Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!


Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]
Author Message
 Post subject: Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Unread postPosted: 22 Dec 2014, 09:51 
Super Administrator
Super Administrator
User avatar

Joined: 02 Jun 2008, 00:13
Posts: 5751
Location: Βουκουρέστι
Has thanked: 1137 time
Have thanks: 680 time
Highscores: 12
Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΜε αφορμή την επιστολή των Ελλήνων Αρχαιολόγων, προς το υπουργείο πολιτισμού (ΥΠ.ΠΟ.) με θέμα, «Ευτελίσατε το μνημείο της Αμφίπολης».


Με λίγα και σταράτα λόγια, θα προσπαθήσω να ενημερώσω το αναγνωστικό κοινό λέγοντας τα εξής.

Το τόπο αυτό δεν τον κυβερνούν πια Έλληνες, αλλά ξένοι πράκτορες γραικύλοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!

Μας έκαναν ραγιάδες της Σιωνιστικής Τρόϊκα, αποδεχόμενοι όλες τις απαιτήσεις τους, ενώ με προπαγάνδα έσκιζαν τα μνημόνια!!!

Οι κυβερνώντες έστειλαν στο Παρίσι όλους τους γιοκαρίνους συμβούλους να διαπραγματευτούν με τα τσακάλια της Σιωνιστικής Τρόϊκας, και να αλυσοδέσουν τον Ελληνικό Λαό με νέα μνημόνια.

Ο Σαμαράς ακόμη να οριοθετήσει την Ελληνική Α.Ο.Ζ. για να καρπωθούν τα ενεργειακά αποθέματα οι Βόρειοι της Ε.Ε.!!!

Με αυτή τη κατάσταση των πολιτικών, η Αμφίπολη δεν σώζεται!!

Ο Ερντογάν στη Τουρκία, κατόρθωσε να ξεφύγει, και ασκεί εθνική Γεωπολιτική προς όφελος των συμφερόντων της γείτονος χώρας.

Ο Ερντογάν θα μας πάρει το μισό Αιγαίο με τα νησιά και τη Θράκη, και οι δοσίλογοι πολιτικοί μας, δεν θα έχουν πάρει χαμπάρι!!!! Ψάχνουν για αποστάτες βουλευτές, για να παρατείνουν την εξουσία τους!!! Αυτή είναι η ασχολία τους!!!

Εδώ ο κόσμος καίγεται, και οι πολιτικοί μας χτενίζονται……………

Όλοι οι Βουλευτές-σχολιαστές σήμερα στα κανάλια ομιλούν για αποστασίες και χρηματισμό βουλευτών. Η πολιτική είναι σε σήψη!

Τώρα ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ –πρόεδρος της Ν.Τ.Π.- έβγαλε στο πολιτικό προσκήνιο Ελιές, Ποτάμια, Ρίζες, κ.λ.π. φαιδρά, για να κάνει την Ελλάδα φέουδό του!!! Με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, να είσθε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρει………………

Ούτως εχόντων των πραγμάτων ο τύμβος της Αμφίπολης θα τους συγκινήσει;;;; Τέτοιοι που είμαστε, το «ποτάμι» μας αξίζει!!!!!!!!!!

Γιαυτό η Τουρκία κατέστη στις ημέρες μας μεγάλη δύναμη, διότι κατάφεραν οι πολιτικοί της να αποτινάξουν το ζυγό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Ο Νταβούτογλου έρχεται στην Αθήνα με όλο το Τούρκικο στόλο στο Αιγαίο, να διαπραγματευτεί δικά μας κυριαρχικά δικαιώματα.

Έχει ξεσπάσει ενεργειακός πόλεμος στη γειτονιά μας, και οι Σαμαρο-Βενιζέλοι «πέρα βρέχει». Εξαντλούνται με αποστασίες…

Οι πολιτικοί μας παραμένουν ακόμη υποτελείς και γιοκαρίνοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!

Οι «εθελοντές» που έχουν προσλάβει στο λόφο Κάστα, ή Καστά, στο μνημείο-τύμβο της Αμφίπολης, είναι ξένοι πράκτορες, εχθρικών προς τον Ελληνισμό δυνάμεων.

Τα υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού, έχουν επιτελείς Σιωνιστές, καλυπτόμενοι κάτω από Ελληνικά ονόματα.

Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, δεν επιτρέπει να φανεί η ιστορική αλήθεια στο τύμβο Κάστα ή Καστά.

Όταν κάποτε η αρχαιολόγος κυρία Σουβαλτζή προσπάθησε να ανακαλύψει τον Μέγα Αλέξανδρο, στην όαση Σίβα, οι εδώ Σιωνιστές κυβερνώντες την σταμάτησαν, διότι έτσι διετάχθησαν από τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία!

Έχουν σχέδια να πάρουν την Ελληνική Μακεδονία για πατρίδα τους, και βρίσκουν εδώ συνεργάτες δοσίλογους πολιτικούς, οι οποίοι προωθούν τα σχέδιά τους, ή τα αποδέχονται σιωπηρώς.

Έχουμε πολιτικούς λίαν επιεικώς, υποτελείς, υπηρέτες, αφελείς, επιπόλαιους, φαιδρούς, γραφικούς, χαζοχαρούμενους, και απληροφόρητους σε θέματα Γεωπολιτικής!!!

Αποδέχθηκαν όνομα σύνθετο για τη Βαρντάσκα, που περιέχει τη λέξη «Μακεδονία». Αυτό είναι, Εθνική Προδοσία!

Ζούν στην εποχή του Όθωνα, και των Τρικούπη & Δεληγιάννη!!

Όλη αυτή η ιστορία με τη Βαρντάσκα-Σκόπια, σε αυτά τα σχέδια κατατείνει. Ο τύμβος της Αμφίπολης πάει χαμένος με αυτούς!!!

Οι Σιωνιστές παγκοσμιοποιητές της Νέας Εποχής, (Ν.Τ.Π.), εκμεταλλεύονται το μνημείο της Αμφίπολης για δικό τους όφελος.

Εχτές μια επιπόλαιη και ανιστόρητη Εβραιο-Αμερικανίδα δημοσιογράφος του CNN, δήλωσε στο παγκόσμιο ακροατήριο ότι η Αμφίπολη «είναι κοντά στα Σκόπια», αντί να δηλώσει ότι είναι μέσα στην Ελληνική Μακεδονία, μέσα στην Ελλάδα.

Οι «Έλληνες» πολιτικοί στις προκλήσεις των εχθρικών γειτόνων, τηρούν σιγήν ιχθύος, φοβούμενοι μη θίξουν τα μεγάλα Σιωνιστικά αφεντικά τους. Τρώνε σφαλιάρες από παντού, κατά το κοινώς λεγόμενο. Ο Πατριωτισμός εξέλιπεν!!! Ζήτω ο διεθνής Σιωνισμός.

Εν όψει αυτής της καταστάσεως οι «Έλληνες» γιοκαρίνοι πολιτικοί, και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠ.ΠΟ. συνεργάτες του εχθρού, αμίλητοι «θεώνται τα γενόμενα», στο τύμβο της Αμφίπολης, και γενικά στα εθνικά μας θέματα!!!.

Μια ευκαιρία δόθηκε σε μας με το τύμβο της Αμφίπολης, και τη χάσαμε…………..

Οι κυβερνητικοί υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν διαταγή από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες και Παντοκράτορες, να δηλώσουν ότι δεν βρήκαν τίποτα στο τύμβο της Αμφίπολης, ήτοι να «θάψουν» το όλον θέμα, για να προχωρήσει η υπόθεση της Βαρντάσκα-Σκόπια, υπό το όνομα «Μακεδονία», ώστε να καρπωθούν την Ελληνική επικράτεια οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι, και να την κάνουν πατρίδα τους, μέσω των Σλάβων!

Μετά το όνομα θα ακολουθήσουν εδαφικές διεκδικήσεις!!!

Ήδη ο Νταβούτογλου ζητά να συνεδριάσει στην Ελληνική Θράκη με όλο το Τούρκικο υπουργικό συμβούλιο………..

Αυτό το σκοπό έχει η παρουσία εκατομμυρίων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών εδώ στην Ελλάδα. Θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες, τους οποίους εξανδραποδίζουν με Μνημόνια, και τους αναγκάζουν να καταφύγουν στην αλλοδαπή προς επιβίωσην!!!

Το περίεργον είναι ότι η Ορθοδοξία-εκκλησία κοιμάται, η πνευματική ηγεσία του τόπου κοιμάται, και οι ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδος έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για την ασφάλεια της Πατρίδος, στο Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ!!!!!!!!!!!!

Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε πολιτικούς ηγέτες, αλλά πολιτικούς υπαλληλίσκους ραγιάδες των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.

Εμείς οι Έλληνες έχουμε πέσει σε πολιτικό λήθαργο!!!

Το νοσηρό κλίμα των ημερών αυτών, για εξαγορά συνειδήσεων βουλευτών, βεβαιεί του λόγου το ασφαλές, για να κρατηθούν οι δοσίλογοι γιοκαρίνοι πολιτικοί στην εξουσία, και έτσι να διαιωνίζεται η υπνώδης πολιτική κατάσταση, και να ευνοηθούν τα Γεωπολιτικά σχέδια των Σιωνιστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, την οποίαν οι καλοθελητές σήμερον αποκαλούν Νέα Εποχή!!!

Στις ημέρες μας η εξαγορά της ψήφου των βουλευτών με τεράστια ποσά, έγινε πολιτική πράξη προς μίμηση των επιγενομένων, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, και η δικαιοσύνη άνοιξε σχετικό φάκελο…….Οι αποστασίες βουλευτών από τα μικρά κόμματα «δίνουν και παίρνουν», για όφελος του προέδρου της Ν.Τ.Π.

Τους ψηφίζουμε για να μας πουλήσουνε, τόσο φιλότιμο έχουν!!!

Η πολιτική στις ημέρες μας, κατάντησε τυχοδιωκτισμός!!!

Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι με λύσσα κρατάνε την εξουσία, ενώ γύρω τους όλα καταρρέουν. Ο Σαμαράς κρατιέται στην εξουσία λέγοντας ψέματα στο Λαό για ανάκαμψη, ενώ η Τρόϊκα ζητά νέα μείωση μισθών και συντάξεων, νέα φτωχοποίηση του Λαού!!!.

Μόνο κυβέρνηση Εθνικής Ενότητος μας σώζει, η οποία θα εφαρμόσει ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ έναντι των Σιωνιστών δανειστών, και άλλα οικονομικά μέτρα εκτάκτου ανάγκης έναντι των αρπακτικών, γυπών, και κορακιών, οι οποίοι έχουν επιπέσει επάνω στα πτώματα των Ελλήνων και τα κατασπαράζουν.

Η Ιστορία και ο Πολιτισμός στέκεται εμπόδιο στα κατακτητικά Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια των Επικυρίαρχων.

Υπενθυμίζω ότι ο σύμβουλος των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων Ερρίκος Κίσσινγκερ, δήλωσε, «Χτυπάτε τους Έλληνες στην Ιστορία, στη γλώσσα, στη Θρησκεία, και στο Πολιτισμό τους».

Επαναλαμβάνω, Έλλην είναι αυτός που έχει το όμαιμον, το ομόγλωσσον, το ομόθρησκον, το ομότροπον, με τους προγόνους μας. Αυτό προσπαθούν να καταστρέψουν οι Σιωνιστές της Νέας Εποχής, ή Νέας Τάξης Πραγμάτων, με τους εδώ πολιτικούς πρακτορίσκους, και με τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες!!!

Αυτό υλοποιείται σήμερον. Μας χτυπούν στο λόφο Καστά.!!!

Μας χτυπούν στην Ιστορία, Πολιτισμό, Θρησκεία, Γλώσσα, και στο αίμα-DNA με τους λαθρομετανάστες.

Τους έχει πιάσει λύσσα με τον τύμβο της Αμφίπολης!!

Οι ηγέτες του Χριστιανισμού Πάπας & Πατριάρχης, εν αφροσύνη τελούντες αυτές τις ημέρες, έθεσαν το Χριστιανισμό στην υπηρεσία της Σατανικής Σιωνιστικής Πανθρησκείας του Σολομώντος!!! Δυστυχώς ο Πατριάρχης της Ορθοδοξίας έγινε όργανο των Σιωνιστών Παντοκρατόρων!!!

Και οι Πατέρες του Αγίου Όρους τσιμουδιά……………….

Καλά για την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος δεν μιλάμε, αυτοί έχουν παραδωθεί στο Σιωνισμό προ πολλού χρόνου, όπως οι πολιτικοί εφιάλτες!!!

Είμαστε υπέρ της ενώσεως των Χριστιανών, ώστε να αποτελέσουμε μια παγκόσμια δύναμη, αλλά όχι να γίνουμε κύμβαλα αλαλάζοντα της Πανθρησκείας των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.

Κατάστρεψαν οικονομικώς την Ελλάδα, για να μπορέσουν να την κατακτήσουν, και να την διαμελίσουν!!!

Οι Σαμαρο-Βενιζέλοι έδωσαν δώρο τα πετρέλαια και το φυσικό Αέριο της Ελλάδος στους Σιωνιστές Ευρωπαίους, ενώ αυτοί σαν «εταίροι» μας πνίγουν στα μνημόνια, αλλά και στους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, για να πλήξουν τις εξαγωγές της Ρωσίας, και να καταστήσουν της Ευρωπαϊκή Ένωση ενεργειακά αυτάρκη. Όλα αυτά εις βάρος της Ελλάδος.!!!

Και αντί να διαγράψουν το χρέος, μας πνίγουν με νέα Μνημόνια!!

Έχει ξεσπάσει ενεργειακός πόλεμος, και εμείς χρηματισμό, αποστασία βουλευτών, και ίδρυση νέων κομμάτων υπηρετών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!

Αυτά τα αναφέρουμε προς απόδειξην του αφελληνισμού της Ελλάδος, ενώ οι δοσίλογοι πολιτικοί ασχολούνται με αερολογίες, μαζί με τους σχολιαστές των μεγάλων καναλιών της T.V.

Δύο πράγματα είναι άπειρα, το Σύμπαν, και η ανθρώπινη βλακεία!

Των οικιών ημών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν…………..
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος E-mail: [email protected]

ΠΗΓΗ: http://neoellhn.blogspot.com/2014/12/bl ... .html#more

_________________
Πᾶν... Μέτρον ἄριστον.

Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ.Image

Truth


Ν. Λυγερός - Η στρατηγική ανάκαμψη της Ελλάδας
https://www.youtube.com/watch?v=JTtECrt3ZlE
Στηρίξτε την προσπάθεια ενημέρωσης


Μακριά
από κομματικούς σχηματισμούς.
Ρίξτε μία ματιά στους παρακάτω συνδέσμους!
Αξίζει την προσοχή σας:


- Το πλήρες σχέδιο Ε.ΠΑ.Μ. για έξοδο Ελλάδας από«κρίση»!
https://www.youtube.com/watch?v=3QOU9FMvQto

www.antistasitora.org
ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ και ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
DENNIS has been thanked by:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Unread postPosted: 22 Dec 2014, 12:33 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 09 Feb 2011, 12:39
Posts: 4287
Has thanked: 114 time
Have thanks: 332 time
«Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ. ΑΙΩΝΙΟΣ ΞΕΝΟΣ, ΥΠΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Σ’ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟΣ, ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΑΝ ΕΡΠΕΤΟ, ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΣΦΙΞΗ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ, ΠΙΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΝΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.

ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ… ΕΦΥΓΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ… ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΡΑΝΤΑΧΡΟΝΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΫΣΗ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΕΙΝΑΣΑΝ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΙΨΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ. ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΫΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ.


ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ, ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ, ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΚΑΡΑΒΙΕΣ, ΕΤΡΑΒΗΞΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ. ΕΦΘΑΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΔΑΝΑΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ, ΤΟΥ ΚΑΔΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗ ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΚΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗ ΔΥΤΙΚΟΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ ΕΝΑ ΠΛΗΘΟΣ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΘΗ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΗΝ ΙΣΙΔΑ ΣΑΝ ΜΟΝΟΘΕΪΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ. ΤΗΝ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΑΝ ΣΑΝ ΘΕΣΜΟΦΟΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΑΚΕΣ, ΟΧΙ ΠΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΛΟΓΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΙ ΑΠΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΩΝΟΜΑΣΘΗΚΕ ΕΥΟΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΔΙΑΔΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ. ΟΣΟΙ ΑΠ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΑΤΡΕΥΑΝ ΤΟΝ ΑΠΙ, ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ (=ΤΑΥΡΟΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΝΟΜΑΣΑΝ ΚΑΔΜΕΙΑ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΤΕΝΑΪ ΚΑΙ ΕΤΡΕΜΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΚΑΛΟΥΝΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΧΒΕ (=Ο ΘΕΟΣ) ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΕΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΗΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΔΙΟΛΟΥ ΤΗ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ, ΕΠΕΙΔΗ “ΈΒΕΡ” ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ.

ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΟΣ, ΑΦ΄ΟΤΟΥ Ο ΘΗΣΕΥΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΗ ΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΜΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΦΥΡΑΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑΝΗ ΠΕΔΙΑΔΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΩΝΟΜΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΒΟΙΩΤΙΑΝ. ΟΙ ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΡΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ… ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΩΝ ΙΑΟΝΩΝ (ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΙΩΝΑΣ) ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΘΗΣΕΑ. ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΕΝΕΣΘΕΥΣ ΤΟΥ ΠΕΤΕΩ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ ΤΗΣ ΣΑΪΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΚΕΚΡΟΠΟΣ… ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΠΑΡΕΚΑΛΕΣΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΜΕΝΕΣΘΕΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΗ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ… ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΛΙΟN. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ. ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΗ; … ΟΣΟΙ ΕΜΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ ΗΣΑΝ ΚΕΡΑΜΟΥΡΓΟΙ, ΚΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ, ΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΤΑΝΑΓΡΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΦΕΛΛΑΧΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΕΤΡΕΙΑΣ ΗΣΑΝ ΧΑΛΚΕΙΣ, ΣΙΔΗΡΟΥΡΓΟΙ, ΚΑΡΡΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ… ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΗ ΛΟΙΠΟΝ;

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΒΟΙΩΤΟΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΕΣΘΕΥΣ ΝΑ ΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΣΑΝ “ΗΜΙΠΟΛΙΤΕΣ” ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΗ ΤΟΤΕ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΘΗΣΕΥΣ ΕΙΧΕ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΕΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΥΝΕΦΩΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΡΗΤΟΝ ΟΡΟ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΤΡΕΙΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΩΡΗΘΗ… ΦΙΛΕΡΓΟΙ, ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΞΕΡΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ, ΕΚΤΙΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΣΚΑΜΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΚΑΙ ΩΝΟΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥΣ “ΜΕΛΤ” ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΛΙΤΗ. ΣΤΗ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΠΗ “ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ”.

ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΑΓΡΑ… ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΣΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΛΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΡΝΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΑΓΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΛΛΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΘΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ… ΚΟΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΚΗΦΙΣΣΟ ΕΔΙΑΛΕΞΑΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ, ΤΟ ΕΜΑΝΤΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΩΝΟΜΑΣΑΝ “ΑΛΚΕΔΑΜΑ” ΔΗΛΑΔΗ “ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ”… ΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ.

ΕΚΟΨΑΝ 12 ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΝ ΕΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΧΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΕΨΑΝ ΣΤΟΝ “ΑΛΚΕΔΑΜΑ” ΤΟΥΣ. ΟΙ 12 ΑΥΤΕΣ ΕΛΗΕΣ ΩΝΟΜΑΣΘΗΚΑΝ “ΜΟΡΙΕΣ”. ΕΠΕΙΔΗ “ΜΟΡΙΑ” ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΦΥΤΕΨΕ Η ΑΘΗΝΑ… ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΟΝΟ ΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΦΥΡΑΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΤΟΥΣ. Ο ΑΛΚΕΔΑΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΕΛΗΕΣ, ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΘΗΚΕ ΣΑΝ ΤΕΜΕΝΟΣ. ΕΚΕΙ ΕΣΤΗΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΗΧΗΣΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Η ΦΩΤΟΒΟΛΟΣ ΔΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ.»

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ - "ΤΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ"

http://wwwaporrito.blogspot.gr/2013/01/ ... st_13.html


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Unread postPosted: 22 Dec 2014, 12:34 
Editor
Editor
User avatar

Joined: 09 Feb 2011, 12:39
Posts: 4287
Has thanked: 114 time
Have thanks: 332 time
Εβραίοι καθορίζουν την ιστορία της Ελλάδος από το 500 π.Χ.

Τα χρόνια πριν το 514 π.Χ. που οδήγησαν στην πολιτική επιρροή του Αρμόδιου και του Αριστογείτονα(1) στην Αθήνα , ξεκινάει η σαθρή ιστορία της Ελλάδας. Τόσο ο Αρμόδιος όσο και ο Αριστογείτονας ανήκαν στο γένος των Γεφυραίων(2), μιας μεγάλης ομάδας κατοίκων της Αττικής που δεν θεωρούνταν αυτόχθονες και ανήκαν στην ουσία στην τάξη των μεταναστών. Οι Γεφυραίοι ήταν αρχαία φυλή για την οποία κάνει λόγο ο Ηρόδοτος. Σύμφωνα με τον Ηρόδοτο οι Γεφυραίοι προερχόμενοι από την Φοινίκη, εγκαταστάθηκαν με τον Κάδμο στην Βοιωτία παίρνοντας ως μερίδιο την Τανάγρα. Στην συνέχεια εκδιώχθηκαν από τους υπόλοιπους Βοιωτούς και κατέφυγαν στην Αττική.

- Οι Εβραίοι γεφυραίοι εισήγαγαν την δημοκρατία – οχλοκρατία, για την οποία στην συνέχεια ο Αριστοτέλης είχε προειδοποιήσει τους Έλληνες αποκαλώντας την εκτροπή της Πολιτείας(3).

- Εισήγαγαν την ομοφυλοφιλία.

- Εισήγαγαν την δουλεία.

-Εισήγαγαν τα πολεμοχαρή ένστικτα. (Αργότερα ο Αριστοτέλης πάλι, προσπάθησε να επαναφέρει την ηθική πλευρά του πολέμου στην κοινή γνώμη των Ελλήνων λέγοντας: «Ετοιμάζομαι για πόλεμο για να διασφαλίσω την ειρήνη»)

- Κατέστρεψαν την Ελληνική πατρώα θρησκεία του Πανός (συμπαντικού οργανισμού).

Με την βοήθεια της ειδωλολατρίας εισήγαγαν τον δωδεκαθεϊσμό και στη συνέχεια τον χριστιανισμό. Τελικά, ο χριστιανισμός επιτέθηκε, διαστρέβλωσε και απομάκρυνε τον Πάνα και τους 12 υπερέλληνες θεούς από την κοινή γνώμη των Ελλήνων. Με προδοσίες των Ελληνικών ιερατίων σε εβραϊκά συμφέροντα πέτυχαν τη διάσπαση και αλληλοεξόντωση των ελληνικών πόλεων λόγο του δωδεκάθεου που εισήγαγαν στα Ελληνικά ιερατεία. Εν συνεχεία υπέσκαψαν την προδοτική συνεργασία των Ελληνικών ιερατείων με τον Απόστολο Παύλο ή αλλιώς εβραίο, Ραβίνο Σαούλ και πέτυχαν τη μετάβαση από το δωδεκάθεο στο δωδεκααποστολικό με κεντρικό ήρωα τον Ιησού (= Τζόσουα = Γιαχόσουα = Γιαχόσου(λ)βα = «ο Γιαχβέ σώζει», για να ξέρουμε και τι πιστεύουμε σήμερα).

Οι Ορφικοί φιλόσοφοι ανήγαγαν τον Πάνα ως θεό του «σύμπαντος κόσμου» (εκ του παν = όλος, σύμπαν) και ιδεατή προσωποποίηση της Φύσης και των δυνάμεών της. Στους δε ύστερους χρόνους ο Παν θεωρήθηκε θνητή δαιμονική μορφή. Έτσι με την έλευση του Χριστιανισμού η μορφή του Πανός αντί της ιδεατής μορφής της υπαίθριας ζωής υιοθετήθηκε μεν αλλά διαστρεβλωμένη ως μορφή του διαβόλου της κόλασης. (Ίσως έτσι εξηγείται ότι στα Αγγλικά η λέξη «κόλαση» είναι Hell, τόσο παρόμοια με την λέξη Hellas. Αντιθέτως στα Γερμανικά Hell = «φώς»)

Η Ελλάδα παρακμάζει από την εποχή που συνεπλάκει ο εβραϊκός δήμος Γεφυραίων στα πολιτικά δρώμενα της Αθήνας. Φτάνοντας στο σήμερα, στην απόλυτη κατάντια και την απόλυτη, άρρηκτη σχέση Ελλάδας – Ορθοδοξίας και με την εβραιοκινούμενη, Ορθόδοξη εκκλησία σήμερα να κατέχει την μισή περιουσία της Ελλάδος.

«Τον χειρότερο εχθρό μας, τον κάναμε θεό μας».

Σχετικά:

http://www.oodegr.com/neopaganismos/arx ... filia2.htm

http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE ... =3&theater

Πηγές:

1.http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF% ... E%B1%CF%82

2.http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE% ... E%BF%CE%B9

3.https://andromedaellas.wordpress.com/2011/06/23/ελληνική-αριστοτέλεια-πλατωνική-πολ/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 3 posts ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
suspicion-preferred