλι οι πιστοί σας τις περιουσίες τους στην εκκλησία σας ?

_________________
Κάθε φορά που αναρωτιόμαστε, φτάνουμε ένα βήμα πιό κοντά στην κατανόηση της αλήθειας.
Η απουσία απόδειξης δε σημαίνει υποχρεωτικά και απόδειξη απουσίας.

Ο Πίνδαρος αναφέρει για τους μυημένους στα Μυστήρια των Καβείρων:
Ευτυχής εκείνος ο οποίος αφού είδε αυτό το θέαμα, κατέρχεται στα βάθη της Γης. Γνωρίζει το τέλος της ζωής, γνωρίζει την Θεία πηγή.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 15:32 
Good Poster
Good Poster

Joined: 27 Apr 2011, 14:53
Posts: 95
Has thanked: 8 time
Have thanks: 9 time
1. Οι μαρτυρες του Ιεχωβα δεν ειναι παντα ανθρωποι με αγαπη μεν αλλα παραπλανημενοι δε. Μονο και μονο ο ζηλος που δειχνουν να κυρηττουν ωστε να "διαφωτησουν" εμας τους πολλους και παραπλανημενους δειχνει εγωισμο, αλλαζονια και κουταμαρα. Συχγρονος θρησκολαγνεια και σχολη. Εγω δε δινω μια για το ποσο μαλακας και παραπλανημενος ειναι ο διπλανος μου εκτος εαν με τραβηξει απο το μανηκι να του πω. Αυτο κατι λεει για αυτους...
2. Ενα κομμα τοσο δισεκατομμυρια σε εντυπα? Και γιατι δεν διδουν ολα αυτα τα χρηματα σε συσσιτια, αστεγους, οργανωσεις και ορφανοτροφεια οπως οι ενοριες ανα την Ελλαδα?
3. Μαρτυρες? Αν ειναι αυτοι οι καναπεδατοι μαρτυρες τοτε ο Αγιος Γεωργιος και η Αγια Βαρβαρα τι ειναι? Ετσι μαρτυρουν οι ιεχωβαδες, στα λογια?
4. Που ειναι οι εμφανησεις της Παναγιας, αγιων, που ειναι συχγρονα ανεξηγητα "θαυματα"? Που ειναι οι ασκητες τους? Εχουν αυτοι αγιον ορος? τρωνε ξυλο απο δαιμονες όπως καποιοι στο αγιο ορος?
5. Ηρθαν οι Αμερικανοι να μας δωσουν θρησκεια?
6. Globalseeker οταν εγω ημουν αθρησκος εσυ και ολη η νεοελληνικη κοινωνια, οχι αριστεροι δεν ησασταν αλλα ακομη κουνουσατε τα σημαιακια στις εθνικες εορτες και κανατε τον σταυρο σας. Τραβα να δεις αν ερχομαι. Παρακαλω τους admins να μην αφηνουν ειρωνιες, μιση και εριδες.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 18:57 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 09 Nov 2008, 10:34
Posts: 1247
Location: Θεσσαλονίκη
Has thanked: 135 time
Have thanks: 244 time
Δημιουργέ, (!)

Σε πειράζουν οι ιστορικές αλήθειες και υπερασπίζεσαι μια αίρεση που απορρίπτεις ?
Οι πεποιθήσεις του billy jo είναι γνωστές και σεβαστές, γι'αυτό βρίσκουν χώρο εδώ, έστω και αν διαφωνούμε σχεδόν όλοι.
Με δύο ημέρες παρουσία στο forum θέλεις να καταλάβουμε ποιός είσαι και αν ζεις χωρίς θρησκεία ? Παρακολουθώντας τις απαντήσεις σου, βλέπω πως από τη μία επιτίθεσαι σε άλλα μέλη και από την άλλη "ακυρώνεις" ολόκληρες γενιές Ελλήνων που κουνώντας σημαιάκια, οχύρωναν την εθνική μας ταυτότητα.
Μάλλον ζεις στο περιθώριο και αν θέλεις να φανείς θα πρέπει να το δείξεις και εδώ μέσα. Μη γράφεις θυμωμένα, πολλά μέλη εδώ είναι πρόθυμα να σε καθοδηγήσουν σωστά.

Υ.Γ. Κι εγώ θύμωσα που δε με κάλεσε η Kate στο γάμο της, αλλά δε κάνω έτσι !

_________________
Κάθε φορά που αναρωτιόμαστε, φτάνουμε ένα βήμα πιό κοντά στην κατανόηση της αλήθειας.
Η απουσία απόδειξης δε σημαίνει υποχρεωτικά και απόδειξη απουσίας.

Ο Πίνδαρος αναφέρει για τους μυημένους στα Μυστήρια των Καβείρων:
Ευτυχής εκείνος ο οποίος αφού είδε αυτό το θέαμα, κατέρχεται στα βάθη της Γης. Γνωρίζει το τέλος της ζωής, γνωρίζει την Θεία πηγή.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 19:20 
Good Poster
Good Poster

Joined: 27 Apr 2011, 14:53
Posts: 95
Has thanked: 8 time
Have thanks: 9 time
:nyyaya:
καλο το τελευταιο αστειο.
βλεπω ομως με παρακολουθεις. Η δουλεια σου ειναι εδω μεσα ή τα λεω τοσο ωραια? :P
1. Οξυμωρον το να κανει απο εδω μεσα καποιος προσυλητισμο ως ιεχωβας. Εμενα θα με αφηνες να γραφω κατεβατα για να πεισω για δικη μου αιρεση?
2. Οι δυο μερες παρουσια μου εδω δεν θα γινουν 1000. Και σιγουρα δεν θελω και δεν πρεπει να καταλαβετε ποιος ειμαι. Ειναι εγωισμος και αντιπυθαγορειον. Ειδες να εχω βαλει πολη, ηλικια, φωτο ή quote? Kai poioi na me gnorisoyn? Apo oti eida h poiothta ebaine edo mesa pro etwn. Xarhka gia ayto to epipedo sas kai emeina. Makari na banei akomh...
3. Zw sto perithorio? hmmmm nai den eimai dhmosios ypallhlos kai xreiazetai na doylepso gia na zhso kai na spoudaso an ayto ennoeis :laughter: opote afoy de moiazo me thn pliopsifia... mallon den pao kata diaolou :o M aresei pou me patronareis! :angshake: ah eseis oi elite toy dhmosiou...
4. Den tha afhso kathe antixristiano na epitithetai ston Kyrio. Gia ton globalseeker anaferomai. Signomi ean eimai oxys kai epiti8emai alla de tha prepei na epitrepete tis eironies edo mesa. As leei oti thelei o kathenas alla oxi 2 fraseis kathgorias. Ypotithetai bainoyn anthropoi ereynhtikoi edo na mathoyn pragmata. As diavazoyn loipon apopseis.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 29 Apr 2011, 19:26 
Good Poster
Good Poster

Joined: 27 Apr 2011, 14:53
Posts: 95
Has thanked: 8 time
Have thanks: 9 time
sorry lathos katalava. Kalos epraxe o Globalseeker esto me eironia...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 05 May 2011, 01:58 
Power Poster
Power Poster

Joined: 25 Nov 2009, 01:01
Posts: 148
Location: larisa
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
Πότε έβγαλαν οι Μάρτυρες του Ιεχωβα συγκεκριμένη ημερομηνία, προσέξτε, για το τέλος του κόσμου;


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 05 May 2011, 01:59 
Power Poster
Power Poster

Joined: 25 Nov 2009, 01:01
Posts: 148
Location: larisa
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
Μέχρι τώρα δεν είδα κάτι που να αντικρούει ότι αυτά που έγραψα δεν τα γράφει η Αγια Γραφή. Το μόνο που βλέπω είναι κατηγόριες και προπαγάνδα κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβα. Αλλά δεν πειράζει εκπλήρωση προφητείας είναι και αυτό.
(Ματθαίος 24:9) 9 »Τότε θα σας παραδώσουν σε θλίψη και θα σας σκοτώσουν, και θα είστε αντικείμενα του μίσους όλων των εθνών εξαιτίας του ονόματός μου.
Που στην Αγια Γραφή λέει ότι δεν έχουμε την ανάγκη του Θεού για καλύτερες μέρες και ότι μπορούν οι άνθρωποι να τα καταφέρουν από μόνοι τους, αν το θελήσουν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα; Τι έχει δείξει η ιστορία; Οι άνθρωποι έχουν δοκιμάσει όλα τα πολιτικά συστήματα, ποιο τα καταφέρει;
Που λέει ότι μπορεί η «παναγιά» και ο κάθε ανθρωποποιητος «άγιος» μπορεί να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι;
(1 Κορινθίους 6:9-11) 9 Τι! Δεν γνωρίζετε ότι άδικοι άνθρωποι δεν θα κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού; Μην παροδηγείστε. Ούτε πόρνοι ούτε ειδωλολάτρες ούτε μοιχοί ούτε άντρες που χρησιμοποιούνται για αφύσικους σκοπούς ούτε άντρες που πλαγιάζουν με άντρες 10 ούτε κλέφτες ούτε άπληστοι ούτε μέθυσοι ούτε υβριστές ούτε άρπαγες θα κληρονομήσουν τη βασιλεία του Θεού. 11 Και όμως, τέτοιοι ήσασταν μερικοί. Αλλά καθαριστήκατε, αλλά αγιαστήκατε, αλλά ανακηρυχτήκατε δίκαιοι στο όνομα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και με το πνεύμα του Θεού μας.


Last edited by billy jo on 05 May 2011, 02:03, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 05 May 2011, 02:01 
Power Poster
Power Poster

Joined: 25 Nov 2009, 01:01
Posts: 148
Location: larisa
Has thanked: 5 time
Have thanks: 1 time
vestromas wrote:
Εχετε ενημερωσει τον κοσμο για τον Αντιχριστο και για τα τσιπακια που ερχοντε billijo;

Κανε μας εδω μεσα μια ενημερωση για να ξερουμε τι μας περιμενει.

Οσοι νεαροι διαβαζουν το φορουμ και τσιμπανε με τις καταστροφες και τους πολεμους καθως και την αδικια στον πλανητη, τους παρακαλω πολυ, να προσευχοντε στον Ιησου Χριστο και να μελετανε την Καινη Διαθηκη βαζοντας την λογικη τους και να προσεχουν αυτους που ενδιαφεροντε δηθεν να τους δειξουν τι παει να πει το ενα και το αλλο απο μεσα, γιατι θα μπλεξουν σε περιεργα πραγματα και οι καιροι ειναι πονηροι.

Σας το λεω εγω που επειδη βαριομουν να μελετησω πιτσιρικας και να ξεστραβωθω, πηγα στους Μαρτυρες του Ιεχωβα, να με φορτωσουν ενοχες και τυψεις για φυσικα πραγματα και να με βαλουν να παλευω στο κεφαλι μου με Θεους και δαιμονες και να ξεχασω οτι ο αληθινος Θεος ειναι ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Οι μαρτυρες του ιεχωβα στην πλειοψηφεια τους ειναι καλοι ανθρωποι αλλα εχουνε φαει μεγαλο παραμυθι και το μεταδιδουν με αγαπη μεν αλλα στην πραγματικοτητα μεταδιδουν μια Σιωνιστικη αρωστια, οπως και αλλα προτεσταντικα παρακλαδια.
Ευχομε ο ΙΗΣΟΥς ΧΡΙΣΤΟς, να φωτιζει τα παιδια του και να μην παγιδευτουν .
Παιδια ερευνατε καλα πριν πιστεψετε και ακολουθησετε διαφορα τετοια κολπα.
Ο διαολος εχει πολλα ποδαρια.

Δε μου λες ρε συ ves, τον Αντίχριστο πρέπει να περιμένουμε και να αγωνιούμε ποτέ θα έρθει και με ποιον τρόπο θα εμφανιστεί και τι θα κάνει για να μας ελέγχει; Αφού ήδη είναι εδώ και είναι ο άρχοντας αυτού του κόσμου και ελέγχει το Πολιτικό, το Θρησκευτικό και το Εμπορικό σύστημα αυτού του κόσμου.

(Ματθαίος 4:8-11) 8 Πάλι ο Διάβολος τον πήρε σε ένα ασυνήθιστα ψηλό βουνό και του έδειξε όλα τα βασίλεια του κόσμου και τη δόξα τους, 9 και του είπε: «Όλα αυτά θα σου τα δώσω, αν πέσεις κάτω και κάνεις μια πράξη λατρείας προς εμένα». 10 Τότε ο Ιησούς τού είπε: «Φύγε, Σατανά! Διότι είναι γραμμένο: “Τον Ιεχωβά τον Θεό σου πρέπει να λατρεύεις και σε αυτόν μόνο πρέπει να αποδίδεις ιερή υπηρεσία”». 11 Τότε ο Διάβολος τον άφησε, και ήρθαν άγγελοι και άρχισαν να τον διακονούν.

(1 Ιωάννη 4:3) 3 αλλά κάθε εμπνευσμένη έκφραση που δεν ομολογεί τον Ιησού δεν προέρχεται από τον Θεό. Επιπλέον, αυτή είναι η εμπνευσμένη έκφραση του αντίχριστου η οποία έχετε ακούσει ότι θα ερχόταν, και τώρα είναι ήδη στον κόσμο. Ή τον ερχομό του Κύριου μας Ιησού Χριστού που ως διορισμένος Βασιλιάς της Βασιλείας του Ιεχωβα θα νικήσει τον Σατανά και το σύστημα του;

(Αποκάλυψη 17:12-14) 12 »Και τα δέκα κέρατα που είδες σημαίνουν δέκα βασιλιάδες, οι οποίοι δεν έχουν λάβει ακόμη βασιλεία, αλλά λαβαίνουν εξουσία ως βασιλιάδες μία ώρα μαζί με το θηρίο. 13 Αυτοί έχουν μία σκέψη, και γι’ αυτό δίνουν τη δύναμη και την εξουσία τους στο θηρίο. 14 Αυτοί θα πολεμήσουν με το Αρνί, αλλά το Αρνί θα τους νικήσει, επειδή είναι Κύριος κυρίων και Βασιλιάς βασιλιάδων. Το ίδιο θα κάνουν και οι καλεσμένοι και εκλεγμένοι και πιστοί που είναι μαζί του».

Μήπως τον εξυψώνουν οι άνθρωποι περισσότερο από ότι αξίζει; Και στο κάτω κάτω που έχουμε την εμπιστοσύνη μας και από πού παίρνουμε δύναμη για να υπερνικήσουμε τους φόβους μας;

Ποιες είναι οι ένοχες και οι τύψεις που σου φόρτωσαν οι Μάρτυρες; Ενώ οι τηλεοπτικοί θρησκευτικοί αστέρες σου λένε όλη την αλήθεια. «Πάρε πάρε, ξεπούλημα, για λίγο ισχύει η προσφορά, στην τιμή (τάδε) παίρνεις 3 βιβλία και ένα DVD» Ακριβός αυτό είπε ο Χριστός, «κάντε τον οίκο του Πατέρα μου, οίκο εμπορίου»

(Ματθαίος 10:7-10) 7 Καθώς πηγαίνετε, να κηρύττετε λέγοντας: “Η βασιλεία των ουρανών έχει πλησιάσει”. 8 Να θεραπεύετε αρρώστους, να εγείρετε νεκρούς, να καθαρίζετε λεπρούς, να εκβάλλετε δαίμονες. Δωρεάν λάβατε, δωρεάν δώστε. 9 Μην προμηθευτείτε χρυσάφι ή ασήμι ή χαλκό για τα πουγκιά της ζώνης σας 10 ούτε σακίδιο τροφίμων για το ταξίδι ούτε δύο εσωτερικά ενδύματα ούτε σανδάλια ούτε μπαστούνι· διότι ο εργάτης αξίζει την τροφή του.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: 6 ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ
Unread postPosted: 06 May 2011, 01:15 
Moderator
Moderator
User avatar

Joined: 28 Apr 2008, 12:20
Posts: 1493
Has thanked: 302 time
Have thanks: 167 time
Προσωπικα φιλε μου Billi JO, εχω απενοχωποιηθει και εχω συμβιβαστει με τις αδυναμιες της σαρκας και εχω συνειδητοποιησει τον θανατο της οταν ερθει η ωρα, γιατι ειμαι Ελληνας και οι Ελληνες εχουν και ψυχη αν δεν το ξερεις.
Εσεις δεν πιστευετε στην υπαρξη της ψυχης και περιμενετε σαρκικη ανασταση, καθως και οτι θα ερθει ο Ιεχωβα να κανει την γη παραδεισο και οι πιο πιστοι απο εσας, θα ειναι στο κυβερνων σωμα και το κυβερνων σωμα θα ειναι 144000 νοματαιοι.

Την ωρα λοιπον που αυτο που λετε εσεις πορνη Βαβυλωνα (ολες οι θρησκειες εκτος απ την δικη σας) δυαλυθει απο τους λαμογιοτραπεζιτες μασωνους σατανιστες Ροθτσιλντ Ροκφελερ και το κακο συναπαντημα, θα σας σκασουν το παραμυθι πως ηρθε ο Ιεχωβα και τοτε τσιπαρισμενοι και ευτηχισμενοι θα τον δειτε τον βασιλια σας.

Παρε και ενα λινκ με τις πολιτειες που ετοιμαζοντε για ζησετε αιωνια με τον Ιεχωβα και καλη σας διασκεδαση.
http://www.youtube.com/watch?v=FR2G1J5p ... ure=fvwrel


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 19 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred