GammaRay wrote:
Εδώ και χριστιανός να είσαι, σου φέρονται σα να είσαι καταραμένος... Το indigo που είναι από την φύση μας πείραξε?
Μάλλον με παρεξήγησες... Αυτό που κατά βάση εννοούσα με τη λέξη "κατάρα" έχει να κάνει περισσότερο με τη δυσκολία εναρμόνισης που αντιμετωπίζουν αυτά τα άτομα. Επειδή ίσως βλέπουν ή αντιλαμβάνονται τα πράγματα βαθύτερα από τους υπόλοιπους γίνονται "οι γραφικοί" ή αν θες "οι ιδιόρρυθμοι" της υπόθεσης και ο δρόμος τους γίνεται μοναχικός διότι εξαιτίας της υπέρμετρης ευαισθησίας τους πληγώνονται ευκολότερα από τους αδαείς οπότε και κλείνονται στο καβούκι τους. (Αυτά πάντα σύμφωνα με όσα λέγονται από τους "ειδικούς" για αυτούς)
Όσον αφορά το θέμα χριστιανός και καταραμένος δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Αν εξαιρέσεις τις περιπτώσεις των "άρρωστων" κατ'εμέ, φανατικών και μισαλλόδοξων ανθρωπαρίων όλων των θρησκειών αυτού του κόσμου κανένας δεν μας συμπεριφέρεται ως "καταραμένους". Για να το λες όμως ίσως αναφέρεσαι σε κάτι συγκεκριμένο και μάλλον προσωπικό. Κι αν είναι έτσι πολύ θα ήθελα να το ακούσω, αν αυτό φυσικά δεν σε φέρνει σε δύσκολη θέση.
Τώρα, σχετικά με την indigo ιστορία... Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν προέρχεται από τη φύση και επέτρεψέ μου να είμαι σκεπτική επί του θέματος διότι έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου τα οποία δεν θέλω να τα μοιραστώ αυτή τη στιγμή σε ανοικτή συζήτηση...
Πολύ θα ήθελα όμως να προέρχονται άνωθεν και να αποτελούν το κλειδί για τη σωτηρία μας. Όσο ζω, ελπίζω. Είμαι άνθρωπος και αυτό μεταφράζεται ως "άνω θρώσκω" δηλαδή κοιτώ ψηλά και προσθέτω, με την ελπίδα για την άνωθεν βοήθεια...
Και όσο για το συγκεκριμένο τέστ - δεν το ρίχνω στην πυρά- αλλά εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει. Σύμφωνα με αυτό διαθέτω τις προδιαγραφές του απόλυτα θετικού όπως και εκατομμύρια άλλοι στον κόσμο, έστω κι αν γεννήθηκα την ακριβή ημερομηνία αλλά με 10 χρόνια διαφορά!
Άντε, πολλά είπα πάλι!!!!