Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!

Post a new topicWrite comments Page 1 of 3   [ 37 posts ]
Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Παράξενη παρουσία στο σπίτι μου!Διαβάστε!!
New postPosted: 04 Nov 2009, 22:03 
Guest
Guest

Θα σας διηγηθω και γω κατι που μου έτυχε πρόσφατα και δεν μπορώ να το εξηγήσω...
Ξύπνησα ένα πρωί στις 6 και ανακάθισα στο κρεβάτι μου, πάντα αφήνω το φως στο χωλ ανοιχτό και τις πόρτες των δωματίων ανοιχτές.Εκλεισα το ξυπνητήρι και όταν σήκωσα τα μάτια μου είδα απο την ανοιχτή πόρτα του άλλου δωματίου μία παρουσία να πλησιάζει στο δικό μου .Στην αρχή είχε σκυμμένο το κεφάλι και όταν πλησίασε τότε είδα καθαρά ένα κορίτσι, ή μάλλον μία κοπέλα.Τα μαλλια της ήταν σκουρα και μακριά ,φορούσε ένα ανοιχτοχρωμο νυχτικό, πλησίαζε προς το μέρος μου και είχε πολύ τρομακτικό βλέμμα!Πάγωσα.Δεν μπορούσα να αντιδράσω απο τον φόβο μου.Δεν ερχόταν στο μέρος μου περπατώντας.... ήταν σαν να αιωρείται!Απο τον φόβο μου ξάπλωσα και κουκουλώθηκα και όταν αργοτερα ανοιξα τα μάτια μου και σηκώθηκα, δεν υπήρχε τιποτα!Δεν ήταν όνειρο και σίγουρα ΔΕΝ ήταν της φαντασίας μου...Μπορεί κάποιος να δώσει κάποια εξήγηση???????Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι το σπίτι μου είναι καινουριο, εγώ είμαι η πρώτη που το κατοίκησε,δεν ξέρω βέβαια τι υπήρχε πριν χτιστεί...Περιμένω με ανυπομονησία την γνώμη σας....τι θα πρέπει να κάνω σε ανάλογη περίπτωση????

Profile E-mail  

Post subject: Re: Παράξενη παρουσία στο σπίτι μου!Διαβάστε!!
New postPosted: 04 Nov 2009, 22:35 
Researcher
Researcher

Κάνε ένα Ευχέλαιο-Αγιασμό και αν σου ξανασυμβεί, ζήτα βοήθεια από κάποιον Ιερέα αλλά μην Πας σε δήθεν Μάγισσες κλπ.

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε γνωστός μου αλλά με την διαφορά ότι αυτοί βλέπανε και λάμπες να κουνιούνται .
Μέτα από ψάξιμο ανακαλύφθηκε ότι εκεί είχαν σφάξει αρκετούς..οι Γερμανοί....

Profile  

New postPosted: 04 Nov 2009, 22:40 
Guest
Guest

ευχαριστώ για την απάντηση.Ευχέλαιο έχω κάνει...να ξανακάνω?πιστεύεις δηλαδή οτι είναι κάποιο πνευμα?

Profile E-mail  

New postPosted: 04 Nov 2009, 22:58 
Administrator
Administrator

Δαίμονας :kafe: Κάνε ευχέλαιο και αγιασμό.
Μέχρι να κάνεις διάβασε το μικρό απόδειπνο.

Image

Να αναπτύξεις πνεύμα προσπάθειας
Από τους νόμους του Kendo

Truth

Profile E-mail  

New postPosted: 04 Nov 2009, 23:08 
Advanced Poster
Advanced Poster

Όχι το ευχέλαιο είναι μόνο όταν υπάρχει ασθενείς άνθρωπος,
θα καλέσεις ιερέα και θα σου πει εκείνος τι θα κάνεις,το πιο πιθανόν είναι αγιασμός και ευχές,
και το βασικό είναι και εσύ να εξομολογηθείς και να κοινωνήσεις, αν σε βρει εντάξει
ο πνευματικός σου. :happyyyy:

Last edited by raimon on 14 Dec 2009, 11:17, edited 1 time in total.

Profile  

New postPosted: 06 Nov 2009, 12:57 
Moderator
Moderator

Τι εννοείς να τον βρε εντάξει?Να δει αν έχει πάρει σασί?

Profile E-mail  

New postPosted: 06 Nov 2009, 19:43 
Editor
Editor

Να κοιμασαι με κλειστα τα φωτα, για να μην εχεις τετοια προβληματα.

Η ανασφαλεια σου στα προκαλει αυτα.

Και εσεις οι υπολοιποι, μην της προτεινετε της κοπελας να μαζευει τους παππαδες σπιτι της να κονομανε. Αρκει το πατερ ημων και ο Ιησους Χριστος θα ειναι κοντα της.

Profile  

New postPosted: 06 Nov 2009, 19:44 
Advanced Poster
Advanced Poster

Argonaut wrote:
Τι εννοείς να τον βρε εντάξει?Να δει αν έχει πάρει σασί?

Αν τον βρει εντάξει εννοώ για μεγάλα αμαρτήματα,δεν μπορεί να κοινωνήσει αμέσως,(αν για παράδειγμα είναι κάποιος μάγος και έχει κάνει και φόνους,αλλά μετανοεί και επιστρέφει στον Χριστό,πολύ πιθανών να να μην του επιτρέψει να κοινωνήσει κάποιο χρονικό διάστημα ο πνευματικός του,μπορεί να είναι μήνας ίσος και χρόνια )?
κατά την κρίση βέβαια του πνευματικού του.

Profile  

New postPosted: 06 Nov 2009, 21:55 
Editor
Editor

xoua_moua wrote:
Θα σας διηγηθω και γω κατι που μου έτυχε πρόσφατα και δεν μπορώ να το εξηγήσω...
Ξύπνησα ένα πρωί στις 6 και ανακάθισα στο κρεβάτι μου, πάντα αφήνω το φως στο χωλ ανοιχτό και τις πόρτες των δωματίων ανοιχτές.Εκλεισα το ξυπνητήρι και όταν σήκωσα τα μάτια μου είδα απο την ανοιχτή πόρτα του άλλου δωματίου μία παρουσία να πλησιάζει στο δικό μου .Στην αρχή είχε σκυμμένο το κεφάλι και όταν πλησίασε τότε είδα καθαρά ένα κορίτσι, ή μάλλον μία κοπέλα.Τα μαλλια της ήταν σκουρα και μακριά ,φορούσε ένα ανοιχτοχρωμο νυχτικό, πλησίαζε προς το μέρος μου και είχε πολύ τρομακτικό βλέμμα!Πάγωσα.Δεν μπορούσα να αντιδράσω απο τον φόβο μου.Δεν ερχόταν στο μέρος μου περπατώντας.... ήταν σαν να αιωρείται!Απο τον φόβο μου ξάπλωσα και κουκουλώθηκα και όταν αργοτερα ανοιξα τα μάτια μου και σηκώθηκα, δεν υπήρχε τιποτα!Δεν ήταν όνειρο και σίγουρα ΔΕΝ ήταν της φαντασίας μου...Μπορεί κάποιος να δώσει κάποια εξήγηση???????Επίσης ξέχασα να αναφέρω οτι το σπίτι μου είναι καινουριο, εγώ είμαι η πρώτη που το κατοίκησε,δεν ξέρω βέβαια τι υπήρχε πριν χτιστεί...Περιμένω με ανυπομονησία την γνώμη σας....τι θα πρέπει να κάνω σε ανάλογη περίπτωση????

Εκτός από όλα τα παραπάνω που προτείνονται "Αγιασμός και Ευχέλαιο", θα σου πρότεινα να ρώταγες στη γειτονιά και να μάθεις την ιστορία της συγκεκριμένης τοποθεσίας... Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιο τρισάγιο για κάποιες ψυχές που μπορεί ακόμα να ταλαιπωρούνται...

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
Ένα μαγικό ταξίδι στα άδυτα της ψυχής μας...

http://nebesnyel.phpbb30.com/board/portal.php

Profile E-mail  

New postPosted: 09 Nov 2009, 00:36 
Webmaster
Webmaster

Highscores: 3
xoua_moua wrote:
ευχαριστώ για την απάντηση.Ευχέλαιο έχω κάνει...να ξανακάνω?πιστεύεις δηλαδή οτι είναι κάποιο πνευμα?

Πρόκειται για πνεύμα, άστατο πνεύμα. Δεν μπορεί κανένα πνεύμα να σε πειράξει, μόνο να σε εκφοβίσει εφόσον δεν πρόκειται για συγγενικό σου πρόσωπο. Μην φοβάσαι, κάνε ένα σταυρό αν το ξαναδείς και θα φύγει.

Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που ήρθε στο σπίτι σου, εκτός και αν η γη του άνηκε όταν ζούσε και πάλι θέλει να σε φοβίσει για να σε διώξει.

Τώρα για τους παπάδες, δεν είναι όλοι λειτουργοί σωστοί, βρες αν το επιθυμείς και σε ανακουφίσει κάποιον ιερέα πράο που δεν χρηματίζεται για να σε ενισχύσει, αλλιώς καλύτερα να μην βάλεις παπά σπίτι σου, η πίστη η δική σου θα έχει μεγαλύτερη απήχηση!

Image

Οι ακατοίκητοι μας χτυπούν και μας ξαναχτυπούν
-----------------------------------------------------------------------------
Truth

Profile E-mail  

New postPosted: 09 Nov 2009, 22:05 
Advanced Poster
Advanced Poster

ο ιερέας όσο αμαρτωλός και αν είναι, και εγκληματίας να είναι,μυχός και πόρνος να είναι,
φιλάργυρος και καταχραστής να είναι,τα μυστήρια του
είναι....εγκυρότατα!......
τα μυστήρια του Θεού δεν εξαρτώνται από την αγιοσύνη του καθενός ιερέως,
για της αμαρτίες του θα δόση λόγο εν ήμερα κρίσεως όπως θα δώσουμε όλοι μας.

Profile  

New postPosted: 09 Nov 2009, 22:46 
Moderator
Moderator

raimon wrote:
τα μυστήρια του Θεού δεν εξαρτώνται από την αγιοσύνη του καθενός ιερέως, για της αμαρτίες του θα δόση λόγο εν ήμερα κρίσεως όπως θα δώσουμε όλοι μας.

Σωστότατον.

Profile  

New postPosted: 10 Nov 2009, 00:11 
Administrator
Administrator

O raimon με βρίσκει σύμφωνο.

Image

Truth

Profile E-mail  

New postPosted: 10 Nov 2009, 01:48 
Webmaster
Webmaster

Highscores: 3
raimon wrote:
ο ιερέας όσο αμαρτωλός και αν είναι, και εγκληματίας να είναι, μοιχός και πόρνος να είναι,
φιλάργυρος και καταχραστής να είναι,τα μυστήρια του
είναι....εγκυρότατα!......
τα μυστήρια του Θεού δεν εξαρτώνται από την αγιοσύνη του καθενός ιερέως,
για της αμαρτίες του θα δόση λόγο εν ήμερα κρίσεως όπως θα δώσουμε όλοι μας.

Αυτό το λένε οι παπάδες, τον Θεό δεν τον ρώτησαν διότι δεν πιστεύουν σε αυτόν, όπως οι συνάδελφοί τους οι φαρισαίοι. Και αυτοί το ίδιο ισχυρίζονταν, τι έχουν την θεία χάρη, άραγε ποιος αφελής θα τους πίστευε σήμερα;
Εμείς λοιπόν αν κατηγορούμε αυτούς που σταύρωσαν τον Κύριο και γνωρίζουμε οτι εισακοή δεν είχαν, πως μπορούμε να δίνουμε άφεση στους σημερινούς φαρισαίους;
Και ενώ θα έπρεπε να διδαχθούμε απο την Καινή Διαθήκη και ιδιαιτέρως απο τις επιστολές προς τις 7 εκκλησίες του Ιωάννη εκ Πάτμου, που περιγράφουν το ποιόν των ιερωμένων, εμείς κωφεύουμε και αφήνουμε όλους αυτούς να συσκοτίζουν το πνεύμα μας και να μας αποτρέπουν ακόμα και από το να τους ελέγχουμε.
Μπορεί η Αλήθεια να σοκάρει, αλλά δεν αλλοιώνεται και υπερισχύει του ψεύδους.

Φίλε raimon, δεν καταργώ με τα λόγια μου την αναγκαιότητα της υπάρξεως ιερέων, όμως δεν μπορούμε να μιλάμε για τα μυστήρια του ουρανού, ούτε να παίρνουμε το μέρος μιας κάστας σάπιων υποκειμένων, διότι αυτό υπαγορεύει το δόγμα μας.
Πίστη πρέπει να υπάρχει μόνο προς τον Θεό, όσο για τους ανθρώπους που αυτομοιράζονται την χάρη του Κυρίου και ντύνονται στα μαύρα παριστάνοντας τους Αγίους και με θράσος αυτοαποκαλούνται Παναγιότατοι και Άγιοι, δεν μπορούμε να σκύβουμε το κεφάλι, αλλά να τους βάζουμε στη θέση τους.
Κανένας δεν έχει εξασφαλίσει τον Παράδεισο και οι ιερωμένοι, λόγο της βαρύτητας του "λειτουργήματός" τους είναι δυσκολότερο να περάσουν τις εξετάσεις τους στη γη, σε σχέση με τον μέσο άνθρωπο.

Αν αλήθεια υπάρχει ιερωμένος με τα "χαρίσματα" που μας περιγράφεις, μάλλον κουβαλά μαζί του περισσότερα δαιμόνια, απ' ότι ένας παγανιστής και αν επικαλείται τον Παράκλητο, την πόρτα την βρίσκει κλειστή, διότι μολύνει τον χώρο που στέκεται χειρότερα και από τα σκουλήκια της γης και σε κάθε του επίκληση ο μόνος που τον εισακούει είναι ο πατέρας του ο Εωσφόρος.
Πως λοιπόν έχει την χάρη να λειτουργεί, εφόσον κάθε όσιο και ιερό πρώτος το έχει αποτάξει, όπως ο νονός αποτάσσεται τον Σατανά κατά το Μυστήριο της βάπτισης;

Και όταν ο ιερέας είναι ανάξιος να έχει την χάρη αυτή, τότε ο Παράκλητος μετατρέπει τον οίνο σε αίμα, όχι επειδή ο παπάς Τον επικαλείται, αλλά διότι οι πιστοί από κάτω το ζητάνε και προσεύχονται γι αυτό.
Γι αυτό λοιπόν είπα οτι η πίστη του καθενός μπορεί να φέρει τον Κύριο δίπλα του και ο Κύριος να εκπληρώσει το αίτημα του, αν όμως ο πιστός είναι οκνηρός και δεν προσεύχεται ο ίδιος με ευσέβεια και ταπεινότητα, τότε κανένας παπάς δεν τον σώζει, όσο άξιος ή ανάξιος και να είναι.

Δεν είναι λοιπόν όλοι Παϊσιοι, αλλά ακόμα και ο Παίσιος ζητούσε από τον πιστό την δική του συμμετοχή στην προσευχή προς τον Πανάγαθο, διότι γνώριζε και ο ίδιος ότι δεν δίνεται έλεος χωρίς να το ζητήσει ο αιτούντας αυτό.

Είναι προτιμότερο λοιπόν να μην θεοποιούμε τους πάντες και να έχουμε ιδίαν άποψη βάζοντας την λογική μας να δουλέψει και όχι να δεχόμαστε τα πάντα απριόρη, διότι έτσι δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα σε αυτόν τον κόσμο και πόσο μάλλον την φαρισαίζουσα τάξη, που θα πρέπει να ελέγχεται απο τους πιστούς, ώστε να ακολουθεί τον δρόμο του Κυρίου και όχι τη ύλης, διότι καλός ή κακός, πολλοί τους ακολουθούν τυφλά είτε το αξίζουν είτε όχι.

Image

Οι ακατοίκητοι μας χτυπούν και μας ξαναχτυπούν
-----------------------------------------------------------------------------
Truth

Profile E-mail  

New postPosted: 10 Nov 2009, 12:47 
Administrator
Administrator

Γενικεύεις. Δεν είναι όλοι οι ιερείς δαιμονικά, υλιστικά, χρηματοθηρικά, αμαρτωλά σκυλιά που είναι ανάξια της χάρης του Κυρίου.

Δεν πιστεύω ότι είναι βουτηγμένοι στην ανομία περισσότερο από εμένα τουλάχιστον. Ο Κύριος δεν σνομπάρει τους αμαρτωλούς. Οι ιερείς επιτελούν χρέη δούλου απέναντι σε μας. Συλλειτουργούν με τον Αρχιερέα Χριστό.

Ακόμη κι αν αυτοί είναι ανάξιοι να ζητήσουν το έλεος του Αγίου Πνεύματος, ο Αρχιερέας Χριστός είναι αυτός που τελεί μαζί τους τα μυστήρια.

Την παραβολή του ασώτου θυμήσου.

Image

Truth

Profile E-mail  

Post a new topicWrite comments Page 1 of 3   [ 37 posts ]
Go to page 1, 2, 3  Next