Change font size

Welcome
Τώρα που μας βρήκες θα ανακαλύψεις την Αλήθεια που μας κρύβουν επιμελώς
Tα θέματα πονάνε κάποιους που επιθυμούν να επιβάλουν την νέα τάξη και να συντηρούν τον κόσμο σε μια διαρκείς ύπνωση και ένα βαθύ σκοτάδι, προκειμένου να μην αντιδράσει στις προθέσεις τους και στο διεστραμμένο σχέδιό τους.

Πολλά συμβαίνουν γύρο μας, ακόμα και οι ποιο δύσπιστοι αντιλαμβάνονται οτι κάθε μέρα γίνονται αλλαγές και πολλές φορές ακατανόητες απο κοινούς ανθρώπους.

Κάτι δεν πάει καλά.

Κάποια θέματα θα σας προβληματίσουν, αν δεν έχετε προβληματιστεί ακόμα.

Κάποια τα έχετε απλώς ακούσει αλλά δεν δώσατε σημασία ή σας τα πέρασαν με μαεστρία ώστε να μην αντιδράσετε.

Εμείς προσπαθούμε να Εμβαθύνουμε στα θέματα αυτά.
Πιστεύουμε οτι μας αφορούν όλους και οτι δεν μας ρωτάνε όταν παίζουν με το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας.

Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά.

Επιθυμούμε να μας βοηθήσετε στην προσπάθεια να μεγαλώσουμε την θεματολογία μας και να συμβάλετε με τους προβληματισμούς σας, με την γνώση σας και τη γνώμη σας στην ελεύθερη έκφραση των ιδεών.

Γίνε μέλος στο φόρουμ και βοήθησε να διαδοθούν και οι δικές σου αλήθειες, γνώσεις και εμπειρίες!

Post a new topicWrite comments Page 2 of 2   [ 29 posts ]
Go to page Previous  1, 2

Αν κάνατε το τεστ ποιο ήταν το αποτέλεσμα;
Από 0 έως 87 Δεν έχετε καμία σχέση με indigo! 0%  0%  [ 0 ]
Από 88 έως 139 Πιθανά χαρακτηριστικά indigo.Είστε προπομποί αυτών! 19%  19%  [ 5 ]
Από 140 έως 175 Μεγάλη πιθανότητα να εξελιχτείτε σε indigo. 42%  42%  [ 11 ]
Από 176 έως 200 είστε indigo !!!! 38%  38%  [ 10 ]
Total votes : 26
Author Message
 Post subject: Re: ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ "ΙNDIGO"
PostPosted: 09 Oct 2008, 19:16 
Guest
Guest

Καλησπέρα σε όλους!

Εγώ ως καινούρια στην παρέα σας θα σας πω το εξής. Το σκορ μου ήταν 128 και απάντησα όσο πιο ειλικρινά μπορούσα και όχι σκεπτόμενη ότι αν δεν είμαι κάτι από όλα αυτά θα είμαι απέξω. Το γεγονός ότι βγήκε πως είμαι προπομπός δεν μου έκανε καμία εντύπωση γιατί έτσι σκέφτομαι και πολλές φορές έχω συγκρουστεί για τον τρόπο σκέψης μου και την απολυτότητα μου σε κάποια θέματα ηθικής και πίστης. Τουλάχιστον ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι κακός άνθρωπος μια και μερικοί αυτό προσπάθησαν να μου περάσουν με τη συμπεριφορά τους στο παρελθόν. Έτσι δεν είναι?

Profile E-mail  

PostPosted: 09 Oct 2008, 19:25 
truthhurts wrote:
Καλησπέρα σε όλους!

Εγώ ως καινούρια στην παρέα σας θα σας πω το εξής. Το σκορ μου ήταν 128 και απάντησα όσο πιο ειλικρινά μπορούσα και όχι σκεπτόμενη ότι αν δεν είμαι κάτι από όλα αυτά θα είμαι απέξω. Το γεγονός ότι βγήκε πως είμαι προπομπός δεν μου έκανε καμία εντύπωση γιατί έτσι σκέφτομαι και πολλές φορές έχω συγκρουστεί για τον τρόπο σκέψης μου και την απολυτότητα μου σε κάποια θέματα ηθικής και πίστης. Τουλάχιστον ελπίζω αυτό να σημαίνει ότι δεν είμαι κακός άνθρωπος μια και μερικοί αυτό προσπάθησαν να μου περάσουν με τη συμπεριφορά τους στο παρελθόν. Έτσι δεν είναι?

Αγαπητή truthhurts καταρχήν καλως όρισες στην παρέα μας!!! :o :o :o

Το αν εισαι κακή ή καλή μην περιμενεις να στο δείξει ενα οποιοδηποτε ερωτηματολόγιο...

Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο σκεψης και βλέπει τα πραγματα απο την δικιά του πλευρα.

Το θέμα ειναι εσυ τι νιωθεις και αισθανεσαι!!!!!

PostPosted: 10 Oct 2008, 13:08 
Guest
Guest

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα καταρχήν. :o

Φυσικά και δεν περιμένω ένα ερωτηματολόγιο να μου πει τι είμαι και τι δεν είμαι. Είναι ωραίο όμως επιτέλους να επιβεβαιώνεται έστω κι έτσι ή έστω και λίγο με την ύπαρξη αυτού του ερωτηματολόγίου και όχι μόνο, τα πιστεύω που είχα από μόνη μου στο μυαλό μου και δεν έβρισκα έναν άνθρωπο να μου πει ότι συμφωνεί έστω και στο ελάχιστο μαζί μου - το πιο κλασσικό ήταν ότι με έβρισκαν εκτός πραγματικότητας! Δεν ξέρω τι είναι αυτό που ισχύει και εάν υπάρχουν ίντιγκο ή προπομποί. Μου αρκεί όμως ότι υπάρχουν άνθρωποι που αντιλαμβάνονται κάποια πράγματα όπως εγώ. Τώρα αν είναι σωστά ή όχι θα αποδειχθεί και αυτό κάποια στιγμή.

Καλή σας ημέρα σε όλους και χαίρομαι που μπήκα στην παρέα σας. έχω πολύ διάβασμα ακόμα να κάνω αλλά με ενδιαφέρει τόσο πολύ να μάθω που δεν με νοιάζει τίποτα άλλο - τον χρόνο θα τον βρω όπως και να έχει.....

Ευχαριστώ τον φίλο ocean που μου δίνει αυτή τη δυνατότητα :mad:

Profile E-mail  

PostPosted: 10 Oct 2008, 14:47 
Good Poster
Good Poster

Καλησπέρα σε όλους και απο μένα. Μόλις έκανα το τεστ και το σκορ μου είναι 140 που σημαίνει ότι μπορεί να εξελιχθώ σε indigo. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως απάντησα με απόλυτη ειλικρίνεια στις ερωτήσεις και διαπίστωσα πως κάποιες απο αυτές εξέρφραζαν απόλυτα σκέψεις, στάσεις ζωής και συμπεριφορές μου. Το "δυστύχημα" με όλους εμάς είναι ο έντονος σκεπτικισμός, η ανησυχία, αλλά και η ευαισθησία για τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα γύρω μας. Ίσως όμως αυτό να είναι και η αφορμή για να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αλλάξουμε τα "κακώς κείμενα". Να είστε καλά όλοι

Δημήτρης

Profile  

PostPosted: 10 Oct 2008, 17:29 
Power Member
Power Member

Αυτό το ερωτηματολόγιο μου θυμίζει γνωστά ψυχολογικά προφίλ..
Στην πραγματικότητα βάζουν περισσότερες ερωτήσεις για να βγάλουν πιο ασφαλή στατιστικά συμπεράσματα, αυτό έχει λίγες...
indigo = σαν να λέμε χαρισματικό παιδί, ένας νέος γκιόλβας ας πούμε!

υγ.*ασχετο* Βρήκα όλη την εκπομπή της Πάνιας που συμμετείχε ο Γκιόλβας και μεταξύ άλλων που έλεγε προβλεψε και το θάνατο του! Ενδιαφέρεστε να ανεβάσω σύνδεσμο?

Καθηγητές Antony C. Sutton, Carol Quigley

Profile  

PostPosted: 10 Oct 2008, 17:34 
Και δεν το ανεβαζεις??? :?:

PostPosted: 11 Oct 2008, 02:23 
Editor
Editor

Ειμαι ιντιγκο καραμπινατο και το εχω καταλαβει πριν μαθω τι ειναι ιντιγκο.
Ξενοκρατη μην κοροιδευεις τον εαυτο σου, γιατι εισαι και εσυ.
Απο τα γραφομενα σου φαινετε η αντιληψη της δυστηχιας των ατομων αυτων που δεν μπορουνε να προσαρμοστουν, σε εναν κοσμο τοσο λαθος. :mad:

Profile  

PostPosted: 11 Oct 2008, 02:32 
Editor
Editor

Death2nwo, μακαρι να ητανε τοσο απλο οπως το παρουσιαζεις.
Η εξυπναδα των ιντιγκο, τις περισοτερες φορες, παει χαμενη και ειναι αχρηστη με τον τροπο που λειτουργει ο κοσμος μια και ειναι πολυ δυσκολο να την αξιοποιησουν με ανθρωπους ιδιοτελεις και ιδιαιτερα με ανθρωπους που κινουντε με αλλη αντιληψη των πραγματων.
Εκει ερχετε η δυστηχια και η διαρκης αναζητηση του γιατι καθως και η εσωστρεφια οπως και η αυτοκαταστροφη πολλες φορες.

Profile  

PostPosted: 11 Oct 2008, 08:59 
Webmaster
Webmaster

Highscores: 3
Όταν έχει κάποιο παιδί, δυνατότητες, οι γονείς οφείλουν να τις ενισχύσουν.
Όμως το μυαλό της γενιάς που πέρασε δεν μπορώ να πω οτι ήταν και το ποιο προσγειωμένο.
Ενδιαφερόταν για το σήμερα και το αύριο το έβαζαν στην άκρη. Αυτή τη στιγμή πληρώνουμε αυτήν ακριβώς την μωροπιστία. Δημόσιο, λεφτά χωρίς δουλειά, κυνήγι για νεοπλουτισμό κ.τ.λ.

Αν ήρθε μια νέα γενιά εξελιγμένων ψυχών, ο κόσμος έχει ελπίδα για το μέλλον του.

Image

Οι ακατοίκητοι μας χτυπούν και μας ξαναχτυπούν
-----------------------------------------------------------------------------
Truth

Profile E-mail  

PostPosted: 11 Oct 2008, 09:50 
Power Member
Power Member

Quote:
σε εναν κοσμο τοσο λαθος.

O κόσμος είναι έτσι όπως τον φτιάχνουμε, οπότε όχι μόνο οφείλουμε να προσαρμοστούμε αλλά να τον αλλάξουμε και προς το καλύτερο.
Όπως έλεγε ο μεγάλος Σάγκαν είμαστε αστρική σκόνη που έχει πάρει τη μοιρα στα χέρια της. Οπότε αντί να κλεγόμαστε για τη μοίρα μας καλύτερα θα είναι να τη διαμορφώσουμε, διότι μπορούμε.

Καθηγητές Antony C. Sutton, Carol Quigley

Profile  

PostPosted: 11 Oct 2008, 10:54 
Administrator
Administrator

Εγώ ανήκω στην 3 κατηγορία. Εκείνων που είναι πιθανό να εξελιχθούν σε indigo... Όχι ότι με νοιάζει βέβαια... :-)

Image

Να αναπτύξεις πνεύμα προσπάθειας
Από τους νόμους του Kendo

Truth

OnlineProfile E-mail  

PostPosted: 12 Oct 2008, 11:48 
Master Poster
Master Poster

Highscores: 3
155 εγώ.

Profile  

PostPosted: 12 Oct 2008, 18:39 
Guest
Guest

Γεια σας παιδες διαβασα με πολλη προσοχη αυτα που λετε εκανα και το τεστακι αν και το αποτελεσμα το γνωριζω εδω και χρονια...
Ξερεται ο καθε ανθρωπος που γεννιεται ειναι ξεχωριστος,τα πραγματα αλλαζουν καπως με την νοοτροπια.Ζουμε σε μια εποχη οπου ο καθε ενας ειναι ελευθερος να εκφραζει τη γνωμη του και να κανει πραξη τα πιστεω του,ανοιχτα...
Τωρα αν ο ορισμος ΙNDIGO πιστευεται οτι μπορει να δωσει απαντηση στα ερωτηματα που κριβει το αβυσεο μυαλο του ανθρωπου τοτε το δεχομαι.
Παντως πιστευω πως στην υλικη διασταση που ζουμε τιποτα δεν ειναι τυχαιο ο καθε ανθρωπος εχει τον ρολο του και το δικαιωμα για τα πιστευω του και πισω απο ολα αυτα υπαρχει καποιο σχεδιο.Το θεμα ειναι το πως ο καθε ενας μας θα διαχειριστει την ''καθημερινοτητα'' του.Κανεις δεν εχει μειονεκτηματα-πλεονεκτηματα ειμαστε ολοι ΕΝΑ.
Τωρα αν καποιος εχει καλυτερη αντιληψη καλο θα ηταν να τη χρεισιμοποιησει και να την μεταβιβασει..
Επισης πιστευω και θα κλεισω με αυτο,οτι ζουμε τα χρονια της νεο'ι'στοριας και ο καθενας μας θα εχει το δικο του ρολο εχουνε πολλα να δουν τα ματια μας γιαυτο υπομονη και πιστη.

Πιστευε και μη,ερευνα. :bigthink:

Profile E-mail  

PostPosted: 13 Jan 2009, 21:30 
New Member
New Member

Καθώς έχω nick που αφορά το συγκεκριμένο θέμα, λέω ότι είναι καλό να ξεκινήσω με έναν μικρό πρόλογο προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Οι άνθρωποι δίνουμε σε κάθε τι καινούριο που παρατηρούμε μια ονομασία. Αυτό είναι ποτάμι, αυτή είναι θάλασσα, ήλιος και φεγγάρι... Παρατηρήσαμε παιδιά με διαφορετικές ικανότητες από αυτές της κοινής λογικής. Κάποια από αυτά τα ονομάσαμε ΙΝΤΙΓΚΟ. Αυτός είναι όμως απλά μόνο ένας χαρακτηρισμός , μια ονομασία, δεν είναι κάτι απόλυτο. Προς το παρόν όμως προτιμώ να με αποκαλλώ καμιά φορά έτσι, παρά με το χαρακτηρισμό "φρικιό", όπως συνήθιζα, χαριτολογώντας, να αυτοαποκαλούμαι παλαιότερα. Νοιώθω όμορφα, ο κόσμος αρχίζει να αποδέχεται και να αγκαλιάζει, αυτό που κάποτε το φοβόταν. Βρήκε ο γύφτος τη φυλή του και αγαλλίασε η ψυχή του. Κάπως έτσι νοιώθω. Δεν δηλώνω ότι είμαι ΙΝΤΙΓΚΟ, αλλά ούτε και ότι δεν είμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω με απόλυτη σιγουριά για το πού ανήκω, σε ποιά κατηγορία θα μπορούσε κάποιος να με κατατάξει. Ναι, διάλλεξα αυτό το nick για να προϊδεάσω, όχι όμως για να συστηθώ.

Ξεχωριστοί είμαστε όλοι μας οι άνθρωποι. Τώρα κάποιοι είπανε ότι γεννιέσαι Ιντιγκο. Ναι έτσι είναι, όμως παρέλειψαν να πούνε ότι και εκείνος που δεν γεννήθηκε ΙΝΤΙΓΚΟ ή κρύσταλ κτλ, μπορεί να γίνει να εξελιχθεί στην πορεία της ζωής του σε Ιντιγκο! Δεν ξέρω εγώ πού ανήκω, όμως το ερωτηματολόγιο μου έδειξε επιτέλους ότι δεν είμαι μόνη. Απλά μεγαλωσα "μόνη", χωρίς δηλαδή στον κύκλο μου να γνωρίσω ιδιαίτερα άτομα με παρόμοιες ιδιότητες. Εάν γεννηθείς Ιντιγκο, έχεις απλά ένα ρόλο κι εσύ μέσα στο κοινωνικό σύνολο, όπως κάποιος που γεννιέται φούρναρης ας πούμε. Μόνο ο ρόλος του Ιντιγκο κρύσταλ ουράνιο τόξο (και δεν συμμαζεύεται, μα πού πάνε και βρίσκουν τέτοιες ονομασίες;;) είναι ένας ρόλος λίγο πιο εξτρίμ θα έλεγα. Γεννιόμαστε όλοι με ένα ταλέντο, μια κλίση προς κάτι για να το καλλιεργήσουμε και να προσφέρουμε με αυτό όταν μεγαλώσουμε ως ενήλικες.... Ε.... Τα Ιντιγκο αν επιλέξουν να καλλιεργήσουν κάποια πράγματα στην ιδιοσυγκρασία τους με όμορφο τρόπο όμως, τότε μπορούν να προσφέρουν πολλά στην κοινωνία, εξίσου σημαντικά όπως ο φούρναρης με τα λαχταριστά ψωμάκια του.

Το επίμαχο ερωτηματολόγιο, μάλλον δεν το έγραψαν Ιντιγκο. Όμως ήταν μια καλή προσπάθεια για να έρθει ο κόσμος σε μια πρώτη επαφή με τα "περίεργα άτομα". Εκτός και αν δεν είμαι Ιντιγκο, αλλά κρύσταλ.. ουφ! Με αυτές τις ετικέτες έχω μπερδέψει τα μπούτια μου. Πάντως προσωπικά δεν συμφωνώ με κάποιες ερωτησούλες του ερωτηματολογίου, όπως εκείνο περί δικαιοσύνης. Όπως εκείνο περί εκνευρισμού και κάποια λίγα ακόμα ... Εκτός αν ψάχνω τον εαυτό μου σε λάθος ερωτηματολόγια αχαχαχα. Τον εαυτό μου τον έχω βρει πάντως επιτέλους, τον ρόλο μου επίσης που αν συνεχίσω την καλή δουλειά θα τον επιτελέσω, απλά με δυσκολεύουν αυτά τα ερωτηματολόγια λίγο...
Δεν πειράζει. Ήτανε πάντως μια καλή αρχή προς αποδοχή των "περίεργων" ατόμων που χρόνια ολόκληρα κρύβονται στο περιθώριο.

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
http://nebesnyel.phpbb30.com/board/index.html

Profile E-mail  

Post a new topicWrite comments Page 2 of 2   [ 29 posts ]
Go to page Previous  1, 2